'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

şubat dedilirse bekleyin canım gidip bos donmek olmasın bizde aynı durumdayız ikimizin de yalnızca bir günü var izin anlamında

bir günde herseyi halletmemiz gerekiyor

Özgem resmi internet sitesinde fiyatlar belirtilmemiş Otel bakmaktan gözüm döndü ya sabahtan beri iş bile yapamadım
Bırakıcam bu işi en sonunda hem evlilik hazırlığı hem iş yürümüyo aynı anda yaa
Rixos Premium Bodruma baktım villalarını falan çok beğendimm ben en iyisi bi gece oturup bakalım aybarsla olmayacak bu iş böyle

ben çok beğendim çağlam ama ciddi anlamda kafam karıstı en sonunda ilk tercihim olan argosa gidicem o olcak gerildim yaa otel dolu gerci hatta belek'e bodrum'a gidene kadar dibimdeki yunana gitsek daha karlı çıkarız hem yakın hem farklı olur :26: karışık olan kafam biraz daha karıştı

herkese selamlar... bende 2013 gelini sayılırım aranıza sohbetlerinize ve fikir alışverişlerinize katılmak istiyorum :))

siziiiideee hazırlıklarınızıııda yeriiimmmm !

fenaa bigün gecırııooruuummm hepinizi öpeerim

Yunan da mayısta cok sıcak olmaz ki ya :26: Gördüğün gibi kafam tıpkı mercimek çorbasını andırıyor kurabiyem

o zaman antalya bebeğim bodrumu da dusunme antalya en sıcak dediler o aylarda... nurayımın otele bakabilirsiniz.. benm arkadas agustosta rixos bodruma gitti hala anlata anlata bitiremio rixoslarda harika oteller

biz de seni operiz kii güzelllikkkk

Seni ısırırsaammm görürsüünn bebicaannn

Kolaylıklar gelsinn aşkımmmm bende iş yapıo gibi görünüp otel arastırıorum

kuşadasında alkoçlara falan baktım ama orası da antalya kadar sıcak olmaz:26: bi arkadasım alanya da gold city de calısıo bi de onla konusup yardımını isticemm bu akşam çözeriz herhalde bu işi bu haftasonu bitmiş olsun kafamıza takılmasın kurabiyemm

tüm yardımların içinn teşekkür ederimm limonatasınınnn bebiğiii

Son düzenleme:
mügeeee bayıldım özellikle and they lived happily ever after olanaaaaa
yatak odamda yatağımın arkasını perdelerimin rennginden duvar kağıdı düşünüyodum böyle bi çıkartma da güzel olabilir sankiiiii

rica ederim kusummmm aklına takılırsa yine söyleee bana sen bulalım sizin de aşk oteliniziiiiiiiiii

ayy süper olcik yaaa evli bayanlar olarak donecegiz topikcigimizee

rica ederim kusummmm aklına takılırsa yine söyleee bana sen bulalım sizin de aşk oteliniziiiiiiiiii

ayy süper olcik yaaa evli bayanlar olarak donecegiz topikcigimizee

Söylerimm kuşumm benimm

Evett yaaa cidden çorap söküğü gibi gelcekk kurabiyeemmmm Herkes sırayla evlencekkk, çok heycanlıyımm ben yaa

peloşum ets de erken rezervasyon da 7 ocağa kadarmış sanırsam o nedenle bu haftasonu halletmeniz en iyi olur gerçekteeeen

Söylerimm kuşumm benimm

Evett yaaa cidden çorap söküğü gibi gelcekk kurabiyeemmmm Herkes sırayla evlencekkk, çok heycanlıyımm ben yaa

evet bebeimmmmmmm ben de cok heyecanlıyımmm hemen o gunler gelsin sizi evimde agırlıyım mamalar yapıyım istiolummmmmmmm

peloşum ets de erken rezervasyon da 7 ocağa kadarmış sanırsam o nedenle bu haftasonu halletmeniz en iyi olur gerçekteeeen

kusum gordun muuu ets fiyatları fırlatmıs yaaaa erken rezervede bile 5000 lira cıkarıyo

Çanlarr peloottt içinn çalıyooooorrrrr sağ ol Özgemmmm tez zamandaa şu işi halletcem hatta aybarscanı bu akşam bize çağırıp bitirmeyi düşünüorum

anaaammm yerim kii o mamaları da seni deeee az kaldıı kurabiyemmm çok az kaldı kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…