'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Mıncırdıımmm öptümm saçını çektimm ne dediysen yaptım asko

Günaydıııınnnnn günaydınnnn

Bu sabah ben yataktan yatakta benden hiç mi hiiç ayrılmak istemedi, çok zordu

heheh biz snle whatsapptan konsuurken oda yazıo parazit yapmaaa cık aradannn dıyee sona bi ara uygusala bagladık siz orada ben burada adaletın bumu dunyaaa dıyerekten en hassas noktasından yakaladımmm görümceki keşşkee sende ordaydınn diyiinnnceee gene rahat duramadık tabee dedım keskeeee yaa 3-5 şaplak atardım sanaa oda bende saçını çekip çelme takardım yazmışş çok yaramazız ya uslu duramıoruz 2 dk sonada sızzmısımm zatenn cok fenaydııımm gecee hala atesım varr sendelıyorum topuklu bile giyemedım valla buguuun bide garip garip rüyalar gordum

herkesleree güünaayydııınn

Özlemcimmm bi sakin ol kuzummm,dua edelim kötü bişey olmasın....sen güzelce dusunu al,doktoruna git....inş herpes değildir....Allah korusun şimdiden böyle kötü düsünme...

Kardelencim anlamadım annene mi oturmaya gelicekler bugun? :26: Ellerine sağlık canımm 1 pasta neyine yetmedi de 3 pasta yaptın ayol

Özgem bende regl oluyorum fenalardayım

kuzum benim kıyamam sana yaaa inşallah o dediğin virüs türü değ-ildir Allahım yardımcın olsun güzel haberlerle gel bize
sana dua edicem bugün.. tez zamanda şifasını versin rabbim

güle güle kullanın cnm Bizde o herşeyi hallettiğimiz günleri görebbilecekm miyiz acaba

Okudumm konusmaları ya cılgınsınız siz, aybi dioki hayatım sakın araya girme sen zararlı cıkarsın bende tamam sevgilim dedim sizi sizinle başbaşa bıraktım
yerim sizin diyaloglarınızı ya çok tatlısınız kii
kuşum acaba sporda falan mı üşüttün kendini :26: Endişeleniyorum senin için doktora git daha kötü olmadaannn

günaydın kızlarrrr

mügeee hayırlı olsun ayyyy çok az kaldıııııı

çağla sen ne alemdesin bakayımmm???

günaydın bacigolarımmmmm çok uykusuzummm....

ve birde rahatsızlığım var bu akşam doktora gidicemmm sanırım biraz tehlikeli bir hastalık ....

nen var kuzum? :44::44:

özge elif pulm sizlere de günaydın, iyisinizdir umarım

Özlemcimmm bi sakin ol kuzummm,dua edelim kötü bişey olmasın....sen güzelce dusunu al,doktoruna git....inş herpes değildir....Allah korusun şimdiden böyle kötü düsünme...

kuzum benim kıyamam sana yaaa inşallah o dediğin virüs türü değ-ildir Allahım yardımcın olsun güzel haberlerle gel bize
sana dua edicem bugün.. tez zamanda şifasını versin rabbim

teşekkür ederim güzel arkadaşlarım ...
iyi dilekleriniz beni rahatlattı allah sizlerden razı olsun...
inşallah basit bir enfeksiyon falandır allahım inşallah öyledir....
aslında daha kötü bir hastalıkta var ama onu dile getirmek istemiyorum bile....
rabbim korusun inşallah hepimizi...

biz kadınlar hep risk altındayız işte ...

akşam 6,30 da randevum var inşallah hayırlı haberler alırım...
ayrıca doktorumdanda çok memnunum 2008 den beri dönem dönem giderim çok tatlı nazik bir bayan...
isteyen olursa tavsiyede ederim ...

Geçmiş olsun özlem çok üzüldüm.
İnan benim nişana yakın sol gözümdeki kipriklerim koptuğu için deliriyorum senin durumu düşünmek bile istemiyorum.
İnşallah geçici birşeydir canım dua edeceğim senin için sende bize haber ver olur mu?

özlemcim çok geçmiş olsun cnm Kötü düşünme lütfen iyi düşünki iyi olsun Senin için dua edicem
Canım benimde bazen böyle sivilce gibi bişeyler çıkar ama ben kıl dönmesidir fln diye hiç önemsemem
hayatımda hiç muayene olmadım ordan aslında evlenmeden bi gitmek lazım

özlemcim çok çok geçmiş olsun :26:
ama sakın kötü düşünme , aksine doktordan çıkıp bize iyi haberi yazdığını düşün

özlemcim bana özelden atarmısın ismini , benimde gitmem gerek bakırköy taraflarında bir doktor arıyorum.bu doğum kontrolu için yardımcı olabilir sanırım

Kardelencim anlamadım annene mi oturmaya gelicekler bugun? :26: Ellerine sağlık canımm 1 pasta neyine yetmedi de 3 pasta yaptın ayol

Özgem bende regl oluyorum fenalardayım

Evet kuzum bize oturmaya geleceklerdi akşam annem de dedi ki ben sizi yemeğe alacam içli köfte yapacam gelin birlikte yapalım dedi beyler de akşam gelir anlatabildim mi kuzum o kadar haftasonu al dedim dinleyen kim acep neler konuşacaklar:18:
Ne yapım kuzum 2 çeşit az geldi bende 3. yüde yaptım acaba oda az oldu mu anneme söylesem birde börek mi yapsa şimdi:18:

canlarım çok teşekkürler...
ben birazda evhamlıyımdır allah yardımcım olsunn inşallah....

sizlerde verdiğim linki okuyun lütfen ...

plum cım siğilin nerede olduğu çok öenmli eğer epitel dokudaysa asla atlama canım ... ama normal deri kısmındaysa bir nebze daha tehlikesiz ama kesin doktora git..
benimki epitel dokuyla derinin birleştiği yerde yani tam dudakların birleştiği birbirine kapandığı yerde

allahımmmm inşallah tedavisi olan bir hastalıktır...

akşam eve gider gitmez size yazıcam:18::18:

özlem çok geçmiş olsun
umarım o virüs değildir, dönemsel sivilcedir veya başka birşeydir ve geçer..
Allah korusun canım iyisinden düşünmeye çalış :26: dualarımız seninle

keske Adana'da da dediğin gibi bi doktor öneren biri olsa...cok korkuyorum...heyecan yapıyorum....bi kez gitmiştim..kist vardı agrı yapmıstı....cok suratsızdı drlar(insan derdini anlatamıyo öle olunca...özellikle jinekologlar,kadın dogumcular böyle...ben cana yakın halden anlayan birini istiyom yaaa(güzelce konussa benleee

İçli köfte miiiii Mmmmmmm ya bana da kargo yapsana çok severim ben içli köfteyi bayılırım hatta
3 çeşit iyidir canım bi tane salata türü bi poğça bi tatlı oldu mu yeter :)) daha ne :)

Son düzenleme:

özlemcim doktorun iletişim bilgilerini banada mesaj atarsan sevinirim.
Nikaha yakın korunma yöntemleri vs. hakkında bir doktorla görüşmem lazım.
Erkek doktorum vardı nişanlım artık ona gözükmemi istemiyor.

arkadaşlarım ben çok memnunum bu doktordan 32 yıllık mesleki tecrübesi var ve vaktinde yenimahalle kadın doğumda çalışmış .. dünşünsene kadın neler görmüş ne hastalıklarla uğraşmıştır.

uzun yıllardırda özel muayenehanesi var ....

çok nazik çok kibar bilinçli ilgili tatlı bir bayan... doğumlarada giriyor ama hastanelerini bilmiyorum...
fakat felaket tellalı değil son derece temkinli ama panik yaptırmayı sevmeyen bir doktor ve her daim telefonlara çıkıp yardımcı oluyor illaki gel muayene ol demiyor...

kesinlikle tavsiyemdir...

b.köy meydandan town center ı geçene kadar yürüyorsun town u geçtikten 2 dk sonra zaten görüyorsun doktorun tabelasında 4 boyutlu ultrasonda bebek fotosu var ... Ayroıca mayenehanesinde 4 boyutlu usg de var yani bunları hamileliğinin belli dönemlerinde hastanelerde çektiriyon normalde..

ama kadının zaten kendi bünyesinde var ücretsiz olarak zamanı gelince bebeği 4 boyutlu usg de inceliyor ..

doktorun adı LALE ZEYNEP KANMAZ
muayene ücreti 130 tl kk geçiyor özel sağlık sig. geçerli
ve en güzeli ayda 1 defa ödeme yapıyorsun ... ve kontrol süresi de 1 ay

YANİ HAMİLELİĞİN İLK ZAMANLARINDA AYDA BİR GİDİYORUZ YA ŞÖYLE DÜŞÜNÜN 2 MUAYENEDE 1 ÜCRET ÖDÜYORUZ.
YANİ MUAYENE BAŞI ASLINDA 65 TL YE DENK GELİYOR

AÇIKTAN YAZMANIN ZARARI OLMAYACAĞINI DÜŞÜNDÜM

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…