'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım benm nikahtan videolarım falan varda işte düğün konusundada haklısın ama katılıyorum bakalım ne yaparız kuzumm

günaydın kızçeler

hayırlı cumalar

hem ağlar hem giderim modlarına bağlamayalım lütfen burda bir sulugöz var.

özlem birşey cıkmamasına sevindim. bende d.kontrol hapı düsünüyorum ama bence de o da o kadar masum değil

speedy inşallah bu yıl 3.nüzün yılı olur

elif dügün tarihin hayırlı olsun dün yazmayı unutmusum

bu aralar fazlada duygusalım galiba evden çıkışımı falan hiç düşünemiyorum oyacım..
ailemden ayrılacak olmak çok garip geliyor
psikolojim bozuldu galiba..

Günaydın kızlar herkese merhabaaa

Mügecim bende sürekli düşündükçe o evden çıkış anı geliyo gözümün önüne babama anneme kardeşime sarılışım
Bak yazarken bile gözümden yaşlar iniyo O gün hüngür hüngür ağlar saçımıda makyajımıda berbat ederim heralde

ah canım yaa, nie ailenden ayrılasın ki hem çok uzak yere de gitmiyorsun canım. bu anların tadını çıkart

bende öyle olucam gibi geliyo :2:
vakit yaklaştıkça daha garip oluyorum

oyacım bu aralar hiç tadını çıkaramıyorum valla umarım düzelirim en kısa zamanda

bende öyle olucam gibi geliyo :2:
vakit yaklaştıkça daha garip oluyorum

oyacım bu aralar hiç tadını çıkaramıyorum valla umarım düzelirim en kısa zamanda

:123:

[video=youtube;XQHGBl66HwU]http://www.youtube.com/watch?v=XQHGBl66HwU[/video]

yok öyle ağlamalar, duygulanmalar, haydi kopuyoruz :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118:

sağol düşünceli arkadaşım bende sulugözler diyarındanım ..Şimdiden yazmayın öyle şeyler yaaaaa

selam kızlarrrr

kaç gündür gelemiyodum

ben de istifa ettim çarşamba günü

bakalım yeni bi yer buldum bu ay sonu oraya başlıycam

sen de kimyagerdin canım

sen nereye gittin görüşmeye

selam kızlarrrr

kaç gündür gelemiyodum

ben de istifa ettim çarşamba günü

bakalım yeni bi yer buldum bu ay sonu oraya başlıycam

sen de kimyagerdin canım

sen nereye gittin görüşmeye

canım tuzla kimyacılar sitesinde bir madeni yağ firması ile görüştüm.
sen niye çıktın işten hayırdır?:44:

belirtiler var sende napim
noldu görüşmeye gidecektin en son kusura bakmayın tüm sayfaları takip edemediğimden bilemiyorum yazıp yazmadığını

ben geldim canlarımmmmm...mutfagımın banyomun eksiklerini aldım geldim......napıyosunuz nasılsınz?

peloşumm ben cornelia diamond da gidiyom biliyosun.. çağloşomun dediği gibi çok güzel bi otel o nedenle tavsiye ediyom
hatta 1 haziranda evlenecek bi arkadaşım var o da oraya gitçek benim sayemde gelince yorum alıcam ondan böylece
ben soranlara hem kendi otelimi hem de çağloşumun otelini tavsiy ediyom çünkü onun jakuzili odası gerçekten çoook çekiyo insanı sanırım fiyatı da uygun jakuzili olduğu halde
hem sen mayıs sonusun daha da uygundur sizin tarih

sonracığıma rixos premium belek var biz onu da düşünmüştük eğer cornelia olmasaydı
giden arkadaşlarım var çok memnun kalmışlar

Son düzenleme:
canım tuzla kimyacılar sitesinde bir madeni yağ firması ile görüştüm.
sen niye çıktın işten hayırdır?:44:

canım ben ataşehirde oturuyorum
ve iş yerim taaaaaaa habibler tarafında
çok uzaktaydı ( kozmetik firmasıydı)

bu yeni yer alemdağda ( ağda fabrikası)

hem daha yakın
hem ücreti daha fazla

yeni yerde kalite yönetim temsilcisi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…