'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayy evet canım az kaldı valla
evdeyken biz çok güzel vakit geçiriyoruz inşallah öyle devam eder
dün ben süpürdüm benimkinede vileda yaptırdım

alıssın evlenince yapmaya.

amin Allah agzınızın tadını hic bozmasın.

---

özlem gelinlik güzel ama 2400 kira için ise yazık günah o fiyata diktirirsin hem de sende kalmıs olur

Hoş buldum Hülya bende ama maviş dersen daha çok sevinirim elimden geleni yapıyorum neyse şimdilik düzelltim gibi bakalım şimdi haksızlık ettiğimin farkındayım ama benimde böle düzeltemesemde bi yapım var

bence insanlık hali hepimizde oluyo...farkedince üzülüyoruz tabi...isteyerek yapmamıs zaten....sac kesim işinde tehlikeli onun için yüzük.ayıp etm,işsin gönlünü al derim mavişcan

Tamam kuzum alacam yaa hemencicik dün sinema bileti almış yemek organizasyonu yapmış hepsi yandı tabi ki bana o sinirle bana sölememiş daha az önce söledi

çağlam çok geçmiş olsun, ben de kızlara katılıyorum stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama sen muhakkak git doktora ve güzel haberlerle gel inşallah

nurayım akrabalarına da çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşsinler inşallah

nazlım başın sağolsun öncelikle, Allah mekanını cennet eylesin.. ablan da çok daha güzel bi iş bulsun inşallah

all star a biz de mi gitsek ya ben çok severim

2013 bana da depresyondan başka bişey getirmedi valla umarım hepimiz için güzel günler yakındadır

heyyyyyyy kızçeler nirdesiniz yorumları bekliyorummmmmmmmmmmmmmm gelinliğimeee bazı değişiklikler yapılacak üstünde nasıl olacak öyle bi bakın ağlarım heeeee bakmazsanız

Tamam canım evet ilk kez unuttu beni alttan almaya çalışıyor tamam dikkat edecem diyor bende şimdi mantıklı düşününce bu kadr uzatmamam lazımdı

özlemim gelinlik çok güzel ama ben de aslıma katılıyom kira parası çok fazla canım yaaa
bak ben indirimdeyken 1.500 e aldım gelinliğimi.. kira da değil
bence bikaç yer daha gezin aynı fiyata satın alacağın gelinlik de bulursun

sağ ol özgemmm

sanırım öğleden sonra cesaretimi toplayıp gidecegim artık... içim dugum dugum oldu valla korkudan bu korkuyla yasayamam ne olursa olsun artık gidecegim

sevgilimi de uzuyorum

Allahımmm ne olur bir şeyim cıkmasın ne olur düğünümü cocuklarımı sevdigim adamla gecirecegim uzun ve saglıklı bir ömrü gormek istiyorum

her sey bu kadar guzelken yine o eski karanlık gunlerime donmeyeyimmmm

o kabus dolu yıllarımı hatırlatıyor bu olanlar... tarih tekerrür etmesin artık

heyyyyyyy kızçeler nirdesiniz yorumları bekliyorummmmmmmmmmmmmmm gelinliğimeee bazı değişiklikler yapılacak üstünde nasıl olacak öyle bi bakın ağlarım heeeee bakmazsanız

özlem gelinlik güzel ama 2400 kira için ise yazık günah o fiyata diktirirsin hem de sende kalmıs olur

yorum yaptım ama görmedin galiba. 2400 çok fazla. hem de kiraya

Evet canım şimdi mantıklı düşününce uzatmamalıydım yaa alacam gönlünü hep alttan alıyo beni birazda ben alttan alim

ozlemcimm ben çok beğendimmm ama kira 2400 se çok şimdi gördüm fiyatını.
yoksa üstüne oturunca çok güzel duracak emin ol..

Son düzenleme:

evet benimde dün sen aklıma gedin kuzum... ama biraz daha gezicez tabiki...

yorum yaptım ama görmedin galiba. 2400 çok fazla. hem de kiraya

pudram banada çok geldi sevdicek bana 2000 i geçmesin dedi..
ama cmts üzerimde görünce tamam 2400 olsun istediğin olsun yeterki dedi..
zaten bunu direl alıp çıkarsam 2200 dedi
yenden dikim ve farklı taşlar kullanılırsa 2400 dedi...
yani eğer ok dersem yeniden dikilecek... aslım
ama biraz daha gezcem

Özlemim bence de cok pahalı...satın alcam desen baska yerde o paraya 3500 lük gelinligi bile indirirler valla...bence biraz daha dolas....gelinliği begendim canım..ama fiyat

gez canım daha vaktin var bak benim 2,5 ayım var bu hafta karar vercem artık.

o modele bulursun uygun diken yer. elinde resimde var gösterirsin de

tamam kuzum ama kırıcı oldum sanırım acilen gönül almam lazım yaa hep alttan alan taraf o oluyor:18::18::18:

Özlemim bence de cok pahalı...satın alcam desen baska yerde o paraya 3500 lük gelinligi bile indirirler valla...bence biraz daha dolas....gelinliği begendim canım..ama fiyat

bakalım şimdi çağlam inşallah daha ucuzunu bulcaz...
neticede model netleşti ...
artık olay ucuzunu dikeni bulmaya kaldı ...
zaten kullanılacak kumaş belli en hayal tül işlemelerinde boncukları belli kristal taş ve kırık boncuk beyaz parlayanlarından ..
şimdi bilerek gidicem gelinlikçilere... bakalım ne fiyatlar çıkcak

Bende görmek istiyorum

çağlam canım kabuslar yaşama inan bende sürekli kayıplar verdik yeni evli bir arkadşımın beyin tümörü çıktı son 2 haftadır nerde kötü şey varsa ailce yaşadık cidden 2013 çok kötü başladı içim oyuldu sanki insanlar acı çekerken öyle şeyleri görünce aşkıma ihtiyaç duydum yanımda değildi ama her telefon açtığımda bir üzüntümü gördü kahroldu o yüzden karar evrdim o nasıl bana donuyorsa yansıtmıyorsa bende ona yansıtmamalıyım ordayken birşey yapamıyor

sizinde son 10 gününüz canım az daha sık dişini seni çok iyi anlıyorum inan bende benimki gelince kalp cerahisine gidicem

özgeeeeeee kardeşin içinde son 10 diyorsunuz sanırsam az kaldı sizinde hasretliğiniz bitiyorrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…