Kızlar herkese iyi günler!!!
Öncelikle elif düğün tarihiniz.hayırlı olsun
ozlem.çok.geçmiş olsun canım...
Kızlar siz nasıl.doktorlara gittiniz öyle yaaa.. ben daha hiç açmadım.orami doktora da dahil.olmak üzere... bakire kizlari alttan muayene edemez.zaten aç bile.diyemez benim.adet duzensizlıgim.var çok gittim ya karından ultrason yada kan tahlili yapılarak bakıldı kimse aç falan demedi.. Allah bi daha karsilastirmasin öyleleriyle... sivilce durumu başka tabi bakacak mecbur
Ben iğne yemeden iyileşemediğim için annem sürükleye sürükleye götürüyo doktoraTeşekkür ederim kızlar..
Pelmikcim gitmedik doktora ben çok mühim bişey omadıkça doktora gitmeyenlerdenimBu akşam dişçi randevum var düşündükçe içim ürperiyo ya bide üstüne grip için doktora gitmeyi kaldırmaz bünyem
peloşumm lavimmmmmm valla yedik ve yiyoruz gunleriiiiievlendikten sonra da topiğimizi bos bırakmak yooook bebişleri bile buyutcez burda
lavim senden de pelotum gibi hızlı bir cıkıs bekliyorum ona göree... gözüm uzerinde hazır sevdicek yaza evleniriz dioken bos bırakma yakasını
Kızlar siz nasıl.doktorlara gittiniz öyle yaaa.. ben daha hiç açmadım.orami doktora da dahil.olmak üzere... bakire kizlari alttan muayene edemez.zaten aç bile.diyemez benim.adet duzensizlıgim.var çok gittim ya karından ultrason yada kan tahlili yapılarak bakıldı kimse aç falan demedi.. Allah bi daha karsilastirmasin öyleleriyle... sivilce durumu başka tabi bakacak mecbur
eveeeeeeeeeeet kutlayalımmm nerelerden nereye geldikkkkkgözlerim yasarıyorrr
pastaam ye benim dört ayımıııııı gelin oldum gidiyorummm ama size veda etmiyorum tabiiidaha cok basınızı sisiririmmm
Kuzum tabi yollarım saten ha bi yer ha iki yer fark yapmaz adres ver yeter annemler orduya yetecek kadar iç hazırlamış yaa çok çok yapacaklar adres ver kuzum
Ben sana ellerimleeennn çorba yaparımmm kii ben seni iyi ederim kiiiben sana kıyamammm
ezo gelin çorbanı yerim yaaannemin de vardı oyle bi deneyimi sanki
hasta olan kuzularıma geçmiş olsunnnnn çabucak iyileşin inşallah
çağlam ya 5 ay çok gibi geliyo ama 4 ay çok az kalmış anlamına geliyo dediydinnn
senin düğüne çok az kaldı yaneeee
kuzum tamandır cevap yazabilirsinMaviişiiimm cevap yazıcamm ama mesaj kutun dolmuş şekerr
pasta ve limonata olarak sizi lüpletirim benpelommm dualarımız seninleee sizin olcik o salonnnnn
özgişim sen bir de orda 3 yazınca gör benipaçalar tutusmus şu dişçi ve lazer mevzularını atlatsam inan dugun hazırlıgından korkmuyorum yani o kadar
lazere şubatta yeniden baslıcam bu kadar ara verince sanki hiç yaptırmamıs gibi tırsmaya basladım
Bende senin o pasta damlayan ağzını yerimİnşallah bizim olcakk kurabiyeemmm inşallah negatif düşünmemeliyim desem de kimi duysam evlenio bu sene tutulmamış olsunnn bizimm olsunn o gun o saloonnn
Lütfennn lütfeeennn lütfeeennnn
Mavişimm geçmiş olsunnn sana bişi olmasın da.. içim ürperdi
Yok çok şükür bende bişey kuzum ben çalışma sahasına kolay kolay çıkmıyorum çünkü tehlikeli tonluk çelikler kaldırıyolar vinçle düşse felan kafama veya başka bi yere halim harap
canlarım geçmişe çok bakamadım.
sadece pelişkonun düğün salonu mevzusunu gördüö, inşallah o salon 25 mayısta sizin olur tatlııımmmm
ben de evlilik işlemlerine başlamış bulunuyorumaz önce geldim dışardan. sağlık raporu için kan verdim, sonuçlarım yarın çıkacakmış..
evlendirme dosyamı aldım
öğleden sonra fotoğrafçıya gidip fotoğraf çoğaltıcam, 6 adet istediler. hiç yeniden çektirecek halim yok ağzım uçuk içinde yine
yarın da nüfus kayıt örneğimi alıp belediyeye gidicem tekrar.
ay beni heyecan bastıııı
çağlam 5 aydan düşmüüüüüüüüüüüüüşşşşşşşş
Nurayımmm evet evet evet 25 mayıs'ta dünya evine girmek istiyoruz :123: Ayy rabbim güzel duaları kabul etsin ve olsun ya heyecanlar basıyo beni düşündükçe
Hadi hayırlısı olsun nurayımmm ne güzel ya maşallah kocaman kocamannbizde nisan da kıyarız herhalde nikahımızı
peloommmmmm aklına olumsuzluk getirmeeeeeeeeee sizin olcaaaaaaaak o kadaaaaaaaaar
nurayım hemen seni soru yagmuruna tutayımmmmmmmm.... kanı ac karnına mı veriosun? bir de neden yarın cıkıo sabah erken versek ogleden sora cıkmaz mı ben 1 gün izin alıcam cunku iş yerinden erken vericem ogleden sonra cıkmıs olması lazım bir günde halletmemiz gerek
bir de fotograf son altı ay içinde olması lazım degikm mi???? benim bikaç yıllık fotom var ben de onu cogaltsam
aşkıcan foto cektir iki ayagın bi pabuca giricek ben gelen kadar hallet o işi diyo ama hiç gidesim yok sevmiorum vesikalık cekilmeyi yaaa sole bak bole dur bıyyy
lokumcum biz nikahı düğün günü kıyıcaz. 16 haziranda. işlemler 6 ay geçerliymiş ben bidaha nisan da falan gidicem istanbula o zamana çok geç kalırız diye haftaya başvurumuzu yapıcaz.
ay aşkıma kavuşmama 5 gün kaldııııı bu arada
ya bazen düşünüyorum hep 8 mayıs istedim düğünü ama olmadı hazirana alabildik en erken. acaba nikahı 8 mayısta mı yapsam diye
bu arada gülibikimle nazlı lokumum hasta mı olmuş :26: çok geçmiş olsun bebeklerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?