- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
ayy evet canım az kaldı valla
evdeyken biz çok güzel vakit geçiriyoruz inşallah öyle devam eder
dün ben süpürdüm benimkinede vileda yaptırdım
merhaba ben aslıhosgeldin
ben de önerserim yüzük olayını ama unutmuş olabilir insanlık hali.uzatma canım daha fazla. bu tarz seyler yüzünden an'ı yaşayamıyoruz.
ben de cok unuttum yüzüğümü şimdi daha dikkat ediyorum
bence insanlık hali hepimizde oluyo...farkedince üzülüyoruz tabi...isteyerek yapmamıs zaten....sac kesim işinde tehlikeli onun için yüzük.ayıp etm,işsin gönlünü al derim mavişcan
kızlar acil fotolarıma bakınnnnn
ilk defa gelinlik denedimmm...
KIZLAR gelinlik üzerime göre değil biraz büyük ok işareti ile gösterdiğim yerderler biraz daraltılacak . ve etek ucları o kadar geniş açıklıkta değil daha dar olacak ...
fotodan belli olmuyor ama gelinliğin üzerinde eğır boncuk işlemeler mevcut...
ben biraz daha fazla işleme yaptırıcam ve renkli parlayan tas değilde kristal beyaz parlayan taş kullanılacak ....
ve işlemeler biraz daha eteklere kadar inecek tamamen el işçiliğiymiş..
henüz net karar vermedim tabi ama genel olrak model istediğim tarz..
benim istediğim değişiklikler yapıldığı takdirde tabi daha fazla taş ve bu taşlar beyaz parlıcak renkli janjanlı değil o yüzden biraz pahlı oluyormuş..
kadın bu gelinliğin kirasına 2800 dedi
zar zor 2400 indirdik nakit tabi...
ama daha net değil kararımn
heyyyyyyy kızçeler nirdesiniz yorumları bekliyorummmmmmmmmmmmmmm gelinliğimeee bazı değişiklikler yapılacak üstünde nasıl olacak öyle bi bakın ağlarım heeeee bakmazsanız
Canım kendin demişsin ilk kez unuttu diye insanlık hali Bende çok unutyorum ama bilinçli olarak yapmıyorum Bu konuda hassas olduğunu belirt dikkat etmesini iste ama bütün günü zehir etmen haksızlık olmuş gerçekten Gönlünü al cnm nişanlının
heyyyyyyy kızçeler nirdesiniz yorumları bekliyorummmmmmmmmmmmmmm gelinliğimeee bazı değişiklikler yapılacak üstünde nasıl olacak öyle bi bakın ağlarım heeeee bakmazsanız
Canım kendin demişsin ilk kez unuttu diye insanlık hali Bende çok unutyorum ama bilinçli olarak yapmıyorum Bu konuda hassas olduğunu belirt dikkat etmesini iste ama bütün günü zehir etmen haksızlık olmuş gerçekten Gönlünü al cnm nişanlının
KIZLAR gelinlik üzerime göre değil biraz büyük ok işareti ile gösterdiğim yerderler biraz daraltılacak . ve etek ucları o kadar geniş açıklıkta değil daha dar olacak ...
ben biraz daha fazla işleme yaptırıcam ve renkli parlayan tas değilde kristal beyaz parlayan taş kullanılacak ....
benim istediğim değişiklikler yapıldığı takdirde tabi daha fazla taş ve bu taşlar beyaz parlıcak renkli janjanlı değil o yüzden biraz pahlı oluyormuş..
özlemim gelinlik çok güzel ama ben de aslıma katılıyom kira parası çok fazla canım yaaa
bak ben indirimdeyken 1.500 e aldım gelinliğimi.. kira da değil
bence bikaç yer daha gezin aynı fiyata satın alacağın gelinlik de bulursun
özlem gelinlik güzel ama 2400 kira için ise yazık günah o fiyata diktirirsin hem de sende kalmıs olur
yorum yaptım ama görmedin galiba. 2400 çok fazla. hem de kiraya
pudram banada çok geldi sevdicek bana 2000 i geçmesin dedi..
ama cmts üzerimde görünce tamam 2400 olsun istediğin olsun yeterki dedi..
zaten bunu direl alıp çıkarsam 2200 dedi
yenden dikim ve farklı taşlar kullanılırsa 2400 dedi...
yani eğer ok dersem yeniden dikilecek... aslım
ama biraz daha gezcem
Sen o doktora gidiceksinnn ve doktor sana güzel şeyler solicekkk inancım tam olarak bu kurabiyeemmmHiiç üzülme hiiç, sana güzel enerji yolluyorum canım benimmm
Aşkımm aşkımmm deme olekötüye yorma hepsinde vardır mutlaka bi hayır... Bi kapı kapanır, bi kapı açılırr bebiiiiğimmm benimmm seni çok seviyorummm, üzülmee herşey yoluna giricekk tez zamanda... Yeterki sağlığımız, huzurumuz yerinde olsun, gerisi boooş...
Mavişimm olabilir bu tarz şeyler, duştan çıkmış olabilir dikkat etmeli miydi? evet... Ama unutmuş o yüzden çok da kızma ama tolerans sağlama bu konuda da... alışmasın enişte yani rahata
Özlemim bence de cok pahalı...satın alcam desen baska yerde o paraya 3500 lük gelinligi bile indirirler valla...bence biraz daha dolas....gelinliği begendim canım..ama fiyat
sağ ol özgemmm
sanırım öğleden sonra cesaretimi toplayıp gidecegim artık... içim dugum dugum oldu valla korkudanbu korkuyla yasayamam ne olursa olsun artık gidecegim
sevgilimi de uzuyorum
Allahımmm ne olur bir şeyim cıkmasın ne olurdüğünümü cocuklarımı sevdigim adamla gecirecegim uzun ve saglıklı bir ömrü gormek istiyorum
her sey bu kadar guzelken yine o eski karanlık gunlerime donmeyeyimmmm
o kabus dolu yıllarımı hatırlatıyor bu olanlar... tarih tekerrür etmesin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?