- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
kızlar özelden bana msnlerinizi yazar mısınız =?
msj olarak atıcam canım yanlışlıkla burdan yollamışım sildim :)
cerennnn gördüm kiiiihemen de ekledim kiii
allah seni...
cerencim sen vardın sanırım bende. müzik almıstım senden
oyam tarifler icin tesekkür ederim
canım cekti.
ama o sekilliler beni cok ugrastırcak gibitembellik üstümden akıyor
emegine saglık.
yemek tariflerin varsa beklerim
tembel hatun, kv ile görüşeyim almasın seni
kıymetttt neler yapıyorsun?
zaten o kadar marifetli bir hatuna ben kadar tembel insan
annem kadar marifetli birine ben kadar tembel evlatahh hayat.. marifetliyim aslında ama yapan yok
kadar kısmet işte ne yaparsın
yemek tarifleri beni cezbetmiyor be aslı, onu oruçlu iken hazırlayabilirim
yemek tariflerine falan bakınca bir yandan da face de tarifler yayınlanıyormuş , benim haberim yok
bizimkinın her gün neden memnun kalmadığı anlaşıldı
ben de suan cok saskınım kusummm daha bir ay oldu erken rezervç acılalı ne ara yaa ne araaaaaakıtlıktan cıkmıs gibi tatil satın almıs millet sanırım... ya da herkes balayı için 2013 ü beklemiş
mayıs - haziran ramazan yuzunden hemencik doldu bu sene bence limonatammm bence de acele edin karar verin halledin bikaç güne
7 -14 eylül evet nişanlıyım liste mi yaptınız süpermiş
of ben en sondan birinciliğe devam ediyorum:26::26::26:
oyyyaaaa tarif mi verdin bende istiyorum...İsteyenlerede tarif arşivimi mail atabilirim:13::13::13::13::13:
bebişim corneliada teraslı oda yok... odalar standart... bi kısmı denizi görüyor bir kısmı görmüyor sadece dye biliyorum odalar kara tarafı deniz tarafı diye ayrıyor sadece kusum orada
villalar var ama cok pahalı zaten her zamanda satısa acılmıyomus...
:26::26::26:
Çağlammm ets de Silence Beach Resort oteli buldum kuzumm.. 27/05-31/05 tarihlerini seçtim Göl evi tarzı lüks oda için fiyat cıkardığında 1392 tl yazıyor oteli begendim ama sen hiç araştırdın mı bu oteli? bi de çok ucuz geldi acaba erken rezervasyondan dolayı mı? sen de bakar mısın bebişimmm rica etsemm:26:
merhaba kızlar :)
benim de nikahım kısmetse 9 haziran (nişan tarihimiz:)
maltepe belediyesini aradım bana şubatta gelin başlamadı dior ücretler belli olmuş anlamadım burda bir kız 2010 da maltepeden haziran icin ocakta almış
6y önceden başlamıyormu ya ben şubatta gittiğimde gün bulamazsam istediğim salona ve saate : ( napım sizce.
bitanem bu oteli nişanlım soyledi bana o zaman biz coktan almıstık balayını ama bir bak askım buraya dikkatimi cekti seneye falan gideriz belki demişti... o zaman baktım resimlerden cok hos gorunuyor ama ucuz olması kafamı karıstırmıstı benim acıkcası yorumlarına falan cok bakmadım...
resimlerden güzel gorunuyor ama otel belki yeni falan acılmıstır ondan uygun olabilir fiyatı ets genelde kotu otellerle calısmaz gibime geliyor balım
hoş geldin canım topiğimize hayırlı olsun tarihiniz benim önceki tarihim... sonradan one aldım 1 hafta
cok sasırdım defterlerin ocakta acılmıs olması gerekiyor umarım bize de subat demezler bitsin gitsin su mesele stres oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?