geçmiş olsun gulibigimm sizeeeeben de olmamak icin direniyorum
özgeee kız nerdesiiinnnnn tickerıma baaaaaaaaakkk 4 ayı gördümmm
Günaydınnnn aşk böcüklerii
Ben bugün fazla iyi değilim sevdiceğim de ben de hasta oldukAynı anda olmayı nasıl becerdik anlayamadım ama Hep dip dibe olursak olcağı buydu
pfff ben hiç gitmedim jinekoloğa , çekiniyorum biraz :26:
ece msn de...net de sorun var galiba kk ya giremedim diyo....dur bi yazim gelsin hemen
aynen bana da erkek dr lar daha iyi geliyo ama sevdicek istemiyo...bi arkadasının kuzeni jinekologmus....bi gün bi ortamda neler anlattı ben utandım dedi...asla gidemezsin erkek drlara güvenmiyorum dedi...bayan da kaprisli oluyorrr...ne b.k yicem bilemedim
Geçmiş olsunn canımmGünaydınnnn aşk böcüklerii
Ben bugün fazla iyi değilim sevdiceğim de ben de hasta oldukAynı anda olmayı nasıl becerdik anlayamadım ama Hep dip dibe olursak olcağı buydu
Yok kuzum ne mahcubiyeti kuzum çok ciddiyim yollarım hızlı kargo yaparım birde sana sapasağlam gelsin diye özel bi koruma aldım mi yarın elinde olur afiyetle yersin kuzum
Tamam kuzum yeter o zaman dün 3 çeşit yaptım 1 saatte yemek yapmayı bilmiyorum ama çok güzel pastalarim var sevdiceğim sen yemek yapma pasta yap yeter diyor
Gülincim geçmiş olsun canım.
bu aralar zaman bulamıyorum buraya uğramak için ya, ama sabah yatak sendromunu sizinle paylaşmadım değil
masa başı iş yapmak istiyorum,insanla uğraşmak öyle zor ki, belki işlerim daha az kişiyle sınırlı olsa bu kadar zor olmazdı ama öyle çok insan benden bir şeyler bekliyor ki yoruldum artık.
neyse karamsarlığım üstümde,zaten ben de kendimi dosya işlerine vereceğim bugün regl oldum,dün gece de bacaklarımın ağrısı tuttu iyice yorgunum ayakta kalamıyorum.
kızlar bakın şurda kaç kişi aynı sorunu yaşamışız malesef jinekologlar tarafından resmen kadınlara hem psikolojik hem fiziksel şiddet uygulanıyo
yahu çok hassas bi konu bu ben daha 18 yaşındayım bana böyle davranırsan her türlü travmaya neden olur bu salak kadın
ne kötü şeyler yaşamışız valla şimdi üzüldüm yine
geçmiş olsun gulibigimm sizeeeeben de olmamak icin direniyorum
özgeee kız nerdesiiinnnnn tickerıma baaaaaaaaakkk 4 ayı gördümmm
Kuzum tam olarak ne ış yaptığını bilmiyorum ama bende masabaşı işten sıkıldım gel yer değişelim 6. Yılım aynı ış yeri maşallah deyim de kendime nazar değirmeyim
Ya nedir biz bu bayanlarin çektiği regl sancısı çekmeyen bayan var mi acaba çok merak ediyorum:18:
Ama çünkü siz çok tatlısınızMaşallah
Bazen işten de çalışmaktan da nefret ediorum, sağlığımızı bile hiçe sayıyoruz yaa
Geçmiş olsunn canımmDikkat edin birbirinizeee Doktora gittiniz mi?
Kız valla yicem şimdi ağzını burnunu seninÇok sevaba girersinn ama masraf yapma lütfenn özel koruma falan alma canım benimm bi de karşı ödemeli gönder neyse ayrıntıları özelden konusalım
Bende yemek yapmayı bilmem ama pasta mama işlerine elim yatkın. nişanlımın kız kardeşi geldi, bende ona browni ya da damlasakızlı tiramisu yapıcam
aynennn aşkım yaa geberıorum burdaaa ama yogunluktan hastaneye gıdemıoruuumm işler patladı iyice
pastaam 4 ayını yerim seniiinnn
maviiş bende isteriimmm içlii küüüfteeeeeeeeeeeeebenım ılk yaptıgım içli köfte suya atınca ezo gelin çorbasına dönüşmüştü
ay evetttt çağlammm dün aklımdaydın valla
bunu kutlayalımmm resmen 4 yazıyo aşağıda yaaaa
aynennn aşkım yaa geberıorum burdaaa ama yogunluktan hastaneye gıdemıoruuumm işler patladı iyice
pastaam 4 ayını yerim seniiinnn
maviiş bende isteriimmm içlii küüüfteeeeeeeeeeeeebenım ılk yaptıgım içli köfte suya atınca ezo gelin çorbasına dönüşmüştü
Ellerine sağlık kuzum şimdiden tamam özele gelyom orfan konuşalım
Teşekkür ederim kızlar..
Pelmikcim gitmedik doktora ben çok mühim bişey omadıkça doktora gitmeyenlerdenimBu akşam dişçi randevum var düşündükçe içim ürperiyo ya bide üstüne grip için doktora gitmeyi kaldırmaz bünyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?