elif biz fotoğraf konusuna gönül vermiş bir çiftiz.
makinamız da var. ama bizim çektiğimiz fotoğraflar ile fotoğrafçının çektikleri çok farklı oluyor.
o seni yönlendiriyor çünkü, ''çene aşağıya... bak gıdığın çıkıyor... çiçeğini yukarıya doğru tut... eteğini düzelt... damat bey biraz dişlerinizi göreyim... gülmek ile gülmemek arasında kalmayın...'' bunları kendiniz çekerken farkedemiyorsunsadece güzel kareler yakalamış oluyorsun, ama mükemmeli onlar oluşturuyor.
ben kendi makinamdaki fotoğrafları çok beğendim. ama bir de arkadaşımın makinasındakileri görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
hee tabiki makina alın derim. bol bol foto çekilirsiniz. hatta kuzenlerin arasında oynamayı sevmeyen foto çekmeye meraklı biri varsa eline tutuşturun her anınızı çektirin. evden çıkarken imam nikahı kıyılırken falan. (ben imam nikahındaki şahitlerimi fotolarda gördüm, heyecandan hiçbirşey görmemişim)
bu aralar fazlada duygusalım galibaevden çıkışımı falan hiç düşünemiyorum oyacım..
ailemden ayrılacak olmak çok garip geliyor
psikolojim bozuldu galiba..
ah canım yaa, nie ailenden ayrılasın kihem çok uzak yere de gitmiyorsun canım. bu anların tadını çıkart
Günaydın kızlar herkese merhabaaa
Mügecim bende sürekli düşündükçe o evden çıkış anı geliyo gözümün önüne babama anneme kardeşime sarılışım
Bak yazarken bile gözümden yaşlar iniyoO gün hüngür hüngür ağlar saçımıda makyajımıda berbat ederim heralde
bende öyle olucam gibi geliyo :2:
vakit yaklaştıkça daha garip oluyorum
oyacım bu aralar hiç tadını çıkaramıyorum vallaumarım düzelirim en kısa zamanda
günaydın kızçeler
hayırlı cumalar
hem ağlar hem giderim modlarına bağlamayalım lütfenburda bir sulugöz var.
özlem birşey cıkmamasına sevindim. bende d.kontrol hapı düsünüyorum ama bence de o da o kadar masum değil
speedy inşallah bu yıl 3.nüzün yılı olur
elif dügün tarihin hayırlı olsun dün yazmayı unutmusum
sanırım artık ben de bu gruba dahilim,merhabalar:)
sanırım artık ben de bu gruba dahilim,merhabalar:)
birşey paylaşabilirmiyimmmmm
dün görüşmeye gittim ya hani, görüşme iyi geçti, biz sizin şirketin durumu netleşene kadar bekleyelim 10-15 gün içinde netleşir diye düşünüyorum falan dedi.
satış müdürümüz de benimle birlikte gelmişti sağolsun o götürdü beni.
görüşme havasından daha çok onların muhabbeti havasında geçtitabi bundan ötürü ben ne çalışma saati sordum ne haftasonu varmı diye sordum.
çok önemli değil, ctesi öğlene kadar çalışırım amaaa olmasa süper olurdusoramadım tabiki. adamda söylemedi. servisi varmış bizim oradan onu söyledi.
sanki olacak gibi ama adam salladı mı acaba diye de düşünmüyor değilim :26:
kendimi çok ifade edemedim :26: sürekli ikisi konuştuğu için
şirketi gezdirdi, bizim şirketin mini cep versiyonu gibi bir yer. küçük ve dış görüntüsüne çok önemsenmeyen biryer. bizimkisi ise dış görünüşü şaşalı (paralar nereye gitti neden battık belli)
ne kadar ücret alıyorsun diye sordu, kandırdım onları1400 alıyorum dedim, gerçek 1100 ama Allah var 1400 verseydiler yok almam demezdim
ay öyle işte
selam kızlarrrr
kaç gündür gelemiyodum
ben de istifa ettim çarşamba günü
bakalım yeni bi yer buldum bu ay sonu oraya başlıycam
sen de kimyagerdin canım
sen nereye gittin görüşmeye
bana mı dicennnn, dün az daha hamile yapıyordunuz beni, bari iş sahibi yapın
karnıbaharım var dolapta haşlamıştım geçen gün koydum dolaba. ama bizimkisi illa ki kızartma tarzı istiyorkarnıbahar kızartamam hiç..
sosis kızart patetes kızart kahvaltı hazırla diyor.hiç yemek ismi anmıyor
akşam 8 mi
aşkım bu hafta gece vardiyasında, dün (pardon o bu sabah oluyor) 4 de geldi. yatmadan yemek pişirmiştim, kaldırdı beni onları ısıttım, tabi bende yedim
Günaydınnn Özgeemmmm
Eveeetttt evettt cok heycanlıyım yaaaBebişimmm ben senden ve çağlamdan balayı oteli için yardım isticemm :26: Akşam konustuk sen neresi dersen dedi... Aslında ilk konustuğumuz Argos in Cappadocia'ydı.. Ama mayıs sonu diye ben diyorum Belek, Kemer falan o tarz yerlere mi baksam... Kararsız kaldım Fikrin var mı bu konuda?
canım tuzla kimyacılar sitesinde bir madeni yağ firması ile görüştüm.
sen niye çıktın işten hayırdır?:44:
svd17 hakkında hayırlısı olsun
oyammmmmmm şarkı manyak
ben geldim canlarımmmmm...mutfagımın banyomun eksiklerini aldım geldim......napıyosunuz nasılsınz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?