'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

teşekkür ederim canım sağol

süpermiş eskişehirde dış mekan ücretini bilmiyorum ama salonda yapılan nikah ücreti 600 TL

mügecim 66 tl miiii
Biz bahçelievler belediyesinden aldık 300 tl verdik amaaa

mügecim 66 tl miiii
Biz bahçelievler belediyesinden aldık 300 tl verdik amaaa

aynen canım çok şaşırdım bende telefondaki kadın öyle söyledi , nikah memuruymuş oda
ne kadar doğru bilemedim biz 400,500 tl ye kendimizi hazırlamıştık valla

kızlar akciğer filmi vs de mi cekiliyor?

hastaneye gitmek daha mantıklı o zaman :44::44:

hastanede hangi bölüme gidiliyor ?

aynen canım çok şaşırdım bende telefondaki kadın öyle söyledi , nikah memuruymuş oda
ne kadar doğru bilemedim biz 400,500 tl ye kendimizi hazırlamıştık valla

Neyse olan oldu artıkda eğer bazı uyanık nikah memurları bide düğün günü bahşiş istiyolarmış bide öyle bişey olursa saçını başını yolarım memurun
Hatta adama sordum 300 veriyoruz bide nikah günü istiycekmisiniz dedim Hepsi kafasını kaldırıp bana bbaktılar Yoooo yooo dediler

kızlar akciğer filmi vs de mi cekiliyor?

hastaneye gitmek daha mantıklı o zaman :44::44:

hastanede hangi bölüme gidiliyor ?

Canım sağlık ocağıda çekiyo filmi ama bi gün sonra veriyo
Biz belediyenin anlaşmalı olduğu polikliniğe gittik 70 tl verdik 20 dk da hallettiler işimizi Kan bile almadılar
Nasıl oldu anlamadım bende

Kurabiye prensesi İnşallah istediğimiz tarihte olur canım benim
aayyy evet evet mobilyayla ilgili yardımlarını bekliyorumm hemde 4 1 koldan

Allah kavustursun bi an evvel inşallah Çağlaammmm Zaman su gibi geçsin denizleri aşsın gelsin Clark'ınn

arkadaşlar bırde şu var: eşimizle kan uyuyşmazlığı varmı yokmu baktırmamız lazım

Bizim kan uyuşmazlığı var cnm o bi sorun değil test yaptırmakda gerekmiyo zaten Kan gruplarınızı biliyosanız uyuşmazlık varmı yok mu belli olur

arkadaşlar bırde şu var: eşimizle kan uyuyşmazlığı varmı yokmu baktırmamız lazım

bizdede var kan uyuşmazlığı
kadın negatif erkek pozitif olduğunda ortaya çıkıyormuş,ilaç tedavisi oluyormuş.

bizdede var kan uyuşmazlığı
kadın negatif erkek pozitif olduğunda ortaya çıkıyormuş,ilaç tedavisi oluyormuş.

bende evlılık aıfesınde ıyıce herşeyden nem kapar oldum
pimpiriklı bırı oldum yahu çok incelıyorum herşeyi
şöyle olursa böyle olursa dıye

Çok yakın bi arkadaşım yeni doğum yaptı hamileyken iğne olmuştu bide doğumdan sonra bi iğne yapmışlar Maşallah bebişi sağlıklı
Allah korusun ama önlemi almak lazım tabi

bizde de var uyuşmazlıkkkkk
ben nikah memurunu aradım daha çok var sakın yaptırma daha evrakları, ben seni yazdım buraya mart nisan gibi yaptırıp gel dedi bana :26:

Ezgimmmm çok üzüldümmm

Geçmiş olsun şükür ki daha büyüğü olmamış,dediğin gibi belki de büyük bi belayı def ettin üstünden inşallah hemencecik geçer ağrıların

ezgim çok geçmiş olsun ya Allah nazarlardan korusun kesin nazar değmiş
bana da çok değer geçenlerde b.annem kurşun döktü bana, senin imkanın varsa sen de bi döktür istersen :26:

ezgiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm! bebegım gecmıs olsuuunn yaa Allah şifa versiiin şimdideenn bian evel iyileeşşşş

Ezgim geçmiş olsun nazara bende çok inanırım birinin gözü kalmıştır kesinnn

ezgoşum astaymıs gaşba gecmiller olsun agzını burnunu yedimm

Gülinim, Özgem, Nazlım, Kıymetim, Pelinim ve Çağlam hepinize teşekkür ederim bebeklerim. İyi ki varsınız ballı lokmalarımm. sabah işte duramadım daha fazla ve hemen izin aldım sonra doktora gittim. fena zedelemişim kasları. 3 gün rapor verdi. bu hafta evdeyim yani. geldiğimden beri yatıyorum evde.
Özgem nikah yerini ayırtmış hemencik, Pelinim tarihi belirlemiş ne güzel yaaa maşallah size
Çağlam az kaldı kurabiyem kavuşcaksın bahriyeli yarinee
hepinizi öpüyorum kocamaaann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…