ben gidemiyorum kızlar sadece şirket çalışanlarına olduğ için.. ikimizin gidebileceği yerlere götürür sağolsun
cevap yazmış önce demiş ki ' maalesef mesajın açılmıyo tatlım çok uuzn galiba.. sormadım farzet boşver'
sonra tekrar yazmış 'okudum en son git demişsin aşkım, teşekkür ederim'
dalga geçiyo benimle sanırım.. çünkü hiç de öyle gönüllü bi şekilde git yazdığım bi mesaj değildi.. hatta son cümlesi 'sen bilirsin bu kadar önemliyse senin için partiler git' ti..
cevap yazmıcam ne istiyosa yapsın..
keyfi bişey bu sonuçta.. gitmese de olur ama gitmek istiyosa da keyfi bilir
aradı şimdi başka bişey sordu o konuyu açmadı ben de soğuk konuştum bi problem mi var dedi yok dedim kapattık
bu huyumu da sevmiyo canını sıkan bişey varsa söyle trip yapma dedi daha dün ama yok huyumu değiştiremiyorum.. taş kesiliyorum resmen moralşm bozulunca
ayyy çağlamm kendimi gördüm vallahaa
bende dün sınava girdim ordan doğru eve.iyi ki gitmişiz mutfak su içindeydi
çamaşır makinasının bağlandığı musluk akıtmış :26:
neyse temizledik tesisatçı gelecek bu hafta.
salon perdeleri geldi çok cici olduyorulduk ama sonra bide battaniye alıp kahve keyfi yaptık ki..sormayın gitsin
özgem içinden ne geliyosa söyle , bence gidip gitmemek ona kalsın... benimkini göndermemiştim ben
hülyacım hoşgeldinn aramızaa
diğer tüm hatunlarada günaydınnnn
merhaba dovee, öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Benim fikrimi sorarsan da bekle derim. çünkü nişanlın bazı konularda sana o güveni sağlayamamış. Aldığı maaşı ailesine vermesi onu ilgilendirir tabii ama sizin evleneceğiniz gerçeği de var. Ev için hazırlıklar yapması gerekir. Annesinin harçlık vermesi tuhaf geldi.belki oğlu çok harcıyor diye alıyordur ama senin şehrine gelmiş nişan kız tarafın ait ona da tamam. Ama bir yemeğin parasını jest olsun diye bile en azından dile getirebilirdi. Ben bu konularda dikkat ederim ve dediğin gibi ben de rahatsız olurdum.
Fotoğrafcı için annesini arayıp ne yapayım demek ne demek ya(bu arada annesi gercekten iyi olabilir ama ne istiyosun vs vs demeleri sadece laf da olabilir. Istemekle değil içinden gelerek vermek gerekir bazı seyleri)
Hediye alıp almama konusuna gelince de her zaman alamaz insan tabi ama hediye sadece parayla alınmaz sana kendi birseyler hazırlayabilir. Bu davranıslar bende de soru işaretine sebep olurdu.
Farklı sehirlerdesin ama iyi gözlemle. Acele etme bence.
günaydınlarrr
çok çok güzel bi hafta olsunnn...
trip atmayı bende cok yaparımbenimki de sinir olur. söyle surat asma diye.
ama yazdıgı cevaplara bakılırsa gitmek istiyor ve laf olsun diye sormus gibi :44::44:
günaydın kızlar.
nurayım ben komple nefret etmeye basladım bu yıldan 7 gun ıcınde bıton olay yasadım.. hastalıktan kurtulamadım, 15 gun ıcınde 2.ye regl oldum, cocukluk arkadaşım öldü, ablam işten çıkıyo istifasını verdi büssürü olaylar yaşadık devammında ıns bu kadar olaylar yasamadan kurtulur o lanet yerden.. Dün evden cıkmak ıstemedım hıııc sevgılıım geldı gun boyu tv ızledık uyuduk uyandık yemekler yaptım ona her pazar boyle gecse keskee sadeceee uyusaak uyansak bısıler yıyıp gene uzanarak tv ızlesek ..
geldiğiin gibi git 2013 bian eveell gitt biiit!
canım anadolu uzak kalır bize.. benimde aklımda 2. kategori varcanım hangi katagörüyü alsam diye kafa patlatıyorum bende :)))) sırf gündüz diye gitmek istiyorum 2. katagörimi alsam bilmiyorum :))))))) canım inşalllah gideriz valllla
şubattada bostancı gösteri merkezinde sezen aksu konseri var :)))))))) anadoluda gidiyorsanız bunuda bilgilendireyim hemencecik
biz geldiği gibi bütün sosyal olaylara dalcaz yineeee
canım facede paylaşmışsın çocukluk arkadaşınmıydı o.. çok üzüldüm. başınız sağolsun tatlımgünaydın kızlar.
nurayım ben komple nefret etmeye basladım bu yıldan 7 gun ıcınde bıton olay yasadım.. hastalıktan kurtulamadım, 15 gun ıcınde 2.ye regl oldum, cocukluk arkadaşım öldü, ablam işten çıkıyo istifasını verdi büssürü olaylar yaşadık devammında ıns bu kadar olaylar yasamadan kurtulur o lanet yerden.. Dün evden cıkmak ıstemedım hıııc sevgılıım geldı gun boyu tv ızledık uyuduk uyandık yemekler yaptım ona her pazar boyle gecse keskee sadeceee uyusaak uyansak bısıler yıyıp gene uzanarak tv ızlesek ..
laf olsun diye soracağını sanmıyom gitme desem gitmez ama yine de belli olmaz tabi aslım.. görcez bakalım
kusura bakmasın ama benden tribin alasını görecek.. çok canım sıkıldı.. bekar arkadaşlarından bi farkı olmalı bence
ben doğru bulmuyom evli ya da evlenme arifesindeki adamların partilere gitmesini
bu aldatçak diye de değil.. öyle ortamda bulunmasından rahatsızlık duyuyorum ki ben televizyonda açık bi kız çıkınca bile siniri bozulan biriyim
öfff neyse ya naparsa yapsın düşünmücem artık.. zaten aramız limoniydi kaç gündür.. dün de kavga etmiştik
bu da üstüne çok iyi oldu valla aferin..
Sen o doktora gidiceksinnn ve doktor sana güzel şeyler solicekkk inancım tam olarak bu kurabiyeemmmpelom son gunlerde cıkan bişey olsa direk ona baglıcam zaten ama 1 yıldır var bu mevzu doktora iki kez gttim butun kan tahlilleri yapıldı hiçbirsey cıkmadı demir eksikligi vs gibi.
garagara verdiler hiçbir işe yaramadı bu kadar beklememeliydim sanırım korktum hep ciddi bir şey olmasından erteledikçe erteledim gecer diye bekledim..ama yok yani geçtiği falan
sakin olmaya calısıyorum kotu enerji olaylarını bilen bir insanım ama ben bile kendime hakim olamıyorum... aklıma hep askım geliyo falan sacma sapalak seyler kuruyorum kafamda
nurayım gecmiş olsun cok cok... ben de sevmiyorum bu ayları gecip gitsin ne olur dugun gunumuz gelsin
Aşkımm aşkımmm deme olegünaydın kızlar.
Kızlar sizce haksızlık mı ettim dün sevdiceğim aldı evden beni sınava götürdü kaynanam aradı biz yolu yarılamıştık Nebil dedi neyi unuttun anne dedi bişey unutmadım eline bak dedi yüzüğünü unutmuş ama ilk kez bende bu konuda çok hassasım sac kesim büküm işiyle uğraştığı için çalışırken takmıyor ona amennah ama benimleyken veya tek çıktığında takması lazım değil mi ya ben çabuk sinirleniyorum elimden değil dünü zehir ettim kendine geri dönim dedi izin vermedim işte baya surat astım sizce o kadar uzatmam anlamsız mıydı?:18::18::18:
Kızlar sizce haksızlık mı ettim dün sevdiceğim aldı evden beni sınava götürdü kaynanam aradı biz yolu yarılamıştık Nebil dedi neyi unuttun anne dedi bişey unutmadım eline bak dedi yüzüğünü unutmuş ama ilk kez bende bu konuda çok hassasım sac kesim büküm işiyle uğraştığı için çalışırken takmıyor ona amennah ama benimleyken veya tek çıktığında takması lazım değil mi ya ben çabuk sinirleniyorum elimden değil dünü zehir ettim kendine geri dönim dedi izin vermedim işte baya surat astım sizce o kadar uzatmam anlamsız mıydı?:18::18::18:
bence kafandan soru işaretlerini silsin annesinin hevesi varsa da olabilir normal ama bu sekilde yapılmaz. nişanlının hevesi yok muymuş peki_? evlenince de annesi mi tutacak hesaplarını oğlunun? evlenmek demek herkesten ayrı ayakta durabilmek demektir. nişanlın daha aldıgı parayı tutmayı bilmiyor ise bu sorun demektir. hem de ciddi sorun.
o da öyle dedi evlenince paramı anneme verip anne bizim evliliğimizi yönet dicek halim yok şimdlilk böyle bu durum evlenince böyle olmicak dedi bende şimdiden başla bu sorumluluğa dedim ama bakalım ama şöylede bişey var benim rhtsız olduğum bi huyu varsa onu düzelteceğine söz veriyo ve sözünü tutuyo önemli olan gerçekten farkına varması bunun da farkına vardı çok şükür umarım düzeltir düzeltene kadar düğün tarihi kesinleşmick çünkü :44:
iyi de trip yapma diyolar ama anlayıslı da değiller Özgemm...söylediğimiz de anlasalar trip yapmayız zaten....böyle de bi sorun var.bizde de aynısı yani....
bende dicektim ki Mügem nerelerdeee....hosgeldin kuzum benim....aklıma sen geldin zaten...müge de aynı telas içindedir diye gecirmedim değil yani içimden...hayırlısıyla gecseydik evimize dimi datlişkomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?