'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

fındığımm hosgeldin.. ne aldın cicişler almıs bu hatun.....

evraklarla bir yandan da sizlerle harmanlanıyorum ben şahsen.

hosbuldum Aslişkommmm...valla ne almadık ki...Allahtan toptancıdan aldık yani....250 tuttu ıvır zıvır altı üstü....sebze kurutucu,salata kapları,plastik kaplar,2-3 tane saklama kabı,narenciye sıkacagı,çöp kovası,banyoya kova,temizlik kovası,vileda,çekpas,temizlik bezleri vs vs.....:44::44:

Son düzenleme:
belirtiler var sende napim
noldu görüşmeye gidecektin en son kusura bakmayın tüm sayfaları takip edemediğimden bilemiyorum yazıp yazmadığını

gittim canım, görüşme olumlu geçti. bizim şirketin durumunu bekliyorlar. on 15 gün bekleyelim bakalım dediler.
umarım caymazlar

ben geldim canlarımmmmm...mutfagımın banyomun eksiklerini aldım geldim......napıyosunuz nasılsınz?

neler aldın bakayımmmm

aaaa bende o işle başlamıştım burada. çok gıcık bir iş, bana göre sıkıcı sürekli boşş boş oturuyorum ama dönemsel yoğunluk oluyor, genelde kk da yoğun oluyor insan

Bebeklerim güzel parmaklarınızdan öperim sizi Dediğiniz tüm otellere baktım, hepsi birbirinden güzel Çağlamm spice ve calista'ya bayıldım ama dediğin gibi villalar var, onlarda sanırım uçmuştur rakamlarda... :26: tüm bu dedikleriniz dışında harika bi otel buldumm belki siz görmüşsünüzdür Sabrina's Haus... Gecelik rakamı 515 € epey uçmuşlar ama mimari dekorasyonuna ve ambiansına bayıldım şahsenn
voyage belek olcak gibime geliyo biraz daha arastırıyımm yine size sorcağım çok şey olcak
benimki kıskançtır açıkçası giymeme falan karısmaz, ama biri bakarsa falan yığar onu oraya o yüzden de tercihimm bole özel teraslılardan yana e bende etrafımda gavur hatunlar görmek istemem şahsen o yüzden gönüllerimizin oldugu bi tatilimiz olsun istiorumm

Özgemmm bebeğimmm gerçektenn jakuzi fazlasıyla çekioo insanı ayrı bi havası var jakuzinin yaa

Gözünaydın hayırlı uğurlu olsun
bol bereketlı kazançlar olsun inşallah

Oyammmmm ;sebze kurutucu,salata kapları,plastik kaplar,2-3 tane saklama kabı,narenciye sıkacagı,çöp kovası,banyoya kova,temizlik kovası,vileda,çekpas,temizlik bezleri vs vs..... :44::44: bunları aldım daha aklıma gelmeyen seyler vardır..

250 mi Allah tan toptancıdan almışsınız dediğin gibi Hep bu ıvır zıvırlara gidiyo zaten paracıklar

çağlaaaa çok.az kaldı. önce ben kavusacagim askerime sonra senin düğün

geline bak gelineeeeeeeeeeeee kına yakmıs elineeeeeee :123::123::123::123:

dün zaten rüyamda kına gecesi vardı.

hayırlı olsun eşyaların canım.

ay ben çöp kutumu önceki hafta aldım bulamadım, beğenemedim.

biz koçtaştan o ıvır zıvır işlerini 900 liraya halletmiştik. ama bendekiler kap kaçaktan çok avize 3lü kablo ampül tarzıydı

Son düzenleme:

ya bende güya evleniyorum ama davetlilerin arasında oturuyorum üstümde gelinlik yok falan...kuaföre gidiyorum 3e randevu vermişler ama 3 kişi.var daha diyorlar kabus gibi rüya gördüm

ya bende güya evleniyorum ama davetlilerin arasında oturuyorum üstümde gelinlik yok falan...kuaföre gidiyorum 3e randevu vermişler ama 3 kişi.var daha diyorlar kabus gibi rüya gördüm

bende de sevdicegim oynuyor damat o . ama gelin ben degilim ama döktürüyorum

kalkıp bende oynuyorum. kayınvalidem ise apayrı biri. :44::44: hayır olsun. popom acıkta kaldı sanırsam

250 mi Allah tan toptancıdan almışsınız dediğin gibi Hep bu ıvır zıvırlara gidiyo zaten paracıklar

aynen canım yaaa....bide tanıdıktı indirim yaptı..pehhh

çağlaaaa çok.az kaldı. önce ben kavusacagim askerime sonra senin düğün

evet hümeyrammmm önce sen kavuscan sonra benim dügünüm...al sevdicegi de dügünüme gel...git-gel ankara 12 saat nolcak

hayır olsun donugummm....baya bi acıkta kalmıs hemde devamını okudum daaa

biz o işleri daha önce hallettik kuzum...en sona bunları bırakmıstık....ama size tavsiyem ucuz buldukca alın...evnecek olan kızlar size diyom size....

hepinizi böyle sıkasım var

valla cok seker...sar beni sarmala yavrımmm

ben geldim canlarımmmmm...mutfagımın banyomun eksiklerini aldım geldim......napıyosunuz nasılsınz?

canım hoşgeldinnn güle güle kullan cicilerini
benim en şanslı olduğum konu bu heralde , benimkinin babası nalbur
ne varsa ıvır zıvır dükkanı boşalttık valla
dışardan bişi alınca ama çok kızıyolar

Hoşbuldum Mügemnnn,teşekkür ederim canım benim...ohhh sizin iş iyiymiş bende kayınbaba bile yok...adamın yoklugu bile huzurumuzu bozuyo bazennnn...

bende de sevdicegim oynuyor damat o . ama gelin ben degilim ama döktürüyorum

kalkıp bende oynuyorum. kayınvalidem ise apayrı biri. :44::44: hayır olsun. popom acıkta kaldı sanırsam

benimki de canım.. bi de pc mi falan da getirmedim erken uyuyoruz genelde uyu uyu çok uyumaya alışkın değil.bunyem o yüZden saçmalamaya başladım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…