aynen canım yaaa....bide tanıdıktı indirim yaptı..pehhh
biz o işleri daha önce hallettik kuzum...en sona bunları bırakmıstık....ama size tavsiyem ucuz buldukca alın...evnecek olan kızlar size diyom size....
valla haklısın canım , şimdiden alsın herkes . benim annem hep plastikleri almıştı önceden.
bende kızardım , şimdi nasıl işe yarıyo valla
Halam iyi çok şükür.. Aaa kitap getirdim ben.onu unutmuşum.ay valizin dibinde hahahahümeyram kitap götürseydin kadınım
halan nasıl oldu bu arada?
yaa düğünden sonra sevdicegin 2 kuzeni evlenecek.....ne giycem ben dügünlerindeee...birininki biziim dügünden bi ay sonra...digeri ondan bi ay sonra falan...fikirlerinizi bekliyorumm...:44::44::44:
Halam iyi çok şükür.. Aaa kitap getirdim ben.onu unutmuşum.ay valizin dibinde hahahadedem daha çıkmadı hastaneden perhiz yapmazsan demiş doktor yine aynı böyle.olursun vücut dayanmaz daha.. Biraz iyi olmaya başladı hemen yemekleri sormaya başladı yine yaaa
sözde nişanda ne giydin. onları değerlendirebilirsin.
aynı durum bende de var. kınalarında dizde olan elbiselerimden giyeceğim.
birinin düğününde cok güzel kuyruklu abiye elbisem var pudra rengi onu giyecegim.
diğerinde nişanda giydiğim elbisemi..
düğün sonrası borçlar olacagı icin elbiseye bütce ayırmak istemiyorum.
huylu huyundan vazgecmez.
çağla sen birşey aldım deyince aklıma geldi.
siz siz olun eksiklerinizi tamamlamadan kimseyi evinize çağırmayın
geçenlerde ağırladığım bir misafirim beni çok üzmüştü
herkes benim 45 günde evlenmek için tarih alıp hazırlandığımı biliyor. herkese eksiklerimin olduğunu söyleyip duruyorum da. kimseye benim herşyim tastamam da demedim.
arkadaşlarım evlendi o kadar evlerine gittik, perdesi ne renkti koltuğu ne renkti eve geldiğimde hatırlamazdım. kimseyi eleştirmedim, kendimiz biz böyle almalıyım, bence şu tarz alalım diye konuştuk ama yüzlerine kimsenin birşey söylemedim, herkesin kendi tarzı çünkü...
neyse...
hani göstermiştim beyaz delikli örtüm var diye, onda ağırladım misafirlerimi...
keşke alelade olan diğer örtümü örtseydim.bir sürü tantanası oldu
Allahımmm ona buna herşeye bir eleştiri yaptı. kendimi yemekteyiz programında gibi hissettim resmen.
büfe sevmediğim için almadım, içine birşeyler koyup sergilemeyi sevmiyorum açıkcası. alana bir lafım yok ama ben sevmiyorum. hayır eşimin ailesinin ve desteğinin olmadığını da biliyorlar.
büfe niye almadın, o örtüde misafir mi ağırlanır. leke tutar. ütülemesi zor(kendisi de bir dantel örtüde ağırlamıştı beni) hiç dantelin yok. bence bunu milföyle yapsaydın daha güzel olurdu. şu berjeri şu köşeye koysaydın. krem renk koltuk niye almışım.. çay tabakalarımın altlarına bakıp marka tescillemeler, arkamı dönünce oraları buraları kontroller
inanın çok gerildim. hiç tanımadığım insanları ağırlamıştım ama bu kadar gerilmemiştim.
herşeye bir açıklama yapmak zorunda kaldım. açıklama yapmaktan servis yapamadım. hatta evin diğer kısımlarını gezdirmedim bile okadar yani. hoş o bakmıştır
meyve yıkadım kividen mandalinadan çok çok yıkadım, çünkü hepsi tamamen doğal kendi bahçemizden, bir yiyen bir daha yemek istiyor. birer tane koymak istemedim. ortaya servis açtım. ona bile bir kulp buldu; bizde meyve alıyoruz.
ay nebileyim ne diyecektim nerelere kadar uzattım olayı.çok içerlemiştim...herkese anlatmıştım, size anlatmamıştım
onun hırsyla hsonu kumaşlar almıştım örtüler dikecektim, sağolsun halam görmüştü kumaşlarımı ölçülerimi , dikmiş az önce aradı söyledi
güzel olmuştur umarım
ayyyyy
Aaaa kimleri görüyorum beeeenHoşgeldin canım benimm
Kızlar size bi haberim var... İyi mi kötü mü bilemedim ama :26:
Düğünümüz için 2 yer vardı kafamızda... Biri salon tarzı kapalı mekan, diğeri de kır düğünü tarzı açık alanda... Mayıs ayı tehlikeli olur yağmur riski var diye kapalıyı istiyoduk biz daha çok.Kayınbabişim bugun görüşmeye gitmiş... Tabiki istediğimiz tarihte hem haftasonu hem ramazan öncesi olduğu için yer yok.. Aşkım da kır düğünü için görüşmüş o tarihte rezerve yok yazalım demiş, hava konusunda sıkıntı olursa branda vs. çözüm buluruz demişler zaten önceden de tanıstıgı biriydi yardımcı olablceğini söylemiş.
Bende tamam mecburen oyle olacak ama gidip görelim istiyorum dedim, çünkü daha yeni yapıldı orasıMerak ediyorum... Hep kır düğünüm olsun isterdim, şimdi öyle olucak ama yağmurlar korkutuyor beni.
Kısaca bu kız 25.05.2013'te gelin olup gidiyooooorr bebekleriiimmmmmmm
:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:
zehracım çok geçmiş olsun, hasta olduğunu bilmiyordum :26: acil şifalar canım.Merhaba kızlarr
dün hastayım demiştimm yarım günden sonra eve gittim yattım dinlendim bir güzel..
ağzımın tadı berbat. doktorun dediğine göre dilim paslanmış
bugün daha iyiyim ama işlerin yoğunluğuyla giremedim.. iyisinizdir inşallah öpüyorum hepinizi
çağloşum haklısın. ben o elbisemi amcamın oğlunda giydim. evlencek olan teyzemin kızı. yani anne tarafından gören olmadı .şanslıyım
spazio yu takip et . güzel elbiseler oluyor. indirim yakala
kuzum ben almayı düsünüyorum...ama nerden?sade şık ve asil olmalıyım...yeni gelinim hemmm herkes bakcek bana daaa
Oyammm inan bana yapılmıs gibi çok çok üzüldüm...afedersin,istersen kızabilirsin bana ama hayvanlık etmişler yaaa...ne zorluklarla alıyoruz yapıyoruz dimi amabu olmamıs böyle yapsan iyi olur gibi,içten bi şekilde söyleseler neyse de...ayıp ya ayıppp....
aynen canım, belki param yoktu, belki alamadım, sonra alıcam veya gerek görmedim almaya ama baktım ki gerekliymiş...
ahh ahhh. ne bileyim herkes herkesin ne zorluklarla birşeyler yaptığını bilesler yeter aslında
dediğin gibi bir başka arkadaşımda, aaa çöp kutun yok. falanca yerde var, vaktin yoksa istersen ben alayım dedi. tabiki canımı da yedi
kuzum 2 tarafın görmesi sorun degil de isteme-söz-nişan hepsi bir oldu benim....bi gün bi elbise ve onuda giyemem pelerini uzun biraz....acık renk oldugu için giymek de istemiyorum acıkcası....renkli giynmemi istiyo kocişim...
sıkma canını Oyamm...salla gitsin....sende onun evine gittiginde yap dicem de biz yapamayızzz,kös kös otururuz ancaaa
ayyyyy
pelinim çok sevindimmmm canım, allah tamamına erdirsin en güzel şekilde.
benimki de kır düğünü, 16 haziran... fikir alışverişi yaparız artık
zehracım çok geçmiş olsun, hasta olduğunu bilmiyordum :26: acil şifalar canım.
kuzularım ben de nikah işlemlerinin bana ailt kısmını bitirdim çok şükür :) çok yorucu ve bi o kadar heyecanlıydı. şimdi evraklarım tam ve hazır beykoz belediyesine teslim edilmeyi bekliyooo
sevdiceğim de kan vermiş bugün onun sonuçları daha salı günü öğleden sonra çıkacakmış.
neyseki küçük bir ilde oturmanın faydasını yaşadım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?