yaaa umarım bizim de öyle olmaz özel hastane hemen verir sonucları :26::26:
nurayım sen sonucları aile hekimine goturcesin sonuclara bakıp raporu ole vericek dimi yoksa bu sonucları da mı goturuyorsun belediyeye
Lokumummm çoook teşekkürlerAmin hepimiz kazasız belasız atlatalım bu gunlerimizi canparemm Senin tarihin çok güzelkii haziran miisss Kesinlikle fikir alışverişi yaparız nurayımmm bol bol
Siz balayı için otel baktınız mı nurayım? ya da aklında bi yer var mı?
benimki de renkli giyin diyordu. arkadasının düğününde nar ciceği elbise giydim. güzel olmus ama cok dikkat cekiyosun yerim seni demişti
dengesiz bunlar.
Çok güzelmiş canım bunu da çok beğendim been
biz de rezervasyon yaptırdık canım balayı için
rixos lares
sevgili nişanlım iş toplantısına gitmiş ve çok beğenmişti orayı.
balayı için sessiz sakin ve odası jakuzili güzel bi yer arıyorsanız bodrumda garden of babylon'a bi bakın derim ben odalarına aşık oldum ama otelde eğlencede aradığımdan ordan vazgeçtik belki ilerde bi gün orayada gideriz
çağla sen birşey aldım deyince aklıma geldi.
siz siz olun eksiklerinizi tamamlamadan kimseyi evinize çağırmayın
geçenlerde ağırladığım bir misafirim beni çok üzmüştü
herkes benim 45 günde evlenmek için tarih alıp hazırlandığımı biliyor. herkese eksiklerimin olduğunu söyleyip duruyorum da. kimseye benim herşyim tastamam da demedim.
arkadaşlarım evlendi o kadar evlerine gittik, perdesi ne renkti koltuğu ne renkti eve geldiğimde hatırlamazdım. kimseyi eleştirmedim, kendimiz biz böyle almalıyım, bence şu tarz alalım diye konuştuk ama yüzlerine kimsenin birşey söylemedim, herkesin kendi tarzı çünkü...
neyse...
hani göstermiştim beyaz delikli örtüm var diye, onda ağırladım misafirlerimi...
keşke alelade olan diğer örtümü örtseydim.bir sürü tantanası oldu
Allahımmm ona buna herşeye bir eleştiri yaptı. kendimi yemekteyiz programında gibi hissettim resmen.
büfe sevmediğim için almadım, içine birşeyler koyup sergilemeyi sevmiyorum açıkcası. alana bir lafım yok ama ben sevmiyorum. hayır eşimin ailesinin ve desteğinin olmadığını da biliyorlar.
büfe niye almadın, o örtüde misafir mi ağırlanır. leke tutar. ütülemesi zor(kendisi de bir dantel örtüde ağırlamıştı beni) hiç dantelin yok. bence bunu milföyle yapsaydın daha güzel olurdu. şu berjeri şu köşeye koysaydın. krem renk koltuk niye almışım.. çay tabakalarımın altlarına bakıp marka tescillemeler, arkamı dönünce oraları buraları kontroller
inanın çok gerildim. hiç tanımadığım insanları ağırlamıştım ama bu kadar gerilmemiştim.
herşeye bir açıklama yapmak zorunda kaldım. açıklama yapmaktan servis yapamadım. hatta evin diğer kısımlarını gezdirmedim bile okadar yani. hoş o bakmıştır
meyve yıkadım kividen mandalinadan çok çok yıkadım, çünkü hepsi tamamen doğal kendi bahçemizden, bir yiyen bir daha yemek istiyor. birer tane koymak istemedim. ortaya servis açtım. ona bile bir kulp buldu; bizde meyve alıyoruz.
ay nebileyim ne diyecektim nerelere kadar uzattım olayı.çok içerlemiştim...herkese anlatmıştım, size anlatmamıştım
onun hırsyla hsonu kumaşlar almıştım örtüler dikecektim, sağolsun halam görmüştü kumaşlarımı ölçülerimi , dikmiş az önce aradı söyledi
güzel olmuştur umarım
çağlam elbise güzelde mankende cok itici durmus ya. göğüs yok o kısım aşağı cekmiş bir acayip duruyor.
dantel elbise düşünebilirsin bu sene de moda.bu tarz fiziğine de gider
oya ne biçim arkadaşmış o öyle yaaa yapıştıraydın lafı
ay ben de çok üzülürdüm hiç gelemem zaten eleştirilmeye
çağloşum güle güle lullan canım aldıklarınııı
ben de bişeyler almak istiyorum ama yatak odasına para verdim az biraz bekleyeyim yoksa nette her gördüğümü alasım geliyo valla
çağla sen birşey aldım deyince aklıma geldi.
siz siz olun eksiklerinizi tamamlamadan kimseyi evinize çağırmayın
geçenlerde ağırladığım bir misafirim beni çok üzmüştü
herkes benim 45 günde evlenmek için tarih alıp hazırlandığımı biliyor. herkese eksiklerimin olduğunu söyleyip duruyorum da. kimseye benim herşyim tastamam da demedim.
arkadaşlarım evlendi o kadar evlerine gittik, perdesi ne renkti koltuğu ne renkti eve geldiğimde hatırlamazdım. kimseyi eleştirmedim, kendimiz biz böyle almalıyım, bence şu tarz alalım diye konuştuk ama yüzlerine kimsenin birşey söylemedim, herkesin kendi tarzı çünkü...
neyse...
hani göstermiştim beyaz delikli örtüm var diye, onda ağırladım misafirlerimi...
keşke alelade olan diğer örtümü örtseydim.bir sürü tantanası oldu
Allahımmm ona buna herşeye bir eleştiri yaptı. kendimi yemekteyiz programında gibi hissettim resmen.
büfe sevmediğim için almadım, içine birşeyler koyup sergilemeyi sevmiyorum açıkcası. alana bir lafım yok ama ben sevmiyorum. hayır eşimin ailesinin ve desteğinin olmadığını da biliyorlar.
büfe niye almadın, o örtüde misafir mi ağırlanır. leke tutar. ütülemesi zor(kendisi de bir dantel örtüde ağırlamıştı beni) hiç dantelin yok. bence bunu milföyle yapsaydın daha güzel olurdu. şu berjeri şu köşeye koysaydın. krem renk koltuk niye almışım.. çay tabakalarımın altlarına bakıp marka tescillemeler, arkamı dönünce oraları buraları kontroller
inanın çok gerildim. hiç tanımadığım insanları ağırlamıştım ama bu kadar gerilmemiştim.
herşeye bir açıklama yapmak zorunda kaldım. açıklama yapmaktan servis yapamadım. hatta evin diğer kısımlarını gezdirmedim bile okadar yani. hoş o bakmıştır
meyve yıkadım kividen mandalinadan çok çok yıkadım, çünkü hepsi tamamen doğal kendi bahçemizden, bir yiyen bir daha yemek istiyor. birer tane koymak istemedim. ortaya servis açtım. ona bile bir kulp buldu; bizde meyve alıyoruz.
ay nebileyim ne diyecektim nerelere kadar uzattım olayı.çok içerlemiştim...herkese anlatmıştım, size anlatmamıştım
onun hırsyla hsonu kumaşlar almıştım örtüler dikecektim, sağolsun halam görmüştü kumaşlarımı ölçülerimi , dikmiş az önce aradı söyledi
güzel olmuştur umarım
aaa evet bak bu da cok güzelllll...aslında uzun kollu aynı bunun gibi bişey olabilir...cok hos duruyo yaaaa...ben böle bişiye bakim en iyisi...ama bu elbiseyede siyah gidiyo be bacımmm...renklisi güzel durmuyoo
Özgemmm cok teşekkür ederim....alırsın sen de kuzum vaktn var daha....az rahatla öle alırsın canım benim
sıkma canını Oyamm...salla gitsin....sende onun evine gittiginde yap dicem de biz yapamayızzz,kös kös otururuz ancaaa
aynen ya
misafir diyosun basımın üstüne diyosun ama misafirde seviyesini yerini bilecek.
bu tür konularda o kadar sey duydum ki artık evlenince basıma gelirse ya kafayı yerim ya yedirtirim
oya ne biçim arkadaşmış o öyle yaaa yapıştıraydın lafı
ay ben de çok üzülürdüm hiç gelemem zaten eleştirilmeye
çağlacımm vişne çürüğü-bordo-zümrüt yeşili-kopkoyu bi mor da dantelli elbiselerde harika duruyor
kızlar selamlar,
fazla giremiyorum arada gelip okuyorum ama. çalışmadığımdan evde de devamlı bilgisayar başında durmak istemiyorum.
jinekologlar hakkındaki konuşmalara baktım da, ben hiç kadın doktora rastlamadım şimdiye kadar o yüzden başıma böyle bişey gelmedi şanslıyım galiba..
özlemcim geçmiş olsun bu arada sonuç ne oldu onu göremedim..
kızlar selamlar,
fazla giremiyorum arada gelip okuyorum ama. çalışmadığımdan evde de devamlı bilgisayar başında durmak istemiyorum.
Jinekologlar hakkındaki konuşmalara baktım da, ben hiç kadın doktora rastlamadım şimdiye kadar o yüzden başıma böyle bişey gelmedi şanslıyım galiba..
özlemcim geçmiş olsun bu arada sonuç ne oldu onu göremedim..
pelombir hata mı var bilmiyorum ama etsnin sitesinde voyage belegin deluxe odaları haziran 9 a kadar falan uygun gorunmuyor
haziran 9 dan sonra da 5000 lira hesap cıkarıyor hem de erken rezerv. indirimli hali...
ohannes demek istiyorum bir ay içerisinde ne olmus bunun fiyatlarına
kıymetcim eksik olma kuzum hoşgeldinnn ....
şuan için onlara sivilce ve kıl dönmesi gözüyle baktı doktor benim takip etmemi istedi eğer sağılırsa ve içi su dolarsa işte o zaman uçuk diyecek ve tedavisi yok dedi bende biliyom zaten yok uçuğun tedavisi inşallah uçuğa dönüşmezz canım ..
Sonuç bu şekilde izlemedeyiz sevgili sivilcelerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?