'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar hepinize selamlarrrrr
Biz bugün nikah işlemlerini hallettik Nikah günümüzü aldık Paraları bayıldık Bir buçuk saatte halloldu işlemler Beklediğimden çok kısa sürdü şükürler olsun
Darısı başınıza

hayırlısı olsun darısı bize. ilk tahlil mi istiyorlar :44:

Canım nikah ne zaman sizin ayrıca önce işlem sonra kan tahlili mi yoksa tahlili yaptırdıktan sonra mı işlemler yapılıyor

pelimikovvsss pelimikovsss senin tarihini yerim ben kızzzz limonatalık abidesiiiiiiiiiiii

hayırlı olsun şimdiden kuzucummmm... mobilya icin ben sana neseyi paket yapıp gondereyim zevklerimiz aynı ne de olsa

özgiş nası telefnda hallettin yaaaa yer mi ayırttın??????????? nası oldu o iş

ezgoşum astaymıs gaşba gecmiller olsun agzını burnunu yedimm

bana gelince.... iş yogunlugundan ve ask hasretinden sıyırdım... kafama huni taktım uzerinde CLARK yazıyo...

son 2.5 hafta kaldı ama dusundukce 2.5 milyon parcaya ayrılıyorum... tak etti canıma yalnız her gece içiyoruz yine bu gece modundayım

yılın 2.gününden herkese kocaman sevgiler
2013 inşaallah çok güzel bir yıl olsun hepşimiz için...

Ptesi gecesi düğün mekanını tuttuk hayırlısı ile
24 ağustos 2013 c.tesi 19:30-23:30 arası

rabbm utandırmasın hiçbirimizi inşaallah
soğuk yemekli bir menü istedik yaz günü ağır yemeklerden kaçtık
ama tuzlu oldu baya artık yapacak bişi yok

biz bakırköy belediyesine evrakları vermiştik , nikah ücretini ve memurun salona gelme ücretini vermemiştik.ocakta belli olacak o zaman verirsiniz dediler.
bugün aradım sadece 66 tl alıyoruz dediler
belediye başkanı dış mekan ücretini kaldırmış sadece cüzdan ücreti alınacakmış

sağlık raporunu sağlık ocaklarından mı alıyoruz?

ben kendi ilçemde nişanlım kendi ilcesindekinden mi alcak:44::44:

çok soru sordum ama

Kuzum nerelerdesin diye merak etmeue başlamıştım ben seni ya alarm verecektim her yere nerelerde diyem alışıyo insan göremeyince meraka düşyom burdan başkam bi yerdende ulaşamıyomkine sizlere
Sakin ol kuzum sayılı gün çarçabuk geçer göz açıp kapayıncaya kadar sevdiceğine kavuşursun inşallah AMİİİİİN

sağlık raporunu sağlık ocaklarından mı alıyoruz?

ben kendi ilçemde nişanlım kendi ilcesindekinden mi alcak:44::44:

çok soru sordum ama

canım baglı oldugun saglık ocagına gidiyosun,nikah için saglık raporu alcam diyosun,dr bi kaç test yapıyo...ertesi gün raporunu o sonuca göre veriyo...nişanlında baglı bulundugu saglık ocagından alcak...ama öncelikle talasemi testi yaptırması lazım....nikah dairesi nerden istiyo...ona göre gitsin alsın kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…