'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Mıncırdıımmm öptümm saçını çektimm ne dediysen yaptım asko

Günaydıııınnnnn günaydınnnn

Bu sabah ben yataktan yatakta benden hiç mi hiiç ayrılmak istemedi, çok zordu

Evet kuzum aynı durumu bende yaşadım ya ben bugün 5te kalktım eve son rutuşları yaptım öğleden sonra kaynanam görümcem sevdiceğimın teyzeleri gelecek içli köfte yapacaklar bensiz akşamda kalacaklar yemeğe ya dünde geç yattım 3 çeşit pasta yaptım yeter mi acaba of ben olmadan nden geliyorlar bide çok uykum var benim yaa:18::18::18:

2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

act_rest : 27 Ocak 2013 Kına
:123:31 Ocak 2013 Düğün ...................... 28 ... :123:

ameliee : 26 Ocak 2013 Kına
:123:02 Şubat 2013 Düğün ...................... 30 ... :123:

donuk_pudra : 29 Mart 2013 Kına
:123:30 Mart 2013 Düğün ...................... 86... :123:

plum88 :25 Nisan 2013 Kına
:123:27 Nisan 2013 Düğün .....................113... :123:

karenimmo :?? Mayıs 2013 Kına
:123:18 Mayıs 2013 Düğün.....................135... :123:

2007hu: 18 Mayıs 2013 Kına
:123:19 Mayıs 2013 Düğün .....................136 ... :123:

35ebrus35 : 22 Mayıs 2013 Kına
:123:23 Mayıs 2013 Düğün .....................140... :123:

Cookie_Dough : 31 Mayıs 2013 Kına
:123:02 Haziran 2013 Düğün .....................150 ... :123:

muhendis_ : 15 Haziran 2013 Kına
:123:16 Haziran 2013 Düğün .....................164... :123:

Telomer : 8 Haziran 2013 Kına
:123:16 Haziran 2013 Düğün .....................164 ... :123:

aLLeGRia : 21 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................170... :123:

susu_ :21 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................170 ... :123:

meltemma : 21 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................170... :123:

oslemys_ :22 Haziran 2013 Kına
:123:23 Haziran 2013 Düğün .....................171... :123:

gaydirigubbak : 09 Ağustos 2013 Kına
:123:11 Ağustos 2013 Düğün .....................220 ... :123:

Ece: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................241. :123:

engineerelif: ?? Eylül 2013 Kına
:123:22 Eylül 2013 Düğün .......................262. :123:

Günaydın kuzular...

Can kuzularrr ben ıstanbul.a geldim.dedi.rahatsız halam da.ameliyat oldu burda net yok.o yüzden çok giremiyorum arada sırada uğrarım haftaya.kadar haberiniz olsunnnnn!!!!!!!

hümeyram geçmiş olsun....özletme kendini

Mügemmmm ne güzel bak,her şeyiniz hallolmus...bizde aynı durumdayız...bu hafta sonu esyalar gidecek....yerleştirmeye baslıcaz inş....bi aksilik cıkmazsa bugün elektrik-su acılcak...yarın klimalar takılcak...bende senin gibiyim...hüzünlüyüm...odamı özlicem kardeslerimi...(her ne kadar sac basa girsek de,hemen hemen her gün)özlicem yine de

Canım hayırlı olsun evin hazır yani oohh ne güzel koltuklarını fln naptın sen daha almadım diyodun ne zaman gelicekler
Ahh sorma senin bir aydan az var Benim 4 aya yakın var ama ben şimdiden başladım ağlamalara Nasıl gidicez bilmiyorum

günaydın canlar 4 günlük rüyadan uyandım ve iş başı yaptımbu arada kesin düğün tarihim belli oldu kısmetse 21.09.2013 de gelinim

günaydın bacigolarımmmmm çok uykusuzummm....

ve birde rahatsızlığım var bu akşam doktora gidicemmm sanırım biraz tehlikeli bir hastalık ....

regl sendromu ve uykusuzluk yaşıyorum çağloşum ama bugünümğze şükür tabe
sen nasılsınnnn çok azıcık kaldı senin yaaa gözgöre göre gidiyosun sen de oya gibiiii

canım günaydın regl için ada çayı içmeni tavsiye ederim çok ii geliyor...2013 geldi ağaçtan tek tek yapraklar düşecek ilk gelinimiz kim

ben erkek kardeşime biraz fazla bağlıyım galiba , düşündükçe gözlerim doluyo valla o gün nasıl dayanıcam bilmiyorum

geçen haftasonu hallettik canım.köşe takım aldık , ilk taksidi biz verdik geri kalanı onlar verecekler.
yılbaşının ertesi günü geldi

ve birde rahatsızlığım var bu akşam doktora gidicemmm sanırım biraz tehlikeli bir hastalık ....

hayırdır inşallah canım geçmiş olsun :26:

geçmiş olsun kuzum ya hayrola neyin var :26:

canım günaydın regl için ada çayı içmeni tavsiye ederim çok ii geliyor...2013 geldi ağaçtan tek tek yapraklar düşecek ilk gelinimiz kim

ağrım yok çok şükür ama suratsızım çok ona da iyi gelir mi

regl sendromu ve uykusuzluk yaşıyorum çağloşum ama bugünümğze şükür tabe
sen nasılsınnnn çok azıcık kaldı senin yaaa gözgöre göre gidiyosun sen de oya gibiiii

geçmiş olsun canım benim..benim de son günüm...bitti şükürdigeri dügüne denk geliyo...agdaya gittikten snra bi dr a gidicem..geciktirici ve korunmayla ilgili bilgi almak için...

sağol canım ya netleşmesi çok çok ii oldu farklı bir heyecan geldi..Nişanlımda geldi gitti içim hoş bir garip

Allah kavustursun inş...netlesmesi iyi olmustur tabi...artık bundan snra hersey netlesirrrr...sistemli bi sekilde gider inş bundan snra...

geçmiş olsun özlemim hayırdır inşş yaaa:26::26:

tabiki de benimmm

ben erkek kardeşime biraz fazla bağlıyım galiba , düşündükçe gözlerim doluyo valla o gün nasıl dayanıcam bilmiyorum

zor olacak ama elden bişey gelmiyo ki be Mügemmm....dua et aynı sehirdesiniz...

günaydın kuzum hayırdır kötü bişey yoktur inşallah:26::26:

canlarım hiç sormayın ya moralimde çok bozuk...
genital bölgemde siivilce gibi birşey çıktı iç kısıma doğru başta önemsemedim ama biraz büyüdü....

ben zaten kistlerim için doktora gidecektim bakırköyde mayenehanesi olan sabit bir doktorum oluştu kistlerimden ötürü zaten ona gidecektim ..

ama dün o siğil tarzı birşey büyüyünce doktorumu aradım .. bde dün lazer epilasyon randevum vardı...
doktorum lazere gitme dedi.. ve genital bölgene makas jilet ağda yada lazer hiçbir şekilde birşey değdirme sadece duşunu al ve buraya gel hiçbir temizlik yapma benim için sorun değil ne olduğunu bilmiyoruz dağılmasına neden olabilirsin dedi ...

ben zaten bir ihtimal veriyordum ne olduğunu bişde dün gece banyo yaparken başka bir yerde yine çıktığını gördüm çoookkk moraklim bozuldu...

doktor herpes virüs olabilir dedi
ya basit gibi geliyor ama ben 8 yaşımdan beri herpes tip 1 ile zaten uğraşıoum
((zaten bu virus%80 insanlarda var.. yani şu dudak kenarında uçuklar varya onlar herpes tip 1 oluyor ben o uçuğum için 2 defa doktora gittim. hiçbir tedavisi yok sadece baskılama yöntemi uyguluyorlar. hayat boyu o uçukla yaşamak zorundasın bende bir ara 2 haftada bir çıkıyordu o çıktığında çok gergin oluyordum mesela ))

velhasıl bu genil herpes te mesela hamileyken çıktığında bebeğe çok zararlı ... ayrıca rahim ağzı kanserine yol açıyor hatta baş nedenlerinden biri...
ve eğer doğuma yakın zaman da herpes çıkarsa normal doğum yapamıyorsun çünkü aynı anda bebeğe bulaşıyor tehlike arz ediyor ciddi boyutta...

forumdada bu konu ile ilgili topikler var ...

basit gibi görünsede hayat kalitesini düşüren bir rahatsızlık ben şuan bu siğilin herpes olmaması için dualar ediyoum inşallah değildir

lazer den kapmış olabilirsin dedi partnerinden bulaşmış olabilir dedi (hani eğer cinsel bir temas olduysa ve partnerinde bu sorun varsa dedi)
başka şekillerde oluşma olasılığı azmış genelde birinden bulaşır bu dedi ...

bide şu varki orası her tahiş olduğunda bu siğil çıkıyor ve günlerce iyileşmiyor.... yani evleneceğim e illahki tahriş olacak ben ne yapıcam o zaman

moralim çoookkk bozuk yaaaa

http://www.cinselhastalik.com/herpes.html

burayı okuyun arkadaşlar sizde bilinçlenin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…