aslım sevdicek de uyuyakalmış kaçırmış servisi arabayla gitti garibim
hadi bakalımmm inşallah böyle rüyalarındaki gibi çoook güzel bi gelinlik bulursun
Günaydınnn canlarım...nasılsınız?yogun bi haftasonunu arkamda bıraktım ama daha yogun bi hafta içi beni bekliyokemiklerim kırılıyo resmen....cumartesi pazar sınav vardı...sınav sonrası evle ugrastık...esyalar tasındı salona yıgıldı..tabi kolilenmiş olanlar...yorgan yastık değil...çünkü temzlik çarsamba yapılcak.bugün perde ölçüleri alınacak..yarın beyaz esyalar gelecek...carsamba temzlik-mutfagı erleştirme....oyyy oyy Rabbim kolaylık versin
günaydın kızlarr nasılsınız bol karlı bir sabahtan herkese merhaba...gelinlik nasıl bişey olacak acep aslı Bugün uçakla yurtdışında bir yere gidiyordum ya oteller falan on numaraydı
Günaydınnn canlarım...nasılsınız?yogun bi haftasonunu arkamda bıraktım ama daha yogun bi hafta içi beni bekliyokemiklerim kırılıyo resmen....cumartesi pazar sınav vardı...sınav sonrası evle ugrastık...esyalar tasındı salona yıgıldı..tabi kolilenmiş olanlar...yorgan yastık değil...çünkü temzlik çarsamba yapılcak.bugün perde ölçüleri alınacak..yarın beyaz esyalar gelecek...carsamba temzlik-mutfagı erleştirme....oyyy oyy Rabbim kolaylık versin
uyuyo kuzum valla yaa
6 da mıben 7 bucukta acamıorum gözlerimi ya hu ne 6sı Gerçi dönem dönem bende de oluo öyle erken uyanma... :26:
benim fikre ihtiyacım var
benim bu sevdiceğin her sene şirket bünyesinde istanbulda bi otelde bütün şirket çalışanlarını kapsayan yılbaşı eğlencesi oluyo bu sene 18indeymiş
sadece çalışanlar gidiyo
gitmemde sakınca olur mu demiş.. ben de çok kıskancım ama gitme de demek istemiyom
resmen duyduğum andan beri hayat enerjim çekilmiş vaziyette
napsam ben
Neler okudun ki Çağlamm :26: Merak ettim şuan... Ağzında çıkan şeyler strese bağlı olabilir kuzummgünaydın kızlar...
büşracım sağ ol iyi dileklerin için inşallah hakkımda hayırlısı olur... ben bir kere soğudum ya artık cidden çekememeye başladım yataktan kalkamıyorum isteemeye istemeye geliyorum
annemle de konuştuk dün... benim dilim de 1 yıldır geçmeyen hiç ama hiç aftlar oluyor sebebini bilmiyorum ama internete baktıgımda hiç iyi şeyler görmedim!!!! iki hafta sonra doktora gidicem daha önce iki kez gittim gargara verdiler ama bir işe yaramadı...
ailem saglıgımdan endişe etmeye basladı o kadar işine sahip çık diyen annem bile artık işi bırakmamı istiyor...
cidden napacagımı bilemiyorum kızlar sanırım dun tum gun agladım... ciddi bir hastalıgım yoktur inşallah
Kuzum ben cumartesi de dahil 6da kalkıp 7de işbaşı yapıyorum o yüzden sürekli erken kalkıyorum bünye alıştığı için 6 olmadan gözlerimi açıyorum
kuzu beraber gitme şansınız yokmu ki...zor durum can ya:26:benim fikre ihtiyacım var
benim bu sevdiceğin her sene şirket bünyesinde istanbulda bi otelde bütün şirket çalışanlarını kapsayan yılbaşı eğlencesi oluyo bu sene 18indeymiş
sadece çalışanlar gidiyo
gitmemde sakınca olur mu demiş.. ben de çok kıskancım ama gitme de demek istemiyom
napsam ben
bende paldır küldür cıktım evden
aminrüyalarımdaki gelinlik nasıl bilmiyorum ki dantel olcak . ama kol olsun mu yakası nasıl olsun :44: kafam karısıyor.
çağloşumm oyy yirim seni zaman daraldıinş. güzel güzel olur hersey
çeyiz sercen mi kendi evine
elifffffffffffffffffizmirde cok soguk dondummmmmmmm
dantelli istiyorum da kollarım bıngıldıyor biraz dantel kol yaptırsam mı acep diyorum
özgeninki cok hostu
özgem :44: bence sen bilirsin hayatım de.
o ortamlar hoş olmuyor maalesef içince şişedeki gibi durmuyor ama müdehale etme derim. " sen kendini bilirsin "deherkesin iş stresinden ziyade dinlenmeye eğlenmeye ihtiyacı oluyor. gitmemesi cok etkilemeyecekse gitmek istemiyorum derdi sanırım. ama sana sorduguna göre gitmek istiyor fakat senden yana da içinin rahat olmasını istiyor gibi geldi bana.
kuzu beraber gitme şansınız yokmu ki...zor durum can ya:26:
bendede o kol sorunu var yaabir arkadaşın gelinliği vardı ben ondan otarz bişey yaptırcam yarım kol gibi dantelli önünüde straplez düşün onun ustü dantelle gelmiş gayet kapalı gögsü ben öyle kapalı rahat olabileceğim bişey istiyorum ya atlayım zıplayım düştümü göründümü derdim olmasın istyorum
benim fikre ihtiyacım var
sadece çalışanlar gidiyo
napsam ben
çağloşumm oyy yirim seni zaman daraldıinş. güzel güzel olur hersey
çeyiz sercen mi kendi evine
günaydın kuzumaşallah ne tatlı heyecanlar bunlar ya
günaydın kızlar...
büşracım sağ ol iyi dileklerin için inşallah hakkımda hayırlısı olur... ben bir kere soğudum ya artık cidden çekememeye başladım yataktan kalkamıyorum isteemeye istemeye geliyorum
annemle de konuştuk dün... benim dilim de 1 yıldır geçmeyen hiç ama hiç aftlar oluyor sebebini bilmiyorum ama internete baktıgımda hiç iyi şeyler görmedim!!!! iki hafta sonra doktora gidicem daha önce iki kez gittim gargara verdiler ama bir işe yaramadı...
ailem saglıgımdan endişe etmeye basladı o kadar işine sahip çık diyen annem bile artık işi bırakmamı istiyor...
cidden napacagımı bilemiyorum kızlar sanırım dun tum gun agladım... ciddi bir hastalıgım yoktur inşallah
özgem :44: bence sen bilirsin hayatım de.
o ortamlar hoş olmuyor maalesef içince şişedeki gibi durmuyor ama müdehale etme derim. " sen kendini bilirsin "deherkesin iş stresinden ziyade dinlenmeye eğlenmeye ihtiyacı oluyor. gitmemesi cok etkilemeyecekse gitmek istemiyorum derdi sanırım. ama sana sorduguna göre gitmek istiyor fakat senden yana da içinin rahat olmasını istiyor gibi geldi bana.
hiç ağzıma almak istemeyecegim hastalıklardan bahsediyorlar pelom... kurtulusu da yok ustelik tedavi sansı cok dusukmus hatta yokmus falan
sigara alkol kullanan ve 40 yasın uzerinde olanlar risk grubunda daha cok ama bunun haricinde ucu keskin dişler vs. gibi diş problemleri de sebep olabiliyormus
benim dişlerden birkaç tanesi sivri ayrıca dil emme sorunum var bebekligimden beri bırakamadıgım
o yuzden korktum ben de.. 1 yıldır hiç mi geçmez??? inşallah kötü bir şeyim yoktur
geçen sene gitmemişti bu sene gitmek istiyo heralde.. ben onsuz hiçbiyere gitmek istemiyorum ama onun gitmek istemesi de üzdü beni
off ya zaten kaç gündür bi depresif haldeydim bi de bu çıktı başıma
kıskancım diye hep kızıyo zaten bana.. bana güvenmiyosun diyip duruyo.. ama napayım içime engel olamıyorum ki ben de
ağlıcam şimdi resmen
günaydın kızlar
keyifler nasıll
bendede o kol sorunu var yaabir arkadaşın gelinliği vardı ben ondan otarz bişey yaptırcam yarım kol gibi dantelli önünüde straplez düşün onun ustü dantelle gelmiş gayet kapalı gögsü ben öyle kapalı rahat olabileceğim bişey istiyorum ya atlayım zıplayım düştümü göründümü derdim olmasın istyorum
geçen sene gitmemişti bu sene gitmek istiyo heralde.. ben onsuz hiçbiyere gitmek istemiyorum ama onun gitmek istemesi de üzdü beni
off ya zaten kaç gündür bi depresif haldeydim bi de bu çıktı başıma
kıskancım diye hep kızıyo zaten bana.. bana güvenmiyosun diyip duruyo.. ama napayım içime engel olamıyorum ki ben de
ağlıcam şimdi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?