'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Askımcannn Argosaa kesinliklee gitmeliyizzz bizde cok istiozz askım orayı sonbahar için öneriliomuş napalım sonbaharda gideriz hemde hep beraber yine yaptık mı bi plan al sanaaaa

aynen aşkım be ya sonbahar ya ılkbaharda guzel olur balonaaadaaa bıneeerııııızzzzzzzzz

mavişiiimmm başarılar kuzum sınaaavdaaa

maviş başarılar canım sınavında
pelinimmm baktım birsürü fotograf var ama hep kendileri, yine de bir kaç tane yollıyım

ben de istiyom o tarif arşivini olur mu

elbette olur mail adresi yollamanız yeterli

bu arada umarım ilaç sektörüne de geçersin
igu eğitim için kurs ayarladın mı? hangisi ? birde ücreti :26: çok mu soru oldu

maviş başarılar canım sınavında
pelinimmm baktım birsürü fotograf var ama hep kendileri, yine de bir kaç tane yollıyım

Tskler kuzum güzel güzel girim güzel notlar alim inşallah çok çalıştım inşallah emeğimin karşılığını alırım:18::18::18:

Yok canım cok soru sormadın.cam kulelerin orda ev.sen de kendinden bahsetsene.
Hımmmm güzel yer canım ben hayırlısıyla 7 haziran geliniyim hayırlısıyla oturacağım ev E5i net görüyor şakirpasa mah diye geçiyor ama içi değil düğünüm de inci otelinde olacak kismetse

Hımmmm güzel yer canım ben hayırlısıyla 7 haziran geliniyim hayırlısıyla oturacağım ev E5i net görüyor şakirpasa mah diye geçiyor ama içi değil düğünüm de inci otelinde olacak kismetse

Allah sağlıkla,ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah canım :)

Günaydın canlar günaydın size öncelikle beni gibi sabahın köründe kalkıp yaa ben daha az önce uyumuştum ne çabuk sabah oldu diyenlere GÜNAYDIN daha sonra her cumartesi söylenip cumartesi cumartesi çalışılır mı diyenlere GÜNAYDIN, çalışmayıp evinde mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uynanınca okuyanlara GÜAYDIN vee son olarak 5 dk 5 dk daha deyip çalar saati erteleyip uyandıktan sonra saatin 1 saat geçtiğini farkedip koştur koştur işe hazırlanıp işe geç kalma tehlikesinde olanlara GÜNAYDIN
Yani kısacası tüm CANLARIMA GÜNAYDIN

Günaydın şekeeeerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…