'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aaa evet cnm bende fiyatına şimdi dikkat ettim pahalı gerçekten Aynı modeli denemiştim ben 1800 tl fiyat vermişlerdi hemde Biraz daha gez mutlaka daha uyguna diken yer bulursun

allah yardım etsin arkadasına da gizom... Allahım gostermesin kotu hastalıklar ne olur

ben ogleden sonra gidicem inşallah ama hangi doktor ona da karar veremiorum

dermatolog mu sizce???

özlemcim ben oleg cassiniden almıştım canım duvak falan hepsi beraber 2650 TL ye gelmişti.
bence acele etme iyice bak ,daha uygun bi yer bulursun mutlaka

allah yardım etsin arkadasına da gizom... Allahım gostermesin kotu hastalıklar ne olur

ben ogleden sonra gidicem inşallah ama hangi doktor ona da karar veremiorum

dermatolog mu sizce???

canım çok geçmiş olsun bu aralar bende de böyle kuruntular var zırt bırt doktora gidiyorum :26:

Son düzenleme:
gizim evet son 10 resmen haftaya burda olcak kardeşimm
ama bizimkinin askerlik canına tak etmiş sanırım kız arkadaşını istemeye gitmemizi istiyo.. benim düğünden önce söz yapçaz sanırım onlara
aslında ben buna sıcak bakmıyorum en azından ben bi evleneyim sonra onların işler daha rahat olsun diye ama istiyo çocuklar..

all star karşıdaymış sanırım ya bize uzak gidemicez sanırsam

canım çok geçmiş olsun bu aralar bende de böyle kuruntular var zırt bırt doktora gidiyorum :26:

teşekkür ederim canım...

doktora gidebilmen çok güzel bir şey ben de cesaret edip zamanında gidebilseydim keşke şimdi bu kadar korkmazdım...

bu gidişle bir şeyim yoksa da kafayıı oynatacagım zaten

teşekkür ederim canım...

doktora gidebilmen çok güzel bir şey ben de cesaret edip zamanında gidebilseydim keşke şimdi bu kadar korkmazdım...

bu gidişle bir şeyim yoksa da kafayıı oynatacagım zaten

Hep düğün stresinden oluyo bence bunlar
Ben bu huyumu hiç sevmiyorum hep karamsar ve kuruntucu bi insanım
BBuarada eski karanlık günlerime dönmek istemiyorum demişsin cnm Daha önce ciddi bi rahatsızlık falanmı geçirdin :44:

canlarım geçmişi çok okuyamadım ama Pelinimin tarihi netleşmiş hayırlı olsun güzel yüzlüm Allah utandırmasın inşallah
Nurayımm yakınlarına şifalar diliyorum. yazdıkların içimi acıttı bende 2 senedir bu aylarda hep felaketlerle uğraşıyorum.2011de babamın hastalığını öğrenmiştim bu aylarda...2012de de aynı zamanlarda tekrar ettiğini..o yüzden korkuyorum şimdi.Allah a şükür iyi gidiyor ama sonrasını bilemiyoruz tabi.
bu senede ilk günü bildiğiniz gibi ben düştüm.umarım tek ve en büyük sıkıntı bu olur Allah kimselere kötü günler yaşatmasın. Sağlık ve huzur yuvalarımızdan eksik olmasın.
Gizom ve Çağlam sevdicekleriniz gelince eski mutluluğunuza kavuşacaksınız bu hastalıklarda kendiliğinden gidecek. yinede doktora gidin ihmal etmeyin. internette yazanlarada çok itibar etmeyin çünkü insanda yoksa bile o hastalık sırf onu düşündüğü için çıkabiliyor. çağırmayın kendinize felaketleri.buna kesinlikle inanın çünkü en canlı şahidiyim hastalığı kendine çağırmanın.
Nazlım canım Allah yardımcınız olsun. her şerde gerçekten bir hayır vardır bunu unutma.şuan yaşadığınız sıkıntılar güzel kapılar açacak size ailecek.arkadaşın içince başın sağolsun Allah kalanlara sabırlar versin

pastammm nolur gıt hemen ve haber ver vallahı kaldıramıcam ben ıcıme taş oturdu ınan gozlerım dolu doluu ıyı haberlerını beklıyoorum hemen whatsaaptan yaaz

Allah razı olsun kızlar Allah affetsın arkadasımıı

zehram cocukluk arkadasımdı eskısı kadar sık gorusemesekte her zaman bırbırımızden haberdar olurduk en son 2 bucuk ay once gordum. Fotografı gozumun onunden gıtmedı hıc o ole bı olumu haketmedı yakıstıramadım ona cunku o ben lısede sıgara ıcmeye basladıgımda bana kızan bırıydı , dersane konserınden gec geldıgımızde mahallenın basında annelerımızden beraber dayak yedık bıız

aşkım kabul etmıolarmıs sevgonun ıstıfasını hıcbıyere gıdemessın dıyollarmıs nolcak bole bılmıoruuumm hiiiçç

canım askerlik benimkinide isyan ettirdi :))))) aslında seni anlıyorum ama inan onlarıda anlıyorum şimdi ablası söz felan yapsa ben karışmam ilk o evlensin sonra aşkıma sıra gelsin die ama biz sözlendikten sonra ablası söz felan yaparsa bende düşünürdüm ama yinede sevenler kavuşsun yahu önceden böle düşnüüyordum şimdi tın tın tın oldum herkes aynı anda evlenebilir no problem :)))) bizim ikimizinde canına tak etti valla:)

canım hayırlıysa kardeşinde sözünü yapar düğünden sonrada nişana girişirler demekki onlarda çok bunaldılar zor bişi askerlik yani ben yine şükrediyorum kötü atlatmadık diye bak senin kardeşinde değişmemiş sevdiğine sıkı sıkı sarılmış maşallah diyorum

çağlam sağol hiçbirşey insan sağlığından değerli değil ben sürekli erteliyordum bişileri ama artık cidden 2013 kavuşmak için zorlucam çünkü hayat çok kısa sevdiceğim gelsin hayırlısıyla işine gücüne girsin gerisi gelecek el birliğiyle yuvamızı kurmak istiyorum artık nasipse

Selam kızlarrrrrr
geldim ama geçmişi okuyamıyourm çok kaynatmışsınız

özlemcim gelinlik güzel olmuş
dediğin gibi daralınca daha şık durur
ama çok pahalı bence
hemde kira yanii
o kadar etmez komlpe taş işlemeli olanlara bile o rakamları istiyorlar
araştır sen kesin bulursun çok çok daha uyguna yapanı

birde özge sanırım sen kıskançlık krizine girmişisn
bende istemioyrum nişanlımın benden ayrı bi yere gitmesini
sinemaya bile yollamadım
ama abarttığımı da hissediyorum
sende çok trip yapma
çok bunalmışta o yüzden gidiyor olaiblir ya da iş arkadaşları
nişanlın izin vermiyor falan dediyse ve dalga geçtiyse kendini ispatlamak içinde gdiyor olabilir

ya da senin tepkini ölçmek istemiş olabilir

daha önce de bas agrısı ve bas donmesi sikayetiyle bogustum canım... o zamanda böle kotu hastalıklar geldi hep aklıma hatta oyle olduguna inanan o zamanki adi sevgilim tarafından terkedildim... o zamanda hersey guzeldi işte evlilik hayalleri kuruluyordu falan sonra hayatım alt ust oldu işte

ardından toparladım gecti gitti hersey ciddi bir sey cıkmadı altından.. sonra hayatımın askı cıktı karsıma yine hersey guzel gidiyor ve ben korkuyorum

pastam oyle deme lutfen yaaa içine kotu bişi mi dogdu ki

ezgimmm valla kendimi en iyisini dusunerek motive etmeye calısıyorum ben de ama gel gör ki acabalar korkular kemir kemir kemiriyor beni... sen daha duzelemedin mi kuzmm

ezgimmm valla kendimi en iyisini dusunerek motive etmeye calısıyorum ben de ama gel gör ki acabalar korkular kemir kemir kemiriyor beni... sen daha duzelemedin mi kuzmm
iyiyim şükür çağlam ağrılarım var sadece. benimde psikolojimi bozdu biraz bu düşüş.gerçekten çok şiddetliydi çok korktum.sevdiceğimde öyle üzüldü ki kendini suçluyor bide onun ne suçu varsa...beni öyle kanlar içinde ağlarken görünce dayanamadı oda kıyamam yaa.
aldın mı sen randevu bakıyım?

Aaaaa isabet olmuş terk ettiği cnm o ne biçim adammış öyle insan sevdiğini terkedermi böyle bişey için

o da sok olmustur kuzum napsın...

daha almadım patron toplantıda cıksın iznimi alayım randevumu da alıcam

Aaaaa isabet olmuş terk ettiği cnm o ne biçim adammış öyle insan sevdiğini terkedermi böyle bişey için

işte karşındaki senin gerçekten sevmeyince öyle oluyor canım... iyi gün dostuymuş, hani burada okuyoruz ya hep kilo alınca falan da aldatıyorlar karılarını adamlar emin ol ben onla evlensem de yarın obur gun kilo falan alırdım o yuzden terkederdi beni

bir de utanmadan nişanlı oldugumu bildigi halde geri donmeye beni vazgecirip aklımı karıstırmaya calsııyor... adi herif yaaa nasıl guvenmiş inanmısım ona zamanında

rabbim izin vermedi ama işte çok şükür....

çağlam hadi çıksın şu patron da al iznini git canım ve inşallah güzel haberler ver bize hem senin hem bizim içimiz rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…