'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Allah korusun hepimizi böyle pislik heriflerden Seninde verilmiş sadakan varmış cnm ya evlenseydin :26:

Allah korumuş seni o şahıstan!!! defolsun gitsin boşver ya onun adamlığından ne olur. gerçekten kötü gününde insan daha iyi anlıyor bazı şeyleri. sevdiceğimin hayatımda olduğu yaklaşık 5 senede başıma gelmeyen kalmadı. 2 kere diş ameliyatı oldum yüzüm davul gibi şişti tanınmıycak haldeydim hep yanımda oldu, kendimi güzel hissettirdi...yazın güneşte 2. derecede yandım yine yüzüm gözüm yara içindeydi sevdicek hep kendimi çok iyi hissetmemi sağladı..düştüğümdede öyle..kısacası insanın sadece iyi gününde değil her anında hep yanında olacaklara ihtiyacı var. şükürler olsun bizler onları bulduk
çağlam hadi çıksın şu patron da al iznini git canım ve inşallah güzel haberler ver bize hem senin hem bizim içimiz rahatlasın
evet çağlam gitte haberdar et bizi. özgem sen nasılsın canım?

çağla canım o çok pislik bir insan enişte gelince teleofnunu felan herşeyi hemen değiştir ne olursun bu kadar şeref yoksunu insan yoktur yani canım o yüzden o anca havladığıyla kalsın Allahım def etsin o pisliği başından bide onla uğraşma sinirlerim bozuluyor yaaaa bu kadarda adi olunmaz allaha şükür ki eniştemiz çıkmışda karşında ondan kurtulmuşsun çağlam

ezgi canım kıyamam sana yaa inan bizde çok şey yaşadık öyle ama bir şekilde yaralar el ele olunca sarılıyor şükür ki Allah geçen dertler veriyor

iyi diyelim iyi olalım kuzum yaa bizim de bu aralar kara bulutlar dolanıyo üzerimizde
2013 e girdiğimizden beri var bi anlaşmazlık aramızda.. ondan birazcık keyfim yok

sen nasılsın kuzum benim

yahuuu 4 sayfa mesaj yazdım bi sürü şey dedim adam umursamadı bile.. bişey yokmuş gibi davranıyo kar var mı orda diye soruyo bana
her sorduğuna cevap veriyom ama tripvari şekilde.. o da anlamamazlıktan geliyo muhtemelen

hayırr bebegımm kotu bısı olmıcaaak ben buara zaten bılıosun fazlasıyla hassasııımmm suankı belırsızlık bıle cok fazla üzüyo benııı o yuzden hemencık ıyı haberlerle geel belırsızlıkten kurtulalım hepımızz pastam benım hersey cok guzel olucak bılıosun tum kotuluklerı gerıde bıraktııkk bız hayatımızın aşkları hedıyelerı onlar mutluluk sımdı bızım hakkımız.. Kötülüğe yeer yook!

Bende buradayım akıllı uslu oturuyorum sizlere bakıyorum bide bizim ış yeri mahrumiyet bölgesi olduğu için hazır çorba yapıyorum kendime sürekli döner kebap yemekten midemde et ağacı çıkacak tavuk gibi gıdıklayacam ayrıca

ya öyle bi anlıyolar kiiii....işlerine gelmiyo demek en mantıklısı...

kızlarrr acaba sevdicege sarkı söylesem mi dügünde....hosuna gitmiş patronunun eşi sölemiş die söleniyodu gecen gün....

iyi diyelim iyi olalım kuzum yaa bizim de bu aralar kara bulutlar dolanıyo üzerimizde
2013 e girdiğimizden beri var bi anlaşmazlık aramızda.. ondan birazcık keyfim yok

sen nasılsın kuzum benim

özgem canım anlatsana ne oldu sıkıp üzme kendini eminim öyle büyütülecek sorunlar yaşanmıyordur canım

net kararın gitmemesimi özgecim

işine gelmiyor ,sen nasılsa yumuşayacaksın ya
kızlarrr acaba sevdicege sarkı söylesem mi dügünde....hosuna gitmiş patronunun eşi sölemiş die söleniyodu gecen gün....

:44::44::44: olabilir bir ara cok moda oldu. sesine güveniyorsan.

söyleniyorsa senden de istiyordur.

yahu niye hep biz bayanlar onların gururlarını okşayan şeyler yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…