aaa evet cnm bende fiyatına şimdi dikkat ettim pahalı gerçektenAynı modeli denemiştim ben 1800 tl fiyat vermişlerdi hemde Biraz daha gez mutlaka daha uyguna diken yer bulursun
allah yardım etsin arkadasına da gizom... Allahım gostermesin kotu hastalıklar ne olur
ben ogleden sonra gidicem inşallah ama hangi doktor ona da karar veremiorum
dermatolog mu sizce???
nerde denemiştin plummcım
canım çok geçmiş olsun bu aralar bende de böyle kuruntular var zırt bırt doktora gidiyorum :26:
teşekkür ederim canım...
doktora gidebilmen çok güzel bir şey ben de cesaret edip zamanında gidebilseydim keşke şimdi bu kadar korkmazdım...
bu gidişle bir şeyim yoksa da kafayıı oynatacagım zaten
gizom inşallah oyledir arkadasım da oyle diyor zayıflıktan vitaminsizlikten gecmiyor işte neden abartıyorsun diye... ama ben kendimi bildim bileli zayıfım hayatımda bundan daha fazla stres altında oldugum donemlerde oldu...
kurmak yazmak istemiyorum artıkkk doktora gideyim ve iyi şeyler olsun
off pastammmm deme oyle nolur... gececek ama cok guzel gececek.. sıkma canını uzulme lutfen ablan dularımda cok daha iyi bir yer için cıktı bence goreceksin...
pelomm limonatam... yerim ben senin o guzel enerjilerini yaaa temiz kalpli dostlarım benim...
Aşkımm aşkımmm deme olekötüye yorma hepsinde vardır mutlaka bi hayır... Bi kapı kapanır, bi kapı açılırr bebiiiiğimmm benimmm seni çok seviyorummm, üzülmee herşey yoluna giricekk tez zamanda... Yeterki sağlığımız, huzurumuz yerinde olsun, gerisi boooş...
gizim evet son 10 resmen haftaya burda olcak kardeşimm
ama bizimkinin askerlik canına tak etmiş sanırım kız arkadaşını istemeye gitmemizi istiyo.. benim düğünden önce söz yapçaz sanırım onlara
aslında ben buna sıcak bakmıyorum en azından ben bi evleneyim sonra onların işler daha rahat olsun diye ama istiyo çocuklar..
all star karşıdaymış sanırım ya bize uzak gidemicez sanırsam
Hep düğün stresinden oluyo bence bunlar
Ben bu huyumu hiç sevmiyorum hep karamsar ve kuruntucu bi insanım
BBuarada eski karanlık günlerime dönmek istemiyorum demişsin cnm Daha önce ciddi bi rahatsızlık falanmı geçirdin :44:
iyiyim şükür çağlam ağrılarım var sadece. benimde psikolojimi bozdu biraz bu düşüş.gerçekten çok şiddetliydi çok korktum.sevdiceğimde öyle üzüldü ki kendini suçluyor bide onun ne suçu varsa...beni öyle kanlar içinde ağlarken görünce dayanamadı oda kıyamam yaa.
ezgimmm valla kendimi en iyisini dusunerek motive etmeye calısıyorum ben de ama gel gör ki acabalar korkular kemir kemir kemiriyor beni... sen daha duzelemedin mi kuzmm
daha önce de bas agrısı ve bas donmesi sikayetiyle bogustum canım... o zamanda böle kotu hastalıklar geldi hep aklıma hatta oyle olduguna inanan o zamanki adi sevgilim tarafından terkedildim... o zamanda hersey guzeldi işte evlilik hayalleri kuruluyordu falan sonra hayatım alt ust oldu işte
ardından toparladım gecti gitti hersey ciddi bir sey cıkmadı altından.. sonra hayatımın askı cıktı karsıma yine hersey guzel gidiyor ve ben korkuyorum
pastam oyle deme lutfen yaaaiçine kotu bişi mi dogdu ki
ezgimmm valla kendimi en iyisini dusunerek motive etmeye calısıyorum ben de ama gel gör ki acabalar korkular kemir kemir kemiriyor beni... sen daha duzelemedin mi kuzmm
iyiyim şükür çağlam ağrılarım var sadece. benimde psikolojimi bozdu biraz bu düşüş.gerçekten çok şiddetliydi çok korktum.sevdiceğimde öyle üzüldü ki kendini suçluyor bide onun ne suçu varsa...beni öyle kanlar içinde ağlarken görünce dayanamadı oda kıyamam yaa.
aldın mı sen randevu bakıyım?
Aaaaa isabet olmuş terk ettiği cnm o ne biçim adammış öyle insan sevdiğini terkedermi böyle bişey için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?