'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın kızlarr nasılsınız bol karlı bir sabahtan herkese merhaba... gelinlik nasıl bişey olacak acep aslıBugün uçakla yurtdışında bir yere gidiyordum ya oteller falan on numaraydı

günaydın kızlar...

büşracım sağ ol iyi dileklerin için inşallah hakkımda hayırlısı olur... ben bir kere soğudum ya artık cidden çekememeye başladım yataktan kalkamıyorum isteemeye istemeye geliyorum

annemle de konuştuk dün... benim dilim de 1 yıldır geçmeyen hiç ama hiç aftlar oluyor sebebini bilmiyorum ama internete baktıgımda hiç iyi şeyler görmedim!!!! iki hafta sonra doktora gidicem daha önce iki kez gittim gargara verdiler ama bir işe yaramadı...

ailem saglıgımdan endişe etmeye basladı o kadar işine sahip çık diyen annem bile artık işi bırakmamı istiyor...

cidden napacagımı bilemiyorum kızlar sanırım dun tum gun agladım... ciddi bir hastalıgım yoktur inşallah

benim fikre ihtiyacım var
benim bu sevdiceğin her sene şirket bünyesinde istanbulda bi otelde bütün şirket çalışanlarını kapsayan yılbaşı eğlencesi oluyo bu sene 18indeymiş
sadece çalışanlar gidiyo
gitmemde sakınca olur mu demiş.. ben de çok kıskancım ama gitme de demek istemiyom
resmen duyduğum andan beri hayat enerjim çekilmiş vaziyette
napsam ben

aslım sevdicek de uyuyakalmış kaçırmış servisi arabayla gitti garibim
hadi bakalımmm inşallah böyle rüyalarındaki gibi çoook güzel bi gelinlik bulursun

bende paldır küldür cıktım evden
amin rüyalarımdaki gelinlik nasıl bilmiyorum ki dantel olcak . ama kol olsun mu yakası nasıl olsun :44: kafam karısıyor.

çağloşumm oyy yirim seni zaman daraldı inş. güzel güzel olur hersey
çeyiz sercen mi kendi evine

günaydın kızlarr nasılsınız bol karlı bir sabahtan herkese merhaba... gelinlik nasıl bişey olacak acep aslıBugün uçakla yurtdışında bir yere gidiyordum ya oteller falan on numaraydı

elifffffffffffffffff izmirde cok soguk dondummmmmmmm

dantelli istiyorum da kollarım bıngıldıyor biraz dantel kol yaptırsam mı acep diyorum

özgeninki cok hostu

günaydın kuzu maşallah ne tatlı heyecanlar bunlar ya

uyuyo kuzum valla yaa

6 da mı ben 7 bucukta acamıorum gözlerimi ya hu ne 6sı Gerçi dönem dönem bende de oluo öyle erken uyanma... :26:

Kuzum ben cumartesi de dahil 6da kalkıp 7de işbaşı yapıyorum o yüzden sürekli erken kalkıyorum bünye alıştığı için 6 olmadan gözlerimi açıyorum

özgem :44: bence sen bilirsin hayatım de.

o ortamlar hoş olmuyor maalesef içince şişedeki gibi durmuyor ama müdehale etme derim. " sen kendini bilirsin "de herkesin iş stresinden ziyade dinlenmeye eğlenmeye ihtiyacı oluyor. gitmemesi cok etkilemeyecekse gitmek istemiyorum derdi sanırım. ama sana sorduguna göre gitmek istiyor fakat senden yana da içinin rahat olmasını istiyor gibi geldi bana.

Neler okudun ki Çağlamm :26: Merak ettim şuan... Ağzında çıkan şeyler strese bağlı olabilir kuzumm Bence bi an önce git doktora erteleme, sağlık bu kurabiyemm... Ayrıca güzel şeyler düşün güzel olsun, öyle hemen kötüye yorup gardını düşürme olur mu...
Kuzum ben cumartesi de dahil 6da kalkıp 7de işbaşı yapıyorum o yüzden sürekli erken kalkıyorum bünye alıştığı için 6 olmadan gözlerimi açıyorum

Anladımm mavişimmm ben 8 bucuk gibi iş başı yapıorum, şirket arabası var bi de onun rahatlığı var

Nurayımmm günaydınn lokumumm

kuzu beraber gitme şansınız yokmu ki...zor durum can ya:26:

bendede o kol sorunu var yaabir arkadaşın gelinliği vardı ben ondan otarz bişey yaptırcam yarım kol gibi dantelli önünüde straplez düşün onun ustü dantelle gelmiş gayet kapalı gögsü ben öyle kapalı rahat olabileceğim bişey istiyorum ya atlayım zıplayım düştümü göründümü derdim olmasın istyorum

geçen sene gitmemişti bu sene gitmek istiyo heralde.. ben onsuz hiçbiyere gitmek istemiyorum ama onun gitmek istemesi de üzdü beni
off ya zaten kaç gündür bi depresif haldeydim bi de bu çıktı başıma
kıskancım diye hep kızıyo zaten bana.. bana güvenmiyosun diyip duruyo.. ama napayım içime engel olamıyorum ki ben de
ağlıcam şimdi resmen

yok canım.. sadece şirket çalışanlarının katılabileceği bişey bu..

aynıı ben....heves kırılma konusunda da aynı ben...cok benziyoruz yaa Özgemmm...aslında gitsin isterim ama kendime de engel olamam işte....etraf maymuhn iştahlı basit kızlarla doluykenn hele de...göndermezdim herhalde...gitmese nolur ki

çağloşumm oyy yirim seni zaman daraldı inş. güzel güzel olur hersey
çeyiz sercen mi kendi evine

bebekimm Aslımmm bende seni yirimmm kuzum benim...
çeyiz serme derken öle bildigin ceyiz götrme serme işlemi yapmıcam ben...evimi yerleştircem işte...görmek isteyen buyursun gelsin dicem..zaten duvak mevlüdünde herkes görcek...gerek yok yauwww

sen de gelinlik bakcakmıssın kuzummm...inşallah gönlüne göre bulursun yaaaaa

günaydın kuzu maşallah ne tatlı heyecanlar bunlar ya

Elifcimmm nasıl bi heyecandır anlatamam....sizler de yasıcaksınız inş

canım çok geçmiş olsun. öncelikle moralini yüksek tut, aft sebebi genellikle aşırı strese bağlı bağışıklık sisteminin zayıf düşmesinden oluyo diye biliyorum. malesef ilacı da yok. grip gibi.
bende de hiç eksik olmayan uçuklar var, bir ara çıkmıyo ne zaman önemli bişey olacaksa o zaman ağzım uçuk içinde kalıyo, aşırı stres, moralin düşük olması ve bağışıklık sisteminin de zayıf olması hep onu tetikliyo.
sen de şu an işte stresli bi dönemdesin, sevdiğin uzağında, bir yandan da düğün hazırlıkları. her gün birsürü yol gidip geliyosun yorgunluk, zaten bünyen zayıf.
bunlardır sebebi bence.
kötüsünü düşünme kuzumm.
rahatlamaya, dinlenmeye ihtiyacın var.
rabbim sağlık, huzur versin.

bu ayları hiç sevmiyorum allahın gücüne gitmesin de geçen sene bu ayda babamın dayısı(ki kendi dayımdan çok gördüğüm için daha yakındır bana) vefat etti, dedem kanserdi bide üstüne düştü kalçasını kırdı onun ameliyatları. ben bacağımdan bi operasyon geçirdim. bütün bunların üstüne okuldaki hocalarım bana inanmadı. hepsini uydurduğumu, okula gitmemek için bahane olarak söylediğimi idda etti okulu bıraktım. hayatta en çok istediğim şeyden vazgeçtim
bu sene yine bu aylar.. yine ocak.. babamın teyzesinin kızı(ona da halamlardan, kendi öz teyzemden daha çok yakınımdır.) bugün ameliyat olacaktı. rahiminde kistler varmış. yumurtalıkları da dahil rahim falan alınacaktı. ne var ki gece kocası rahatsızlanmış. kanama geçirmiş. bugün acil ameliyata alınıyo. mesanesinde kitle varmış.
allah herkesin yardımcısı olsun.
zor zamanlar.
beterlerinden korusun.

hiç ağzıma almak istemeyecegim hastalıklardan bahsediyorlar pelom... kurtulusu da yok ustelik tedavi sansı cok dusukmus hatta yokmus falan

sigara alkol kullanan ve 40 yasın uzerinde olanlar risk grubunda daha cok ama bunun haricinde ucu keskin dişler vs. gibi diş problemleri de sebep olabiliyormus

benim dişlerden birkaç tanesi sivri ayrıca dil emme sorunum var bebekligimden beri bırakamadıgım

o yuzden korktum ben de.. 1 yıldır hiç mi geçmez??? inşallah kötü bir şeyim yoktur

ayyyy benimkininde taktiği odur gitmek istemiyorsa söyler böyle böyle var ama gitmicem die...ama gitmek istyorsada itsemmi ne dersin der velevki gitme desem ama askım bak şöyle olacak böyle olacak bilmem ne gtmek istyor ama ağız arıyor ki gittikten sonra ben arızaya bağlamayayım uyanık spor

canım benim. hemen doktora git daha fazla bekleme.

Özgemmm bence bırak gitsin...sende kendini kıskanclıgını bi nebze asmıs olursun belki....git ama beni ihmal etme de...ara beni de...biliyosun böyleyim de...anlat bence kendini....:26::26:

günaydın kızlar
keyifler nasıll

Zehroşummmmm hosgeldin bal kaymak...özledm seni...nasılsın kuzummm

souvvenirin öyleydi sanırım benim hosuma gitmişti. bir de özgenin normalde uzun dantel kol ya da askılı istiyordum ama onların gelinliklerini görünce neden olmasın dedim
bende oynarken rahat etmek istiyorum ve kollarım sıkı değil onları da saklarım

özgem gönlünü ferah tut lütfen.
kıskanman normal ama sakin ol lütfen. Allah göstermesin yapcak olsa yine yapar ya da caglanın dediği gibi basit insanlar her yerde var. güven duydugunu göster ona lütfen.

valla upuzun bi mesaj attım..bilmiyorum o mesajdan sonra küser mi ama elimde değil
ya ben balayı için bile yüz kere düşündüm can sıkıcı bi ortam olmasın diye ki yanında benim olmama rağmen
bilmiyorum güvensizlikse güvensizlik kıskançlıksa kıskançlık içimdeki sese engel olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…