'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gidicem zaten nurayım.... ama oyle cok korkuyorum ki

askımla bile konusamıyorum sesini duya duymaz aglamaya baslıyorum

Canım benim büyük geçmiş olsun, Allah yardımcıları olsun, inşallah bi an önce iyileşir akrabaların...

Hayır Çağlam kötü düşünme lütfen nurayıma katılıyorum strese bağlı ve yoğunsun şu günlerde...Kendini yıpratma yorma daha fazla gerekiosa tahmininden once bırak işi kurabiyemmm senden ve sağlığından önemli değil elalemin işi...

Günaydın kızlar beni diğer topikten belki tanıyan vardır ben burayada zıplayım dedim tabi aranıza alırsanız öncelikle kendimi tanıtim
Adanalııym 26 yaşındayım ismim hülya ama arkadaş çevrem ailem genelde Maviş derler 7 haziran geliniyim burayıda sürekli takip ediyorum ama iş dolayısıyla genelde telden girdiğim için tek topiği idare ediyordum ama burayada bakacam artık benide aranıza alır mısınız acep

yok yaa...kesinlikle haklısın...gitmesin bence de...bizler ne fedaklarlık yapıyoruz onlar için...şahsen ben öyleyim...nelerden vazgectim onun için...ben onun yapma dedigini yapmıyosam-içi rahat etsin-diye, aynı seyi o da yapmalı....

Hülyaaaaaa hosgeldin kuzucannn....ni demek ya aranıza alırmısınız...gel yavrım benimmm...kucalarız biz seni de

konuya paldır küldür giriyorum kusura bakmayın
özgem, şirket çalışanlarının katıldığı bir ortam. seviyesiz bi şirkette çalışmadığına göre seviyesiz bir ortam olacağını sanmıyorum ben.
gidip gitmemek gibi bir seçeneği varsa ve sen kesinlikle gitmesini istemiyorsan da bunu söyle.
benim sevdiceğimde aralık ayında gitmişti, gitmek zorundaydı ama. onlarınkinde toplantılarda oluyo 5 gün falan kalıyolar. hiç tereddüt etmemiştim ben keşke gitmeseler mi diye.

pelom son gunlerde cıkan bişey olsa direk ona baglıcam zaten ama 1 yıldır var bu mevzu doktora iki kez gttim butun kan tahlilleri yapıldı hiçbirsey cıkmadı demir eksikligi vs gibi.

garagara verdiler hiçbir işe yaramadı bu kadar beklememeliydim sanırım korktum hep ciddi bir şey olmasından erteledikçe erteledim gecer diye bekledim.. ama yok yani geçtiği falan

sakin olmaya calısıyorum kotu enerji olaylarını bilen bir insanım ama ben bile kendime hakim olamıyorum... aklıma hep askım geliyo falan sacma sapalak seyler kuruyorum kafamda

nurayım gecmiş olsun cok cok... ben de sevmiyorum bu ayları gecip gitsin ne olur dugun gunumuz gelsin

anladım bebegim

daha duvak mevlüdü var oyy

amin bebişimmmmm amin

ya annem ,kayınvalidem olcak onlar dır dır yapmaz inş. hevesim kaçmaz umarım.

2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

act_rest : 27 Ocak 2013 Kına
:123:31 Ocak 2013 Düğün ...................... 24 ... :123:

ameliee : 26 Ocak 2013 Kına
:123:02 Şubat 2013 Düğün ...................... 26 ... :123:

donuk_pudra : 29 Mart 2013 Kına
:123:30 Mart 2013 Düğün ...................... 82... :123:

plum88 :25 Nisan 2013 Kına
:123:27 Nisan 2013 Düğün .....................109... :123:

karenimmo :?? Mayıs 2013 Kına
:123:18 Mayıs 2013 Düğün.....................131... :123:

2007hu: 18 Mayıs 2013 Kına
:123:19 Mayıs 2013 Düğün .....................132 ... :123:

35ebrus35 : 22 Mayıs 2013 Kına
:123:23 Mayıs 2013 Düğün .....................136... :123:

Cookie_Dough : 31 Mayıs 2013 Kına
:123:02 Haziran 2013 Düğün .....................146 ... :123:

kardeIen : 5 Haziran 2013 Kına
:123:07 Haziran 2013 Düğün .....................151 ... :123:

muhendis_ : 15 Haziran 2013 Kına
:123:16 Haziran 2013 Düğün .....................160... :123:

Telomer : 8 Haziran 2013 Kına
:123:16 Haziran 2013 Düğün .....................160 ... :123:

aLLeGRia : 21 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................166... :123:

susu_ :21 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................166... :123:

oslemys_ :22 Haziran 2013 Kına
:123:23 Haziran 2013 Düğün .....................167... :123:

gaydirigubbak : 09 Ağustos 2013 Kına
:123:10 Ağustos 2013 Düğün .....................215 ... :123:

Ece: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................237... :123:

engineerelif: ?? Eylül 2013 Kına
:123:22 Eylül 2013 Düğün .......................258...:123:

aminn canımmm

maviş ekledim canım seni listeye

nurayım eğitimlere toplantılara sesimi çıakrmıyorum ki yurtdışına bile gidiyo o iş için..
ama bu keyfi bi eğlence ya.. iççekler parti yapçaklar
bilmiyorum abuk subuk giyinen kızlar olur.. samimi davrananlar olur
ya da en basiti dansçı kızların olduğu bi ortam olabilir.. benim kıskançlık derecemi biliyosun sen

Günaydın kızlar
güzel haftalar
Çağlam pelinim ben geçen senelerde saçım için sinameki kürü yapıyordum.. çok fark eder bi uzama elde edemedim ama saçlarım sağlıklıydı.. Bioblasın saç uzamaya yardımcı şampuanı çıkmış onu alıcam. ve kürlere yeniden başlıcam.. kararlıyım uzatıcam bu saçları
Kızlar iş konusunda hakkımızda hayırlısı olsun.. Bende iş konularında genellikle şanslı olamayan kişilerdenim Buna da şükür diyorum. Bi engeliniz yoksa da işi bırakmak için hiç düşünmeyin.. Sağlıktan önemli değil çünkü
Çağlam geçmiş olsun tatlım.. Hastalıkların en temel nedeni stres.. Dikkat et kendine..

Kızlar 20 ocakta Allstar maçına gidiyoruz sevdicekle

Son düzenleme:

evet bu kısmı ben de dile getirecektim. şirket içi sonuçta. ama için rahat etmiyorsa sen yine de söyle.

ben de gidiyorum mesela bir de benim 3-4 gün oluyor. senede 4 kez falan seminerdir toplantıdır katılıyorum. gala yemekleri oluyor. ama o sırada ben mesajlarla sık sık yokluyorum sevdiceğimi

Çağlacım lütfen böyle düşünme tatlım,bak kendin diyorsun dil emme problemim var diye,sanırım o sebeple iyileşmemiş ağzındaki yaralar.

Hem kötü düşünceleri de çağırma böyle yanına, inşallah doktora da gidince için rahatlayacak.

Korkutup üzme kendini.

Nurayım geçti o kötü günler,bundan sonra inşallah yolun hep aydınlık olacak.

Hastalarınız da bir an önce şifaya kavuşsunlar, senin düğününe mutlulukla katılsınlar.

O üniversitedeki kötü düşünceli insanlar da kendi kötü düşünleriyle cezalandırılacaklar mutlaka, içlerindeki kötülüğün kurbanı olacaklar böylece.

yanlış anlaşılmasın yemeklerine falan laf etmiyom sık sık iş yemeğine çıkarlar departmanca
benim huzursuz olduğum nokta parti yapılması.. ne bileyim bar gibi bi ortamda mı olur diskoda mı olur

yapmazlar inş yaaa....yaparlarsa da ben begendim de geçiştir Aslımmm

benim kv'yi anlatayım size. ev için gecenlerde halı vs bakalım dedik beraber. normalde hep sevdicekle aldık ettik dedik bunda gelsinler gönülleri de olur hem.

böyle diyo ; aslı kızım ben bunu begendim ama yine sen bilirsin

benim eşek sıpası da arkasına gecmiş annesini taklit ediyo gülmemek icin artık dilimi ısırmıstım.

bir de bir çene var maşallah yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…