'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oyam tarifler icin tesekkür ederim

canım cekti.

ama o sekilliler beni cok ugrastırcak gibi tembellik üstümden akıyor

emegine saglık.

yemek tariflerin varsa beklerim

tembel hatun, kv ile görüşeyim almasın seni

kıymetttt neler yapıyorsun?

tembel hatun, kv ile görüşeyim almasın seni

kıymetttt neler yapıyorsun?

zaten o kadar marifetli bir hatuna ben kadar tembel insan

annem kadar marifetli birine ben kadar tembel evlat ahh hayat.. marifetliyim aslında ama yapan yok

ben de suan cok saskınım kusummm daha bir ay oldu erken rezervç acılalı ne ara yaa ne araaaaaa kıtlıktan cıkmıs gibi tatil satın almıs millet sanırım... ya da herkes balayı için 2013 ü beklemiş

mayıs - haziran ramazan yuzunden hemencik doldu bu sene bence limonatammm bence de acele edin karar verin halledin bikaç güne

zaten o kadar marifetli bir hatuna ben kadar tembel insan

annem kadar marifetli birine ben kadar tembel evlat ahh hayat.. marifetliyim aslında ama yapan yok

kadar kısmet işte ne yaparsın

yemek tarifleri beni cezbetmiyor be aslı, onu oruçlu iken hazırlayabilirim

yemek tariflerine falan bakınca bir yandan da face de tarifler yayınlanıyormuş , benim haberim yok
bizimkinın her gün neden memnun kalmadığı anlaşıldı

:44::44::44:

kalır kalır. begenmiyosa da o yapsın

aynen kurabiyem bende şoklardayım açıkçası nasıl bu kadar biter ya hu

acaba bende cornelia diamonds ı mı tercih etsem Özgeemmm sesimi duy kuzumm seçeneklerden hangisini seçioruz kendinden teraslılar için? kara tarafı deniz tarafı yazıoo :26: kafam karıstı oooffff

bebişim corneliada teraslı oda yok... odalar standart... bi kısmı denizi görüyor bir kısmı görmüyor sadece dye biliyorum odalar kara tarafı deniz tarafı diye ayrıyor sadece kusum orada

villalar var ama cok pahalı zaten her zamanda satısa acılmıyomus...

of ben en sondan birinciliğe devam ediyorum:26::26::26:
oyyyaaaa tarif mi verdin bende istiyorum...İsteyenlerede tarif arşivimi mail atabilirim:13::13::13::13::13:

evett mail adresi yolla bana sonra sende bana at tarflerini
heyy benim kendi uydurduğum tarifler değil heee, oradan buradan topladığım tarifler

:26::26::26:

Çağlammm ets de Silence Beach Resort oteli buldum kuzumm.. 27/05-31/05 tarihlerini seçtim Göl evi tarzı lüks oda için fiyat cıkardığında 1392 tl yazıyor oteli begendim ama sen hiç araştırdın mı bu oteli? bi de çok ucuz geldi acaba erken rezervasyondan dolayı mı? sen de bakar mısın bebişimmm rica etsemm:26:

merhaba kızlar :)
benim de nikahım kısmetse 9 haziran (nişan tarihimiz:)
maltepe belediyesini aradım bana şubatta gelin başlamadı dior ücretler belli olmuş anlamadım burda bir kız 2010 da maltepeden haziran icin ocakta almış
6y önceden başlamıyormu ya ben şubatta gittiğimde gün bulamazsam istediğim salona ve saate : ( napım sizce.

peloşum biz standart oda aldık, çağlamın da dediği gibi teraslı jakuzili odalar villalarında var.. çeşitleri var göl evi, diamond suit vs diye ama fiyatları uçuktur sanırım :26:
istiyosan kendi sitesinden bi incele orada fiyat vermişler mi diye

bitanem bu oteli nişanlım soyledi bana o zaman biz coktan almıstık balayını ama bir bak askım buraya dikkatimi cekti seneye falan gideriz belki demişti... o zaman baktım resimlerden cok hos gorunuyor ama ucuz olması kafamı karıstırmıstı benim acıkcası yorumlarına falan cok bakmadım...

resimlerden güzel gorunuyor ama otel belki yeni falan acılmıstır ondan uygun olabilir fiyatı ets genelde kotu otellerle calısmaz gibime geliyor balım

hoş geldin canım topiğimize hayırlı olsun tarihiniz benim önceki tarihim... sonradan one aldım 1 hafta

cok sasırdım defterlerin ocakta acılmıs olması gerekiyor umarım bize de subat demezler bitsin gitsin su mesele stres oldum ya

işte bende onu anlamadım önce ücretleri söyledi sonra hangi ay diye sordu ben haziran deyince şubatta gelin dedi.
yogunluk olmasın diyemi öyle yaptı bilemiyorum kızlar nişanlımda öyle zırt pırtt izin alamaz bu ay izin alıp gidicektik almaya napım sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…