- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
günaydın kızlar günaydın aslıcannnnn nasılsınnn
Kurabiyemm bi arkadasımdan haber bekliorumm Gold City oteli için yardımcı olabilceğini soledi ole kitlendik kaldık :26:günaydın bebeklerimmm
pelotummm kuzumm ne yaptınız balayı olayını????? konuştunuzmu eniştemizleeee
kimleri goruyorumgüldenmmmmmmm hoşgeldinnnn hemen haberleri istiyorum
Selam kızlar
Bugünler kafayı cilt ve saça takmış durumdayım.. sanırım maaşımın tamamı bunlara gidicek :26:
Saçlarım uzamıyorevet kesinlikle uzamıyor
Sonra cildimdeki lekeler.. cilt tonu bozuklukları..
vajinal ve koltuk altı kararmaları bla bla bla nasıl geçicek bunlar
ben de aynı durumdayım zehros saclardan yanaaa bakımlara basladım uzatıcam diyorum ama ben ole dedikçe ucları kırılıyor kestirmek zorunda kalıyorum... ne bulursam yapıcam artık 5 aya kaadar bu sacların uzaması gerek... ben bir de sacımı topuz yaptırcam buyuk ihtimal salı olacak gelin sacım... nişanda da oyleydi diye karsı cıkıyor arkadaslarım ama ben duramam topuzla akama kadar... aglarım ve o duvagı sokerim .. sacımı at kuyrugu bile yapamayan biriyim alısık olmadıgım icin kafamı arkaya cakiolarmıs gibi gelio ve basım agrıyo... napıcaz bakalım
pelommmm bebeğimmm kesinlikle ben de nasıl rahat hissedeceksen oyle yap derim.. ve aynı seyleri yasıoruz ben de bu ara cok stresliyim işyerinde hatta gecen oyle seyler oldu ki kapıyı carpıp gitmemek için kendimi zor tuttum.. düğün için sabrediyorum simdilik dugunu atlatmam lazım maalesef, ondan sonra tek duam allah karsıma buradan daha hayırlı daha bereketli bir kapı cıkarsın ya da orada bana hayatı zindan edenler defolup gitsin
iki iyiligin biri olsun yani... benim alanımda iş bulmak cok zor, şimdi cıkayım desem kariyerim de noktalanır baska bir alandada severek yapabilirmiyim bilemiyorum kafam oyle karısık ki bir yandan elim kolum da baglı
seni mecbur tutan bir sey yoksa bir dakika bile dusunme ama... saglıgımız stressiz calısmamız bence herseyden onemli
benden sonra ofise gelen 3 kız da duramadılar kactılar dun biri daha bıraktı işi... gercekten zor allah yardımcımız olsun :26:
ıyı aksamlar kuzularımmm haftasonunuz cok guzel gecıyodur umarum
bız bıraz lımonıydık bugun benımkıyle.. Ceyızım ıcın aldıgım herseye bı kulp buluyo resmen.. Acele edıyosun, ne gerek var, daha sonra da alınır, cok takıyosun falan dıyo.. Benım de huyum kotudur hemen hevesım kacar
oyle yanı.. Artık bısey alırken hıc danısmıcam ona.. Alcam ıstedıgımı aldıktan sonra soylerım artık
yarın da sınemaya gıtcez, cem yılmaza :)
ıyı aksamlar kuzularımmm haftasonunuz cok guzel gecıyodur umarum
bız bıraz lımonıydık bugun benımkıyle.. Ceyızım ıcın aldıgım herseye bı kulp buluyo resmen.. Acele edıyosun, ne gerek var, daha sonra da alınır, cok takıyosun falan dıyo.. Benım de huyum kotudur hemen hevesım kacar
oyle yanı.. Artık bısey alırken hıc danısmıcam ona.. Alcam ıstedıgımı aldıktan sonra soylerım artık
yarın da sınemaya gıtcez, cem yılmaza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?