- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
çok konusmayın dediysek de bu kadar demedik yahu...nereye kayboldunuz
o da sok olmustur kuzum napsın...
daha almadım patron toplantıda cıksın iznimi alayım randevumu da alıcam
işte karşındaki senin gerçekten sevmeyince öyle oluyor canım... iyi gün dostuymuş, hani burada okuyoruz ya hep kilo alınca falan da aldatıyorlar karılarını adamlar emin ol ben onla evlensem de yarın obur gun kilo falan alırdım o yuzden terkederdi beni
bir de utanmadan nişanlı oldugumu bildigi halde geri donmeye beni vazgecirip aklımı karıstırmaya calsııyor... adi herif yaaa nasıl guvenmiş inanmısım ona zamanında
rabbim izin vermedi ama işte çok şükür....
Allah korumuş seni o şahıstan!!! defolsun gitsin boşver ya onun adamlığından ne olur. gerçekten kötü gününde insan daha iyi anlıyor bazı şeyleri. sevdiceğimin hayatımda olduğu yaklaşık 5 senede başıma gelmeyen kalmadı. 2 kere diş ameliyatı oldum yüzüm davul gibi şişti tanınmıycak haldeydim hep yanımda oldu, kendimi güzel hissettirdi...yazın güneşte 2. derecede yandım yine yüzüm gözüm yara içindeydi sevdicek hep kendimi çok iyi hissetmemi sağladı..düştüğümdede öyle..kısacası insanın sadece iyi gününde değil her anında hep yanında olacaklara ihtiyacı var. şükürler olsun bizler onları bulduko da sok olmustur kuzum napsın...
daha almadım patron toplantıda cıksın iznimi alayım randevumu da alıcam
işte karşındaki senin gerçekten sevmeyince öyle oluyor canım... iyi gün dostuymuş, hani burada okuyoruz ya hep kilo alınca falan da aldatıyorlar karılarını adamlar emin ol ben onla evlensem de yarın obur gun kilo falan alırdım o yuzden terkederdi beni
bir de utanmadan nişanlı oldugumu bildigi halde geri donmeye beni vazgecirip aklımı karıstırmaya calsııyor... adi herif yaaa nasıl guvenmiş inanmısım ona zamanında
rabbim izin vermedi ama işte çok şükür....
evet çağlam gitte haberdar et bizi. özgem sen nasılsın canım?çağlam hadi çıksın şu patron da al iznini git canım ve inşallah güzel haberler ver bize hem senin hem bizim içimiz rahatlasın
ben burdayım ahan da aynı bu tipte oturuyom :113:
ben burdayım ahan da aynı bu tipte oturuyom :113:
Allah korumuş seni o şahıstan!!! defolsun gitsin boşver ya onun adamlığından ne olur. gerçekten kötü gününde insan daha iyi anlıyor bazı şeyleri. sevdiceğimin hayatımda olduğu yaklaşık 5 senede başıma gelmeyen kalmadı. 2 kere diş ameliyatı oldum yüzüm davul gibi şişti tanınmıycak haldeydim hep yanımda oldu, kendimi güzel hissettirdi...yazın güneşte 2. derecede yandım yine yüzüm gözüm yara içindeydi sevdicek hep kendimi çok iyi hissetmemi sağladı..düştüğümdede öyle..kısacası insanın sadece iyi gününde değil her anında hep yanında olacaklara ihtiyacı var. şükürler olsun bizler onları bulduk
evet çağlam gitte haberdar et bizi. özgem sen nasılsın canım?
ben geldim herkes gitmiş yaa
bende burdayım
otursan ne faydaanlayan var mı
daha önce de bas agrısı ve bas donmesi sikayetiyle bogustum canım... o zamanda böle kotu hastalıklar geldi hep aklıma hatta oyle olduguna inanan o zamanki adi sevgilim tarafından terkedildim... o zamanda hersey guzeldi işte evlilik hayalleri kuruluyordu falan sonra hayatım alt ust oldu işte
ardından toparladım gecti gitti hersey ciddi bir sey cıkmadı altından.. sonra hayatımın askı cıktı karsıma yine hersey guzel gidiyor ve ben korkuyorum
pastam oyle deme lutfen yaaaiçine kotu bişi mi dogdu ki
ezgimmm valla kendimi en iyisini dusunerek motive etmeye calısıyorum ben de ama gel gör ki acabalar korkular kemir kemir kemiriyor beni... sen daha duzelemedin mi kuzmm
yahuuu 4 sayfa mesaj yazdım bi sürü şey dedim adam umursamadı bile.. bişey yokmuş gibi davranıyo kar var mı orda diye soruyo bana
her sorduğuna cevap veriyom ama tripvari şekilde.. o da anlamamazlıktan geliyo muhtemelen
iyi diyelim iyi olalım kuzum yaa bizim de bu aralar kara bulutlar dolanıyo üzerimizde
2013 e girdiğimizden beri var bi anlaşmazlık aramızda.. ondan birazcık keyfim yok
sen nasılsın kuzum benim
[ı]yahuuu 4 sayfa mesaj yazdım bi sürü şey dedim adam umursamadı bile.. Bişey yokmuş gibi davranıyo kar var mı orda diye soruyo bana
Her sorduğuna cevap veriyom ama tripvari şekilde.. O da anlamamazlıktan geliyo muhtemelen
[/ı]
yahuuu 4 sayfa mesaj yazdım bi sürü şey dedim adam umursamadı bile.. bişey yokmuş gibi davranıyo kar var mı orda diye soruyo bana
her sorduğuna cevap veriyom ama tripvari şekilde.. o da anlamamazlıktan geliyo muhtemelen
kızlarrr acaba sevdicege sarkı söylesem mi dügünde....hosuna gitmiş patronunun eşi sölemiş die söleniyodu gecen gün....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?