'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet canım, söylemişsin zaten mail atmışsın şimdi gördüm ben o yazını.
nişanlın da biliyo seni, anlayışla karşılar ve gitmez inşallah

canım aynen bahsettiğin gibi bişey benimkinin katıldığı da. gündüz toplantı, akşam eğlence. son gün gala falan..
üstelik antalyadaki otellerde. her türlü turistin olduğu yerler.
fakat çok şükür bi sıkıntı olmuyo. olacağını da hiç sanmıyorum

Zehroşummmmm hosgeldin bal kaymak...özledm seni...nasılsın kuzummm
Hoşbuldum tatlımm bende çok özledim valla sizleri.. son günlerde pek giremedim de.. napıon bidenemm

özgemm yine kıskançlık baş göstermiş anlaşılan :26: birlikte gitme şansınız yok mu :26:

Gördüm kuzum elcağızlarına sağlık senin
Bu arada kıskançlık konusu bizde tam tersi yaa dün tayt alacaktım izin vermedi beyimiz ama kuzum sanada hak vermiyor değilim senide götürsün

amin canım sağol.
gelsin şu bahar-yaz ayları artık cidden.

zehram hoşgeldin.

teşekkür ederim canım cevapladığın içinde çok sağol nişanlımla da açık açık konuştum dün akşam dedim bekar olsaydın aldığını annene vermen güzel bir davranış ama nişanlısın artık belki savurgan olduğunu düşündüğün için veriyosun ama senin bu sorumluluğu alman gerekir ilerde ikimizde zor günler yaşarız dedim nişanda mesela çok hoş olmadı mahçup oldun ödeyemediğin için ki adana istanbulun yarısı ucuzluktadır bu konularda ona rağmen böyle olmadı yalnış anlama dedim ama gerçekten hoş bi durum değildi dedim o da dedi ben çarçur edip yemiyorum parayı anneme veriyorum o da ne lazımsa hallediyor dedi gelniyle arası ii olsun diye heyecanlıda olduğu için o halletmek istiyor dedi bende dedim senin de düşünmen gerekiyo 5 ay sonra evlenmeyi düşünüyorsak artık ikimizde sorumluluk sahibi olmak zorundayız dedim pek anlaşamadık daha sonra tekrar aradı sen haklısın dedi kafanda ki soru işaretlerini silecem dedi ama bakalım canım ben hala aynı görüşteyim bişeyleri kendi düşünmek zorunda sorumluluk sahibi olmazsa zor bi evliliğimiz olur hepsini düşünüyorum ama nişanda olanlar da hoş değildi hem abime hem ablama hem arkadaşıma karşı onun kadar bende zor durumda kaldım kötü oldumm

Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine sağlık herşeyden önemli biz insanlar para kazanmak için sağlımızdan oluyoruz sonrada sağlığımızı geri kazanmak için tüm varlığımızdan ben bu işten bişey anlamadım

kızlar günaydın pek giremiyorum yoğun geldi 2013 ama iyi geldi çok az kaldı kavuşmama sadece 10 bide fikir isticem cumartesi kalpli kutu aldım 2 ocaktada bana güller göndermişti gülleri kalpli kutuya koydum bazılarınında yapraklarını koycam bide sosyal aktivitew biletlerini veeee gönderilmemiş mektuplarımı sizce nasıl bir hediye olur :)))) çok romantikleştim bu askerlik boyuncaaa

nurayım canım geçmiş olsun çok kötü bişi Allah acil şifalar versin bizde şu sıra kötü şelerle uğraştık son 2 haftadır kayıplarımız oldu ama atlattıcaz şükür

çağla canım sanada çok geçmiş olsun ama inan öyle büyütülecek bişi yoktur canım sıkma kendini bende çok kuruyorum bazen doktora gitmem gerek gitmiyorum annemede söledim ona kavuşmadan ölmek istemiyorum diye çok üzücü ama Allahım sağlık versin gerisi önemli değil inşallah sende sadece kafanda kurmuş olursun kötü düşünme bişicik yoktur canom doktorda sölicektir demir eksikliğinden kaynaklanıyor ne varsa özellikle zayıflık tatlım

zehram bizde gidiyoruzzzzz gündüz veeeee ataşehirde diye gidicezzzzzzz süprizlerimden biri bilett :))))))))))

ben gidemiyorum kızlar sadece şirket çalışanlarına olduğ için.. ikimizin gidebileceği yerlere götürür sağolsun
cevap yazmış önce demiş ki ' maalesef mesajın açılmıyo tatlım çok uuzn galiba.. sormadım farzet boşver'
sonra tekrar yazmış 'okudum en son git demişsin aşkım, teşekkür ederim'
dalga geçiyo benimle sanırım.. çünkü hiç de öyle gönüllü bi şekilde git yazdığım bi mesaj değildi.. hatta son cümlesi 'sen bilirsin bu kadar önemliyse senin için partiler git' ti..
cevap yazmıcam ne istiyosa yapsın..
keyfi bişey bu sonuçta.. gitmese de olur ama gitmek istiyosa da keyfi bilir

aradı şimdi başka bişey sordu o konuyu açmadı ben de soğuk konuştum bi problem mi var dedi yok dedim kapattık
bu huyumu da sevmiyo canını sıkan bişey varsa söyle trip yapma dedi daha dün ama yok huyumu değiştiremiyorum.. taş kesiliyorum resmen moralşm bozulunca

zehram hoşgeldin.
Nurayım hoşbulduk

zehram bizde gidiyoruzzzzz gündüz veeeee ataşehirde diye gidicezzzzzzz süprizlerimden biri bilett :))))))))))

gizimm ciddimisin aldınmı biletleri biz daha almadık sevdicek bakıcak neresi daha iyi olur öle alıcaz görüşelim azıcık ordaaa ayaküstüde olsa

günaydın kızlar

bu hafta gelinlik haftam inşallah içime sinen birsey begenirim ve dikime baslanır artık

özgem ben de sürünerek kalktım.servisi kaçırıyordum

hala da uyukluyorum

canım gelınlığe başlıyorsun demek oyy oy ne güzelll
inşllah güzel olur ıstedığın gıbı

evet nuray bizim de genelde antalyada oluyor. o kişi kendini bildikten sonra cidden sıkıntı yok. sapıtanlar yok mu dolu..Allah ıslah etsin.

ayyy çağlamm kendimi gördüm vallahaa
bende dün sınava girdim ordan doğru eve.iyi ki gitmişiz mutfak su içindeydi
çamaşır makinasının bağlandığı musluk akıtmış :26:
neyse temizledik tesisatçı gelecek bu hafta.
salon perdeleri geldi çok cici oldu yorulduk ama sonra bide battaniye alıp kahve keyfi yaptık ki..sormayın gitsin

özgem içinden ne geliyosa söyle , bence gidip gitmemek ona kalsın... benimkini göndermemiştim ben

hülyacım hoşgeldinn aramızaa

diğer tüm hatunlarada günaydınnnn

Nurayım hoşbulduk

gizimm ciddimisin aldınmı biletleri biz daha almadık sevdicek bakıcak neresi daha iyi olur öle alıcaz görüşelim azıcık ordaaa ayaküstüde olsa

canım hangi katagörüyü alsam diye kafa patlatıyorum bende :)))) sırf gündüz diye gitmek istiyorum 2. katagörimi alsam bilmiyorum :))))))) canım inşalllah gideriz valllla

şubattada bostancı gösteri merkezinde sezen aksu konseri var :)))))))) anadoluda gidiyorsanız bunuda bilgilendireyim hemencecik

biz geldiği gibi bütün sosyal olaylara dalcaz yineeee

sağ olun kızlar inşallah yoktur bişey dualarınız bekliyorum ...

gizom demir eksikligi cıkmadı tahlil yaptırmıstım gecen yıl degerlerimde bir sorun yoktu

kafam rahat olsaydıda ben de bilet alıp sevgilime supriz yapsaydım

bence kafandan soru işaretlerini silsin annesinin hevesi varsa da olabilir normal ama bu sekilde yapılmaz. nişanlının hevesi yok muymuş peki_? evlenince de annesi mi tutacak hesaplarını oğlunun? evlenmek demek herkesten ayrı ayakta durabilmek demektir. nişanlın daha aldıgı parayı tutmayı bilmiyor ise bu sorun demektir. hem de ciddi sorun.

çağlam canım bak demir eksikliğinde yok eeee ne die kuruyorsun kuzum ne varsa kansızlıktan çıkıyor kafana takma inan bende kaç gündür kabus yaşıyorum kalbimden korkuyorum bende dün biryere uzanırken yine sıkıştı emin ol kurunca olmuyor

alllll sende bilet canım iyi gelecektir

biz geldiği gibi cem yılmaza gidicez vallla ağzım açık gülesim var artık gülmek istiyorum bağıra bağıraaa

trip atmayı bende cok yaparım benimki de sinir olur. söyle surat asma diye.

ama yazdıgı cevaplara bakılırsa gitmek istiyor ve laf olsun diye sormus gibi :44::44:

[ı]günaydın herkeseee yine kasvetli soğuk bi pazartesi ve ben yine sürünerek geldim işe [/ı]

günaydın özgemmmmmm
hava buralardada buz buzzz resmen...

çağlam günaydın valla seni okurken ben yoruldum kuzum yaaa ama olsunnnnn keşke bnede içime sinen evimi bulsamda bende böyle yorulsam yaaaaa

günaydın kızlarr nasılsınız bol karlı bir sabahtan herkese merhaba... Gelinlik nasıl bişey olacak acep aslıbugün uçakla yurtdışında bir yere gidiyordum ya oteller falan on numaraydı

günaydın elifimmmm

bende gelinlik derdindeyim şuandaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…