'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydınnn kızlarrrrrrrrrr ben gamzeee yeni katıldım aranıza
kızlar bende yeni nişan yaptım aralık ayında ve düğünü mayıs haziran gibi düşünüyoruz nişanlımla daha doğrusu o düşünüyordu ben 1 sene bekleme taraftarıydım nişanlım istanbulda ben adanadayım sık görüşemediğimizden bende mayıs yada haziran olsun dedim amaaaaaa şimdi tekrar yaklaşık 1 sene bekleme görüşündeyim kızlar yardıınıza fikirlerinize ihtiyacım var.... direk konuya giriyorum...
nişanlımm aldığı maaşını kaynanama veriyor kaynanam ona belli miktarda bişeler veriyor ben bunu sonrdan öğrendim neyse nişandan bikaç gün önce adanaya geldi biz ablam ve iki kız arkadaşım dışarıya çıktık ablam kız arkadaşıma bunun hesabnı sen öde brdan sonra şuraya gidelim onu da bn ödeyim dedi nişanlım hiç sesini çıkarmadı onu kız arkadaşım başka yere gittik onu da ablam ödedi nişan günü akşam salona gitmeden önce yemeğe gittik damadın ve gelinin yediği oraya ait onların dışındakiler hesaba dahil bizim dışımızda kız akadaşım ve ablam gelmişti başka kimse yoktu onu da yine kız arkadaşım ödedi nişanlımm abimle araba süsleme kaför işlerini hallettiler onda da elini cebine atmamış nişandan sonra fotoğraflarımızı alcaz nişanlım parası olmadığı için kaynanamı arıyor ne yapim diye konuşuyor onun ücretinide ben verdim ki nişan da yani tuttuğumuz salonda kız tarafına aitti tüm bunlar o kadar canımı sıktı ki nişanlımla görüşme fırsatımız olmuyor görüştüğümüzde de ben şunu isterim diye direten biri dilim tam tersi gerek yok diyen biriyim zaten sadece 2 defa yemek yedik şimdiye kadar ve daha hiç hediye bile almadı ben ona almama rağmen önce bunları önemsemiyordum aklıma bile gelmiyordu ama öyle bi nokadayım ki sinirimi bozmaya başladı kaynanam beni çok sever kızım der bişey istiyo musun ne alim der sana şunu işliyorum der nişanlıma gelinimi üzüyor musun der sağolsun ama ne kadar ii olursa olsun ister istemez çekinirsin bende öleyim bazı şeyleri o yüzden nişanlımla halledim onun haberi olmasın isterim ama maalesef bişey bile göndercek olsa nişanlım kaynanamın haberi olyo beni arıyo gönderdi mi diye soruyo bana fikir verin kızlar nolur bu şekilde çocuk gibi annesinden harçlık alıp kendi nişanında arkadaşlarıma ablama mahçup olması beni çok ama çok rahatsız etti abim onun olgunlaşması lazım düğünü erken yapmayalım diyo ne yapi sizce ben mi abartıyorum yoksa geçrekten hoş bi durum dil mi

ve ben nişanlımla ilk görüştüğümde bana bi su bile aldırmayan insandı...

Son düzenleme:
Merhaba 2013 ün dünya güzeli gelinleri :)

Geçmişi okumam 1 saatimi aldı ne güzel şeyler konusmusunuz :)

Nasılsınız nasıl gidiyo hazırlıklar..

Son düzenleme:
merhaba dovee, öncelikle hakkında hayırlısı olsun. benim fikrimi sorarsan da bekle derim. çünkü nişanlın bazı konularda sana o güveni sağlayamamış. aldığı maaşı ailesine vermesi onu ilgilendirir tabii ama sizin evleneceğiniz gerçeği de var. ev için hazırlıklar yapması gerekir. annesinin harçlık vermesi tuhaf geldi.belki oğlu çok harcıyor diye alıyordur ama senin şehrine gelmiş nişan kız tarafın ait ona da tamam. ama bir yemeğin parasını jest olsun diye bile en azından dile getirebilirdi. ben bu konularda dikkat ederim ve dediğin gibi ben de rahatsız olurdum.

fotoğrafcı için annesini arayıp ne yapayım demek ne demek ya (bu arada annesi gercekten iyi olabilir ama ne istiyosun vs vs demeleri sadece laf da olabilir. istemekle değil içinden gelerek vermek gerekir bazı seyleri)
hediye alıp almama konusuna gelince de her zaman alamaz insan tabi ama hediye sadece parayla alınmaz sana kendi birseyler hazırlayabilir. bu davranıslar bende de soru işaretine sebep olurdu.

farklı sehirlerdesin ama iyi gözlemle. acele etme bence.

bi bakayım topike gelincikler ne alemde dedim şöle bi göz gezdirdim;
nikah günü alma telaşı bizdede vr ama belediye bize şubatta gelin haziran ayı defteri daha açılmadı dedi beklemedeyiz uykum kaçıyo artık
pelinimm düğün tarihin hayırlı olsunn uğur getirsin sana
nurayımm beykozamı gelceksinizz
ezgimm kuzum geçmiş olsun yaa nazar çıkmış dyelim daha büyük kazalardan esirgesin Rabbim
çağlaaa ve pelinn işlerinizde en kısa zamnda huzura kavuşun inş.
gizimm kavuşmaya az kaldı sanırsamm günler su gibi aksın gitsin kavuşunn
tek tek yazmadığım herkesede kocaman özlüyorum hepinizi iş okadar yogunki kafamı kaldıramıyorum ama emeklerimin sonucunu alcam sanırsam terfi edebilir dua edin bana benden daha deneyimli bi çok kişi olmasına ragmen bölüm müdürü terfi için beni düşündüklerini söledi inş. olurda rahatlarım azcık:18:
hepinizi çok öptüm yeni hafta hepimiz için musmutlu geçsin gerçi ben aşkımı görememekten erimiş bitmiş durumdyım gittikçede zayıflıyorum artık ben bile kendimden korkar oldum
iyi geceler diliyorummm

slm bütün gelincikleree
bu topiğin yeri bende çok farklı kk daki ilkim bu topik çok seviyorum ama artık eskisi gbi herkesi tanımıyorum hatta çogu kişiyi tanımıyorum
gün sayan bütün gelinciklere su gibi geçsin zaman inş.
iyi geceler herkese

Günaydın canlar günaydın size yorgun bıkkın uykusuz sinirli stresli bi haftasonundan sonra hayırlı güzel mutlu huzurlu sevdiceğimizle geçireceğimiz bir haftabaşına GÜNAYDİN
Benim gibi sabahın köründe kalkıp şuan buz gibi havada bu saatte işe gidenlere öncelikle GÜNAYDİN
Evinde mışıl mışıl uyuyup çalışmayıp evde keyif yapıp uyanınca bu mesajı okuyacaklara GÜNAYDİN
Vee son olarak saatini 5 dk 5 dk daha erteleyip gözünü açıp saatte baktıklarında işe geç kalacaklarını farkedenlere GÜNAYDİN
Yani kısacası GÜNAYDİN herkeze GÜNAYDİN sizlere

2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

act_rest : 27 Ocak 2013 Kına
:123:31 Ocak 2013 Düğün ...................... 24 ... :123:

ameliee : 26 Ocak 2013 Kına
:123:02 Şubat 2013 Düğün ...................... 26 ... :123:

donuk_pudra : 29 Mart 2013 Kına
:123:30 Mart 2013 Düğün ...................... 82... :123:

plum88 :25 Nisan 2013 Kına
:123:27 Nisan 2013 Düğün .....................109... :123:

karenimmo :?? Mayıs 2013 Kına
:123:18 Mayıs 2013 Düğün.....................131... :123:

2007hu: 18 Mayıs 2013 Kına
:123:19 Mayıs 2013 Düğün .....................132 ... :123:

35ebrus35 : 22 Mayıs 2013 Kına
:123:23 Mayıs 2013 Düğün .....................136... :123:

Cookie_Dough : 31 Mayıs 2013 Kına
:123:02 Haziran 2013 Düğün .....................146 ... :123:

muhendis_ : 15 Haziran 2013 Kına
:123:16 Haziran 2013 Düğün .....................160... :123:

Telomer : 8 Haziran 2013 Kına
:123:16 Haziran 2013 Düğün .....................160 ... :123:

aLLeGRia : 21 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................166... :123:

susu_ :21 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................166... :123:

oslemys_ :22 Haziran 2013 Kına
:123:23 Haziran 2013 Düğün .....................167... :123:

gaydirigubbak : 09 Ağustos 2013 Kına
:123:10 Ağustos 2013 Düğün .....................215 ... :123:

Ece: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................237... :123:

engineerelif: ?? Eylül 2013 Kına
:123:22 Eylül 2013 Düğün .......................258...:123:

günaydın kızlarrrr
mavişçim sendeki bu sabah enerjisini biraz da bana yolla sürüne sürüne kalkıyom yataktan her seferinde

Mavişimmm şu altını cizdiğim kısım tam olarak bana uyuyoo Her sabah aşkım uyandırıo ona da "tamam kalkıorm" diorum ama 5 dk 10 dk derken mışıl mışıl uyuyorum Neyse yakın zamanda bol bol dinlenip uyucam zaten kendime vakit ayırmayı çok özlemiştim zaten

Büşrammm canım bi yazıp çıkmışsın güzel dileklerin için teşekkürler kuzumm İnşallah sen de terfini alırsınn :116:

Herkese kocamann ve musmutlu günaydınlaaarr

ben geldimmm sahalara döndümmmm günaydınlar kuzucuklarrrrr
işlerimi toparlayıp okuyacam sizlerii öpüldünüzzzzz

günaydın kızlarrrr
mavişçim sendeki bu sabah enerjisini biraz da bana yolla sürüne sürüne kalkıyom yataktan her seferinde

Canım alışlanlık kuzum yaa sanada yollayim biraz ben sürekli hareketli biriyim konuşmayı severim Adanalıyım sıcak kanlıyım ve ne kadar yorgun bıkkın olsamda enerji doluyum

Kuzum sana uyuyorsa bende uyuyo diye yazdım
Ben her sabah 6da kalkıyorum ama yaa artık pazar dahil 6 ya 5 kala saat çalmadan gözlerimi açıyorum

günaydın kızlar

bu hafta gelinlik haftam inşallah içime sinen birsey begenirim ve dikime baslanır artık

özgem ben de sürünerek kalktım.servisi kaçırıyordum

hala da uyukluyorum

Kuzum sana uyuyorsa bende uyuyo diye yazdım
Ben her sabah 6da kalkıyorum ama yaa artık pazar dahil 6 ya 5 kala saat çalmadan gözlerimi açıyorum

uyuyo kuzum valla yaa

6 da mı ben 7 bucukta acamıorum gözlerimi ya hu ne 6sı Gerçi dönem dönem bende de oluo öyle erken uyanma... :26:

günaydın kızlar.

nurayımm beykozamı gelceksinizz
canım düğün mekanımız senin söylediğin yer ya hani :) oraya nikah memuru beykozdan gelecek. yani beykoz belediyesine başvuracağız biz.

ben geldimmm sahalara döndümmmm günaydınlar kuzucuklarrrrr
işlerimi toparlayıp okuyacam sizlerii öpüldünüzzzzz
ezgimmm hoşgeldin

giz nerelerde :26: mail de attım ama görmedi heralde.

aslım sevdicek de uyuyakalmış kaçırmış servisi arabayla gitti garibim
hadi bakalımmm inşallah böyle rüyalarındaki gibi çoook güzel bi gelinlik bulursun

Günaydınnn canlarım...nasılsınız?yogun bi haftasonunu arkamda bıraktım ama daha yogun bi hafta içi beni bekliyokemiklerim kırılıyo resmen....cumartesi pazar sınav vardı...sınav sonrası evle ugrastık...esyalar tasındı salona yıgıldı..tabi kolilenmiş olanlar...yorgan yastık değil...çünkü temzlik çarsamba yapılcak.bugün perde ölçüleri alınacak..yarın beyaz esyalar gelecek...carsamba temzlik-mutfagı erleştirme....oyyy oyy Rabbim kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…