'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yaaa umarım bizim de öyle olmaz özel hastane hemen verir sonucları :26::26:

nurayım sen sonucları aile hekimine goturcesin sonuclara bakıp raporu ole vericek dimi yoksa bu sonucları da mı goturuyorsun belediyeye

canım sonuçları aile hekiminden aldım zaten.
direk odasına gittim o sonuçları bilgisayarından çıkardı, bir de evlendirme dosyamdaki rapora kaşesini basıp imzaladı sonuçlarımıda ona zımbaladı verdi.
belediyeye götürdüm.
en son sicil numarası alıp vezneye 40 tl ücret yatırdım, onun dekontunu da teslim ettim, onlar dosyamı hazırlayıp bana verdiler.
biraz karışık, fotokopi çektirip durdum, ordan oraya gittim ama benimki dediğim gibi ikamet etmediğim ilde olacağı için daha teferruatlıydı.

canım bu arada nişanlım da özel hastanede yaptırıyo, hastane müdürü tanıdıkları olduğu için genetik uzmanından randevu almıştı bide. tam teşekkülü bi tahlil yapıyo :) bu sebeple uzamış onun ki.
rutin testlerde aynı gün alırsın bence sonuçlarını

Son düzenleme:

biz de rezervasyon yaptırdık canım balayı için
rixos lares
sevgili nişanlım iş toplantısına gitmiş ve çok beğenmişti orayı.

balayı için sessiz sakin ve odası jakuzili güzel bi yer arıyorsanız bodrumda garden of babylon'a bi bakın derim ben odalarına aşık oldum ama otelde eğlencede aradığımdan ordan vazgeçtik belki ilerde bi gün orayada gideriz

benimki de renkli giyin diyordu. arkadasının düğününde nar ciceği elbise giydim. güzel olmus ama cok dikkat cekiyosun yerim seni demişti

dengesiz bunlar.

benimki de öyle.beyaz a sinir.olur beyaz etek giyince fitil.oluyor mezuniyetim.de.takım giydim.çok sa güzel.oldu aynı.lafı.bana dedi yaaa hem.sinir oldu hem bayıldı sadece kendisi görecek başkası görmeyecek

oya ne biçim arkadaşmış o öyle yaaa yapıştıraydın lafı
ay ben de çok üzülürdüm hiç gelemem zaten eleştirilmeye

çağloşum güle güle lullan canım aldıklarınııı
ben de bişeyler almak istiyorum ama yatak odasına para verdim az biraz bekleyeyim yoksa nette her gördüğümü alasım geliyo valla

biz de rezervasyon yaptırdık canım balayı için
rixos lares
sevgili nişanlım iş toplantısına gitmiş ve çok beğenmişti orayı.
Çok güzelmiş canım bunu da çok beğendim been Kafam karıştı iyice benim.:26: Napsak ki ya

Bodrum da eğlencesiz otel de mi varmış Hemen buna da bakayım çok sağ ol canım.

Böyle negatiflik kumkuması insanlardan nefret ederim:)Sen ne güzel yapmıssın özenmişsin pozitif olup destek olması gerekirken yaptığı şeye bak :) Sıkma canını canım ben olsam bir daha da görüşmezdim Bu tarz insanlar maalesef çok etrafımızda insan böyle günlerinde farkediyor maalesef Ayrıca Oya Sana Facebooktan msj attım.AlleGRia sana kk 'dan msj attım ekleyecektim ama bulamadım

çağlam elbise güzelde mankende cok itici durmus ya. göğüs yok o kısım aşağı cekmiş bir acayip duruyor.

dantel elbise düşünebilirsin bu sene de moda. bu tarz fiziğine de gider

aaa evet bak bu da cok güzelllll...aslında uzun kollu aynı bunun gibi bişey olabilir...cok hos duruyo yaaaa...ben böle bişiye bakim en iyisi...ama bu elbiseyede siyah gidiyo be bacımmm...renklisi güzel durmuyoo

Özgemmm cok teşekkür ederim....alırsın sen de kuzum vaktn var daha....az rahatla öle alırsın canım benim

oyacım çok üzüldüm bu yaşadıklarına.
arkadaşın çok fesatmış kusura bakma da. bunun başka bir açıklaması yok. 45 günde ev kurmana tahammül edememişte bir sürü eksik gedik bulmaya çalışmış gibi.

çağlacımm vişne çürüğü-bordo-zümrüt yeşili-kopkoyu bi mor da dantelli elbiselerde harika duruyor

kızlar selamlar,

fazla giremiyorum arada gelip okuyorum ama. çalışmadığımdan evde de devamlı bilgisayar başında durmak istemiyorum.

jinekologlar hakkındaki konuşmalara baktım da, ben hiç kadın doktora rastlamadım şimdiye kadar o yüzden başıma böyle bişey gelmedi şanslıyım galiba..

özlemcim geçmiş olsun bu arada sonuç ne oldu onu göremedim..

sıkma canını Oyamm...salla gitsin....sende onun evine gittiginde yap dicem de biz yapamayızzz,kös kös otururuz ancaaa

diyorum ya ben koltuk rengini bile hatırlamıyordum

aynen ya

misafir diyosun basımın üstüne diyosun ama misafirde seviyesini yerini bilecek.

bu tür konularda o kadar sey duydum ki artık evlenince basıma gelirse ya kafayı yerim ya yedirtirim

benim yüzümden eve misafirde almayacak bu hatun

oya ne biçim arkadaşmış o öyle yaaa yapıştıraydın lafı
ay ben de çok üzülürdüm hiç gelemem zaten eleştirilmeye

galiba lafları yapıştıramadım ve içimde kaldı diye böyle her bulduğum anda anlatıyorum
galiba bende eleştiriye gelemiyorum. veya onun dozajı mı fazla geldi ne

oyam tarifler icin tesekkür ederim

canım cekti.

ama o sekilliler beni cok ugrastırcak gibi tembellik üstümden akıyor

emegine saglık.

yemek tariflerin varsa beklerim

Son düzenleme:
çağlacımm vişne çürüğü-bordo-zümrüt yeşili-kopkoyu bi mor da dantelli elbiselerde harika duruyor

tmm Nurayımmm bakcam dedigin renklere...önce bi kınamı dügünümü atlatayım...sonra elbise derdine düşcemm

Kıymetim hosgeldin kuzum...nasılsın?

pelom bir hata mı var bilmiyorum ama etsnin sitesinde voyage belegin deluxe odaları haziran 9 a kadar falan uygun gorunmuyor

haziran 9 dan sonra da 5000 lira hesap cıkarıyor hem de erken rezerv. indirimli hali...

ohannes demek istiyorum bir ay içerisinde ne olmus bunun fiyatlarına

kıymetcim eksik olma kuzum hoşgeldinnn ....

şuan için onlara sivilce ve kıl dönmesi gözüyle baktı doktor benim takip etmemi istedi eğer sağılırsa ve içi su dolarsa işte o zaman uçuk diyecek ve tedavisi yok dedi bende biliyom zaten yok uçuğun tedavisi inşallah uçuğa dönüşmezz canım ..

Sonuç bu şekilde izlemedeyiz sevgili sivilcelerimi

Çağlaammm voyage dolmuşş!! inanmıyorumm yaa bu ne hız

üstelik mayıs haziran dediğin nedir ki :26: bence biz bu işi bir an önce halletmeliyiizz bende sallıorum 1, 2 haftada hallederiz diyorumm ve ben inanamıyorummm

Özlemim inş gecici bişeydir de kurtulursun kuzum benim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…