'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

valla gelmek isteyen için mesafeler sınır tanımıo kuzum, akşam haberleşicez dedk isteyen gelsn dedik ve forumda da yeri ve saati kararlaştırdk ama sen girmedn ki akşam ulaşmak için başka yol da yok biliosn

aslında akşam girdim ama öyle bi mahbbete görmedim. çokta durmadım neyse kısmet

çok şukur benim sevdicegimde ole yaa , askerdeyken bu yaz biraz sorun yasadık oda yanımda deıl aklı kalıyoo dıyee ama maşallahh ne kavga ederiz ne ole kıskanclıktan sorun cıkarırız karsılıklı olarak arada minik atışmalarımız haricinde yasadıgımız bı kavga yokk

aslında akşam girdim ama öyle bi mahbbete görmedim. çokta durmadım neyse kısmet

o halde ki bi sonrakini kaçırmıosn cnm topluca ikeaya gidiorz 10 ekimden sonraki herhangi bi gün gizoşun iznide ona denk gelicek gün boyu gezebilicez:))
biz bile 3buçuktan sonra buluşabildik ben 2ye kdr çalıştığım için ama yine de bi sürü sey sığdırdık, daha da zamn olsa gizoş vapura yetişmicek olsa hiç ayrılmak istemezdm yanındannniyi i görmüşüm iyikii cnm benm yaa

bi dahaki sefere inşallah bende gelicem

iyiyim berfincim sen nasılsın?

canım banyo yaptım saçımı kurutmadan uyudum sabahta nemli saçla gittim işe şimdik iyim sıcak şeyler içtim allahtan burnum felan akmıyor.

ona kalsa kapatıcak beni.. bende zaten öyle açık giymem hem ona göre hem lendime göre tarz buldum ama iyi niyetii hep suistimal ediyo. bu çok zoruma gidiyo

canım benimkinin ailesi bizimkilerden farklı onlar muhafazakar bende 4 yıldır kendi tarzımı ona göre yönlendirdim iş giyiminde bile öyle giymeye çalışıyorum öyle etek giyen biri değildim ondan öncede o yüzden benimki bira zşanslı ben dışa dönük gözüksemde utangacım herşeyin yeri vardır bizimkisi kıskanç napalım onuda böyle kabul ettim.

nil ve minnaksultanım maşallah nazar değmesin kızlar en iyisi erkeğin karışmayan hali ama işte ben herkesi çok iyi anlıyorum çıkarken bile özgürce giyinmek güzel kızlar bazı erkekler kıskanç bazı erkeklerde bu konuda karışmaz diğer herşeyde kıskanç ama seviyoruz işte

Sevmesek zaten olmaz Gizemiimm, ada süperdi bu arada hepimiz için bol bol dualar ettim dilekler diledim inşallah kabul olurr hepimiz 2013te gelin oluruzz

bi dahaki sefere inşallah bende gelicem

iyiyim berfincim sen nasılsın?
bu defer bzde gitcez inş:)

bnm ctesi pazar olcak bunu şimdiden belirtim. çünkü özel sektör oldugu için hafta içi izin alamıyorum malesef

şimdeden heycan yaptım yahuu

bn annemle babama aldım. onların yatak odasına:) gelsin bilgileri vercem size:)
aşk tazelesinler nevresim takımıyla

Sevmesek zaten olmaz Gizemiimm, ada süperdi bu arada hepimiz için bol bol dualar ettim dilekler diledim inşallah kabul olurr hepimiz 2013te gelin oluruzz

minnakım saol cnaım ben gidemedim herkes büyükadaya geldi ben burgazadaya kaçtım

berfincik bizde cumartesi pazar buluşabiliriz nil part time çalıştığı için ayarlayabildiğini yapcak oda çok istiyor zaten görüşmek

berfincik bizde cumartesi pazar buluşabiliriz nil part time çalıştığı için ayarlayabildiğini yapcak oda çok istiyor zaten görüşmek
bu bu çook güzel haber:)
bnde 12de çıkarım 1 bçk 2 gibi esenlerde olurum:)

büyük harfle yazimi dikakt çeksin:)

altın çooookk düşmüş:) alltın almanın tam zamanı
dipnot: uzun süreli yatırım aracı altın. 1 2 ay sonra bozcaksanız biraz riskli

Son düzenleme:

yafrumm trip yapmadım sordum sadece yaff:90:

minnakım hoşgeldinn :) amin amin inşallahh :97:

Canım hoşbulldummm nasılsın? arada bi bakınıyorum ya eskısı gıbı sureklı gıremıyorum denk gelemıyoruz bı turluuu

iyi yapmısın kacmakla kusum cok kalabalıktı :101:

su an şoktaym hemen kuyumcumu aradm tam altın 630 dedi daha gecen gün 680-700 arasıydı
2 tam altınım vardı kızlar uzun vadede yaptm üzülsemmi sevinsemmi bilemedm, bu ay çeyiz alışverişi yapmasaydm bitane daha alırdım yawww:2:

benimde içime doğmuş gibi sabah arkadaşlara söledim dün annem sölüyordu düşmüş diye allahtan benim fon etkilenmedi ama burda arkadaşların 4 milyara yakın zararı oldu

canım bu bekleniyordu ki şu anda altın al tekrar yükselebilir ama normal değer herzaman için sölüyorum 1 çeyreğin 130 yada 120 olduğu değerdir bu birden yükseldi ve birden düşüşe geçti benim hesabım düşmüyomuş bankada altınım varmış o yüzden rahatım bankaya atmak lazım bence

Son düzenleme:

beni hiç kaybetmedi ki o Hiç kaybetme korkusunu yasamadı ben ona bunuda söyledim. Her kavga ettiğimizde haklıysam bile ben haksız olup özür diledim alttan aldım. O gitti arkadaslarıyla gezdi tozdu. Telefonunu kapattı ama ben yapamadım işte.10da uyandı hiç msj atmadı. Ama eski sevgilileri olsaydı bi şans verirdi. Ben işte bunu yediremiyorum. Onlara 2. şans verirken benim neyim eksik ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…