ahhh bebem ahhh, bende bir türlü bulamamıştım. bulduklarımı ya beğenmedim ya da çok pahalı gelmişti bana.
sonunda yalovada bir çeyizci dükkanına girdim ve tam benlik geometrik desenli sade, üstünde taşı olmayan bir set buldum.hem deeeeeee 35 liraya
sabunluk,sıvı sabunluk, wc fırçalığı, diş fırçalık, bir de hala mana veremediğim diş fırçalık gibi bir bardağı daha var. çöp kovası veya deterjan kutusu olarak kullanılan o kovası yoktu.
amannn zaten olmasın dedim
alırken üstünde sabun lekesi kalmaayacak şeylere dikkat et
çok hoşmuşşşMadame Coco | Banyo Aksesuar | Banyolarnza zel Havlu Bornoz ve Aksesuarlar
Kızlar günaydın :) ben de banyo takımı bakıyordum madame cocda 39 TL modelleri beğendim pudracım sen de bak hem fiyat uygun hem de şık geldi )
ay asko geceden ben basladım ne gıycem dıye duusunmeyee kurbıgede dedım ne yap ne et sımdıden ayarla 25 mayısta keşandayızkına olayı dusunduruo suan benı askım yaaa kınayı nezman yapcannnıızz son gece beraber kalalımda ıstıoruum olmadı ben cumadan geliriiim kınanın sonlarına yetişirim ama olsuuunn kiiiiğğğ
Amin canikom:)Amin inşallah canım herşey gönlümüzü göre olur inşallah AMIN
Canım tutulacak mekanın hem açık hem kapalı yeri olup 2 yeri hazırlarlarsa problem olmaz bence onu da konuşun inşallah olur
Teşekkür ederim laviiiimmpelinitommmmmm tarihi de belirlemişsiniz ne güzel
çok çok çok mutlu olunn
Aramıza hoşgeldinMerhabalar...
Bende 2013 gelini olucam inşallah :))) 08.06.2013 düğün tarihimiz
Gelinlik konusunu konuşmaya başlamışsınız , ben daha hiç bakmadım, açıkçası hangi ay bakmak gerekir bilmıyorum yeni modeller çıksın diye beklıyorum :) Ama çokda geç kalmamak laızm sanırım, düğününden bir ay önce bıtmıs olsun dıyo arkadaşlarım :)
Sizler ne durumdasınız,başladınızmı gelınlık bakmaya ?
Teşekkürler kıymetlimselamlar herkeseee,
herkese güzel mutlu hayallerinin gerçekleştiği bir yıl diliyorummmm
Ezgim geçmiş olsun nazara bende çok inanırım birinin gözü kalmıştır kesinnn
Özgecim ne güzel nikah işine de el attın ayrıca yatak odanı beğendim aşkla kullan inşallah
Pelinim hayırlı olsun tarihin inşallah uygun olur herşey gönlüne göre en güzelinden olsun
çok hoşmuşşş
sanırım şunu alabilirimmmm
pembiş de klozet takımı alırım süper olur
Madame Coco | Banyo Aksesuar | Banyolarnza zel Havlu Bornoz ve Aksesuarlar
Kızlar günaydın :) ben de banyo takımı bakıyordum madame cocda 39 TL modelleri beğendim pudracım sen de bak hem fiyat uygun hem de şık geldi )
Planı şimdiden yaparsak anca uyarız aşkocanMalum bu konuda mimliyiz
Valla da gelmezse satır et yok kurbiğeAvcunu yalar Aşko bizim 2 tarafta aynı yerden olunca hani uzaklık olmayınca cuma-cumartesi yaparız.. 24 mayıs kına-25 mayıs düğün olur
kınamda beraber kalmalıyız tabikii daha bi sürü gecemiz olcak tabii ama evli olmadan bu duyguyu yaşayalımEneee heycanlandım ya benn
Amin canikom:)
Ya açık yeri var balkon tarzında ama ben zaten küçük bi yerde yaşıyorum 10 tane seçeneğim yok tatlım:/ O yüzden en iyisi olsun diye uğraşıyorum. Şuan en büyük temennim 25 mayısta boş olması... Kapalı alanda yapsam da olur yani napalım, risk işi biraz da bu zaten... Bi arkadaşım 25 haziran da evlenmişti acaip şekilde yağmur yağmıştı mesela:26: Ne çıkarsa bahtımıza...
Teşekkür ederim laviiiimm
Darısı başına inşallah bitanemmm, hepimiz çoook mutlu olalımm
Aramıza hoşgeldin
Ben bikaç gün önce bikaç tane dergi almıştım onlardan bakıcam modellere. Onun dışında İzmir'e gidip ordan bakmayı düşünüyorum ama var daha zaman
Teşekkürler kıymetlim
İnşallah herşey gönlümüze göre olur canım benimDarısı başınaaa
hehehhe evlenmeden bi kaynatmalıyııızzz aşkilipoppp sonaaa aybiicaannn bizi beraber zor yatırırr ayrı kalamaaz pelmiğindeennn
ay ben bıle delı gıbı heycanlıyııımmmm aşkımmm yaasımdıden ayarlanıpp 25ine yetişmemiiiz lazım inş düğüne geç kalmayızz
kıymetkoooommmm mutlu seneler bebegıımm
güliiiiinnnnnnnnnn nerdesin kız sen
Burdayımmm aslımmm burdayım karşıdan bakıyom size
hayırlısıyla tamamına ersin inşallahnışanlıyım daha evlenmedım:)
vkızlaaaarr selamlarr
hepinizin yeni yılını kutluyorumm, evleneceğiniz yıl olacak artık bu sene evleniyorum diyebileceksinizinşallah herşey gönlünüzce olur..
kaç gündür giremedeim yine ama allahtan fazla yazılmamış okudum geldim. aradaki 100sayfayı da bi ara kapaticiim
harikasınavatarım nasıl olmuş
akşamki halimorman cocugu gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?