Günaydın canlar günaydın size yorgun bıkkın uykusuz sinirli stresli bi haftasonundan sonra hayırlı güzel mutlu huzurlu sevdiceğimizle geçireceğimiz bir haftabaşına GÜNAYDİN
Benim gibi sabahın köründe kalkıp şuan buz gibi havada bu saatte işe gidenlere öncelikle GÜNAYDİN
Evinde mışıl mışıl uyuyup çalışmayıp evde keyif yapıp uyanınca bu mesajı okuyacaklara GÜNAYDİN
Vee son olarak saatini 5 dk 5 dk daha erteleyip gözünü açıp saatte baktıklarında işe geç kalacaklarını farkedenlere GÜNAYDİN
Yani kısacası GÜNAYDİN herkeze GÜNAYDİN sizlere
günaydın kızlarrrr
mavişçim sendeki bu sabah enerjisini biraz da bana yolla sürüne sürüne kalkıyom yataktan her seferinde
Mavişimmm şu altını cizdiğim kısım tam olarak bana uyuyooHer sabah aşkım uyandırıo ona da "tamam kalkıorm" diorum ama 5 dk 10 dk derken mışıl mışıl uyuyorum Neyse yakın zamanda bol bol dinlenip uyucam zaten kendime vakit ayırmayı çok özlemiştim zaten
Büşrammm canım bi yazıp çıkmışsın güzel dileklerin için teşekkürler kuzummİnşallah sen de terfini alırsınn :116:
Herkese kocamann ve musmutlu günaydınlaaarr
Kuzum sana uyuyorsa bende uyuyo diye yazdım
Ben her sabah 6da kalkıyorum ama yaa artık pazar dahil 6 ya 5 kala saat çalmadan gözlerimi açıyorum
canım düğün mekanımız senin söylediğin yer ya hani :) oraya nikah memuru beykozdan gelecek. yani beykoz belediyesine başvuracağız biz.nurayımm beykozamı gelceksinizz
ezgimmm hoşgeldinben geldimmm sahalara döndümmmmgünaydınlar kuzucuklarrrrr
işlerimi toparlayıp okuyacam sizlerii öpüldünüzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?