'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Madame Coco | Banyo Aksesuar | Banyolarnza zel Havlu Bornoz ve Aksesuarlar

Kızlar günaydın :) ben de banyo takımı bakıyordum madame cocda 39 TL modelleri beğendim pudracım sen de bak hem fiyat uygun hem de şık geldi )

selamlar herkeseee,

herkese güzel mutlu hayallerinin gerçekleştiği bir yıl diliyorummmm

Ezgim geçmiş olsun nazara bende çok inanırım birinin gözü kalmıştır kesinnn

Özgecim ne güzel nikah işine de el attın ayrıca yatak odanı beğendim aşkla kullan inşallah

Pelinim hayırlı olsun tarihin inşallah uygun olur herşey gönlüne göre en güzelinden olsun

Planı şimdiden yaparsak anca uyarız aşkocan Malum bu konuda mimliyiz
Valla da gelmezse satır et yok kurbiğe Avcunu yalar Aşko bizim 2 tarafta aynı yerden olunca hani uzaklık olmayınca cuma-cumartesi yaparız.. 24 mayıs kına-25 mayıs düğün olur
kınamda beraber kalmalıyız tabikii daha bi sürü gecemiz olcak tabii ama evli olmadan bu duyguyu yaşayalım Eneee heycanlandım ya benn
Amin inşallah canım herşey gönlümüzü göre olur inşallah AMIN
Canım tutulacak mekanın hem açık hem kapalı yeri olup 2 yeri hazırlarlarsa problem olmaz bence onu da konuşun inşallah olur
Amin canikom:)
Ya açık yeri var balkon tarzında ama ben zaten küçük bi yerde yaşıyorum 10 tane seçeneğim yok tatlım:/ O yüzden en iyisi olsun diye uğraşıyorum. Şuan en büyük temennim 25 mayısta boş olması... Kapalı alanda yapsam da olur yani napalım, risk işi biraz da bu zaten... Bi arkadaşım 25 haziran da evlenmişti acaip şekilde yağmur yağmıştı mesela:26: Ne çıkarsa bahtımıza...
pelinitommmmmm tarihi de belirlemişsiniz ne güzel

çok çok çok mutlu olunn
Teşekkür ederim laviiiimm

Darısı başına inşallah bitanemmm, hepimiz çoook mutlu olalımm
Aramıza hoşgeldin

Ben bikaç gün önce bikaç tane dergi almıştım onlardan bakıcam modellere. Onun dışında İzmir'e gidip ordan bakmayı düşünüyorum ama var daha zaman
Teşekkürler kıymetlim
İnşallah herşey gönlümüze göre olur canım benim Darısı başınaaa

hehehhe evlenmeden bi kaynatmalıyııızzz aşkilipoppp sonaaa aybiicaannn bizi beraber zor yatırırr ayrı kalamaaz pelmiğindeennn

ay ben bıle delı gıbı heycanlıyııımmmm aşkımmm yaa sımdıden ayarlanıpp 25ine yetişmemiiiz lazım inş düğüne geç kalmayızz

kıymetkoooommmm mutlu seneler bebegıımm

Been o aybicana bi görünürsem ahahah beni kimseee miinniiiiimmden ayıramaaazz! a-yı-ra-maaaazzz!

düğüne geç kalmak mıııı haaayıııııırrr beyaz eşyaları ayarlarız kolay onlarda mobilya işi çok geriyo sanki beni aşkoo hoş zevklerimiz aynı çok şükür ama aileleri almıcam ben mobilya almaya gelirken, kendi anneme zaten sinir oluyorm benim beğendiğim hiçbişeyi beğenmiyo tartışmıciim orda mobilyalar evimize gelince görürler artık ne aldığımızı

ben bir iş görüşmesine gideyim bakalım ne var ne yok oralarda

dualarınızı bekliyorum

nışanlıyım daha evlenmedım:)
hayırlısıyla tamamına ersin inşallah

v
kıymetim seninde yeni yılın hayırlı olsun.
ben genellikle atlaya atlaya geliyorum konulara hakim olamıyorum.bol şans sana

harikasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…