Canım benim büyük geçmiş olsun, Allah yardımcıları olsun, inşallah bi an önce iyileşir akrabaların...canım çok geçmiş olsun. öncelikle moralini yüksek tut, aft sebebi genellikle aşırı strese bağlı bağışıklık sisteminin zayıf düşmesinden oluyo diye biliyorum. malesef ilacı da yok. grip gibi.
bende de hiç eksik olmayan uçuklar var, bir ara çıkmıyo ne zaman önemli bişey olacaksa o zaman ağzım uçuk içinde kalıyo, aşırı stres, moralin düşük olması ve bağışıklık sisteminin de zayıf olması hep onu tetikliyo.
sen de şu an işte stresli bi dönemdesin, sevdiğin uzağında, bir yandan da düğün hazırlıkları. her gün birsürü yol gidip geliyosun yorgunluk, zaten bünyen zayıf.
bunlardır sebebi bence.
kötüsünü düşünme kuzumm.
rahatlamaya, dinlenmeye ihtiyacın var.
rabbim sağlık, huzur versin.
bu ayları hiç sevmiyorumallahın gücüne gitmesin de geçen sene bu ayda babamın dayısı(ki kendi dayımdan çok gördüğüm için daha yakındır bana) vefat etti, dedem kanserdi bide üstüne düştü kalçasını kırdı onun ameliyatları. ben bacağımdan bi operasyon geçirdim. bütün bunların üstüne okuldaki hocalarım bana inanmadı. hepsini uydurduğumu, okula gitmemek için bahane olarak söylediğimi idda etti okulu bıraktım. hayatta en çok istediğim şeyden vazgeçtim
bu sene yine bu aylar.. yine ocak.. babamın teyzesinin kızı(ona da halamlardan, kendi öz teyzemden daha çok yakınımdır.) bugün ameliyat olacaktı. rahiminde kistler varmış. yumurtalıkları da dahil rahim falan alınacaktı. ne var ki gece kocası rahatsızlanmış. kanama geçirmiş. bugün acil ameliyata alınıyo. mesanesinde kitle varmış.
allah herkesin yardımcısı olsun.
zor zamanlar.
beterlerinden korusun.
hiç ağzıma almak istemeyecegim hastalıklardan bahsediyorlar pelom... kurtulusu da yok ustelik tedavi sansı cok dusukmus hatta yokmus falan
sigara alkol kullanan ve 40 yasın uzerinde olanlar risk grubunda daha cok ama bunun haricinde ucu keskin dişler vs. gibi diş problemleri de sebep olabiliyormus
benim dişlerden birkaç tanesi sivri ayrıca dil emme sorunum var bebekligimden beri bırakamadıgım
o yuzden korktum ben de.. 1 yıldır hiç mi geçmez??? inşallah kötü bir şeyim yoktur
valla upuzun bi mesaj attım..bilmiyorum o mesajdan sonra küser mi ama elimde değil
ya ben balayı için bile yüz kere düşündüm can sıkıcı bi ortam olmasın diye ki yanında benim olmama rağmen
bilmiyorum güvensizlikse güvensizlik kıskançlıksa kıskançlık içimdeki sese engel olamıyorum
Günaydın kızlar beni diğer topikten belki tanıyan vardır ben burayada zıplayım dedim tabi aranıza alırsanız öncelikle kendimi tanıtim
Adanalııym 26 yaşındayım ismim hülya ama arkadaş çevrem ailem genelde Maviş derler 7 haziran geliniyim burayıda sürekli takip ediyorum ama iş dolayısıyla genelde telden girdiğim için tek topiği idare ediyordum ama burayada bakacam artık benide aranıza alır mısınız acep
ayyyy benimkininde taktiği odur gitmek istemiyorsa söyler böyle böyle var ama gitmicem die...ama gitmek istyorsada itsemmi ne dersin der velevki gitme desem ama askım bak şöyle olacak böyle olacak bilmem ne gtmek istyor ama ağız arıyor ki gittikten sonra ben arızaya bağlamayayım uyanık spor
bebekimm Aslımmm bende seni yirimmm kuzum benim...
çeyiz serme derken öle bildigin ceyiz götrme serme işlemi yapmıcam ben...evimi yerleştircem işte...görmek isteyen buyursun gelsin dicem..zaten duvak mevlüdünde herkes görcek...gerek yok yauwww
sen de gelinlik bakcakmıssın kuzummm...inşallah gönlüne göre bulursun yaaaaa
Hülyaaaaaa hosgeldin kuzucannn....ni demek ya aranıza alırmısınız...gel yavrım benimmm...kucalarız biz seni de
Canım benim büyük geçmiş olsun, Allah yardımcıları olsun, inşallah bi an önce iyileşir akrabaların...
Hayır Çağlam kötü düşünme lütfen nurayıma katılıyorum strese bağlı ve yoğunsun şu günlerde...Kendini yıpratma yorma daha fazla gerekiosa tahmininden once bırak işi kurabiyemmm senden ve sağlığından önemli değil elalemin işi...
anladım bebegim
daha duvak mevlüdü var oyy
amin bebişimmmmm amin
ya annem ,kayınvalidem olcak onlar dır dır yapmaz inş.hevesim kaçmaz umarım.
Kuzum yawrim ben paynak kaday çocukum benide kucaklayın alın aranıza yazık bana
konuya paldır küldür giriyorum kusura bakmayın
özgem, şirket çalışanlarının katıldığı bir ortam. seviyesiz bi şirkette çalışmadığına göre seviyesiz bir ortam olacağını sanmıyorum ben.
gidip gitmemek gibi bir seçeneği varsa ve sen kesinlikle gitmesini istemiyorsan da bunu söyle.
benim sevdiceğimde aralık ayında gitmişti, gitmek zorundaydı ama. onlarınkinde toplantılarda oluyo 5 gün falan kalıyolar. hiç tereddüt etmemiştim ben keşke gitmeseler mi diye.
konuya paldır küldür giriyorum kusura bakmayın
özgem, şirket çalışanlarının katıldığı bir ortam. seviyesiz bi şirkette çalışmadığına göre seviyesiz bir ortam olacağını sanmıyorum ben.
gidip gitmemek gibi bir seçeneği varsa ve sen kesinlikle gitmesini istemiyorsan da bunu söyle.
benim sevdiceğimde aralık ayında gitmişti, gitmek zorundaydı ama. onlarınkinde toplantılarda oluyo 5 gün falan kalıyolar. hiç tereddüt etmemiştim ben keşke gitmeseler mi diye.
hülyaaa hakkaten ikimizde paynak kadayız haaa
günaydın kızlar...
büşracım sağ ol iyi dileklerin için inşallah hakkımda hayırlısı olur... ben bir kere soğudum ya artık cidden çekememeye başladım yataktan kalkamıyorum isteemeye istemeye geliyorum
annemle de konuştuk dün... benim dilim de 1 yıldır geçmeyen hiç ama hiç aftlar oluyor sebebini bilmiyorum ama internete baktıgımda hiç iyi şeyler görmedim!!!! iki hafta sonra doktora gidicem daha önce iki kez gittim gargara verdiler ama bir işe yaramadı...
ailem saglıgımdan endişe etmeye basladı o kadar işine sahip çık diyen annem bile artık işi bırakmamı istiyor...
cidden napacagımı bilemiyorum kızlar sanırım dun tum gun agladım... ciddi bir hastalıgım yoktur inşallah
canım çok geçmiş olsun. öncelikle moralini yüksek tut, aft sebebi genellikle aşırı strese bağlı bağışıklık sisteminin zayıf düşmesinden oluyo diye biliyorum. malesef ilacı da yok. grip gibi.
bende de hiç eksik olmayan uçuklar var, bir ara çıkmıyo ne zaman önemli bişey olacaksa o zaman ağzım uçuk içinde kalıyo, aşırı stres, moralin düşük olması ve bağışıklık sisteminin de zayıf olması hep onu tetikliyo.
sen de şu an işte stresli bi dönemdesin, sevdiğin uzağında, bir yandan da düğün hazırlıkları. her gün birsürü yol gidip geliyosun yorgunluk, zaten bünyen zayıf.
bunlardır sebebi bence.
kötüsünü düşünme kuzumm.
rahatlamaya, dinlenmeye ihtiyacın var.
rabbim sağlık, huzur versin.
bu ayları hiç sevmiyorumallahın gücüne gitmesin de geçen sene bu ayda babamın dayısı(ki kendi dayımdan çok gördüğüm için daha yakındır bana) vefat etti, dedem kanserdi bide üstüne düştü kalçasını kırdı onun ameliyatları. ben bacağımdan bi operasyon geçirdim. bütün bunların üstüne okuldaki hocalarım bana inanmadı. hepsini uydurduğumu, okula gitmemek için bahane olarak söylediğimi idda etti okulu bıraktım. hayatta en çok istediğim şeyden vazgeçtim
bu sene yine bu aylar.. yine ocak.. babamın teyzesinin kızı(ona da halamlardan, kendi öz teyzemden daha çok yakınımdır.) bugün ameliyat olacaktı. rahiminde kistler varmış. yumurtalıkları da dahil rahim falan alınacaktı. ne var ki gece kocası rahatsızlanmış. kanama geçirmiş. bugün acil ameliyata alınıyo. mesanesinde kitle varmış.
allah herkesin yardımcısı olsun.
zor zamanlar.
beterlerinden korusun.
yapmazlar inş yaaa....yaparlarsa da ben begendim de geçiştir Aslımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?