'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kuzum kan için aç-tok farketmiyo. ben bi güzel kahvaltımı yaptım gittim kanımı verdim :)
aile sağlık merkezine gittim, sabah 10.30 gibiydi sanırım saat.
bazen akciger grafisi de istiyorlarmış ama bana öyle bişey demediler. sadece kan aldılar sonuçlar yarın çıkar dediler. belediyeden dosyanı alıp gelirsin dediler almaya.
belediyeye gittim sonra, onlarda kırtasiyeden evlendirme dosyası al dediler, 2 adet nüfus cüzdan fotokopisi, nüfus kayıt örneği(nüfus müdürlüğünden) ve 6 adet resim istediler.
(aşk pendikte ikamet ediyo ben malum istanbul dışında, ama nikah beykoz belediyesinde kıyılacak. bunları hep belirttim belediyede)
fotograf için bişey demediler. ben de geçen sene çekildiğim fotografı çoğalttırıcam.
31 aralıkta evlenen bi arkadaşım var, ondan biyometrik 5 adet fotograf istemişler(aynı belediye) biyometrik olunca fotoshopsuz, sadece yüzün alındığı, dişleri göstermeden gülümsediğin bi fotoğrafınmış :26:
bana hiç öyle şeyler demediler ben de normal bi vesikalığı çoğaltcam, sorarlarsa yazın çekildim derim :)

iyiyzz adaş senden naber yüzünü goren cennetlik nası gidio hazırlıklar

biz zaten özelde yaptırmayı planlıorduk iyi olduuu o zaman bi soru daka önceden akciger filmi isteniyordu verem-savaştan alınıyor bizim burda işe girerken aldım

hala alınıyor mu o meret????

İnşallah kurabiyeemmm inşallah

Anladım bitanem doğru uzaklık mesafe var lokumum 8 mayıs güzel olur sizin için aslında düşünebilirsin bence Hayırlısıyla yuvalarımızı kuralım inşallah

evlendirme dosyası ne acaba kırtasiyede mi satılıyooo

her ilde değişiyor galiba ben gittiğimde 10 u geçmişti ama aldılar kanımı :) üstelik toktum ben. aç mısın demediler :))
zaten bulaşıcı bir hastalık olup olmadığına bakıyolardır. açlıkla toklukla bi ilgisi yoktur.
bir de evet özel hastanelerde hemen veriliyormuş. yazın evlenen biri 75 tl ücret karşılığında 30 dk da aldım sonuçlarımı yazmıştı blogunda :)

evlendirme dosyası ne acaba kırtasiyede mi satılıyooo

bebeğim bak benden istemediler akciğer grafisi, ama göğüs hastalıkları bölümünde veya verem-savaşta çekiliyo evet.
evlendirme dosyası kırtasiyede satılıyo :)

ama bacılar sanırım en kötüsü benim başıma gelmiş kadın bana dioki
ya kaşırken yaptın ya da birlikte oldun bana sölemiyon ... aptal yaaaaa
birde sorun yapma gelirsin bana o gece kocana esnekmiş derim diyor gerizekalı

iyiym bende canımmmm...hazırlıklar hızlanıyoo...hatta yetişecek mi diye de tereddütlüyüm yani....perdeler dikilecek gelecek hafta....haftaya pazartesi beyaz esyalar gelecek...bugün elektrik-su acılacak inş...yarın klimalar takılacak...haftasonu esyalarım gidecek eve...artık evde yürüyecek alan kalmadı...onun dısında eksikler hiç bitmiyo...dügün öncesi de baya bi para gidiyo yani hazırlıklı olunnn

akciger filmi istemediler bizden kuzucannn...akdeniz anemisi testi istediler....talasemi tanı merkezinde yaptırdı sevdicek...arayp bi sor istersen hangi belediyede yaptırcaksanız...yada sitesine gir...evlendirme hizmetlerinde yazar istedikleri belgeler...:26::26:

evet Nurayım hepatit,hıv falan onara bakıyolar....ben ac gittim yine de...alıskanlık..normalde hep ac gelin dediklerinden olsa gerek..

pek etik kuralları varmıs arkadaşınnnn

ben bi aşkcığımla görüşeyim bu meseleyi :)

canımm sen anlattıkça ben heyecanlandım

en acayip bizim burdaki memurluk sanırım :26:
öyle dosya falan da demediler bize.. 3 foto, 1 sağlık raporu, 1 de nüfus cüzdan fotokopisi
bi de kadın ısrarla daha yaptırmayın evrakları çok zaman var mart nisan gibi yaptırın dedi :26:

canımm sen anlattıkça ben heyecanlandım

hepiniz yasayacaksınız inş.....hakkaten cok heyecanlı...yerimde duramıyorum,çalışmak istemiyorummmevimize gidip gidip bakıoz cıkıozz,bi görseniz çok komiğizzz...haftasonu yine gittik eve baktık öle,suraya sunu buraya bunu koyarız dedik...bi sarıldıkkk birbirimizeeee,az kaldı dedik...sonra yine eksikleri almaya yola koyuldukk....

en cok da ilk dansı düsününce heyecanlanıyorum...salona girisimizi falan...ayy kalbim durcak gibi oluyo....dans müzigne karar verdik...ben sectim....bi aralar ne cok dinlerdimmm...hepiniz de bilirsiniz eminim...The Cranberries-When you're gone

buyrun dinleyin

http://www.youtube.com/watch?v=RUmdWdEgHgk:16::16::16::16::16:

Sağlık raporu
(Sağlık Bakanlığına bağlı Aile Sağlık Merkezleri veya Aile Hekimliklerinden)
Not: Aile Sağlık Hekiminizi Aile Hekimi Sorgulaması adresinden öğrenebilirsiniz.

2-) 6 adet vesikalık fotoğraf
(Fotoğrafların renkli ve ön cepheden son altı ay içerisinde çekilmiş olması gerekmektedir. Fotoğraflarda alın, çene ve yüz görünür olmalıdır. Ozalit ve fotokopi yöntemiyle çoğaltılmış fotoğraflar kabul edilmez.)

3-) Fotoğraflı Nüfus cüzdanının aslı
(Kişinin son medeni durumunu göstermesi ve T.C. Kimlik Numarasının yazılı olması gerekmektedir. Silinti, kazıntı yapılmış tahrif edilmiş ve soğuk damgası olmayan nüfus cüzdanları kabul edilmez.)

kızlar bizim beledeyinen sitesinde yazan bunlar baska da bişi yok saglık raporunun içerigi hakkında bişey yazmıyor dosya falan da yazmıyor :26:

o zaman bu yazılanlar isteniyo canım...bizim belediyede de yazılanların aynısını istediler...için rahat etsin istiyosan ara bi sor yine de

cok guzeeel ben de cok cranberries dinlerdim bir araa dolaresin sesi harika zaten

benim supermande bu ara mustafa cecelinin sevgilim sarkısına taktı... ben yabancı olsun istiyorum ama o bence bu sarkı olsun tam bizi anlatıyor diyo

o zaman bu yazılanlar isteniyo canım...bizim belediyede de yazılanların aynısını istediler...için rahat etsin istiyosan ara bi sor yine de

peki saglık raporunun icerigini kimden ogrencize kuzum??? saglık raporunda talasemi akciger vs istiyorlarmı diye????? aile hekimimi soyluyo??? nikah dairesi mi?

evet bence de sesi cok güzell...gencligimde dinlerdimbenimki de hastalıkta saglıkta istiyooo...cok anlamlıymısss....ama bıkkınlık geldi yaaa..evet sevgilim de hastalıkta saglıkta da cok güzel cok anlamlı ama her dügünde calıyo...sıkıldım inan belki kına da istedigi olur sevdicegin...sonucta ikisine de lazım dans müzigi..

mesela ben pasta calarken su olsun istedim...sevdicege gönderdim.bi beni dövmedigi kaldı.bu olurmuymus hiç...öle bi dedi ki tokat yesem daha az acıtırdııı

Goran Bregovi

ama cok tatlı...bence cok güzel eglenceliii

birşey paylaşabilirmiyimmmmm

dün görüşmeye gittim ya hani, görüşme iyi geçti, biz sizin şirketin durumu netleşene kadar bekleyelim 10-15 gün içinde netleşir diye düşünüyorum falan dedi.
satış müdürümüz de benimle birlikte gelmişti sağolsun o götürdü beni.
görüşme havasından daha çok onların muhabbeti havasında geçti tabi bundan ötürü ben ne çalışma saati sordum ne haftasonu varmı diye sordum.
çok önemli değil, ctesi öğlene kadar çalışırım amaaa olmasa süper olurdu soramadım tabiki. adamda söylemedi. servisi varmış bizim oradan onu söyledi.
sanki olacak gibi ama adam salladı mı acaba diye de düşünmüyor değilim :26:
kendimi çok ifade edemedim :26: sürekli ikisi konuştuğu için

şirketi gezdirdi, bizim şirketin mini cep versiyonu gibi bir yer. küçük ve dış görüntüsüne çok önemsenmeyen biryer. bizimkisi ise dış görünüşü şaşalı (paralar nereye gitti neden battık belli )
ne kadar ücret alıyorsun diye sordu, kandırdım onları 1400 alıyorum dedim, gerçek 1100 ama Allah var 1400 verseydiler yok almam demezdim

ay öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…