'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hihiihi yi beniii yiiiiii ben de sizi yiceeeeeemmmmm mamalarla beraberrrr

çağloşum benim otel yine aynı fiyat seninkinin fiyatı mı uçmuş o zamaaaan :26:

kusum zaten bizim otelde 9 hazirana kadar deluxe odaya yer bile yok... sömürmüşler resmen umarım cok kalabalık olmaz gittigmizde

Hoşbulduk. 21 Nisan'da evleniyorum. Hazırlıkların detay kısmı kaldı genel olarak. Heyecan olma mı:)) Alası var :)

asklarım okudum sımcıııkk gecmısıı pelotuuum argos benımde hayallerımın oteliii balayı ıcın olmasada mutlaka bıgunn gıdıcem kurbiğimmlee orayaa belkım beraber gıderız aşkiitooolaaamm

pastaaammm yaaa sabırsızlanoorummm mamaları yemek ıcııın

lokuuuuumum ağustos ayında bi arkadaşım balayına gitti bu otele.
10 gün kalmışlar ve 3 bin tl ödediklerini söylemişti.
çokta memnun, onların balayı foto.larından sana yollayayım otelin fotografları da varsa bide ordan bak :)

Son düzenleme:

aynen öyle baya boş oluyosun bu işi yapıyosan

ben aslında ilaç istiyodum
hatta ilaç kimyasında yüksek lisans da yaptım marmara ünv de ama kısmet işte.
şimdi de iş güvenliği uzmanlığı için kursa baslıycam
hayırlısı artık
başka sektöre yöneldim baksana

htc hoşgeldin canım aramızaa hayırlı olsun şimdidennnnn

mavişim aşağıdasınnn görüyorum seniiii

Hoşbulduk. 21 Nisan'da evleniyorum. Hazırlıkların detay kısmı kaldı genel olarak. Heyecan olma mı:)) Alası var :)
Ne güzeeeeel Benim de bir arkadasım nisan da evlenecek Herşey çok güzel olur inşallah
Askımcannn Argosaa kesinliklee gitmeliyizzz bizde cok istiozz askım orayı sonbahar için öneriliomuş napalım sonbaharda gideriz hemde hep beraber yine yaptık mı bi plan al sanaaaa
Aaayy nurayımm su serptinn vallahi içime ya voyage torba private ve şuan için silence aklımdaki 2 otel uygun olması beni düşündürdü ama yaz ortasında gitmiorum ki netice de mayıs sonu bekliorumm lokumumm fotoları
Ana hemşo buldum hoş geldin aramıza
Ölmüşüm arkamdan ağlayanım yok canlarim ya birde haftasonu sınav var of of:18:

Sınavlarındaa başarılar mavişimmmm İnşallah çok güzel geçicek hepsiciğiiiii

Inşallah kuzum ya yarın da öğlene kadar çalışacam öğlen sevdiceğim götürecek sınav yerine pazar günü de var pazar günüde götürecek şunları bi güzel atlatim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…