evet canım, söylemişsin zaten mail atmışsın şimdi gördüm ben o yazını.maviş ekledim canım seni listeye
nurayım eğitimlere toplantılara sesimi çıakrmıyorum ki yurtdışına bile gidiyo o iş için..
ama bu keyfi bi eğlence ya.. iççekler parti yapçaklar
bilmiyorum abuk subuk giyinen kızlar olur.. samimi davrananlar olur
ya da en basiti dansçı kızların olduğu bi ortam olabilir.. benim kıskançlık derecemi biliyosun sen
canım aynen bahsettiğin gibi bişey benimkinin katıldığı da. gündüz toplantı, akşam eğlence. son gün gala falan..
evet bu kısmı ben de dile getirecektim. şirket içi sonuçta. ama için rahat etmiyorsa sen yine de söyle.
ben de gidiyorum mesela bir de benim 3-4 gün oluyor. senede 4 kez falan seminerdir toplantıdır katılıyorum. gala yemekleri oluyor. ama o sırada ben mesajlarla sık sık yokluyorum sevdiceğimi
Hoşbuldum tatlımm bende çok özledim valla sizleri.. son günlerde pek giremedim de.. napıon bidenemmZehroşummmmm hosgeldin bal kaymak...özledm seni...nasılsın kuzummm
valla upuzun bi mesaj attım..bilmiyorum o mesajdan sonra küser mi ama elimde değil
ya ben balayı için bile yüz kere düşündüm can sıkıcı bi ortam olmasın diye ki yanında benim olmama rağmen
bilmiyorum güvensizlikse güvensizlik kıskançlıksa kıskançlık içimdeki sese engel olamıyorum
maviş ekledim canım seni listeye
nurayım eğitimlere toplantılara sesimi çıakrmıyorum ki yurtdışına bile gidiyo o iş için..
ama bu keyfi bi eğlence ya.. iççekler parti yapçaklar
bilmiyorum abuk subuk giyinen kızlar olur.. samimi davrananlar olur
ya da en basiti dansçı kızların olduğu bi ortam olabilir.. benim kıskançlık derecemi biliyosun sen
amin canım sağol.pelom son gunlerde cıkan bişey olsa direk ona baglıcam zaten ama 1 yıldır var bu mevzu doktora iki kez gttim butun kan tahlilleri yapıldı hiçbirsey cıkmadı demir eksikligi vs gibi.
garagara verdiler hiçbir işe yaramadı bu kadar beklememeliydim sanırım korktum hep ciddi bir şey olmasından erteledikçe erteledim gecer diye bekledim..ama yok yani geçtiği falan
sakin olmaya calısıyorum kotu enerji olaylarını bilen bir insanım ama ben bile kendime hakim olamıyorum... aklıma hep askım geliyo falan sacma sapalak seyler kuruyorum kafamda
nurayım gecmiş olsun cok cok... ben de sevmiyorum bu ayları gecip gitsin ne olur dugun gunumuz gelsin
zehram hoşgeldin.Günaydın kızlar
güzel haftalar
Çağlam pelinim ben geçen senelerde saçım için sinameki kürü yapıyordum.. çok fark eder bi uzama elde edemedim ama saçlarım sağlıklıydı.. Bioblasın saç uzamaya yardımcı şampuanı çıkmış onu alıcam. ve kürlere yeniden başlıcam.. kararlıyım uzatıcam bu saçları
Kızlar iş konusunda hakkımızda hayırlısı olsun.. Bende iş konularında genellikle şanslı olamayan kişilerdenimBuna da şükür diyorum. Bi engeliniz yoksa da işi bırakmak için hiç düşünmeyin.. Sağlıktan önemli değil çünkü
Çağlam geçmiş olsun tatlım.. Hastalıkların en temel nedeni stres.. Dikkat et kendine..
Kızlar 20 ocakta Allstar maçına gidiyoruz sevdicekle
merhaba dovee, öncelikle hakkında hayırlısı olsun. benim fikrimi sorarsan da bekle derim. çünkü nişanlın bazı konularda sana o güveni sağlayamamış. aldığı maaşı ailesine vermesi onu ilgilendirir tabii ama sizin evleneceğiniz gerçeği de var. ev için hazırlıklar yapması gerekir. annesinin harçlık vermesi tuhaf geldi.belki oğlu çok harcıyor diye alıyordur ama senin şehrine gelmiş nişan kız tarafın ait ona da tamam. ama bir yemeğin parasını jest olsun diye bile en azından dile getirebilirdi. ben bu konularda dikkat ederim ve dediğin gibi ben de rahatsız olurdum.
fotoğrafcı için annesini arayıp ne yapayım demek ne demek ya(bu arada annesi gercekten iyi olabilir ama ne istiyosun vs vs demeleri sadece laf da olabilir. istemekle değil içinden gelerek vermek gerekir bazı seyleri)
hediye alıp almama konusuna gelince de her zaman alamaz insan tabi ama hediye sadece parayla alınmaz sana kendi birseyler hazırlayabilir. bu davranıslar bende de soru işaretine sebep olurdu.
farklı sehirlerdesin ama iyi gözlemle. acele etme bence.
günaydın kızlar...
büşracım sağ ol iyi dileklerin için inşallah hakkımda hayırlısı olur... ben bir kere soğudum ya artık cidden çekememeye başladım yataktan kalkamıyorum isteemeye istemeye geliyorum
annemle de konuştuk dün... benim dilim de 1 yıldır geçmeyen hiç ama hiç aftlar oluyor sebebini bilmiyorum ama internete baktıgımda hiç iyi şeyler görmedim!!!! iki hafta sonra doktora gidicem daha önce iki kez gittim gargara verdiler ama bir işe yaramadı...
ailem saglıgımdan endişe etmeye basladı o kadar işine sahip çık diyen annem bile artık işi bırakmamı istiyor...
cidden napacagımı bilemiyorum kızlar sanırım dun tum gun agladım... ciddi bir hastalıgım yoktur inşallah
Nurayım hoşbuldukzehram hoşgeldin.
zehram bizde gidiyoruzzzzz gündüz veeeee ataşehirde diye gidicezzzzzzz süprizlerimden biri bilett :))))))))))
günaydın kızlar
bu hafta gelinlik haftaminşallah içime sinen birsey begenirim ve dikime baslanır artık
özgem ben de sürünerek kalktım.servisi kaçırıyordum
hala da uyukluyorum
canım aynen bahsettiğin gibi bişey benimkinin katıldığı da. gündüz toplantı, akşam eğlence. son gün gala falan..
üstelik antalyadaki otellerde. her türlü turistin olduğu yerler.
fakat çok şükür bi sıkıntı olmuyo. olacağını da hiç sanmıyorum
Günaydınnn canlarım...nasılsınız?yogun bi haftasonunu arkamda bıraktım ama daha yogun bi hafta içi beni bekliyokemiklerim kırılıyo resmen....cumartesi pazar sınav vardı...sınav sonrası evle ugrastık...esyalar tasındı salona yıgıldı..tabi kolilenmiş olanlar...yorgan yastık değil...çünkü temzlik çarsamba yapılcak.bugün perde ölçüleri alınacak..yarın beyaz esyalar gelecek...carsamba temzlik-mutfagı erleştirme....oyyy oyy Rabbim kolaylık versin
Nurayım hoşbulduk
gizimm ciddimisinaldınmı biletleri biz daha almadık sevdicek bakıcak neresi daha iyi olur öle alıcaz görüşelim azıcık ordaaa ayaküstüde olsa
teşekkür ederim canım cevapladığın içinde çok sağol nişanlımla da açık açık konuştum dün akşam dedim bekar olsaydın aldığını annene vermen güzel bir davranış ama nişanlısın artık belki savurgan olduğunu düşündüğün için veriyosun ama senin bu sorumluluğu alman gerekir ilerde ikimizde zor günler yaşarız dedim nişanda mesela çok hoş olmadı mahçup oldun ödeyemediğin için ki adana istanbulun yarısı ucuzluktadır bu konularda ona rağmen böyle olmadı yalnış anlama dedim ama gerçekten hoş bi durum değildi dedim o da dedi ben çarçur edip yemiyorum parayı anneme veriyorum o da ne lazımsa hallediyor dedi gelniyle arası ii olsun diye heyecanlıda olduğu için o halletmek istiyor dedi bende dedim senin de düşünmen gerekiyo 5 ay sonra evlenmeyi düşünüyorsak artık ikimizde sorumluluk sahibi olmak zorundayız dedim pek anlaşamadık daha sonra tekrar aradı sen haklısın dedi kafanda ki soru işaretlerini silecem dedi ama bakalım canım ben hala aynı görüşteyim bişeyleri kendi düşünmek zorunda sorumluluk sahibi olmazsa zor bi evliliğimiz olur hepsini düşünüyorum ama nişanda olanlar da hoş değildi hem abime hem ablama hem arkadaşıma karşı onun kadar bende zor durumda kaldım kötü oldumm
sağ olun kızlar inşallah yoktur bişey dualarınız bekliyorum ...
gizom demir eksikligi cıkmadı tahlil yaptırmıstım gecen yıl degerlerimde bir sorun yoktu
kafam rahat olsaydıda ben de bilet alıp sevgilime supriz yapsaydım
ben gidemiyorum kızlar sadece şirket çalışanlarına olduğ için.. ikimizin gidebileceği yerlere götürür sağolsun
cevap yazmış önce demiş ki ' maalesef mesajın açılmıyo tatlım çok uuzn galiba.. sormadım farzet boşver'
sonra tekrar yazmış 'okudum en son git demişsin aşkım, teşekkür ederim'
dalga geçiyo benimle sanırım.. çünkü hiç de öyle gönüllü bi şekilde git yazdığım bi mesaj değildi.. hatta son cümlesi 'sen bilirsin bu kadar önemliyse senin için partiler git' ti..
cevap yazmıcam ne istiyosa yapsın..
keyfi bişey bu sonuçta.. gitmese de olur ama gitmek istiyosa da keyfi bilir
aradı şimdi başka bişey sordu o konuyu açmadı ben de soğuk konuştum bi problem mi var dedi yok dedim kapattık
bu huyumu da sevmiyo canını sıkan bişey varsa söyle trip yapma dedi daha dün ama yok huyumu değiştiremiyorum.. taş kesiliyorum resmen moralşm bozulunca
[ı]günaydın herkeseee yine kasvetli soğuk bi pazartesi ve ben yine sürünerek geldim işe[/ı]
günaydınnn canlarım...nasılsınız?yogun bi haftasonunu arkamda bıraktım ama daha yogun bi hafta içi beni bekliyokemiklerim kırılıyo resmen....cumartesi pazar sınav vardı...sınav sonrası evle ugrastık...esyalar tasındı salona yıgıldı..tabi kolilenmiş olanlar...yorgan yastık değil...çünkü temzlik çarsamba yapılcak.bugün perde ölçüleri alınacak..yarın beyaz esyalar gelecek...carsamba temzlik-mutfagı erleştirme....oyyy oyy rabbim kolaylık versin
günaydın kızlarr nasılsınız bol karlı bir sabahtan herkese merhaba...Gelinlik nasıl bişey olacak acep aslı bugün uçakla yurtdışında bir yere gidiyordum ya oteller falan on numaraydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?