Been o aybicana bi görünürsemahahah beni kimseee miinniiiiimmden ayıramaaazz! a-yı-ra-maaaazzz!
düğüne geç kalmak mııııhaaayıııııırrr beyaz eşyaları ayarlarız kolay onlarda mobilya işi çok geriyo sanki beni aşkoo hoş zevklerimiz aynı çok şükür ama aileleri almıcam ben mobilya almaya gelirken, kendi anneme zaten sinir oluyorm benim beğendiğim hiçbişeyi beğenmiyo tartışmıciim orda mobilyalar evimize gelince görürler artık ne aldığımızı
bizde de var uyuşmazlıkkkkk
ben nikah memurunu aradım daha çok var sakın yaptırma daha evrakları, ben seni yazdım buraya mart nisan gibi yaptırıp gel dedi bana :26:
Wallahi cnm istanbuldamısın bilmiyorum ama bugün baya kalabalıktı nikah dairesi Hatta liseden arkadaşımla karşılaştık Onların da 9 hazirandaymış
Seninde hazirandayydı galiba Yani eğer mekan tutulduysa beklemek riske atmak mantıksız nasıl olsa gidiceksiniz önceden gidin alın gününüzü kafanız rahat olsun
Wallahi cnm istanbuldamısın bilmiyorum ama bugün baya kalabalıktı nikah dairesi Hatta liseden arkadaşımla karşılaştık Onların da 9 hazirandaymış
Seninde hazirandayydı galiba Yani eğer mekan tutulduysa beklemek riske atmak mantıksız nasıl olsa gidiceksiniz önceden gidin alın gününüzü kafanız rahat olsun
Sende iyi ki varsın meleğim benim.Gülinim, Özgem, Nazlım, Kıymetim, Pelinim ve Çağlam hepinize teşekkür ederim bebeklerim. İyi ki varsınız ballı lokmalarımm. sabah işte duramadım daha fazla ve hemen izin aldım sonra doktora gittim. fena zedelemişim kasları. 3 gün rapor verdi. bu hafta evdeyim yani. geldiğimden beri yatıyorum evde.
Özgem nikah yerini ayırtmış hemencik, Pelinim tarihi belirlemiş ne güzel yaaa maşallah size
Çağlam az kaldı kurabiyem kavuşcaksın bahriyeli yarinee
hepinizi öpüyorum kocamaaann
hallederız askımm sen hıııııcmı hııc takma kafanaa nelerı hallettık biizzHüryoşu ben hallederim asko merak etmeee
şeytan ne dıyor kendı nıkahını kendın kıy....
ooo dur bakalım daha bide bunun imam nikahı var
Sende iyi ki varsın meleğim benim.Canım ya rapor vermiş, en azından dinlenirsin iyi gelir sana. Evet tarihimiz belli inşallah istediğimiz tarihte olur ya lütfen olsun, lütfeeeeen :116::116::116:
Jetgiller gibiyiz yemin ederim yaaYerim ben bizi ve enerjimizi, hiç bitmiyor hiç tükenmiyoruz maşallah
Hüryoşa göre istediğim şeyler "şaştırıfişton"muş aşkımSen hiç bole bi kelime duydun mu Allasen şu hayatında?
yaaa yemınle hüryoşu hunharca yiiceeemmmmhüryoşçaa bi dil icat ettiii kurban olduguuummm Maşallahhkii bizeeee bitmesin enerjimiizz
O da seni yiiiceek valla aşkocan bi sıkıştırsa nası yicek gör hemde
Gökçe geliooomuş aşkoo bu arada, kimseye soleme dedi ben burda sosyal medyada yayınlıorum ahahahDuysa kesçek beni
Mıncırdıımmm öptümm saçını çektimm
hürryooşuum beniim kokoşuum
gökçeeyiii mıncıır benımm ıcıın, piis görüümmceeekk
Günaydın canlar günaydın size benim gibi sabahın köründe kalkıp işe gidenlere günaydın öncelikle sonram çalışmayıp evde mışıl mışıl uyuyanlara uyandıktan sonrası için günaydın vee biraz daha uyuyim deyip saati 5 dk daha erteleyip gözlerini açıp 1 saatin geçtiğine şaşıranlara günaydın hadi canlarim günaydın size uyanın sabah oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?