'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

act_rest : 27 Ocak 2013 Kına
:123:31 Ocak 2013 Düğün ...................... 26 ... :123:

ameliee : 26 Ocak 2013 Kına
:123:02 Şubat 2013 Düğün ...................... 28 ... :123:

donuk_pudra : 29 Mart 2013 Kına
:123:30 Mart 2013 Düğün ...................... 84... :123:

plum88 :25 Nisan 2013 Kına
:123:27 Nisan 2013 Düğün .....................111... :123:

karenimmo :?? Mayıs 2013 Kına
:123:18 Mayıs 2013 Düğün.....................133... :123:

2007hu: 18 Mayıs 2013 Kına
:123:19 Mayıs 2013 Düğün .....................134 ... :123:

35ebrus35 : 22 Mayıs 2013 Kına
:123:23 Mayıs 2013 Düğün .....................138... :123:

Cookie_Dough : 31 Mayıs 2013 Kına
:123:02 Haziran 2013 Düğün .....................148 ... :123:

muhendis_ : 15 Haziran 2013 Kına
:123:16 Haziran 2013 Düğün .....................162... :123:

Telomer : 8 Haziran 2013 Kına
:123:16 Haziran 2013 Düğün .....................162 ... :123:

aLLeGRia : 21 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................168... :123:

susu_ :21 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................168... :123:

oslemys_ :22 Haziran 2013 Kına
:123:23 Haziran 2013 Düğün .....................169... :123:

gaydirigubbak : 09 Ağustos 2013 Kına
:123:10 Ağustos 2013 Düğün .....................217 ... :123:

Ece: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................239... :123:

engineerelif: ?? Eylül 2013 Kına
:123:22 Eylül 2013 Düğün .......................260...:123:

günaydın bebeklerimmm

pelotummm kuzumm ne yaptınız balayı olayını????? konuştunuzmu eniştemizleeee

kimleri goruyorum güldenmmmmmmm hoşgeldinnnn hemen haberleri istiyorum

Selam kızlar
Bugünler kafayı cilt ve saça takmış durumdayım.. sanırım maaşımın tamamı bunlara gidicek :26:
Saçlarım uzamıyor evet kesinlikle uzamıyor
Sonra cildimdeki lekeler.. cilt tonu bozuklukları..
vajinal ve koltuk altı kararmaları bla bla bla nasıl geçicek bunlar

günaydın bebeklerimmm

pelotummm kuzumm ne yaptınız balayı olayını????? konuştunuzmu eniştemizleeee

kimleri goruyorum güldenmmmmmmm hoşgeldinnnn hemen haberleri istiyorum
Kurabiyemm bi arkadasımdan haber bekliorumm Gold City oteli için yardımcı olabilceğini soledi ole kitlendik kaldık :26:

Ama çözücez bugun yarın

Kadınların problemi bu Zehram kafaya takınca daha da fena.. Bende şu ara saçlarıma taktım. Geçen hafta kestirdim, sağ olsun kuaforum kesmemiş kırpmış! Üstelik düğünüm olcak yaza lütfen çok kesme dedim ama ibik gibi kalmışım Nazlım sağ olsun tavsiyede bulundu da bakım yapçam saçlarıma mayısa kadar deli gibi uzamalılar...

Kızlar işyerinde hiç mutlu değilim şu ara... Bikaç problem var aslında... Patronlardan yana sıkıntım olmasa da patroncuklardan nefret ediorum! Akşam nişanlımla da uzunca konustuk eve gitmeden ne yapmak istiyorsan onu yap dedi. Akşam da abim ben nişanlım 3 müz konuştuk... Gerçekten çok stresliyim ve artık dayanamıorum. Mart başı işi bırakıp bikaç ay evlilik hazırlığı ve evimle ilgilenmek istiyorum...

Son düzenleme:
ben de aynı durumdayım zehros saclardan yanaaa bakımlara basladım uzatıcam diyorum ama ben ole dedikçe ucları kırılıyor kestirmek zorunda kalıyorum... ne bulursam yapıcam artık 5 aya kaadar bu sacların uzaması gerek... ben bir de sacımı topuz yaptırcam buyuk ihtimal salı olacak gelin sacım... nişanda da oyleydi diye karsı cıkıyor arkadaslarım ama ben duramam topuzla akama kadar... aglarım ve o duvagı sokerim .. sacımı at kuyrugu bile yapamayan biriyim alısık olmadıgım icin kafamı arkaya cakiolarmıs gibi gelio ve basım agrıyo... napıcaz bakalım

pelommmm bebeğimmm kesinlikle ben de nasıl rahat hissedeceksen oyle yap derim.. ve aynı seyleri yasıoruz ben de bu ara cok stresliyim işyerinde hatta gecen oyle seyler oldu ki kapıyı carpıp gitmemek için kendimi zor tuttum.. düğün için sabrediyorum simdilik dugunu atlatmam lazım maalesef, ondan sonra tek duam allah karsıma buradan daha hayırlı daha bereketli bir kapı cıkarsın ya da orada bana hayatı zindan edenler defolup gitsin

iki iyiligin biri olsun yani... benim alanımda iş bulmak cok zor, şimdi cıkayım desem kariyerim de noktalanır baska bir alandada severek yapabilirmiyim bilemiyorum kafam oyle karısık ki bir yandan elim kolum da baglı

seni mecbur tutan bir sey yoksa bir dakika bile dusunme ama... saglıgımız stressiz calısmamız bence herseyden onemli

benden sonra ofise gelen 3 kız da duramadılar kactılar dun biri daha bıraktı işi... gercekten zor allah yardımcımız olsun :26:

Valla kurabiyem sabretmem gerekir belki düğün öncesi diye ama edemicem... Çok bunaldımm acaip derecede... Senelik izinlerimi bile tam anlamıyla kullanamıorum ben her türlü feragatı sağlıorum ama karşılığını almıorum alıosam da hakkımı almıorum! belki onların içi rahat ama benim vicdanım rahat değil. neticede bende bi ananın babanın evladıyım çok şükür bu yaşıma da bunlar getirmedi beni... zaten artık küçük bi yerde calısmak istiorum buyuk paralar buyuk sorumluluk demek aynı zamanda yaptığım strese ve çabaya değmio kısaca.

Allah gönlüne göre versin kurabiyemmm her iş stresli ama biz yoruluyoruz ben kaç aydır bunaldım sıkıldım biri işten çıksa iş başıma kalıyo çok kişiyle kavga ettim sözde muhasebede 4 kişiyiz biz ama sadece SÖZDE! ben bıraktım nişandan beri de işime gelen kısmı toparlıorum yapıorum umrumda da değil çıkarırlarsa çıkarsınlar işime gelir tazminatımı da alırım ama bunlar beni çıkarmaz da...

bende aynı sekilde burda işe başladığımdan beri muhasebede 4 tane eleman değişti bence kendilerine bi çeki düzen vermeliler bilmiorum ama ufuklarını da açmalılar... sorunlar calısanda olamaz patronlar aynaya bakmalı diye düşünüyorum...

bi de geçen beni karşılarına alıp konustular, benim nişanlımda inşaat sektöründe bi firmada calısıoo, üstten üstten uyardılar sana güvenioruz tüm hesaplar sende ama dışarıya bilgi sızmasın falan dediler... ben şok oldum o anki saflıkla zaten bişi de diyemedim... bunu bana soleyen yönetim kurulu başkanı üstelik! şimdi diorum keşke soleseydim şüpheniz varsa verin çıkışımı diye. Ama boşuna demiolar Türk'ün aklı sonradan gelirmiş...

aynı durumlar bizde de söz konusu... 15 gun izin var bir haftasını kullanıyosun kalan bi haftayı da bişey bahane edip gitmezsen avucunu yalıyorsun...

bu kış kullanmıcam iznimi mesela nerden baksan en az 20 gün iznim olmalı benim ama ölseler yine vermezler

bazı şeyleri yoluna soksam home office calısabilirim bile ama suan cok zor.. seninkiler de cidden ayıp etmişler kusum o ne demek ya sızmasın falan! terbiyesizler uyuz oldum!!!!

benim sikayetim benim gibi benim konumumda olup da kendini bişey sananlar yuzunden... ama sende yönetim kurulu bile nasıl konusulcanı bilmio yani hayret bişey hiç kendini üzmeye değmez kusum.. ben de ciddi ciddi dusunuyorum ayrılmayı hayırlısı artık zaman ne gosterecek bakalım

bu sarkı hepimize gelsin... elvis amcam burda aynı askıma benziyo şarkıyı da cok severiz zaten bunla sokakta dans etmiştik bikeresinde

[video=youtube;QkMVscR5YOo]http://www.youtube.com/watch?v=QkMVscR5YOo[/video]

Ben geldim herkes nerde yaa sınavdan çıktım okuldan eve kadar sevdiceğimın arabasını sürdüm ama çok kötüyüm grip oluyorum yarın tekrar sınav var zaten hayatımız sınav

kızlar allah yardımcınız olsun ıslerınız yoluna gırsın ınsallah
yarın cem yılmazın fılmıne gıtcez, bız canlı olarak da ızlemıstık gosterısını bakalım sınema versıyonu nasıl olmus

bu arada nazlım ve pelınım sac tuyolarınızı bana da soyleyınnn bu sacların uzaması lazım ama hıcbısı yapmıommm en kısa zamanda baslamam lazım bakıma ben de sacımı acık model ıstıyom dugundeeee

ıyı aksamlar kuzularımmm haftasonunuz cok guzel gecıyodur umarum
bız bıraz lımonıydık bugun benımkıyle.. Ceyızım ıcın aldıgım herseye bı kulp buluyo resmen.. Acele edıyosun, ne gerek var, daha sonra da alınır, cok takıyosun falan dıyo.. Benım de huyum kotudur hemen hevesım kacar
oyle yanı.. Artık bısey alırken hıc danısmıcam ona.. Alcam ıstedıgımı aldıktan sonra soylerım artık
yarın da sınemaya gıtcez, cem yılmaza :)

Benim 2012 'de bazı problemlerden olamadığı için 2013 Eylül ayında Allah'ın izniyle olacak. Tam tarihimiz belli değil ama 2013 yine bir özel sebep çıkmazsa kesin gibi

Canım sıkma canını erkeklerin bu konuyu anlamalarını beklememek lazım imkanın olduktan sonra gönlünden geçeni al :) ben önceden evlenen arkadaş ve kuzenleri dinlerken amma abartıyorlar çatal kaşık değil mi derdim :) İnsan o aşamaya gelince anlıyor herşeye özeniyorsun güzelini istiyorsun.Benim bir derdim de bir süredir nişanlık bakıyordum beğendiğim aklımda bir model vardı biraz daha bakınayım derken dün bir mağazada % 50 indirim de abiye elbiseler gördüm denedim bir model tam üstüme göre ve fiyatı çok uygun aman bunu alıyım bu fiyata süper dedim aldık çıktık eve geldim denedim falan sorun yok.Gece yatağa yattım aklım ilk elbisede gözüme uyku girmiyor Kalktım aldığım elbiseyi denedim falan yok düşündüm ben o elbiseyi almazsam ömür boyu içimde kalacak .Beğendiğim ilk elbiseyi alıp dün aldığımı kınada giymeyi düşündüm.Sevgilim sağolsun içinde kalmasın alalım dedi istediğini fiyatı falan boşver :) yaa bu evlilik adamı böyle yapıyor dünden beri hasta oldum bir elbise için mide ağrısı uykusuzluk :)Neyse iyi ki varsınız en azından beni anlarsınız :)

Çağlam herşeyin hayırlısı... Biz ne yapsak cidden boş bi zaman gelcek ve dicez ki "artık yeter!" ben o anı bekliorum ya da bilmiorum sadece tıkandığım noktadayım... Hatta bugun bi kıza fal baktırdım kız bile soledi çok stresli sıkıntılı bi donemdesin işle ilgili die, şok oldum...

Nurayım ve Özgem çok sağ olun bebeklerim hepimizin hakkında hayırlısı... Nankörlük değil kesinlikle binlerce hatta milyonlarca işsiz gezen insanı biliorum Allahıma da şükür oyle bi problem yaşamadım benim sıkıntım artık kafamın çok yorulması... Allah işsiz olan herkese de iş kapısı açsın ben inanıorum ki herkesin var bir yerlerde kısmeti...

Mavişimmm sınavında başarılar en kocamanındaannn inşallah çok güzel geçsin ve kazasız belasız mezun ol canparemm

Hepinizi kocaman öperimm

özgemm erkeklerle her alısverişi yapmıcan

ben suana dek hep sevdicekle gittim ama yok ne gerek ona ,şu olmasa da olur vs yorumları oldu.

ama keyif de aldıgı oldu bazen. takma canım kafana. benimde işler yogun oldugu için eve iş getirdim biran önce bitirip sevdiceğimi görmek istiyorum

ceren kesinlikle içinde birsey kalmasın .baskaları anlamıyor altı üstü elbise diyorlar ama o an öyle olmuyor ne yazık ki

günaydın herkese bu arada

2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

act_rest : 27 Ocak 2013 Kına
:123:31 Ocak 2013 Düğün ...................... 25 ... :123:

ameliee : 26 Ocak 2013 Kına
:123:02 Şubat 2013 Düğün ...................... 27 ... :123:

donuk_pudra : 29 Mart 2013 Kına
:123:30 Mart 2013 Düğün ...................... 83... :123:

plum88 :25 Nisan 2013 Kına
:123:27 Nisan 2013 Düğün .....................110... :123:

karenimmo :?? Mayıs 2013 Kına
:123:18 Mayıs 2013 Düğün.....................132... :123:

2007hu: 18 Mayıs 2013 Kına
:123:19 Mayıs 2013 Düğün .....................133 ... :123:

35ebrus35 : 22 Mayıs 2013 Kına
:123:23 Mayıs 2013 Düğün .....................137... :123:

Cookie_Dough : 31 Mayıs 2013 Kına
:123:02 Haziran 2013 Düğün .....................147 ... :123:

muhendis_ : 15 Haziran 2013 Kına
:123:16 Haziran 2013 Düğün .....................161... :123:

Telomer : 8 Haziran 2013 Kına
:123:16 Haziran 2013 Düğün .....................161 ... :123:

aLLeGRia : 21 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................167... :123:

susu_ :21 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................167... :123:

oslemys_ :22 Haziran 2013 Kına
:123:23 Haziran 2013 Düğün .....................168... :123:

gaydirigubbak : 09 Ağustos 2013 Kına
:123:10 Ağustos 2013 Düğün .....................216 ... :123:

Ece: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................238... :123:

engineerelif: ?? Eylül 2013 Kına
:123:22 Eylül 2013 Düğün .......................259...:123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…