'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kız ne bilelimmmm biz ''göster ama elletme'' zihniyeti ile büyüyün bir nesiliz

peloşumm lavimmmmmm valla yedik ve yiyoruz gunleriiiii evlendikten sonra da topiğimizi bos bırakmak yooook bebişleri bile buyutcez burda

lavim senden de pelotum gibi hızlı bir cıkıs bekliyorum ona göree... gözüm uzerinde hazır sevdicek yaza evleniriz dioken bos bırakma yakasını

Ben iğne yemeden iyileşemediğim için annem sürükleye sürükleye götürüyo doktora her seferinde biliorum iğne vurucağını ve her seferinde son ana kadar direniorum
Bence sizde gidin canımm daha kötü olmadann

Ben birdenn bi yükselişe geçtim ki sorma kurabiyem sizin yetişmenizi beklemiorum cunku ben bile kendi hızıma yetişemiorum rüya gibi gelio bazen inanamıorum

bu arada sizden bugun dualarınızı bekliorumm kayınbabiiim bugun salonla ilgili görüşmeye gidicek, 25 mayıs inşallah boştur da hemencik alıveririz günümüzü, hiç umudum yok ama yine de karamsar olmıcaaamm

kuzum bakirelere de tabi ki alttan bakabilir ama araçla muayene edemez
sadece açar sivilceye bakar ne bileyim akıntı varsa pamukla sıvı alır
yoksa biz de meraklı değildik mecbur açtık gösterdik

eveeeeeeeeeeet kutlayalımmm nerelerden nereye geldikkkkk gözlerim yasarıyorrr

pastaam ye benim dört ayımıııııı gelin oldum gidiyorummm ama size veda etmiyorum tabiii daha cok basınızı sisiririmmm

veda edebilemessiiiinnnkkii pastaacıııkkkk dahaa coook guzel gunlerımız bıdı bdıılarımız olcak

Kuzum tabi yollarım saten ha bi yer ha iki yer fark yapmaz adres ver yeter annemler orduya yetecek kadar iç hazırlamış yaa çok çok yapacaklar adres ver kuzum

ay senı yerım kuzuuum benımmm cok tişküür ederim sen pelmiğee yolla ben ondan sömürürüüümm

Ben sana ellerimleeennn çorba yaparımmm kii ben seni iyi ederim kiii ben sana kıyamammm

ezo gelin çorbanı yerim yaa annemin de vardı oyle bi deneyimi sanki

edersiin valla hiiç şüpheem yok aşkııımm sanırsam içli küfteye merak saranların % 70i yaşıyo kuzuuumm bu durumuuu neysekı sonaları enfees olmuuşştuu

hasta olan kuzularıma geçmiş olsunnnnn çabucak iyileşin inşallah

çağlam ya 5 ay çok gibi geliyo ama 4 ay çok az kalmış anlamına geliyo dediydinnn
senin düğüne çok az kaldı yaneeee

hasta olan kuzularıma geçmiş olsunnnnn çabucak iyileşin inşallah

çağlam ya 5 ay çok gibi geliyo ama 4 ay çok az kalmış anlamına geliyo dediydinnn
senin düğüne çok az kaldı yaneeee

sagoool kuzuuuummmmm amiiinn iyi olalım hemenciiikk

sizinnkide azıcıcıııkkk kaldıııkiii sende geliin oluppp gidioosuuuun amaa bizee vedaa edemiioosuuunnn :123: ardınızdan nede güzel olmuşunuz beyazlar içindee siiizzz diyeee şarkılar söliiceemm çiçeekler atıcaaamm :119::118::124:

pasta ve limonata olarak sizi lüpletirim ben pelommm dualarımız seninleee sizin olcik o salonnnnn

özgişim sen bir de orda 3 yazınca gör beni paçalar tutusmus şu dişçi ve lazer mevzularını atlatsam inan dugun hazırlıgından korkmuyorum yani o kadar

lazere şubatta yeniden baslıcam bu kadar ara verince sanki hiç yaptırmamıs gibi tırsmaya basladım

teşekkür ederim kuzum ya sağol..

Bende senin o pasta damlayan ağzını yerim İnşallah bizim olcakk kurabiyeemmm inşallah negatif düşünmemeliyim desem de kimi duysam evlenio bu sene tutulmamış olsunnn bizimm olsunn o gun o saloonnn
Lütfennn lütfeeennn lütfeeennnn

Mavişimm geçmiş olsunnn sana bişi olmasın da.. içim ürperdi

Yok çok şükür bende bişey kuzum ben çalışma sahasına kolay kolay çıkmıyorum çünkü tehlikeli tonluk çelikler kaldırıyolar vinçle düşse felan kafama veya başka bi yere halim harap

Yok çok şükür bende bişey kuzum ben çalışma sahasına kolay kolay çıkmıyorum çünkü tehlikeli tonluk çelikler kaldırıyolar vinçle düşse felan kafama veya başka bi yere halim harap

Galiba benzer meslek gruplarına mensubuz canım. Bizim de burda vinçler demirler vs. gerçi yan tarafta ortak firmada mevcut onlar ama inşaat malzemeleri üzerine.

Zaten baretsiz çıkmak yasak bizim burda sahaya ama ben dinlemiorum

canlarım geçmişe çok bakamadım.
sadece pelişkonun düğün salonu mevzusunu gördüö, inşallah o salon 25 mayısta sizin olur tatlııımmmm

ben de evlilik işlemlerine başlamış bulunuyorum az önce geldim dışardan. sağlık raporu için kan verdim, sonuçlarım yarın çıkacakmış..
evlendirme dosyamı aldım
öğleden sonra fotoğrafçıya gidip fotoğraf çoğaltıcam, 6 adet istediler. hiç yeniden çektirecek halim yok ağzım uçuk içinde yine
yarın da nüfus kayıt örneğimi alıp belediyeye gidicem tekrar.
ay beni heyecan bastıııı

çağlam 5 aydan düşmüüüüüüüüüüüüüşşşşşşşş

Nurayımmm evet evet evet 25 mayıs'ta dünya evine girmek istiyoruz :123: Ayy rabbim güzel duaları kabul etsin ve olsun ya heyecanlar basıyo beni düşündükçe

Hadi hayırlısı olsun nurayımmm ne güzel ya maşallah kocaman kocamann bizde nisan da kıyarız herhalde nikahımızı

peloommmmmm aklına olumsuzluk getirmeeeeeeeeee sizin olcaaaaaaaak o kadaaaaaaaaar

nurayım hemen seni soru yagmuruna tutayımmmmmmmm.... kanı ac karnına mı veriosun? bir de neden yarın cıkıo sabah erken versek ogleden sora cıkmaz mı ben 1 gün izin alıcam cunku iş yerinden erken vericem ogleden sonra cıkmıs olması lazım bir günde halletmemiz gerek

bir de fotograf son altı ay içinde olması lazım degikm mi???? benim bikaç yıllık fotom var ben de onu cogaltsam

aşkıcan foto cektir iki ayagın bi pabuca giricek ben gelen kadar hallet o işi diyo ama hiç gidesim yok sevmiorum vesikalık cekilmeyi yaaa sole bak bole dur bıyyy

lokumcum biz nikahı düğün günü kıyıcaz. 16 haziranda. işlemler 6 ay geçerliymiş ben bidaha nisan da falan gidicem istanbula o zamana çok geç kalırız diye haftaya başvurumuzu yapıcaz.
ay aşkıma kavuşmama 5 gün kaldııııı bu arada
ya bazen düşünüyorum hep 8 mayıs istedim düğünü ama olmadı hazirana alabildik en erken. acaba nikahı 8 mayısta mı yapsam diye

bu arada gülibikimle nazlı lokumum hasta mı olmuş :26: çok geçmiş olsun bebeklerime

Herkese merhabalarrrrrnasılsınız?

Çağloşşş kanı ac karnına veriyosun....özele gidersen aynı gün içinde alabilirsin...sağlık ocagı ertesi gün verir....çünkü sabah 10 a kadar kan alıyo saglık ocakları.10 dan sonra almıyo...saat 10 da labaratuvr görevlisi kanı almaya geliyo...ertesi gün yine geliyo 10 da...önceki gün kan sonuclarını bırakıp diger kanları alıyo....öle yaniii

lokumumm benımmm geçiceek inşş
ne guzeel baslamısınııızz lokumum hazırlıklaraa 8 mayısta nıkah yapma ımkanınız varsaa ogun kıyın nıkahı kuuuuuzuuumm en anlamlı gun aşkınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…