- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
canım baglı oldugun saglık ocagına gidiyosun,nikah için saglık raporu alcam diyosun,dr bi kaç test yapıyo...ertesi gün raporunu o sonuca göre veriyo...nişanlında baglı bulundugu saglık ocagından alcak...ama öncelikle talasemi testi yaptırması lazım....nikah dairesi nerden istiyo...ona göre gitsin alsın kuzum...
Canım nikah ne zaman sizin ayrıca önce işlem sonra kan tahlili mi yoksa tahlili yaptırdıktan sonra mı işlemler yapılıyor
biz bakırköy belediyesine evrakları vermiştik , nikah ücretini ve memurun salona gelme ücretini vermemiştik.ocakta belli olacak o zaman verirsiniz dediler.
bugün aradım sadece 66 tl alıyoruz dediler
belediye başkanı dış mekan ücretini kaldırmış sadece cüzdan ücreti alınacakmış
biz bakırköy belediyesine evrakları vermiştik , nikah ücretini ve memurun salona gelme ücretini vermemiştik.ocakta belli olacak o zaman verirsiniz dediler.
bugün aradım sadece 66 tl alıyoruz dediler
belediye başkanı dış mekan ücretini kaldırmış sadece cüzdan ücreti alınacakmış
süpermiş eskişehirde dış mekan ücretini bilmiyorum ama salonda yapılan nikah ücreti 600 TL
mügecim 66 tl miiii
Biz bahçelievler belediyesinden aldık 300 tl verdik amaaa
aynen canım çok şaşırdım bende telefondaki kadın öyle söyledi , nikah memuruymuş oda
ne kadar doğru bilemedim biz 400,500 tl ye kendimizi hazırlamıştık valla
kızlar akciğer filmi vs de mi cekiliyor?
hastaneye gitmek daha mantıklı o zaman :44::44:
hastanede hangi bölüme gidiliyor ?
kızlar akciğer filmi vs de mi cekiliyor?
hastaneye gitmek daha mantıklı o zaman :44::44:
hastanede hangi bölüme gidiliyor ?
pelimikovvsss pelimikovsss senin tarihini yerim ben kızzzzlimonatalık abidesiiiiiiiiiiii
hayırlı olsun şimdiden kuzucummmm... mobilya icin ben sana neseyi paket yapıp gondereyim zevklerimiz aynı ne de olsa
özgiş nası telefnda hallettin yaaaa yer mi ayırttın??????????? nası oldu o iş
ezgoşum astaymıs gaşba gecmiller olsun agzını burnunu yedimm
bana gelince.... iş yogunlugundan ve ask hasretinden sıyırdım... kafama huni taktım uzerinde CLARK yazıyo...
son 2.5 hafta kaldı ama dusundukce 2.5 milyon parcaya ayrılıyorum... tak etti canıma yalnız her gece içiyoruz yine bu gece modundayım
arkadaşlar bırde şu var: eşimizle kan uyuyşmazlığı varmı yokmu baktırmamız lazım
Bizim kan uyuşmazlığı var cnm o bi sorun değil test yaptırmakda gerekmiyo zaten Kan gruplarınızı biliyosanız uyuşmazlık varmı yok mu belli olur
arkadaşlar bırde şu var: eşimizle kan uyuyşmazlığı varmı yokmu baktırmamız lazım
bizdede var kan uyuşmazlığı
kadın negatif erkek pozitif olduğunda ortaya çıkıyormuş,ilaç tedavisi oluyormuş.
Ezgimmmm çok üzüldümmm
Geçmiş olsun şükür ki daha büyüğü olmamış,dediğin gibi belki de büyük bi belayı def ettin üstünden inşallah hemencecik geçer ağrıların
Aminnn bitanemm amiinnn.. İnşallah izin verirler Ezgimm dinlenirsin hiç değilse
Kızlar bu arada biz de düğün tarihimizi belirledik... İki yer var kafamızda... Nişanlım görüşecek bu hafta içi kapasiteleriyle ilgili. Biri kapalı mekan biri kır düğünü tarzındaTarih uygun olursa tutucaz bu haftaiçi...
25 Mayıs da dünya evine girmek istediğimiz tarih :123:İnşallah gönlümüze göre olur herşey
ezgim çok geçmiş olsun yaAllah nazarlardan korusun kesin nazar değmiş
bana da çok değer geçenlerde b.annem kurşun döktü bana, senin imkanın varsa sen de bi döktür istersen :26:
ezgiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm! bebegım gecmıs olsuuunn yaaAllah şifa versiiin şimdideenn bian evel iyileeşşşş
Ezgim geçmiş olsun nazara bende çok inanırım birinin gözü kalmıştır kesinnn
ezgoşum astaymıs gaşba gecmiller olsun agzını burnunu yedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?