- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
aslı özelden 10 dakika engelindeyim geldimi:44:
işte bende onu anlamadım önce ücretleri söyledi sonra hangi ay diye sordu ben haziran deyince şubatta gelin dedi.
yogunluk olmasın diyemi öyle yaptı bilemiyorum kızlar nişanlımda öyle zırt pırtt izin alamaz bu ay izin alıp gidicektik almaya napım sizce.
Özgem resmi internet sitesinde fiyatlar belirtilmemişpeloşum biz standart oda aldık, çağlamın da dediği gibi teraslı jakuzili odalar villalarında var.. çeşitleri var göl evi, diamond suit vs diye ama fiyatları uçuktur sanırım :26:
istiyosan kendi sitesinden bi incele orada fiyat vermişler mi diye
bitanem bu oteli nişanlım soyledi bana o zaman biz coktan almıstık balayını ama bir bak askım buraya dikkatimi cekti seneye falan gideriz belki demişti... o zaman baktım resimlerden cok hos gorunuyor ama ucuz olması kafamı karıstırmıstı benim acıkcası yorumlarına falan cok bakmadım...
resimlerden güzel gorunuyor ama otel belki yeni falan acılmıstır ondan uygun olabilir fiyatı ets genelde kotu otellerle calısmaz gibime geliyor balım
hoş geldin canım topiğimize hayırlı olsun tarihiniz benim önceki tarihim... sonradan one aldım 1 hafta
cok sasırdım defterlerin ocakta acılmıs olması gerekiyor umarım bize de subat demezler bitsin gitsin su mesele stres oldum ya
aa o da cok iyi fikir bebegimmm yunan adalarıııı
Yunan da mayısta cok sıcak olmaz ki ya :26: Gördüğün gibi kafam tıpkı mercimek çorbasını andırıyor kurabiyem
siziiiideee hazırlıklarınızıııda yeriiimmmm !
fenaa bigün gecırııooruuummm hepinizi öpeerim
Seni ısırırsaammm görürsüünn bebicaannnsiziiiideee hazırlıklarınızıııda yeriiimmmm !
fenaa bigün gecırııooruuummm hepinizi öpeerim
o zaman antalya bebeğim bodrumu da dusunme antalya en sıcak dediler o aylarda...nurayımın otele bakabilirsiniz.. benm arkadas agustosta rixos bodruma gitti hala anlata anlata bitiremio rixoslarda harika oteller
biz de seni operiz kii güzelllikkkk
rica ederim kusummmmaklına takılırsa yine söyleee bana sen bulalım sizin de aşk oteliniziiiiiiiiii
ayy süper olcik yaaa evli bayanlar olarak donecegiz topikcigimizee
Söylerimm kuşumm benimm
Evett yaaa cidden çorap söküğü gibi gelcekk kurabiyeemmmmHerkes sırayla evlencekkk, çok heycanlıyımm ben yaa
peloşum ets de erken rezervasyon da 7 ocağa kadarmış sanırsam o nedenle bu haftasonu halletmeniz en iyi olur gerçekteeeen
Çanlarr peloottt içinn çalıyooooorrrrr sağ ol Özgemmmm tez zamandaa şu işi halletcem hatta aybarscanı bu akşam bize çağırıp bitirmeyi düşünüorumpeloşum ets de erken rezervasyon da 7 ocağa kadarmış sanırsam o nedenle bu haftasonu halletmeniz en iyi olur gerçekteeeen
evet bebeimmmmmmm ben de cok heyecanlıyımmmhemen o gunler gelsin sizi evimde agırlıyım mamalar yapıyım istiolummmmmmmm
kusum gordun muuu ets fiyatları fırlatmıs yaaaa erken rezervede bile 5000 lira cıkarıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?