Mıncırdıımmm öptümm saçını çektimmne dediysen yaptım asko
Günaydıııınnnnn günaydınnnn
Bu sabah ben yataktan yatakta benden hiç mi hiiç ayrılmak istemedi, çok zordu
Can kuzularrr ben ıstanbul.a geldim.dedi.rahatsız halam da.ameliyat oldu burda net yok.o yüzden çok giremiyorum arada sırada uğrarım haftaya.kadar haberiniz olsunnnnn!!!!!!!
günaydınnn
çok şükür tüm eksiklerimizi hallettik dün
arabada ayarlandı çeyizler haftaya cumartesi gidicek , başlıcaz yerleştirmeye
hem hüzünlüyüm , biraz şaşkınım...dün çok ağladım nasıl ayrılıcam annemlerden bilmiyorum
günaydınnn
çok şükür tüm eksiklerimizi hallettik dün
arabada ayarlandı çeyizler haftaya cumartesi gidicek , başlıcaz yerleştirmeye
hem hüzünlüyüm , biraz şaşkınım...dün çok ağladım nasıl ayrılıcam annemlerden bilmiyorum
günaydınlar ben de bu sabah sürüne sürüne kalktımzaten regl sendromum da diz boyu
günaydın canlar 4 günlük rüyadan uyandım ve iş başı yaptımbu arada kesin düğün tarihim belli oldu kısmetse 21.09.2013 de gelinim
Günaydın Özgem hosgeldinnasılsın?
hadi hayırlı ugurlu olsun Elifcimmm....
regl sendromu ve uykusuzluk yaşıyorum çağloşum ama bugünümğze şükür tabe
sen nasılsınnnn çok azıcık kaldı senin yaaa gözgöre göre gidiyosun sen de oya gibiiii
Günaydın kuzular...
Mügemmmm ne güzel bak,her şeyiniz hallolmus...bizde aynı durumdayız...bu hafta sonu esyalar gidecek....yerleştirmeye baslıcaz inş....bi aksilik cıkmazsa bugün elektrik-su acılcak...yarın klimalar takılcak...bende senin gibiyim...hüzünlüyüm...odamı özlicem kardeslerimi...(her ne kadar sac basa girsek de,hemen hemen her gün)özlicem yine de
Canım hayırlı olsun evin hazır yani oohh ne güzel koltuklarını fln naptın sen daha almadım diyodun ne zaman gelicekler
Ahh sorma senin bir aydan az var Benim 4 aya yakın var ama ben şimdiden başladım ağlamalara Nasıl gidicez bilmiyorum
günaydın bacigolarımmmmm çok uykusuzummm....
ve birde rahatsızlığım var bu akşam doktora gidicemmmsanırım biraz tehlikeli bir hastalık ....
ve birde rahatsızlığım var bu akşam doktora gidicemmmsanırım biraz tehlikeli bir hastalık ....
canım günaydın regl için ada çayı içmeni tavsiye ederim çok ii geliyor...2013 geldi ağaçtan tek tek yapraklar düşecekilk gelinimiz kim
regl sendromu ve uykusuzluk yaşıyorum çağloşum ama bugünümğze şükür tabe
sen nasılsınnnn çok azıcık kaldı senin yaaa gözgöre göre gidiyosun sen de oya gibiiii
sağol canım ya netleşmesi çok çok ii oldu farklı bir heyecan geldi..Nişanlımda geldi gitti içim hoş bir garip
canım günaydın regl için ada çayı içmeni tavsiye ederim çok ii geliyor...2013 geldi ağaçtan tek tek yapraklar düşecekilk gelinimiz kim
ben erkek kardeşime biraz fazla bağlıyım galiba , düşündükçe gözlerim doluyo valla o gün nasıl dayanıcam bilmiyorum
ben erkek kardeşime biraz fazla bağlıyım galiba , düşündükçe gözlerim doluyo valla o gün nasıl dayanıcam bilmiyorum
geçen haftasonu hallettik canım.köşe takım aldık , ilk taksidi biz verdik geri kalanı onlar verecekler.
yılbaşının ertesi günü geldi
hayırdır inşallah canım geçmiş olsun :26:
günaydın kuzum hayırdır kötü bişey yoktur inşallah:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?