Eki Görüntüle 594107
günaydın kızlar sizce bu gelinlik nasıl?
keske Adana'da da dediğin gibi bi doktor öneren biri olsa...cok korkuyorum...heyecan yapıyorum....bi kez gitmiştim..kist vardı agrı yapmıstı....cok suratsızdı drlar(insan derdini anlatamıyo öle olunca...özellikle jinekologlar,kadın dogumcular böyle...ben cana yakın halden anlayan birini istiyom yaaa (güzelce konussa benleee
Okudumm konusmaları ya cılgınsınız siz, aybi dioki hayatım sakın araya girme sen zararlı cıkarsınbende tamam sevgilim dedim sizi sizinle başbaşa bıraktım
yerim sizin diyaloglarınızı ya çok tatlısınız kii
kuşum acaba sporda falan mı üşüttün kendini :26: Endişeleniyorum senin için doktora git daha kötü olmadaannn
İçli köfte miiiiiMmmmmmm ya bana da kargo yapsana çok severim ben içli köfteyi bayılırım hatta
3 çeşit iyidir canım bi tane salata türü bi poğça bi tatlı oldu mu yeter :)) daha ne :)
arkadaşlarım ben çok memnunum bu doktordan 32 yıllık mesleki tecrübesi var ve vaktinde yenimahalle kadın doğumda çalışmış .. Dünşünsene kadın neler görmüş ne hastalıklarla uğraşmıştır.
Uzun yıllardırda özel muayenehanesi var ....
çok nazik çok kibar bilinçli ilgili tatlı bir bayan... Doğumlarada giriyor ama hastanelerini bilmiyorum...
Fakat felaket tellalı değil son derece temkinli ama panik yaptırmayı sevmeyen bir doktor ve her daim telefonlara çıkıp yardımcı oluyor illaki gel muayene ol demiyor...
Kesinlikle tavsiyemdir...
B.köy meydandan town center ı geçene kadar yürüyorsun town u geçtikten 2 dk sonra zaten görüyorsun doktorun tabelasında 4 boyutlu ultrasonda bebek fotosu var ... Ayroıca mayenehanesinde 4 boyutlu usg de var yani bunları hamileliğinin belli dönemlerinde hastanelerde çektiriyon normalde..
Ama kadının zaten kendi bünyesinde var ücretsiz olarak zamanı gelince bebeği 4 boyutlu usg de inceliyor ..
Doktorun adı lale zeynep kanmaz
muayene ücreti 130 tl kk geçiyor özel sağlık sig. Geçerli
ve en güzeli ayda 1 defa ödeme yapıyorsun ... Ve kontrol süresi de 1 ay
açıktan yazmanın zararı olmayacağını düşündüm
keske Adana'da da dediğin gibi bi doktor öneren biri olsa...cok korkuyorum...heyecan yapıyorum....bi kez gitmiştim..kist vardı agrı yapmıstı....cok suratsızdı drlar(insan derdini anlatamıyo öle olunca...özellikle jinekologlar,kadın dogumcular böyle...ben cana yakın halden anlayan birini istiyom yaaa (güzelce konussa benleee
hiç unutmam 18-19 yaşındaydım benim de sivilce gibi bişey çıkmıştı gitmiştim ve bakmıştı doktor aşağıdan
hatta afedersiniz ama böyle iki yana açmıştı iyi görmek için ve canımı o kadar yakmıştı ki acıdığını da söylemiştim
çıkınca hem utancımdan hem de acıdan ağlamıştım
bi de salak kadın çok kurcalama sivilce falan yok kızlığını bozarsın demişti bana dangalak
hala düşündükçe sinirim bozuluyo
o nedenle lazere ilk gittiğimde çok zorlanmıştım zor açmıştım orasını
yaklaşık 6 7 sene önce gitmiştim kdoğum uzmanına.
çok sevimliydi ve erkekti
''geç şöyle ,soyun ve aç'' demişti.halbuki çok basit birşeyden gitmiştim. rutin ilacımı yazacaktı
uçan tekmeyi reelde attım mııııı yoksa o hayal miydi hatırlamıyorum ama topuklayıp kaçmıştım
Ama çünkü siz çok tatlısınız
valla en çok didişeennn ekürü biz olduk sanırsamyerim hepınızı cok sevıyorum been
gıtcem askım ogle arası gıdebılırım anca cok yogun işleer
Kuzum yollarım adres ver çünkü bi orduya yetecek kadar yapıp kalanını buzluga atarlar yenen yenir ciddiyim yollarım çok fazla yaparlar çünkü birde güzel olur mmmmmm
Yeter diyorsan börege gerek yok o zaman kuzum
Günaydııınnn kurabiyeemmmmgünaydınnnnn aşk bebekleri
hiç unutmam 18-19 yaşındaydım benim de sivilce gibi bişey çıkmıştı gitmiştim ve bakmıştı doktor aşağıdan
hatta afedersiniz ama böyle iki yana açmıştı iyi görmek için ve canımı o kadar yakmıştı ki acıdığını da söylemiştim
çıkınca hem utancımdan hem de acıdan ağlamıştım
bi de salak kadın çok kurcalama sivilce falan yok kızlığını bozarsın demişti bana dangalak
hala düşündükçe sinirim bozuluyo
o nedenle lazere ilk gittiğimde çok zorlanmıştım zor açmıştım orasını
gelinlik güzel
ben hiç netten gelinlik fotoğraflara bakmadım. çünkü o fotoğraflarda gelinliğin mükkemmel gözükmesi için her türlü hile yapılıyor. birde o gelinlikler o kişiye özel oldukları için bende nasıl durur kestiremiyordum.
gidip canlı halini görsen belki öyle güzel gelmeyecek sana
bir deee hep söylüüyorum ama inan gittiğinde fikrin çok değişiyorsade, kabarık olmayan, neredeyse elbise tarzı bir gelinlik almayı düşünürken. ne aldım gördünüz
insan giyince büyüsüne kapılıyor
AHHH AHH ÖZGEM HİÇ SORMA YA ÖYLE BİR SALAĞA BENDE DENK GELMİŞTİM VE O VASİTA İLE BULDUM BENDE ZEYNEP HANIMI...
doktorlar resmen kadınlarla dalga geçer olmuş..
ben 2 hafta boyunca şiddetli kaşınma ile mantar olmuştum ama nasıl anlatayımki size böyle tırmalıyordum artık sıcak sularla kaşıyordum açıyordum duşu bir yandan sıcak su bir yandan tırnaklarım resmen uyuşuyordu orası anlatamam bir yerden sonra ne yaptığımı bilmiyordum..
neyse yıl 2008 ...
gittim doktora bi baktı aman allahım sen ne yapmışsın dedi çünkü orası kocaman şişmişti .. ,
sonra gerizekalı bana ne desin senin kızlık zarında yırtılmış zaten (aptal, öküz ben sana sordummu ki yırtılmışmı diye ) sanki zar muayenesine gittimde bana rapor veriyor pislik karı...
tabi ben bunu duyunca şok nasıl olur nasıl yaparım bilmem ne ya kaşırken farketmedin ya biriyle birlikte oldun ama bana söylemiyorsın dedi doktor
sonra ben ağlamaya başladım çünkü resmen beni aşağıladı ...
sonra ne dese beğenirsiiniz olsun ağlama evlenince kocan sorarsa gelirsin bana esnekmiş derim dedio....u nolcak şuanda bile sinirlerim boşalıyor yazarken...
velhasıl internetten aradım lalae hanımı buldum ve ertesi gün hemen gittim muayeneye aynen senin dediğin gibi çekiştire aça aça baktı hayır yok öyle birşey neye dayanarak söylemiş bilmiyorum ama istersen adli tıp a gidebilirsin ben rapor veremem ama onlar kızlık zarının hala durduğuna dair rappor verirler demişti....
bende öyle bir rapora benim ihtiyacım yok zaten o doktorada zar muayenesine değil mantar için gittim neden bana bunu yaptı anlamadım demiştim ..
ama lale hn gidip muayene olana kadar o gece ağlamaktan harab olmuştum ...
Ama çünkü siz çok tatlısınızMaşallah
Bazen işten de çalışmaktan da nefret ediorum, sağlığımızı bile hiçe sayıyoruz yaa
Kurban olurum yaa canım benim çok sağ ol düşünmen yeter seninmahcup ettin beni bak şimdi
yeter mavişimm yeter yani bence 3 çeşit kafi :))
Günaydııınnn kurabiyeemmmm
bende 22 yasındaydım gittigimde....3 tane dr...hazırlayan kadın altını cıkar dedi su bezi sar dedi ama dedim dinlemedi...ama ben bakireym alttan niye bakcaktı ki dicektim...dinlemedi bile...3 tane kafa karsıma gecti...2 tanesi yeni dr olmustu..biri kız digeri erkek...sonra orta yaslı bi erkek dr geldi...o sordu...bende bakire oldugumu söyledim...niye sormuyosunuz diye digerlerine bagırdı....alttan neye bakacaksınız dedi...kapattım hemen,cok utanmıstım...ultrasonla baktı güzelce...merak etme 2 cm bişi olmaz dedi...ilaç yazdı gönderdi...şimdi o yzden tedirginim işte...
bu arada Ece nerelerde :26:
bende gittiğimde ilk defa açmak çok zor gelmişti.
önce hemşire söylendi işte kıllı mıllı geliyorlar vs. diye bağırdı oradakilere
sonra beni içeri aldı bir tuhaf sandalye gösterdi "ne bekliyorsun altındakilerin hepsini çıkar" dedi.
ben çekinince "sevgilinizle oynaşırken iyi bizi görünce masum kız ayakları falan" dedi ben kıpkırmızı olmuştum. sonra bayan 2 doktor geldi.
bakacakken ben bakireyim dedim. Hemşireye kızdı sonra yanındaki doktora şunda akıntı var bir örnek alın dedi.Geri zekalı bayan çubuğu az daha içime sokuyordu kendimi çektim. O kızacakken en sonunda ağlayarak ben patladım. "Hemşirenizde sizde nasıl insanlarsınız. Bakireyim, erkeklere oramı açmıyorum, temizlenipte geldim ama nerdeyse döveceksiniz." diye ağlaya ağlaya çıktım. Tövbe etmiştim bir daha bayan doktora gitmemiştim. Şimdi o yüzden korkuyorum erkek doktorlar daha iyi gibi geliyor bana bu konuda alttan muayene pek olmadığım ve çekindiğimi bildikleri için yanındaki bayana baktırıyor bende rahat ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?