iyi diyelim iyi olalım kuzum yaa bizim de bu aralar kara bulutlar dolanıyo üzerimizde
2013 e girdiğimizden beri var bi anlaşmazlık aramızda.. ondan birazcık keyfim yok
sen nasılsın kuzum benim
net kararın gitmemesimi özgecim
işine gelmiyor ,sen nasılsa yumuşayacaksın ya
:44::44::44: olabilir bir ara cok moda oldu.sesine güveniyorsan.
söyleniyorsa senden de istiyordur.
yahu niye hep biz bayanlar onların gururlarını okşayan şeyler yapıyoruz
canım ben istemiyorum gitmesini ama gitme demedim ona.. nişanlı bi adamın içkili bi partiye tek başına gitmesini doğru bulmuyorum ama bu kadar önemliyse senin için git dedim
yani kararı ona bıraktım..cevap olarak da en son git demişsin teşekkürler aşkım yazmış saf
gitmezse benim hislerimi önemsiyo olacak
ama rahatsızlığımı bildiği halde giderse de beni öenmsemiyo olcak
bakalım sonuç ne olcak merak ediyom
aynen öyle kızlar allah korudu beni... korumaya da devam etsin gölgemde dolasıp duruyo pislik
gizom zaten değiştircez hattımı superman bilmiyo tabii olanları bi duysa gider bulur onu zaten meslektaşlar... ortalık karısır iyice Allah korusun
o gelir gelmez ilk iş telefon numaramı değiştirmek...
pastamm benimmmm canımıniçiiiiiiiiiiiiiiiaynen öyle neleri atlattık biz bu günlerde gececek... aldım randevumu, sizin sayenizde beklemiyorum ve bir saat sonra yola cıkıyorum... güzel haberlerle gelecegim inşallah dualarınız sayesinde
çağlam sözleri cok anlamlı .
sen bilirsin.
evet Pudrammm anlamlı bence de...bakcam artık...düsünüyorum sadece....belki yanii...düşük ihtimal ama belkiiihaketmesi lazım
iyi diyelim iyi olalım kuzum yaa bizim de bu aralar kara bulutlar dolanıyo üzerimizde
2013 e girdiğimizden beri var bi anlaşmazlık aramızda.. ondan birazcık keyfim yok
sen nasılsın kuzum benim
özgem canım anlatsana ne oldu sıkıp üzme kendini eminim öyle büyütülecek sorunlar yaşanmıyordur canım
ay ben nasıl oynucam diye kasılıyorum ya . o ilk 10 dk dan sonra film kopar da. stres basıyor bazen
canım alllah korusun daha öncede söledim enişteye panikli felan görnmede işkilenmesin direk değiştirin hatttı böyleleri yüzünden insan katil oluyor mutlllğna gölge düşürmesin lütfen çağlam
doktorada gidicek olmana ayrıca sevindim canım karamsarlığın biticek az kaldı üzme kendini enişte yok diye bu durumdasın atlatıcaksın durumunu
bende garip bir umut var gülüyorum aslında iş yeride sıkıntılı ama herşeye rağmen mutlu olucam böyle olmak zorundayım
canım ben istemiyorum gitmesini ama gitme demedim ona.. nişanlı bi adamın içkili bi partiye tek başına gitmesini doğru bulmuyorum ama bu kadar önemliyse senin için git dedim
yani kararı ona bıraktım..cevap olarak da en son git demişsin teşekkürler aşkım yazmış saf
gitmezse benim hislerimi önemsiyo olacak
ama rahatsızlığımı bildiği halde giderse de beni öenmsemiyo olcak
bakalım sonuç ne olcak merak ediyom
su an bende onu düsününce heyecanlanıyorum...ilk dans nikah sonrası koparım zaten..ama salona giris dans...o kadar insanın gözünün üstünde olması...anam napcam ben...karnıma agrılar giriyo:18::18:
haklısın valla...eskiden korodaydım ortaokul-lise zamanında...hemde adananın yerel televizyonundaama söylemeye söylemeye kalınlastı sesimm...cok yetmiyo artık sanki...öle hissediyorum...sölersem su sarkıyı düsünüyorum...
[video=youtube;o9EaKY8lBFw]http://www.youtube.com/watch?v=o9EaKY8lBFw[/video]
sözleri ;
Bugün dağların dumanı aralandı, hoş geldin
Ah ışıklar içinde kaldım, yandım efendim
Sen bana yangın ol efendim, ben sana rüzgar
Tutuşsun gün, yansın geceler, zamanımız dar
Sen bana geç geldin, ben sana erken
Tutuşsun gün, yansın geceler, vaktimiz varken
Bugün günlerden güzellik, sefa geldin, hoş geldin
Ah bu yağmur yalnızlığımmış, dindim efendim
Sen bana geç kaldın, ben sana erken
Soyunsun gün, sarsın geceler, vaktimiz varken
ÖZGEMMMMM yapma canım yaaaaa...
bak aranıza küslük girmesinn..
olabilir bu biraz extrem bir durum ama kaldırılamayacak gibi değil..
dedim ya sana bizimkilerde gidiyo hemde eşler yasak herkes tekil katılıyor ve bildiğin bar yani hem yemek yiyolar hem içki hem eğlence....
sen onu arkadaşlarından mahrum edersen sana cephe alabilir
belliki gitmek istiyor..
gittiğinde de haram edersen o geceyi sana kızabilir...
Özgecim bence hiç sıkma canını hatta hiç trip yapma hatta git canım ben de kız arkadaşlarımla çıkayım o gece beraber bir şeyler yapalım diyorlardı iyi olur falan de :) sende bir organizasyon yarat kendini o seni bırakıp gidemesin ayrıca sen o kadar güzel bir kızsın ki nişanlın nereye gidersen gitsin gözü senden başkasını görmez emin ol ):
gizim adet dönemimde ben hep bi acayip olurum çok hassas olurum herbişeye ağlarım bu haftasonu da öyle oldu
ya çeyiz için bişey alcaktım ne gerek var falan dedi hevesimi kaçırdı..benim de bu huyum kötüdür biri istediğim bişey hakkında olumsuz laf edince direkt hevesim kaçar moralim bozulur
bu konuda tartıştık ben çok ağladım.. her aldığıma laf yapıyosun diye.. çünkü bazı şeylerin gereksiz olduğunu takıntı yaptığımı daha sonra da alabileceğimi söylüyo
neyse bu konuda kapıştık cumartesi tabi benim kalbim kırık.. o da gücenmişti kendi çapında böyle hafif küs bi şekilde ayrıldık
sonra pazar cem yılmaza gittik sinemaya aramız daha iyiydi ilk yarı baya eğlendik ama 2. yarı onun yaptığı bi hareket anında moralimi bozdu yine.. o kadar salakça bişeydi ki
elimdeki mısır tanesi koltuğa düşmüştü yemicektim onu elimde tutuyodum at yere dedi atmam yere çöp dedim iyi keyfin bilir dedi bana ben bu lafa alındım ve o güzelim cem yılmaz gösterisinin 2. bölümünü kendime zehir ettim..
o kadar komikti ama gülemedim hiç çünkü suratım asıldı.. o da çıkınca kızdı herşeyi çok büyütüyosun çok abartıyosun diye
ben başladım bu sefer sen bana değer vermiyosun eskisi kadar önemsemiyosun diye.. bu konuda kapıştık sonra yine biraz düzeldik
bugün de ayın 18inde şirket bünyesinde istanbulda bi otelde yılbaşı için şirket eğlencesi olacağını söyledi gitmem sorun olur mu dedi
biliyosunuz kıskanç olduğumu siz de.. ben de gidemiyorum sadece çalışanlara özel
buna da anında moralim bozuldu parti adı geçince.. içkili ortam bütün şirket çalışanları (türkiye genelindeki) orda olcak.. ne bilim abuk subuk giyinen kızlar olur.. dansçılar olur falan
kendimi çok kötü hissettim.. uzun bi mesaj yazdım olumsuzlukları saydım en sonuna da sen bilirsin senin için önemliyse partiler git dedim
o da cevap olarak en son git yazmışsın aşkım teşekkür ederim yazmış
bilmiyorum kızdırmak için mi yazdı yoksa gerçekten gitmeye mi karar verdi..
sonuç olarak asık suratlıyım o bişey olmamış gibi davranıyo ama benim içimden ona hiç iyi davranmak gelmiyo.. trip yapıyorum..
uzun olmuş çok yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?