'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Eki Görüntüle 594107
günaydın kızlar sizce bu gelinlik nasıl?

gelinlik güzel

ben hiç netten gelinlik fotoğraflara bakmadım. çünkü o fotoğraflarda gelinliğin mükkemmel gözükmesi için her türlü hile yapılıyor. birde o gelinlikler o kişiye özel oldukları için bende nasıl durur kestiremiyordum.
gidip canlı halini görsen belki öyle güzel gelmeyecek sana

bir deee hep söylüüyorum ama inan gittiğinde fikrin çok değişiyor sade, kabarık olmayan, neredeyse elbise tarzı bir gelinlik almayı düşünürken. ne aldım gördünüz
insan giyince büyüsüne kapılıyor

hiç unutmam 18-19 yaşındaydım benim de sivilce gibi bişey çıkmıştı gitmiştim ve bakmıştı doktor aşağıdan
hatta afedersiniz ama böyle iki yana açmıştı iyi görmek için ve canımı o kadar yakmıştı ki acıdığını da söylemiştim
çıkınca hem utancımdan hem de acıdan ağlamıştım
bi de salak kadın çok kurcalama sivilce falan yok kızlığını bozarsın demişti bana dangalak
hala düşündükçe sinirim bozuluyo
o nedenle lazere ilk gittiğimde çok zorlanmıştım zor açmıştım orasını

valla en çok didişeennn ekürü biz olduk sanırsam yerim hepınızı cok sevıyorum been

gıtcem askım ogle arası gıdebılırım anca cok yogun işleer

İçli köfte miiiii Mmmmmmm ya bana da kargo yapsana çok severim ben içli köfteyi bayılırım hatta
3 çeşit iyidir canım bi tane salata türü bi poğça bi tatlı oldu mu yeter :)) daha ne :)

Kuzum yollarım adres ver çünkü bi orduya yetecek kadar yapıp kalanını buzluga atarlar yenen yenir ciddiyim yollarım çok fazla yaparlar çünkü birde güzel olur mmmmmm
Yeter diyorsan börege gerek yok o zaman kuzum

yani hamileliğin ilk zamanlarında ayda bir gidiyoruz ya şöyle düşünün 2 muayenede 1 ücret ödüyoruz.
Yani muayene başı aslında 65 tl ye denk geliyor

yaklaşık 6 7 sene önce gitmiştim kdoğum uzmanına.
çok sevimliydi ve erkekti
''geç şöyle ,soyun ve aç'' demişti. halbuki çok basit birşeyden gitmiştim. rutin ilacımı yazacaktı
uçan tekmeyi reelde attım mııııı yoksa o hayal miydi hatırlamıyorum ama topuklayıp kaçmıştım

bende 22 yasındaydım gittigimde....3 tane dr...hazırlayan kadın altını cıkar dedi su bezi sar dedi ama dedim dinlemedi...ama ben bakireym alttan niye bakcaktı ki dicektim...dinlemedi bile...3 tane kafa karsıma gecti...2 tanesi yeni dr olmustu..biri kız digeri erkek...sonra orta yaslı bi erkek dr geldi...o sordu...bende bakire oldugumu söyledim...niye sormuyosunuz diye digerlerine bagırdı....alttan neye bakacaksınız dedi...kapattım hemen,cok utanmıstım...ultrasonla baktı güzelce...merak etme 2 cm bişi olmaz dedi...ilaç yazdı gönderdi...şimdi o yzden tedirginim işte...

Oya diyince....inanılırr....yapar çünküüüüü

valla en çok didişeennn ekürü biz olduk sanırsam yerim hepınızı cok sevıyorum been

gıtcem askım ogle arası gıdebılırım anca cok yogun işleer
Ama çünkü siz çok tatlısınız Maşallah

Bazen işten de çalışmaktan da nefret ediorum, sağlığımızı bile hiçe sayıyoruz yaa

Kurban olurum yaa canım benim çok sağ ol düşünmen yeter senin mahcup ettin beni bak şimdi
yeter mavişimm yeter yani bence 3 çeşit kafi :))

günaydınnnnn aşk bebekleri
Günaydııınnn kurabiyeemmmm

Son düzenleme:
Günaydınnnn aşk böcüklerii

Ben bugün fazla iyi değilim sevdiceğim de ben de hasta olduk Aynı anda olmayı nasıl becerdik anlayamadım ama Hep dip dibe olursak olcağı buydu

AHHH AHH ÖZGEM HİÇ SORMA YA ÖYLE BİR SALAĞA BENDE DENK GELMİŞTİM VE O VASİTA İLE BULDUM BENDE ZEYNEP HANIMI...

doktorlar resmen kadınlarla dalga geçer olmuş..

ben 2 hafta boyunca şiddetli kaşınma ile mantar olmuştum ama nasıl anlatayımki size böyle tırmalıyordum artık sıcak sularla kaşıyordum açıyordum duşu bir yandan sıcak su bir yandan tırnaklarım resmen uyuşuyordu orası anlatamam bir yerden sonra ne yaptığımı bilmiyordum..

neyse yıl 2008 ...
gittim doktora bi baktı aman allahım sen ne yapmışsın dedi çünkü orası kocaman şişmişti .. ,
sonra gerizekalı bana ne desin senin kızlık zarında yırtılmış zaten (aptal, öküz ben sana sordummu ki yırtılmışmı diye ) sanki zar muayenesine gittimde bana rapor veriyor pislik karı...

tabi ben bunu duyunca şok nasıl olur nasıl yaparım bilmem ne ya kaşırken farketmedin ya biriyle birlikte oldun ama bana söylemiyorsın dedi doktor
sonra ben ağlamaya başladım çünkü resmen beni aşağıladı ...
sonra ne dese beğenirsiiniz olsun ağlama evlenince kocan sorarsa gelirsin bana esnekmiş derim dedi o....u nolcak şuanda bile sinirlerim boşalıyor yazarken...

velhasıl internetten aradım lalae hanımı buldum ve ertesi gün hemen gittim muayeneye aynen senin dediğin gibi çekiştire aça aça baktı hayır yok öyle birşey neye dayanarak söylemiş bilmiyorum ama istersen adli tıp a gidebilirsin ben rapor veremem ama onlar kızlık zarının hala durduğuna dair rappor verirler demişti....
bende öyle bir rapora benim ihtiyacım yok zaten o doktorada zar muayenesine değil mantar için gittim neden bana bunu yaptı anlamadım demiştim ..
ama lale hn gidip muayene olana kadar o gece ağlamaktan harab olmuştum ...

valla başta annem bu gelinliğe karşı çıkar beni genelde zevksiz bulurlar sade seçtiğim için ve de göğüs dekoltesi kesinlikle istemiyorlar.
Aşkım söz verdi gelinliğime karışmayacak annemin arkasına gizleniyor ama gıcık işte
Yok gidip her modelden deneyeceğim fiziğime hangisi gidiyorsa ona göre alacağım. Nişan kıyafeti için pek vaktimiz kalmıyor maalesef o şansa olacak 2 gün içinde ne alırsam o olacak:44: inşallah güzel birşey bulurum

şok oldum valla...ama nasıl sinirlenmiş küfür de edermişşşş hehee

Yok kuzum ne mahcubiyeti kuzum çok ciddiyim yollarım hızlı kargo yaparım birde sana sapasağlam gelsin diye özel bi koruma aldım mi yarın elinde olur afiyetle yersin kuzum
Tamam kuzum yeter o zaman dün 3 çeşit yaptım 1 saatte yemek yapmayı bilmiyorum ama çok güzel pastalarim var sevdiceğim sen yemek yapma pasta yap yeter diyor

bende gittiğimde ilk defa açmak çok zor gelmişti.
önce hemşire söylendi işte kıllı mıllı geliyorlar vs. diye bağırdı oradakilere
sonra beni içeri aldı bir tuhaf sandalye gösterdi "ne bekliyorsun altındakilerin hepsini çıkar" dedi.
ben çekinince "sevgilinizle oynaşırken iyi bizi görünce masum kız ayakları falan" dedi ben kıpkırmızı olmuştum. sonra bayan 2 doktor geldi.
bakacakken ben bakireyim dedim. Hemşireye kızdı sonra yanındaki doktora şunda akıntı var bir örnek alın dedi.Geri zekalı bayan çubuğu az daha içime sokuyordu kendimi çektim. O kızacakken en sonunda ağlayarak ben patladım. "Hemşirenizde sizde nasıl insanlarsınız. Bakireyim, erkeklere oramı açmıyorum, temizlenipte geldim ama nerdeyse döveceksiniz." diye ağlaya ağlaya çıktım. Tövbe etmiştim bir daha bayan doktora gitmemiştim. Şimdi o yüzden korkuyorum erkek doktorlar daha iyi gibi geliyor bana bu konuda alttan muayene pek olmadığım ve çekindiğimi bildikleri için yanındaki bayana baktırıyor bende rahat ediyorum.

geçmiş olsun gulibigimm sizeeee ben de olmamak icin direniyorum

özgeee kız nerdesiiinnnnn tickerıma baaaaaaaaakkk 4 ayı gördümmm

bu arada Ece nerelerde :26:

ece msn de...net de sorun var galiba kk ya giremedim diyo....dur bi yazim gelsin hemen

aynen bana da erkek dr lar daha iyi geliyo ama sevdicek istemiyo...bi arkadasının kuzeni jinekologmus....bi gün bi ortamda neler anlattı ben utandım dedi...asla gidemezsin erkek drlara güvenmiyorum dedi...bayan da kaprisli oluyorrr...ne b.k yicem bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…