peloommmmmm aklına olumsuzluk getirmeeeeeeeeee sizin olcaaaaaaaak o kadaaaaaaaaar
nurayım hemen seni soru yagmuruna tutayımmmmmmmm.... kanı ac karnına mı veriosun? bir de neden yarın cıkıo sabah erken versek ogleden sora cıkmaz mı ben 1 gün izin alıcam cunku iş yerinden erken vericem ogleden sonra cıkmıs olması lazım bir günde halletmemiz gerek
bir de fotograf son altı ay içinde olması lazım degikm mi???? benim bikaç yıllık fotom var ben de onu cogaltsam
aşkıcan foto cektir iki ayagın bi pabuca giricek ben gelen kadar hallet o işi diyo ama hiç gidesim yok sevmiorum vesikalık cekilmeyi yaaa sole bak bole dur bıyyy
Herkese merhabalarrrrrnasılsınız?
Çağloşşşkanı ac karnına veriyosun....özele gidersen aynı gün içinde alabilirsin...sağlık ocagı ertesi gün verir....çünkü sabah 10 a kadar kan alıyo saglık ocakları.10 dan sonra almıyo...saat 10 da labaratuvr görevlisi kanı almaya geliyo...ertesi gün yine geliyo 10 da...önceki gün kan sonuclarını bırakıp diger kanları alıyo....öle yaniii
İnşallah kurabiyeemmm inşallahpeloommmmmm aklına olumsuzluk getirmeeeeeeeeee sizin olcaaaaaaaak o kadaaaaaaaaar
nurayım hemen seni soru yagmuruna tutayımmmmmmmm.... kanı ac karnına mı veriosun? bir de neden yarın cıkıo sabah erken versek ogleden sora cıkmaz mı ben 1 gün izin alıcam cunku iş yerinden erken vericem ogleden sonra cıkmıs olması lazım bir günde halletmemiz gerek
bir de fotograf son altı ay içinde olması lazım degikm mi???? benim bikaç yıllık fotom var ben de onu cogaltsam
aşkıcan foto cektir iki ayagın bi pabuca giricek ben gelen kadar hallet o işi diyo ama hiç gidesim yok sevmiorum vesikalık cekilmeyi yaaa sole bak bole dur bıyyy
lokumcum biz nikahı düğün günü kıyıcaz. 16 haziranda. işlemler 6 ay geçerliymiş ben bidaha nisan da falan gidicem istanbula o zamana çok geç kalırız diye haftaya başvurumuzu yapıcaz.
ay aşkıma kavuşmama 5 gün kaldııııı bu arada
ya bazen düşünüyorum hep 8 mayıs istedim düğünü ama olmadı hazirana alabildik en erken. acaba nikahı 8 mayısta mı yapsam diye
bu arada gülibikimle nazlı lokumum hasta mı olmuş :26: çok geçmiş olsun bebeklerime
kuzum kan için aç-tok farketmiyo. ben bi güzel kahvaltımı yaptım gittim kanımı verdim :)
aile sağlık merkezine gittim, sabah 10.30 gibiydi sanırım saat.
bazen akciger grafisi de istiyorlarmış ama bana öyle bişey demediler. sadece kan aldılar sonuçlar yarın çıkar dediler. belediyeden dosyanı alıp gelirsin dediler almaya.
belediyeye gittim sonra, onlarda kırtasiyeden evlendirme dosyası al dediler, 2 adet nüfus cüzdan fotokopisi, nüfus kayıt örneği(nüfus müdürlüğünden) ve 6 adet resim istediler.
(aşk pendikte ikamet ediyo ben malum istanbul dışında, ama nikah beykoz belediyesinde kıyılacak. bunları hep belirttim belediyede)
fotograf için bişey demediler. ben de geçen sene çekildiğim fotografı çoğalttırıcam.
31 aralıkta evlenen bi arkadaşım var, ondan biyometrik 5 adet fotograf istemişler(aynı belediye) biyometrik olunca fotoshopsuz, sadece yüzün alındığı, dişleri göstermeden gülümsediğin bi fotoğrafınmış :26:
bana hiç öyle şeyler demediler ben de normal bi vesikalığı çoğaltcam, sorarlarsa yazın çekildim derim :)
Herkese merhabalarrrrrnasılsınız?
Çağloşşşkanı ac karnına veriyosun....özele gidersen aynı gün içinde alabilirsin...sağlık ocagı ertesi gün verir....çünkü sabah 10 a kadar kan alıyo saglık ocakları.10 dan sonra almıyo...saat 10 da labaratuvr görevlisi kanı almaya geliyo...ertesi gün yine geliyo 10 da...önceki gün kan sonuclarını bırakıp diger kanları alıyo....öle yaniii
iyiyzz adaş senden naber yüzünü goren cennetliknası gidio hazırlıklar
biz zaten özelde yaptırmayı planlıorduk iyi olduuu o zaman bi soru daka önceden akciger filmi isteniyordu verem-savaştan alınıyor bizim burda işe girerken aldım
hala alınıyor mu o meret????
evlendirme dosyası ne acabakırtasiyede mi satılıyooo
iyiyzz adaş senden naber yüzünü goren cennetliknası gidio hazırlıklar
biz zaten özelde yaptırmayı planlıorduk iyi olduuu o zaman bi soru daka önceden akciger filmi isteniyordu verem-savaştan alınıyor bizim burda işe girerken aldım
hala alınıyor mu o meret????
her ilde değişiyor galiba ben gittiğimde 10 u geçmişti ama aldılar kanımı :) üstelik toktum ben. aç mısın demediler :))
zaten bulaşıcı bir hastalık olup olmadığına bakıyolardır. açlıkla toklukla bi ilgisi yoktur.
bir de evet özel hastanelerde hemen veriliyormuş. yazın evlenen biri 75 tl ücret karşılığında 30 dk da aldım sonuçlarımı yazmıştı blogunda :)
ama bacılar sanırım en kötüsü benim başıma gelmiş kadın bana dioki
ya kaşırken yaptın ya da birlikte oldun bana sölemiyon ... aptal yaaaaa
birde sorun yapma gelirsin bana o gece kocana esnekmiş derim diyor gerizekalı
ben bi aşkcığımla görüşeyim bu meseleyi :)
lokumumm benımmm geçiceek inşş
ne guzeel baslamısınııızz lokumum hazırlıklaraa8 mayısta nıkah yapma ımkanınız varsaa ogun kıyın nıkahı kuuuuuzuuumm en anlamlı gun aşkınızda
iyiym bende canımmmm...hazırlıklar hızlanıyoo...hatta yetişecek mi diye de tereddütlüyüm yani....perdeler dikilecek gelecek hafta....haftaya pazartesi beyaz esyalar gelecek...bugün elektrik-su acılacak inş...yarın klimalar takılacak...haftasonu esyalarım gidecek eve...artık evde yürüyecek alan kalmadı...onun dısında eksikler hiç bitmiyo...dügün öncesi de baya bi para gidiyo yani hazırlıklı olunnn
akciger filmi istemediler bizden kuzucannn...akdeniz anemisi testi istediler....talasemi tanı merkezinde yaptırdı sevdicek...arayp bi sor istersen hangi belediyede yaptırcaksanız...yada sitesine gir...evlendirme hizmetlerinde yazar istedikleri belgeler...:26::26:
canımm sen anlattıkça ben heyecanlandım
Sağlık raporu
(Sağlık Bakanlığına bağlı Aile Sağlık Merkezleri veya Aile Hekimliklerinden)
Not: Aile Sağlık Hekiminizi Aile Hekimi Sorgulaması adresinden öğrenebilirsiniz.
2-) 6 adet vesikalık fotoğraf
(Fotoğrafların renkli ve ön cepheden son altı ay içerisinde çekilmiş olması gerekmektedir. Fotoğraflarda alın, çene ve yüz görünür olmalıdır. Ozalit ve fotokopi yöntemiyle çoğaltılmış fotoğraflar kabul edilmez.)
3-) Fotoğraflı Nüfus cüzdanının aslı
(Kişinin son medeni durumunu göstermesi ve T.C. Kimlik Numarasının yazılı olması gerekmektedir. Silinti, kazıntı yapılmış tahrif edilmiş ve soğuk damgası olmayan nüfus cüzdanları kabul edilmez.)
kızlar bizim beledeyinen sitesinde yazan bunlar baska da bişi yok saglık raporunun içerigi hakkında bişey yazmıyor dosya falan da yazmıyor :26:
hepiniz yasayacaksınız inş.....hakkaten cok heyecanlı...yerimde duramıyorum,çalışmak istemiyorummmevimize gidip gidip bakıoz cıkıozz,bi görseniz çok komiğizzz...haftasonu yine gittik eve baktık öle,suraya sunu buraya bunu koyarız dedik...bi sarıldıkkk birbirimizeeee,az kaldı dedik...sonra yine eksikleri almaya yola koyuldukk....
en cok da ilk dansı düsününce heyecanlanıyorum...salona girisimizi falan...ayy kalbim durcak gibi oluyo....dans müzigne karar verdik...ben sectim....bi aralar ne cok dinlerdimmm...hepiniz de bilirsiniz eminim...The Cranberries-When you're gone
buyrun dinleyin
http://www.youtube.com/watch?v=RUmdWdEgHgk:16::16::16::16::16:
o zaman bu yazılanlar isteniyo canım...bizim belediyede de yazılanların aynısını istediler...için rahat etsin istiyosan ara bi sor yine de
cok guzeeel ben de cok cranberries dinlerdim bir araadolaresin sesi harika zaten
benim supermande bu ara mustafa cecelinin sevgilim sarkısına taktı... ben yabancı olsun istiyorum ama o bence bu sarkı olsun tam bizi anlatıyor diyo
peki saglık raporunun icerigini kimden ogrencize kuzum??? saglık raporunda talasemi akciger vs istiyorlarmı diye????? aile hekimimi soyluyo??? nikah dairesi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?