'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

geçmiş olsun gulibigimm sizeeee ben de olmamak icin direniyorum

özgeee kız nerdesiiinnnnn tickerıma baaaaaaaaakkk 4 ayı gördümmm

Sağol canımm hafta sonu sınavlarımız var onu bi atlatsak hayırlısıyla sonrasında bi şekilde çekeriz hastalığı ya

Sen de olmazsın inşallah çağlamm :26:

Gülincim geçmiş olsun canım.

bu aralar zaman bulamıyorum buraya uğramak için ya, ama sabah yatak sendromunu sizinle paylaşmadım değil

masa başı iş yapmak istiyorum,insanla uğraşmak öyle zor ki, belki işlerim daha az kişiyle sınırlı olsa bu kadar zor olmazdı ama öyle çok insan benden bir şeyler bekliyor ki yoruldum artık.

neyse karamsarlığım üstümde,zaten ben de kendimi dosya işlerine vereceğim bugün regl oldum,dün gece de bacaklarımın ağrısı tuttu iyice yorgunum ayakta kalamıyorum.

pfff ben hiç gitmedim jinekoloğa , çekiniyorum biraz :26:

Bende hala gitmemek için bin takla atıyorum. Aşkımla evlenince nasıl olacak hiç bilmiyorum.

Al benden de o kadar adam benimle iyi kafa bulmuştur hem ağlıyor, hem kızarıyor hemde anlatıyordum. Oda beni birilerine anlatsa rezilliğin daniskası
Bende seninle aynı durumdayım iyi bir bayan jinekolog lazım bize

Günaydınnnn aşk böcüklerii

Ben bugün fazla iyi değilim sevdiceğim de ben de hasta olduk Aynı anda olmayı nasıl becerdik anlayamadım ama Hep dip dibe olursak olcağı buydu
Geçmiş olsunn canımm Dikkat edin birbirinizeee Doktora gittiniz mi?

Kız valla yicem şimdi ağzını burnunu senin Çok sevaba girersinn ama masraf yapma lütfenn özel koruma falan alma canım benimm bi de karşı ödemeli gönder neyse ayrıntıları özelden konusalım
Bende yemek yapmayı bilmem ama pasta mama işlerine elim yatkın. nişanlımın kız kardeşi geldi, bende ona browni ya da damlasakızlı tiramisu yapıcam

Kuzum tam olarak ne ış yaptığını bilmiyorum ama bende masabaşı işten sıkıldım gel yer değişelim 6. Yılım aynı ış yeri maşallah deyim de kendime nazar değirmeyim
Ya nedir biz bu bayanlarin çektiği regl sancısı çekmeyen bayan var mi acaba çok merak ediyorum:18:

kızlar bakın şurda kaç kişi aynı sorunu yaşamışız malesef jinekologlar tarafından resmen kadınlara hem psikolojik hem fiziksel şiddet uygulanıyo
yahu çok hassas bi konu bu ben daha 18 yaşındayım bana böyle davranırsan her türlü travmaya neden olur bu salak kadın
ne kötü şeyler yaşamışız valla şimdi üzüldüm yine

Son düzenleme:

özge beni yanlış anlamayın ama bizim başımıza ne geliyorsa hem cinslerimizden geliyor.
kadınlar arasındaki çekememezlik, hasetlik, kızgınlık vs hepsini yine başka kadından alıyorlar.
ondan sonrada erkekler şiddet uyguluyor oluyor bence araştırılırsa erkek şiddetinin büyük bir kısmının altında yine hemcinslerimizin parmağı var.
jinekoloğa bir süre 2 yıl kadar düzenli gitmek zorunda kalmıştım. bayan jinekologların büyük bir kısmı karşındakinin yaşına, durumuna anlayışına bakmaksızın hareket ediyor.
nişanlım yüzünden bayan doktora gideceğim ve yine aynı şeyleri yaşayacağım diye aklım çıkıyor. ki ben o dönemde kanser riskinden dolayı gittiğim halde ruh halime bakılmaksızın rahatça azarlar tavırda konuşuyorlardı. Sırf bu sebepten 4 yıldırda jinekoloğa gitmiyorum. haksızlık bu

canım ben öğretmenim. çıkış yok emeklilik yaşı da uzatılıyor.

en iyisi üst üste çocuk doğurmak gibi görünüyor,ama çocuğu olanlar da çalışmak çozuk bakmaktan daha kolay diyorlar.

bilmiyorum ki.

azıcık değiştirelim en iyisi hayatımıza bi hareket gelsin

Ama çünkü siz çok tatlısınız Maşallah

Bazen işten de çalışmaktan da nefret ediorum, sağlığımızı bile hiçe sayıyoruz yaa

aynennn aşkım yaa geberıorum burdaaa ama yogunluktan hastaneye gıdemıoruuumm işler patladı iyice

pastaam 4 ayını yerim seniiinnn

maviiş bende isteriimmm içlii küüüfteeeeeeeeeeeee benım ılk yaptıgım içli köfte suya atınca ezo gelin çorbasına dönüşmüştü

Ellerine sağlık kuzum şimdiden tamam özele gelyom orfan konuşalım

Kızlar herkese iyi günler!!!
Öncelikle elif düğün tarihiniz.hayırlı olsun
ozlem.çok.geçmiş olsun canım...
Kızlar siz nasıl.doktorlara gittiniz öyle yaaa.. ben daha hiç açmadım.orami doktora da dahil.olmak üzere... bakire kizlari alttan muayene edemez.zaten aç bile.diyemez benim.adet duzensizlıgim.var çok gittim ya karından ultrason yada kan tahlili yapılarak bakıldı kimse aç falan demedi.. Allah bi daha karsilastirmasin öyleleriyle... sivilce durumu başka tabi bakacak mecbur

Kuzum tabi yollarım saten ha bi yer ha iki yer fark yapmaz adres ver yeter annemler orduya yetecek kadar iç hazırlamış yaa çok çok yapacaklar adres ver kuzum

ay evetttt çağlammm dün aklımdaydın valla
bunu kutlayalımmm resmen 4 yazıyo aşağıda yaaaa

eveeeeeeeeeeet kutlayalımmm nerelerden nereye geldikkkkk gözlerim yasarıyorrr

pastaam ye benim dört ayımıııııı gelin oldum gidiyorummm ama size veda etmiyorum tabiii daha cok basınızı sisiririmmm

Teşekkür ederim kızlar..

Pelmikcim gitmedik doktora ben çok mühim bişey omadıkça doktora gitmeyenlerdenim Bu akşam dişçi randevum var düşündükçe içim ürperiyo ya bide üstüne grip için doktora gitmeyi kaldırmaz bünyem

çağlacımmmmm nihayet bugünleri de gördükkkkkkk

azıcık bişicik kaldı resmen yaa

bazen inanamıyorumm,ne de çabuk geçiyor zamann

Son düzenleme:

Ben sana ellerimleeennn çorba yaparımmm kii ben seni iyi ederim kiii ben sana kıyamammm

ezo gelin çorbanı yerim yaa annemin de vardı oyle bi deneyimi sanki
Ellerine sağlık kuzum şimdiden tamam özele gelyom orfan konuşalım

Tamam kuzumm

Çağlaamm kutlu olsun çizelgenn 1 month, 1 week, 1 day kaldığı günleri de görücez inşallah

Laviiimmm malesef ki ve lanet olsun ki (!) her iş kendi içinde stresli. Nefret ediyorum bazenn bazen de diyorumm çalış pelin çalış ve ayaklarının üzerinde dur ama zor çok zorrr kendimi yorulmus ve 5 yaş atmış hissediyorum artık!

Son düzenleme:

ouuuuwww dişçi korkusu gibi yok Allah yardım etsin kusumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…