Çanlarr peloottt içinn çalıyooooorrrrr sağ ol Özgemmmm tez zamandaa şu işi halletcem hatta aybarscanı bu akşam bize çağırıp bitirmeyi düşünüorum
anaaammm yerim kii o mamaları da seni deeeeaz kaldıı kurabiyemmm çok az kaldı kiii
çağloşum benim otel yine aynı fiyat seninkinin fiyatı mı uçmuş o zamaaaan :26:
Canıııımmmmmm sende çooookk ama çoooooooook mutlu ol nur yüzlüümmmm
Amiiiiinnnnn, cümlemizii korusunn hayatımmm Allah kimselere nazar değdirmesinn
Havai fişeklerimi yerim ben yaaaa :124::124::124:
Hoşgeldinn aramıza
Nisanın kaçında evleniyosun? Hazırlıklar ne durumda?Heyecan var mı?
Mavişiimmm sana da günaydınnnnnPazar gelse de uyusak bi yaaa
Hoşbulduk. 21 Nisan'da evleniyorum. Hazırlıkların detay kısmı kaldı genel olarak. Heyecan olma mı:)) Alası var :)
:26::26::26:
Çağlammm ets de Silence Beach Resort oteli buldum kuzumm.. 27/05-31/05 tarihlerini seçtim Göl evi tarzı lüks oda için fiyat cıkardığında 1392 tl yazıyor oteli begendim ama sen hiç araştırdın mı bu oteli? bi de çok ucuz geldi acaba erken rezervasyondan dolayı mı? sen de bakar mısın bebişimmm rica etsemm:26:
yeni işin hayırlı olsun canım
gittim canım, görüşme olumlu geçti. bizim şirketin durumunu bekliyorlar. on 15 gün bekleyelim bakalım dediler.
umarım caymazlar
neler aldın bakayımmmm
aaaa bende o işle başlamıştım burada. çok gıcık bir iş, bana göre sıkıcı sürekli boşş boş oturuyorumama dönemsel yoğunluk oluyor, genelde kk da yoğun oluyor insan
Selam hoşgeldin benim düğünümde 27 nisanİstanbbuldamısın?
Gözünaydın hayırlı uğurlu olsun
bol bereketlı kazançlar olsun inşallah
Merhaba hoşbulduk. Bir hafta arayla gelin olcazAdana'dayım
of ben en sondan birinciliğe devam ediyorum:26::26::26:
oyyyaaaa tarif mi verdin bende istiyorum...İsteyenlerede tarif arşivimi mail atabilirim:13::13::13::13::13:
mügeeee bayıldım özellikle and they lived happily ever after olanaaaaa
yatak odamda yatağımın arkasını perdelerimin rennginden duvar kağıdı düşünüyodum böyle bi çıkartma da güzel olabilir sankiiiii
Ayy bendeeee
htc hoşgeldin canım aramızaahayırlı olsun şimdidennnnn
mavişimeaşağıdasınnn görüyorum seniiii
Ne güzeeeeelHoşbulduk. 21 Nisan'da evleniyorum. Hazırlıkların detay kısmı kaldı genel olarak. Heyecan olma mı:)) Alası var :)
Askımcannn Argosaa kesinliklee gitmeliyizzz bizde cok istiozz askım orayı sonbahar için öneriliomuş napalım sonbaharda giderizasklarım okudum sımcıııkk gecmısııpelotuuum argos benımde hayallerımın oteliii balayı ıcın olmasada mutlaka bıgunn gıdıcem kurbiğimmlee orayaa belkım beraber gıderız aşkiitooolaaamm
pastaaammm yaaa sabırsızlanoorummm mamaları yemek ıcııın
Aaayy nurayımm su serptinn vallahi içime yalokuuuuumum ağustos ayında bi arkadaşım balayına gitti bu otele.
10 gün kalmışlar ve 3 bin tl ödediklerini söylemişti.
çokta memnun, onların balayı foto.larından sana yollayayım otelin fotografları da varsa bide ordan bak :)
Ana hemşo buldum hoş geldin aramıza
Ölmüşüm arkamdan ağlayanım yok canlarim ya birde haftasonu sınav var of of:18:
Merhaba hoşbulduk. Bir hafta arayla gelin olcazAdana'dayım
Ana hemşo buldum hoş geldin aramıza
Ölmüşüm arkamdan ağlayanım yok canlarim ya birde haftasonu sınav var of of:18:
Ne güzeeeeelBenim de bir arkadasım nisan da evlenecek Herşey çok güzel olur inşallah
Askımcannn Argosaa kesinliklee gitmeliyizzz bizde cok istiozz askım orayı sonbahar için öneriliomuş napalım sonbaharda giderizhemde hep beraber yine yaptık mı bi plan al sanaaaa
Aaayy nurayımm su serptinn vallahi içime yavoyage torba private ve şuan için silence aklımdaki 2 otel uygun olması beni düşündürdü ama yaz ortasında gitmiorum ki netice de mayıs sonu bekliorumm lokumumm fotoları
Sınavlarındaa başarılar mavişimmmmİnşallah çok güzel geçicek hepsiciğiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?