'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hallederız askımm sen hıııııcmı hııc takma kafanaa nelerı hallettık biizz Hüryoşu ben hallederim asko merak etmeee

bizde de var uyuşmazlıkkkkk
ben nikah memurunu aradım daha çok var sakın yaptırma daha evrakları, ben seni yazdım buraya mart nisan gibi yaptırıp gel dedi bana :26:

Wallahi cnm istanbuldamısın bilmiyorum ama bugün baya kalabalıktı nikah dairesi Hatta liseden arkadaşımla karşılaştık Onların da 9 hazirandaymış
Seninde hazirandayydı galiba Yani eğer mekan tutulduysa beklemek riske atmak mantıksız nasıl olsa gidiceksiniz önceden gidin alın gününüzü kafanız rahat olsun

şeytan ne dıyor kendı nıkahını kendın kıy....

yok ben tekirdağdayım canım
ama memur bana kendisi dedi deftere yazdım seni hatta ilk yazdığım kişisin
daha evrak yaptırmayın mart nisan gibi getirin dedi :26:

Sende iyi ki varsın meleğim benim. Canım ya rapor vermiş, en azından dinlenirsin iyi gelir sana. Evet tarihimiz belli inşallah istediğimiz tarihte olur ya lütfen olsun, lütfeeeeen :116::116::116:

hallederız askımm sen hıııııcmı hııc takma kafanaa nelerı hallettık biizz Hüryoşu ben hallederim asko merak etmeee

Jetgiller gibiyiz yemin ederim yaa Yerim ben bizi ve enerjimizi, hiç bitmiyor hiç tükenmiyoruz maşallah
Hüryoşa göre istediğim şeyler "şaştırıfişton"muş aşkım Sen hiç bole bi kelime duydun mu Allasen şu hayatında?

çağloşum ben nikah memurluğunu aradım bugün bilgi alcaktım defter açıldı mı ne zaman gelelim başvuralım diye
kadın evet defteri açtık dedi düğün ne zaman dedi ben de 22 haziran dedim
o da ooo çok var daha evrak yaptırmayın dedi
ben de 22 haziran tutulan bi tarih kaçırmak istemiyorum ama dedim
o da ver isimlerinizi ben şimdi yazcam sizi buraya dedi isimleri yazdı.. evrakları da mart nisan gibi getirin dedi
şuan beni yazmış oldu bizzat gidip başvurmaya gerek yokmuş
on kere sorup teyit ettirdim yazdım siz evrakları mart nisan gibi getirin yeter dedi bana
normalde çok paniğimdir içim rahat etmez gidelim derdim benimkine ama bu kadına güveniyorum nedense

yaaa yemınle hüryoşu hunharca yiiceeemmmm hüryoşçaa bi dil icat ettiii kurban olduguuummm Maşallahhkii bizeeee bitmesin enerjimiizz

yaaa yemınle hüryoşu hunharca yiiceeemmmm hüryoşçaa bi dil icat ettiii kurban olduguuummm Maşallahhkii bizeeee bitmesin enerjimiizz

O da seni yiiiceek valla aşkocan bi sıkıştırsa nası yicek gör hemde

Gökçe geliooomuş aşkoo bu arada, kimseye soleme dedi ben burda sosyal medyada yayınlıorum ahahah Duysa kesçek beni

Merhabalar bende almanyadan Gelin geldim İstanbula ,tam 11 sene oldu gayetde mutluyum hiç bir zaman pişman olmadım Türkiye geldiğime.Orada çocuk gelişimi pedegog okudum burada çalıştım ama şu anda evdeyim evde Çalışıyorum ama farklı bir işi bu sefer Butik Kurabiyeler yapıyorum gayet'de iyi gidiyor.O'da şimdilik evde çünkü 3 tane Uğurböceklerimn var sonra bir dükkan düşünüyorum kismetse:)
buradan yeni evlenecekler ömür boyu mutluluklar dillerim.....

Eğer yazımda bir hatam olduysa kusura bakmayın türkçe yazmayı pek doğru yazamamıyorum...:)

O da seni yiiiceek valla aşkocan bi sıkıştırsa nası yicek gör hemde

Gökçe geliooomuş aşkoo bu arada, kimseye soleme dedi ben burda sosyal medyada yayınlıorum ahahah Duysa kesçek beni

hürryooşuum beniim kokoşuum

gökçeeyiii mıncıır benımm ıcıın, piis görüümmceeekk

Özgeeciiimmmm artık komplecenek hayırlı vede ugurluu olsun herseyıınızz bı eveeet dıye bagırmanız kaldı geriyeee

mart menekselerını bı solukta okudum cok duygulandıdı bu kıtap benı yaa
herkesler okusun bence, askımızın kıymetını bılelım :) paylasmak ıstedım sızınleee

Can kuzularrr ben ıstanbul.a geldim.dedi.rahatsız halam da.ameliyat oldu burda net yok.o yüzden çok giremiyorum arada sırada uğrarım haftaya.kadar haberiniz olsunnnnn!!!!!!!

Günaydın canlar günaydın size benim gibi sabahın köründe kalkıp işe gidenlere günaydın öncelikle sonram çalışmayıp evde mışıl mışıl uyuyanlara uyandıktan sonrası için günaydın vee biraz daha uyuyim deyip saati 5 dk daha erteleyip gözlerini açıp 1 saatin geçtiğine şaşıranlara günaydın hadi canlarim günaydın size uyanın sabah oldu

hürryooşuum beniim kokoşuum

gökçeeyiii mıncıır benımm ıcıın, piis görüümmceeekk
Mıncırdıımmm öptümm saçını çektimm ne dediysen yaptım asko

Günaydıııınnnnn günaydınnnn

Bu sabah ben yataktan yatakta benden hiç mi hiiç ayrılmak istemedi, çok zordu

günaydınnn
çok şükür tüm eksiklerimizi hallettik dün
arabada ayarlandı çeyizler haftaya cumartesi gidicek , başlıcaz yerleştirmeye
hem hüzünlüyüm , biraz şaşkınım...dün çok ağladım nasıl ayrılıcam annemlerden bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…