'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

iyi de trip yapma diyolar ama anlayıslı da değiller Özgemm...söylediğimiz de anlasalar trip yapmayız zaten....böyle de bi sorun var.bizde de aynısı yani....

bende dicektim ki Mügem nerelerdeee....hosgeldin kuzum benim....aklıma sen geldin zaten...müge de aynı telas içindedir diye gecirmedim değil yani içimden...hayırlısıyla gecseydik evimize dimi datlişkomm

günaydın kızlar.

nurayım ben komple nefret etmeye basladım bu yıldan 7 gun ıcınde bıton olay yasadım.. hastalıktan kurtulamadım, 15 gun ıcınde 2.ye regl oldum, cocukluk arkadaşım öldü, ablam işten çıkıyo istifasını verdi büssürü olaylar yaşadık devammında ıns bu kadar olaylar yasamadan kurtulur o lanet yerden.. Dün evden cıkmak ıstemedım hıııc sevgılıım geldı gun boyu tv ızledık uyuduk uyandık yemekler yaptım ona her pazar boyle gecse keskee sadeceee uyusaak uyansak bısıler yıyıp gene uzanarak tv ızlesek ..

geldiğiin gibi git 2013 bian eveell gitt biiit!

aslım günaydın sana katılıyorummm bebemmmm doğru söze ne gerek.

günaydınlarrr
çok çok güzel bi hafta olsunnn...

günaydın müügecimmmmmm

Kızlar sizce haksızlık mı ettim dün sevdiceğim aldı evden beni sınava götürdü kaynanam aradı biz yolu yarılamıştık Nebil dedi neyi unuttun anne dedi bişey unutmadım eline bak dedi yüzüğünü unutmuş ama ilk kez bende bu konuda çok hassasım sac kesim büküm işiyle uğraştığı için çalışırken takmıyor ona amennah ama benimleyken veya tek çıktığında takması lazım değil mi ya ben çabuk sinirleniyorum elimden değil dünü zehir ettim kendine geri dönim dedi izin vermedim işte baya surat astım sizce o kadar uzatmam anlamsız mıydı?:18::18::18:

trip atmayı bende cok yaparım benimki de sinir olur. söyle surat asma diye.

ama yazdıgı cevaplara bakılırsa gitmek istiyor ve laf olsun diye sormus gibi :44::44:

laf olsun diye soracağını sanmıyom gitme desem gitmez ama yine de belli olmaz tabi aslım.. görcez bakalım
kusura bakmasın ama benden tribin alasını görecek.. çok canım sıkıldı.. bekar arkadaşlarından bi farkı olmalı bence
ben doğru bulmuyom evli ya da evlenme arifesindeki adamların partilere gitmesini
bu aldatçak diye de değil.. öyle ortamda bulunmasından rahatsızlık duyuyorum ki ben televizyonda açık bi kız çıkınca bile siniri bozulan biriyim
öfff neyse ya naparsa yapsın düşünmücem artık.. zaten aramız limoniydi kaç gündür.. dün de kavga etmiştik
bu da üstüne çok iyi oldu valla aferin..

özlemim günaydın

bu hafta benim gelinlik ve balayı secme haftam yaptıgımız plana göre

cok heyecanlıyım

özgecim bence problem yapmamalısın bebeğim
siz artık evli sayılırsınız bence kendinizi asla böyle bir konuda huzursuz etmemelisin...

Benim sevdiceğinde her yıl istanbul şişli tarafında bar tarzı bir mekanda yemeği olur ve eşli katılım yasak. Çünkü yöneticiler ceplerinden ödüyorlar personellerine bu yemeği sadece personel katılıyor yani ... VE GECE 1-2 LERE KADAR SÜRÜYOR ALKOL YEMEK MÜZİK LOŞ BİR ORTAMDA EĞLENCE ANLAYACAĞIN

Ama bende problem yapmıyorum..

çünkü nişanlım o ortamdan benim yüzümden geri kalırsa eğer bana cephe alabilir daha sonra ...
Bence güvenmelisin kocişineeeee

Son düzenleme:

Ay kuzum kıyamam sana ben yaa herkeste bi problem hani 2013 süper gelecekti bize ne oldu ki iyi düşünelim iyi olsun:18::18::18:

Kızlar sizce haksızlık mı ettim dün sevdiceğim aldı evden beni sınava götürdü kaynanam aradı biz yolu yarılamıştık Nebil dedi neyi unuttun anne dedi bişey unutmadım eline bak dedi yüzüğünü unutmuş ama ilk kez bende bu konuda çok hassasım sac kesim büküm işiyle uğraştığı için çalışırken takmıyor ona amennah ama benimleyken veya tek çıktığında takması lazım değil mi ya ben çabuk sinirleniyorum elimden değil dünü zehir ettim kendine geri dönim dedi izin vermedim işte baya surat astım sizce o kadar uzatmam anlamsız mıydı?:18::18::18:

canım anadolu uzak kalır bize.. benimde aklımda 2. kategori var

canım facede paylaşmışsın çocukluk arkadaşınmıydı o.. çok üzüldüm. başınız sağolsun tatlım

dediğine katılıyorum bekar arkadaslarından bir farkı olması gerekir. ben gala yemegi gibi sandım.

ayrıca yılbası gecmiş bitmiş neyin eglencesi bu. gitmemesi pek birsey değiştirmez.

umarım güzel olur. sakin ol canım

Sen o doktora gidiceksinnn ve doktor sana güzel şeyler solicekkk inancım tam olarak bu kurabiyeemmm Hiiç üzülme hiiç, sana güzel enerji yolluyorum canım benimmm
Aşkımm aşkımmm deme ole kötüye yorma hepsinde vardır mutlaka bi hayır... Bi kapı kapanır, bi kapı açılırr bebiiiiğimmm benimmm seni çok seviyorummm, üzülmee herşey yoluna giricekk tez zamanda... Yeterki sağlığımız, huzurumuz yerinde olsun, gerisi boooş...

Mavişimm olabilir bu tarz şeyler, duştan çıkmış olabilir dikkat etmeli miydi? evet... Ama unutmuş o yüzden çok da kızma ama tolerans sağlama bu konuda da... alışmasın enişte yani rahata

merhaba ben aslı hosgeldin

ben de önerserim yüzük olayını ama unutmuş olabilir insanlık hali. uzatma canım daha fazla. bu tarz seyler yüzünden an'ı yaşayamıyoruz.

ben de cok unuttum yüzüğümü şimdi daha dikkat ediyorum

bence insanlık hali hepimizde oluyo...farkedince üzülüyoruz tabi...isteyerek yapmamıs zaten....sac kesim işinde tehlikeli onun için yüzük.ayıp etm,işsin gönlünü al derim mavişcan

o da öyle dedi evlenince paramı anneme verip anne bizim evliliğimizi yönet dicek halim yok şimdlilk böyle bu durum evlenince böyle olmicak dedi bende şimdiden başla bu sorumluluğa dedim ama bakalım ama şöylede bişey var benim rhtsız olduğum bi huyu varsa onu düzelteceğine söz veriyo ve sözünü tutuyo önemli olan gerçekten farkına varması bunun da farkına vardı çok şükür umarım düzeltir düzeltene kadar düğün tarihi kesinleşmick çünkü :44:

gizom inşallah oyledir arkadasım da oyle diyor zayıflıktan vitaminsizlikten gecmiyor işte neden abartıyorsun diye... ama ben kendimi bildim bileli zayıfım hayatımda bundan daha fazla stres altında oldugum donemlerde oldu...

kurmak yazmak istemiyorum artıkkk doktora gideyim ve iyi şeyler olsun

off pastammmm deme oyle nolur... gececek ama cok guzel gececek.. sıkma canını uzulme lutfen ablan dularımda cok daha iyi bir yer için cıktı bence goreceksin...

pelomm limonatam... yerim ben senin o guzel enerjilerini yaaa temiz kalpli dostlarım benim...

hakkınızda hayırlısı olsun canım.

dediğim gibi iyi gözlemle. bazı seyler huy yapı meselesidir değişmez. düzeldi sanırsın. evlenince sarpa sarar.

umarım hersey güzel olur ve nişanlın gercekten dilediğin gibi ceki düzen verir kendine.

Canım kendin demişsin ilk kez unuttu diye insanlık hali Bende çok unutyorum ama bilinçli olarak yapmıyorum Bu konuda hassas olduğunu belirt dikkat etmesini iste ama bütün günü zehir etmen haksızlık olmuş gerçekten Gönlünü al cnm nişanlının

kızlar acil fotolarıma bakınnnnn

ilk defa gelinlik denedimmm...

KIZLAR gelinlik üzerime göre değil biraz büyük ok işareti ile gösterdiğim yerderler biraz daraltılacak . ve etek ucları o kadar geniş açıklıkta değil daha dar olacak ...
fotodan belli olmuyor ama gelinliğin üzerinde eğır boncuk işlemeler mevcut...
ben biraz daha fazla işleme yaptırıcam ve renkli parlayan tas değilde kristal beyaz parlayan taş kullanılacak ....
ve işlemeler biraz daha eteklere kadar inecek tamamen el işçiliğiymiş..
henüz net karar vermedim tabi ama genel olrak model istediğim tarz..

benim istediğim değişiklikler yapıldığı takdirde tabi daha fazla taş ve bu taşlar beyaz parlıcak renkli janjanlı değil o yüzden biraz pahlı oluyormuş..
kadın bu gelinliğin kirasına 2800 dedi
zar zor 2400 indirdik nakit tabi...

ama daha net değil kararımn

Son düzenleme:

ayy evet canım az kaldı valla
evdeyken biz çok güzel vakit geçiriyoruz inşallah öyle devam eder
dün ben süpürdüm benimkinede vileda yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…