Amin cnm tşk ederimm.Başkası olmycagı kesin cnm 6 senemi verdim.günaydın hayırlı sabhlar kızlar:)
çook geçmiş olsun. sürekli sıcak bişeyler iç. nanelimon ıhlamur iyi gelecektir:S bn de öyledydim bi iğne vurdum hemencecik iyleştim
sirenay ne desem bilmiyorum:S rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsinvardır herşeyde bi hayır..
ALLAH karşına çook çok iyilerini çıkarsın..:s
Hg cnm.günaydın ben geldimmmmmmmmmmmm hoşgeldim mi acaba:26:
1,5 gün yoktum özlendim mi acaba:26:
hepinizi öpüyorummmmmmmm
Günaydın kızlar tabi uyuduysam...
Şuan gözlerim şiş göremiyorum bile, gözyaşlarım sel olup akıyo..
Dün gece öyle bi msj aldım ki.
Bugün hersey belli olucak..
"Ayrılacagm senden gururun varsa ayrılırsın benden, öyle sinirlendirdin ki sen beni, Allah ta sana bela versin bana verdiği gibi"
Bitti kızlar.. Eski sevgililerine verdiği değeri bana veremedi bu çocuk. Bana hep sert oldu. Bana özel değilmiş hiç. Neyse kızlar 1 hafta izinliyim.
günaydın ben geldimmmmmmmmmmmm hoşgeldim mi acaba:26:
1,5 gün yoktum özlendim mi acaba:26:
hepinizi öpüyorummmmmmmm
biz ne yazsak sana öylesine yazmışız gibi gelcek.. dile kolay 6 sene..Amin cnm tşk ederimm.Başkası olmycagı kesin cnm 6 senemi verdim.
Merhaba Sineray.
Niye böyle bir msj attı ki? Derdi ne? Onu sinirlendirdiğini düşünüyor, sence sinirlendirdin mi onu?
Çok soru sormak istemiyorum ama niye böyle dedi durup dururken
Hakkınızda hayırlısını diliyorum tatlım. Allah gönlüne göre versin...
Canım günaydın hoşgeldin.
Herkese iyi haftalar diliyorum...
Gizemcim canım geçmiş olsun bu arada. Hemen o formun nane-limon çaylarından falan al. Ihlamur vs. Çok iyi gelir tatlım.
biz ne yazsak sana öylesine yazmışız gibi gelcek.. dile kolay 6 sene..
hani insan hatalarından ders almalı..
her hata insana bişeyler öğretmeli.
yaşadıgın ilişkiye hta gözüyle bakmıyorum. yanlış anlama. hani bu kastetmedim.
insanın bazen yanındaki aslında en uzagı oluyorda insan bunu anlayamıyorum.
bu belkide bizim sınavımız..
bu belkide herşeye ragmen şükretmesini bilmek demek..
ALLAHın rahmet ve merhameti büyük..
ben seni tanımıyoken neler yaşadıgını bilmiyoken okudugumda üzüldüm.
hani bn kimimki..
Rabbim yardım edip sabır vericektir.
sen dua edip şükretmeyi eksik etme olurmu
Sen benm arkadaşımsın cnm. Öyle deme her ilişkimden ders çıkarttım ben dua ettim, hatalarımı gördüm yapmadım 6 senede bu yüzden sürdü. Her ilişkinin sonunda ders çıkarttım doğru yolu buldum. İnsanıın karşısına bir kez çıkar hayatının aşkı. ona sahip olmak gerek. Ben sahip çıktım ama o bana sahip çıkmadı.
28 derece havada şuan üşüyorum. Kışlıklarımı giydim. Bilmiyorum ama ruhum ayrılamıyo ondan.
hoşbuldum canım arkadaslarım..
sineraycım okudum yazdıklarını da umarım hakkınızda hayırlısı olur fazla üsteleme kokusu çıkar ama bekle bakalım napıcak biraz sabır cnm..:26:
Aslında ortada hiç bişey yok. Onun için matematik defteri hazırlıyorum. Onu yazarken aklıma geldi eski sevgililerinin makyaj yapmasını istermiydin diye. Bana dediği kuaför bi sevgilim vardı makyaj yapmasını hiç istemezdim dedi. Bende dedim ki demek makyaj yapmamı istememen bana özel birşey değilmiş. EEE dedim sonra noldu ayrıldık dedi bi süre sonra tekrar barıştık dedi. Bende dedim ki bana bu kadar kural koyuyosun şart koyuyosun ayrılınca biter diyosun ilk senemizde sudan sebeplerle sıkıldım deyip benden ayrılmaya kalkıyosun sana yalvarıyorum haklıyken özür diliyorum yapmadıklarımı yapıyorum bana bi şanş bile tanımadın dedim. İşte demez mi bide. Aldatma fln olmadı kızıyduk konuşmuyoduk sonra arıyoduk birbifrimizi diye iyice dellendim. Sordum bu sefer ona dokundun mu diye. Hayır falan dedi. İnanmamdım inanmamda. Dedim ki o pis ellerinle, o pis dudaklarınla beni öptün elledin şuan midem bulanıyo gerçekten dedim. Yarında görüşmüycez dedim bi süre görüşmek istemiyorum. Gerçekten 6 senedir içime dert oldu bu konu dedim yediremiyrum kendime dedim. Sen ciddimisin dedi. Evet dedim gayet ciddiyim. İstemiyorum. Hatta dedim bu durumda evliliği bile rafa kaldırmayı düşünüyorum dedim. Bana demez mi bu kadar seyi ben yutup rafa kaldırmıyorum sen mi tutmuş kaldırıyosun dedi. Ne yuttun ki sen dedim. Başladım saymaya. O zaman dedim seni eskiler ararsa gene geri dönebilirsin. Bunun garantisi yokki dedim. Uuyuyorum ben dedi uyudu. Dön otarafa bu tarafa uyuyamadım kötü rüyalar gördüm hep. Ağladım aradım. Gece 1,5 du. Sonra bana bu msjı attı. Demekki belaymışım. Peki neden 6 sene bekledi? ilk sene deseydi olmuycak düşünmüyorum seninle oynadım diye. Ama yapmadı o umursamazdır. Dün gece uyuyan insan bu saatten sonrada hiç bişey yapmaz. Bitti kızlar.. Bugün görüştükten sonra.. ÇEyizliklerimi satılığa çıkartıcam. Biriktirdiğimiz paranın hesabını tutmuştum onun verdiklerini geri vericem yüzük mektup cd tisort ona ait ne varsa vericem. Bana ilk gün demişti her güzel şeyin bir sonu vardır diye inanmamıştım. Ama öyleymiş.
canım bnm ya kıyamam:S keşke yapabilcek bişylerhani sana dua ederiz bunu yapabilir senn için:S
yukarda yazdıklarını okudum. yani bunlar kçk seperler gibi görünmüş ama aslında büyük sebeplermiş. vardır bi kısmet.. evlenmeden bunların olması daha iyi.:S
Sineraycım şimdi gördüm yazdıklarını hayırlısı olsun canım üzüldüm
Evet küçükgibi görünsede çok büyük sebepler bunlar. Ama anlamıyo ki.Teşekkürler cnm ben markete gidim sigaramı alim. Şuan yapmak istediğim sey onun dokundugu yerleri kazımak derimden. Kabullenemiyorum işte.
hemen böyle düşünmesen.. zamn versen size.. 6 yıl kolay değil.. inat olmuş sizde sanki.. bi süre görüşmeyin.. bi süre evliliği rafa kaldırın dediğin gibi..
ama sevgi kolay kazanılmıyor. ama çabuk kaybedilebiliyor
herkesin geçmişimde birileri olmuştur. hemen hemen herkesin bi ilki şuan beraber olduguyla değildir.
sen onu hayatına aldıgında biliyodunki daha önce sevgilileri oldugunda..
hani ozman geçmişi demişsin. şimdidede bunu desen mutlu olmaya çalışsan
kndi affettircek sana bana öyle geliyor:S
6 sene boyunca hiç ara vermedik ki biz.
İlk zamanlar hep dedim geçmişin beni ilgilendirmez diye. Ama şimdi çok farklı erkek sonuçta diyorum ama ya bana başkasıymış gibi dokunuyosa diyede düşünmeden edemiyorum.
6 Sene boyunca bir başkasıymış gibi dokunması imkansız canım. Yok, olamaz öyle birşey...
inş. canım peki benimgünahım ne onlarla yasadıklarını ben çekiyorum. Onlara 2. bir şans veriliyo ama bana biterse biter deniyo. Benim günahım ne ki ? Gözünün içine baktım. Ben 1 sene boyunca okul harçlıgımı biriktirdim aç kaldım eve yürüyerek gittim geldim. Doğum gününde güzel bişiler almak için. Onuda neden aldım. Bana dediki milletin 2 sevgilisi var iki yerden hediye geliyo dedi ooo yaptı bana onlar şanslı asıldedi. İnat ettim 1 sene boyunca para biriktirdim gözü kalmasın die. Ama yaranamadım.
Canımm sanırım erkek arkadaşının hislerinde bir problem var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?