fındığımmhosgeldin.. ne aldın cicişler almıs bu hatun.....
evraklarla bir yandan da sizlerle harmanlanıyorum ben şahsen.
belirtiler var sende napim
noldu görüşmeye gidecektin en son kusura bakmayın tüm sayfaları takip edemediğimden bilemiyorum yazıp yazmadığını
ben geldim canlarımmmmm...mutfagımın banyomun eksiklerini aldım geldim......napıyosunuz nasılsınz?
canım ben ataşehirde oturuyorum
ve iş yerim taaaaaaa habibler tarafında
çok uzaktaydı ( kozmetik firmasıydı)
bu yeni yer alemdağda ( ağda fabrikası)
hem daha yakın
hem ücreti daha fazla
yeni yerde kalite yönetim temsilcisi oldum
günaydın bebişikler
pelotumm bebelattemmmmmm yardım istersin de damlamaz mıyımözgişin otel de cok güzel onunki cornelia benimki voyage belek
ikisi de belekte ve o mevsimde belek harikaymışşş
ben çevremdeki herkese iki oteli de gösterdim
modern mimariden gösterişten hoşlanıyorsan cornelia derim (arkadasların yorumu bunlar içinde giden biri de var)
ama daha yesillik olsun ve odamda bana özel teras olsun jakuzim olsun beyim kıskanctır zaten diyorsan hiç düşünme voyage belek...
bunun dısında calista var biz hayran kaldık oraya bir de spice... spice tamamen hint mimarisi baya otantik bir otel
ama bu otellerde özel teras secenegi yoktu... özel villalar vardı sanırım onlarda ucuyordu
sonracıma bir seceneginde bodrum olabilir, ordada voyage torba private derim baska bişey demem... direk kapının onunden giriosun havuza odaları oyle güzeş ve genel otelden ayrı... balayı ciftleri falan oluyo sadece
peloşumm ben cornelia diamond da gidiyom biliyosun.. çağloşomun dediği gibi çok güzel bi otel o nedenle tavsiye ediyom
hatta 1 haziranda evlenecek bi arkadaşım var o da oraya gitçek benim sayemdegelince yorum alıcam ondan böylece
ben soranlara hem kendi otelimi hem de çağloşumun otelini tavsiy ediyom çünkü onun jakuzili odası gerçekten çoook çekiyo insanısanırım fiyatı da uygun jakuzili olduğu halde
hem sen mayıs sonusun daha da uygundur sizin tarih
sonracığıma rixos premium belek var biz onu da düşünmüştük eğer cornelia olmasaydı
giden arkadaşlarım var çok memnun kalmışlar
Gözünaydın hayırlı uğurlu olsuncanım ben ataşehirde oturuyorum
ve iş yerim taaaaaaa habibler tarafında
çok uzaktaydı ( kozmetik firmasıydı)
bu yeni yer alemdağda ( ağda fabrikası)
hem daha yakın
hem ücreti daha fazla
yeni yerde kalite yönetim temsilcisi oldum
gittim canım, görüşme olumlu geçti. bizim şirketin durumunu bekliyorlar. on 15 gün bekleyelim bakalım dediler.
umarım caymazlar
neler aldın bakayımmmm
aaaa bende o işle başlamıştım burada. çok gıcık bir iş, bana göre sıkıcı sürekli boşş boş oturuyorumama dönemsel yoğunluk oluyor, genelde kk da yoğun oluyor insan
hosbuldum Aslişkommmm...valla ne almadık ki...Allahtan toptancıdan aldık yani....250 tuttu ıvır zıvır altı üstü....sebze kurutucu,salata kapları,plastik kaplar,2-3 tane saklama kabı,narenciye sıkacagı,çöp kovası,banyoya kova,temizlik kovası,vileda,çekpas,temizlik bezleri vs vs.....:44::44:
Oyammmmm ;sebze kurutucu,salata kapları,plastik kaplar,2-3 tane saklama kabı,narenciye sıkacagı,çöp kovası,banyoya kova,temizlik kovası,vileda,çekpas,temizlik bezleri vs vs..... :44::44: bunları aldım daha aklıma gelmeyen seyler vardır..
Oyammmmm ;sebze kurutucu,salata kapları,plastik kaplar,2-3 tane saklama kabı,narenciye sıkacagı,çöp kovası,banyoya kova,temizlik kovası,vileda,çekpas,temizlik bezleri vs vs..... :44::44: bunları aldım daha aklıma gelmeyen seyler vardır..
geline bak gelineeeeeeeeeeeee kına yakmıs elineeeeeee :123::123::123::123:
dün zaten rüyamda kına gecesi vardı.
ya bende güya evleniyorum ama davetlilerin arasında oturuyorum üstümde gelinlik yok falan...kuaföre gidiyorum 3e randevu vermişler ama 3 kişi.var daha diyorlar kabus gibi rüya gördüm
hoşgeldin canım düğün ne zaman eylülden sonra de listede en sonda olmak berbat bişe
7 -14 eylül evet nişanlıyım liste mi yaptınız süpermiş
hoşgeldin cnmhayırlı olsun nişanlımısın
250 miAllah tan toptancıdan almışsınız dediğin gibi Hep bu ıvır zıvırlara gidiyo zaten paracıklar
çağlaaaa çok.az kaldı.önce ben kavusacagim askerime sonra senin düğün
geline bak gelineeeeeeeeeeeee kına yakmıs elineeeeeee :123::123::123::123:
dün zaten rüyamda kına gecesi vardı.
hayırlı olsun eşyaların canım.
ay ben çöp kutumu önceki hafta aldımbulamadım, beğenemedim.
biz koçtaştan o ıvır zıvır işlerini 900 liraya halletmiştik. ama bendekiler kap kaçaktan çok avize 3lü kablo ampül tarzıydı
hepinizi böyle sıkasım var
ben geldim canlarımmmmm...mutfagımın banyomun eksiklerini aldım geldim......napıyosunuz nasılsınz?
hosbuldum Aslişkommmm...valla ne almadık ki...Allahtan toptancıdan aldık yani....250 tuttu ıvır zıvır altı üstü....sebze kurutucu,salata kapları,plastik kaplar,2-3 tane saklama kabı,narenciye sıkacagı,çöp kovası,banyoya kova,temizlik kovası,vileda,çekpas,temizlik bezleri vs vs.....:44::44:
canım hoşgeldinnn güle güle kullan cicilerini
benim en şanslı olduğum konu bu heralde , benimkinin babası nalbur
ne varsa ıvır zıvır dükkanı boşalttık valla
dışardan bişi alınca ama çok kızıyolar
bende de sevdicegim oynuyor damat o . ama gelin ben degilim ama döktürüyorum
kalkıp bende oynuyorum. kayınvalidem ise apayrı biri. :44::44: hayır olsun. popom acıkta kaldı sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?