'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Söylediklerinin her bir zerresine katılıyorum... Özellikle
sana tavsiyem öyle birşey yaşat ki seni kaybetmekten korksun
Sineraycım bence de bu korkuyu ona yaşatmalısın. Tecrübeyle sabittir.

kızlar benim erkek arkadaşım hep ilgilenir benle biz geçen yıl eylül aralık aylarında hiç görüşemedik ve araya soğukluk girmedi ama şubat döneminde ayrıldık 1 hafta ayrıydık ama emin olun o ne kaybettiğini anladı öyle kör olmuştum ki o ayrılık beni güçlendirdi dün nilede anlattım o sıra fotoğrafa merak sarmıştım gittim o kadar para verdim makine aldım eğitim aldım gözüm yaşlıydı ama güçlü görünmeye çalıştım biraz zor oldu ama ne kaybettiğini gördü şimdi giderkende ona söyledim eğer ilgisizliğini göreyim kötü bir kavga edeyim direk seni bırakıcam dedim oda söz veriyorum birdaha yaşatmıycam dedi

kızlar öyle acı çekmiştim ki her gece ağlıyordum ocaktan şubatın sonuna kadar her gece ağladım ve bana dediği cevap istiyorsan ayrılabilirzdi düşünün ben ağlıyorum o bana acı çekme istersen bende depresyondayım sınavlarım yüzünden ve senle ilgilenemiyorum demişti çok zordu

ama canım benim güçlü olman gerekiyor hattaha kim yaşarsa bu durumu güçlü olsun

evim.net te indirimde vardı canım ordan aldım sende bak tatlım 3 tane indirimde marka var nevresim takımlarıyla ilgili.

benim aldığım 102 den 64 e düşmüş canım.

meraba sineray, bende evim.net e arada bi bakıyorum ama bi şüphem var resimdeki göründüğü kadar güzelmi yada kalitesi nasıl bu çok önemli ben bu yüzden tereddütte kalıyorum

günaydın kızlar

moralim sıfırr sözlümle kavga ettik 2 günden beri konusmuyoruz ((((((((((((((

gizem mrb hoşgeldn nasılsın?
bnmde bunun gibi bişey.. anlatmim şimdi.. hani peşinden koşturmadıkça kıymete binmiyorsun:S
bu arada bnmde fotoğraf merakım var ama makinayı alamadım halen

hafta sonu naptınız:)

günaydın kızlar

moralim sıfırr sözlümle kavga ettik 2 günden beri konusmuyoruz ((((((((((((((
senn sorun endir. çok dikatli davranmalısın:s evlilik içn ilk adımı atmışsınınız:S

Son düzenleme:
dediğim dedik hareketleri çok üzüyo beni.. beğendiğim gelinlik modeli vardı bunu beğendim alırsam bundan alırım demiştim neymiş efendim yakası çok açıkmış halbuki hiç açık değil.. öyleydi değildi derken o bana söykedi ben ona kavga büyüdü konuşmuyoruz şimdi. özür dilemezse konuşmaya niyetim hiç yokk

canım buysa halledilmicek bişey değil.. bnce kendi üzmede..

kıyamam daha geçen ay bizde bunu konuştuk ama tatlıya bağladık ben göğüs kısmı açık pek sevmiyorum ama erkeklerin kızları bu konuda anlaması gerekiypr bilmiyorum bizde laf kavgası etmiştik ben straplez giymem benimde babam giyim konsuunda karışmaz ama öyle birşeyi kabul etmez bide düğün bu yani rahat şeyler olmalı bence ben sade şeyleri seviyorum dün bir tamıdığımız evlendi kız bsiklet yakanın biraz açığı tarzda bvirşey giymişti çok şık ve sadeydi bence sözlünle ikiniz orta yolu bulun canım dert değil bu tatlıya bağlarsınız.

berfincim nille çok güzel vakit geçirdik nevresim aldık linenste saten gitmişken indirimden yararlandık gezdik bol bol alacağımız düdüklüden tut küçük ev aletlerini bile gösterdik birbimize genel olarak nille zevklerimiz aynı çok tatlıydı hiç yabancılık çekmedim sizlede böyle oluıcak içimden geçiyor umarım tanışırız

günaydın gelinciklerimm
gelir gelmez tüm yazılanları okudum hemen, noldu kızlar bi anda böle ya cerenm çok üzüldm ama ne desem bilemiorm tatlm hayrlısı neyse o olsn, işin içine süphe girince herşey çok zor cnm, evlilik krarı için daha sağlam temeller gerekir bence 6 yıllık birlktelik bitirmeme nedeni deildir hiç bi zman benm annemle babam 20yıllık evliliklerini bitirdi kimsede ölüp bitmedi yani bi şekilde hayat devam edio, kesinlkle acı cekmesi için zamn tanı, bak simdi babam binpişman ama onun için yapılabilicek hiç bişi yok, umarm hayırlısı olur hakkında üzme kendini hiç akışına bırak..

gizoş gelelim sana:) noldu kuzum nie üşüttün ya dün iyidin gayet aman dikkat et bu hava değişimleri çok fena

yamuruummm özledm ben seni trip gelinim:)) 1,5 gündür yoksn evt uzak kalma topikimizden böle

ya bnde gelcektim hatta yazmıştım haber verip özel mail atın die ağlamak istiyorum

ona kalsa kapatıcak beni.. bende zaten öyle açık giymem hem ona göre hem lendime göre tarz buldum ama iyi niyetii hep suistimal ediyo. bu çok zoruma gidiyo

galiba en sanslı benm kızlar bu kılık kıyafet konusunda, aşkım hiç karışmaz bana hatta mini eteklerimin çoğunu o almıstır:) ama sadece o yanımda deilken giymemi istemio
benm beğendiğim gelinliğimde straplez o da çok beğendi:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…