- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
valla gelmek isteyen için mesafeler sınır tanımıo kuzum, akşam haberleşicez dedk isteyen gelsn dedik ve forumda da yeri ve saati kararlaştırdk ama sen girmedn ki akşam ulaşmak için başka yol da yok biliosn
galiba en sanslı benm kızlar bu kılık kıyafet konusunda, aşkım hiç karışmaz bana hatta mini eteklerimin çoğunu o almıstır:) ama sadece o yanımda deilken giymemi istemio
benm beğendiğim gelinliğimde straplez o da çok beğendi:))
aslında akşam girdim ama öyle bi mahbbete görmedim. çokta durmadımneyse kısmet
o halde ki bi sonrakini kaçırmıosn cnm topluca ikeaya gidiorz 10 ekimden sonraki herhangi bi gün gizoşun iznide ona denk gelicek gün boyu gezebilicez:))
biz bile 3buçuktan sonra buluşabildik ben 2ye kdr çalıştığım için ama yine de bi sürü sey sığdırdık, daha da zamn olsa gizoş vapura yetişmicek olsa hiç ayrılmak istemezdm yanındannniyi i görmüşüm iyikii cnm benm yaa
günaydın gelinciklerimm
gelir gelmez tüm yazılanları okudum hemen, noldu kızlar bi anda böle ya cerenm çok üzüldm ama ne desem bilemiorm tatlm hayrlısı neyse o olsn, işin içine süphe girince herşey çok zor cnm, evlilik krarı için daha sağlam temeller gerekir bence 6 yıllık birlktelik bitirmeme nedeni deildir hiç bi zman benm annemle babam 20yıllık evliliklerini bitirdi kimsede ölüp bitmedi yani bi şekilde hayat devam edio, kesinlkle acı cekmesi için zamn tanı, bak simdi babam binpişman ama onun için yapılabilicek hiç bişi yok, umarm hayırlısı olur hakkında üzme kendini hiç akışına bırak..
gizoş gelelim sana:) noldu kuzum nie üşüttün ya dün iyidin gayet aman dikkat et bu hava değişimleri çok fena
yamuruummm özledm ben seni trip gelinim:)) 1,5 gündür yoksn evt uzak kalma topikimizden böle
ona kalsa kapatıcak beni.. bende zaten öyle açık giymem hem ona göre hem lendime göre tarz buldum ama iyi niyetii hep suistimal ediyo. bu çok zoruma gidiyo
nil ve minnaksultanım maşallah nazar değmesin kızlaren iyisi erkeğin karışmayan hali ama işte ben herkesi çok iyi anlıyorum çıkarken bile özgürce giyinmek güzel kızlar bazı erkekler kıskanç bazı erkeklerde bu konuda karışmaz diğer herşeyde kıskanç ama seviyoruz işte
http://media.evim.net/photos_products/small_BELINORANJCK_1.jpg
kızlar bu nasıl. kendime değil annemle babam aldım:) azcık koyu olsund edim:9
http://media.evim.net/photos_products/small_BELINORANJCK_1.jpg
kızlar bu nasıl. kendime değil annemle babam aldım:) azcık koyu olsund edim:9
Sevmesek zaten olmaz Gizemiimm, ada süperdi bu arada hepimiz için bol bol dualar ettim dilekler diledim inşallah kabul olurr hepimiz 2013te gelin oluruzz
bu defer bzde gitcez inş:)bi dahaki sefere inşallah bende gelicem
iyiyim berfincim sen nasılsın?
o halde ki bi sonrakini kaçırmıosn cnm topluca ikeaya gidiorz 10 ekimden sonraki herhangi bi gün gizoşun iznide ona denk gelicek gün boyu gezebilicez:))
biz bile 3buçuktan sonra buluşabildik ben 2ye kdr çalıştığım için ama yine de bi sürü sey sığdırdık, daha da zamn olsa gizoş vapura yetişmicek olsa hiç ayrılmak istemezdm yanındannniyi i görmüşüm iyikii cnm benm yaa
sana mı aldılar kendilerine mi aldılar onu anlayamadm cnm:))
bizim akrabalarda sayemde çeyiz yeniliolar çünkü 15 yıllık evlilik sonrasında
güzelmiş cnm değişik bi tarzı var gerçekte yatak üzerinde nasıl durduğunu ve kumaşını da görmek lazm, resimden iyi
Sevmesek zaten olmaz Gizemiimm, ada süperdi bu arada hepimiz için bol bol dualar ettim dilekler diledim inşallah kabul olurr hepimiz 2013te gelin oluruzz
bu bu çook güzel haber:)berfincik bizde cumartesi pazar buluşabiliriz nil part time çalıştığı için ayarlayabildiğini yapcak oda çok istiyor zaten görüşmek
günaydın gelinciklerimm
gelir gelmez tüm yazılanları okudum hemen, noldu kızlar bi anda böle ya cerenm çok üzüldm ama ne desem bilemiorm tatlm hayrlısı neyse o olsn, işin içine süphe girince herşey çok zor cnm, evlilik krarı için daha sağlam temeller gerekir bence 6 yıllık birlktelik bitirmeme nedeni deildir hiç bi zman benm annemle babam 20yıllık evliliklerini bitirdi kimsede ölüp bitmedi yani bi şekilde hayat devam edio, kesinlkle acı cekmesi için zamn tanı, bak simdi babam binpişman ama onun için yapılabilicek hiç bişi yok, umarm hayırlısı olur hakkında üzme kendini hiç akışına bırak..
gizoş gelelim sana:) noldu kuzum nie üşüttün ya dün iyidin gayet aman dikkat et bu hava değişimleri çok fena
yamuruummm özledm ben seni trip gelinim:)) 1,5 gündür yoksn evt uzak kalma topikimizden böle
minnakım hoşgeldinn :) amin amin inşallahh:97:
minnakım saol cnaım ben gidemedim herkes büyükadaya geldi ben burgazadaya kaçtım
berfincik bizde cumartesi pazar buluşabiliriz nil part time çalıştığı için ayarlayabildiğini yapcak oda çok istiyor zaten görüşmek
büyük harfle yazimi dikakt çeksin:)
altın çooookk düşmüş:) alltın almanın tam zamanı
dipnot: uzun süreli yatırım aracı altın. 1 2 ay sonra bozcaksanız biraz riskli
büyük harfle yazimi dikakt çeksin:)
altın çooookk düşmüş:) alltın almanın tam zamanı
dipnot: uzun süreli yatırım aracı altın. 1 2 ay sonra bozcaksanız biraz riskli
su an şoktaymhemen kuyumcumu aradm tam altın 630 dedi daha gecen gün 680-700 arasıydı
2 tam altınım vardı kızlar uzun vadede yaptm üzülsemmi sevinsemmi bilemedm, bu ay çeyiz alışverişi yapmasaydm bitane daha alırdım yawww:2:
canım bence yazdığı mesajdan aşırı derecede pişman olucak kötü bir msj çünkü
ama sana öncelikle şunu söyliyim öncelikleri düşünme ilişkini kalın duvarlarla ör öncelikle seni kaybetmekten korksun canım benim bu erkekler daha öncekileri hatırlıyorlar yapcak birşey yok allah bana kıskançlık duygusu vermemiş kırk yılda bir kıskanıyorum benimkinin benden önce kız arkadaşı olmamış benimde olmamıştı erkek arkadaşım ama sana tavsiyem bu gibi şeylerden huzursuzluk çıkarmayın mühim değil yani öncekine makyaj yapma saç yapma şunu yapma demişse salla onlar yokmuş gibi yaşa canım
o attığı msja gelince kaybetmek istiyorsa bırak etsin pişman olucaktır böyle herşeyi yasaklayınıda kimse çekemez benim erkek arkadaşımda herşeyi kısıtlar ama derki bana senin bir eşin yok evlenmeden bana senin kocanmışım gibi hissetiriyorsun her söylediğimi yapıyorsun bende o yüzden sana kıyamıyorum der.
sana tavsiyem öyle birşey yaşat ki seni kaybetmekten korksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?