evet ya :26::26:çok heyecanlı çokkk
sulugözlülük yapmadan da sonu gecer insallah bir bası bir sonu beni strese sokuyor :18::18::18:
canım bu şarkıya ölüyorum bitiyorum ben
eminim çok güzel olur bence söyle
canım benim şu asık suratımı gülümsettin ya sağolasın.. sen de çok güzelsin cerencim
bilmiyorum şuan tam olarak neye karar verdiğini kestiremiyorum.. eğer gerçekten gitmeye karar verdiyse dediğin gibi yapayım dicem ama o kıskanç değil.. aksine memnun bile olabilir arkadaşlarımla eğleniyom diye
bugün oya yok
hümeyra firarda
eskiden bana daha fazla tahammül ederdi sanki.. her dediğimi alttan alırdı şimdi o da çileden çıkabiliyo.. biliyorum normal olan bu karşında sürekli sorun çıkaran biri varsa sen de bi süre sonra çileden çıkarsın
ama eskiden şöyleydin şimdi neden böylesin diye çok kıyas yapıyorum ve çoğu sorun bu yüzden çıkıyo
en ufak dediği şeyler bile o kadar kırıyo ki beni..aslında onun mutlu olmasını, eğlenmesini elbette isterim ama yılbaşı partisi diyince benim nedense tüylerim diken diken oluyo yaa
yoksa nisanda yine almanyaya gitçek.. bunu takmıyorum iş için gitmek zorunda
onu da anlıyorum ben onu kıskandıkça ona güvenmediğimi düşünüyo buna üzülüyo.. ona gözüm kapalı güvendiğimi hissettirmemi istiyo
eminim o böyle bişeyle gelse ve ben ona tepki vermek yerine ' canın istiyosa git tabi hayatım' desem gitmeyecek bile olsa onu duymak bile onu havalara uçurucak
bi de tartışınca yanında duramıyorum.. evdeysek direk yatak odasına gidip kapıyı kapatıyorum bu harekete de deli oluyo
evlenmeden çözmem gereken hareketlerim var biliyorum ama nedense kendimi çok da haksız görmüyorum ya.. bilmiyorum ben onsuz gitmek istemem ki yılbaşı eğlencesine
varsın gitmeyeyim yani ölmem ki..
ya ne cabuk gelinlik bakmaya başlamışssınız ben mi geç kaldım yoksa 18 agustosa dugunum kızlar şimdiden bakmalı mıyım???
eskiden bana daha fazla tahammül ederdi sanki.. her dediğimi alttan alırdı şimdi o da çileden çıkabiliyo.. biliyorum normal olan bu karşında sürekli sorun çıkaran biri varsa sen de bi süre sonra çileden çıkarsın
ama eskiden şöyleydin şimdi neden böylesin diye çok kıyas yapıyorum ve çoğu sorun bu yüzden çıkıyo
en ufak dediği şeyler bile o kadar kırıyo ki beni..aslında onun mutlu olmasını, eğlenmesini elbette isterim ama yılbaşı partisi diyince benim nedense tüylerim diken diken oluyo yaa
yoksa nisanda yine almanyaya gitçek.. bunu takmıyorum iş için gitmek zorunda
onu da anlıyorum ben onu kıskandıkça ona güvenmediğimi düşünüyo buna üzülüyo.. ona gözüm kapalı güvendiğimi hissettirmemi istiyo
eminim o böyle bişeyle gelse ve ben ona tepki vermek yerine ' canın istiyosa git tabi hayatım' desem gitmeyecek bile olsa onu duymak bile onu havalara uçurucak
bi de tartışınca yanında duramıyorum.. evdeysek direk yatak odasına gidip kapıyı kapatıyorum bu harekete de deli oluyo
evlenmeden çözmem gereken hareketlerim var biliyorum ama nedense kendimi çok da haksız görmüyorum ya.. bilmiyorum ben onsuz gitmek istemem ki yılbaşı eğlencesine
varsın gitmeyeyim yani ölmem ki..
bizim ilişkimizin başında da biz böyleydik,bir keresinde yemek yemeğe gidecektik ve gidecek bir yer bulamayınca ona patlamıştım. Nasıl düşünmezsin böyle bir şeyi? Nasıl bilmezsin yemek yiyecek bir yer diye. Ne kadar komik değilmi? hem surat astım,hem azarladım hem de ağladım.
Hiç de sesi çıkmamıştı garibimin,ama şimdi olsa asla katlanmaz böyle bir şeye,nihayeetinde katlanılacak bir şey değil.
İlişkileri bu tip hareketler gerçekten boş yere yıpratıyor,kişilerin tahammül sınırlarını zorluyor.
Artık kavga da etsek suratımı asmıyorum,kim suratını her an asan birini her gün görmek ister ki? İlk bunu sordum kendime,ben onun bu tarz hareketlerini asla kabul etmezdim ama o bana tahammül gösterdi, ancak ömrünün sonuna kadar bunu ikimize yaşatamam dedim.
Evlilikte çok daha önemli sorunlar da olabilir,sorun çözücü olup bunları mutluluğumuzdan uzak tutmamız gerek.
Sen de bu konuda kendini toparlayabilirsin bence.
[video=youtube;4eiTXDxmroQ]http://www.youtube.com/watch?v=4eiTXDxmroQ[/video]
Özgemmmm bu şarkı bize gelsinnnn
bizim ilişkimizin başında da biz böyleydik,bir keresinde yemek yemeğe gidecektik ve gidecek bir yer bulamayınca ona patlamıştım. Nasıl düşünmezsin böyle bir şeyi? Nasıl bilmezsin yemek yiyecek bir yer diye. Ne kadar komik değilmi? hem surat astım,hem azarladım hem de ağladım.
Hiç de sesi çıkmamıştı garibimin,ama şimdi olsa asla katlanmaz böyle bir şeye,nihayeetinde katlanılacak bir şey değil.
İlişkileri bu tip hareketler gerçekten boş yere yıpratıyor,kişilerin tahammül sınırlarını zorluyor.
Artık kavga da etsek suratımı asmıyorum,kim suratını her an asan birini her gün görmek ister ki? İlk bunu sordum kendime,ben onun bu tarz hareketlerini asla kabul etmezdim ama o bana tahammül gösterdi, ancak ömrünün sonuna kadar bunu ikimize yaşatamam dedim.
Evlilikte çok daha önemli sorunlar da olabilir,sorun çözücü olup bunları mutluluğumuzdan uzak tutmamız gerek.
Sen de bu konuda kendini toparlayabilirsin bence.
cuk diye oturdu valla bu
canım işte bazen tahamülsüz vee çileden çıkmalar yaşanabiliyor aşk bu ise katlanılmak zorunda ben çok sabırlıyım ama cumartesi dişlerimi sıktım kızdım ki hiç kızmam :)
o kıyası hepimiz yapmıyormuyuzz ki canım sende yapıyorsundur ama belkide üzülüyordur bazı şeylere oda senin gib i hissediyordur ikinizde üzgünsünüz şu durumda
emin ol ona git canım desen gitmiyecektir biz dün öle bişi yaşadık o üzülmesin diyte gitmiyim aşkım dedim bir işim vardı oda bana git aşkım git özür dilerim hep kıskancım dedi bende hayır hayır gitmicem dedim oda giz sen gidiceksin dedi o bana gitme deseydi çirkinleşirdim belki sabretmezdim ama git diyince birden gitmeyesim geldi :)))))))
bazende deniyorum ama o yüzden sıkıp üzmeyin birbiriniizi inan sen kendini yıprattırsan ilişkinede yansır bu
benim sevgilim aradı giz lütfen lütfen kendine dikkat et hep aklıma sende seni düşnyorm kılına zarar gelsin istemiyorum diyor kıskanıyor ama napabilirim ben çalışıyorum sorumlluğumda var öyle davranıyorum ama başkada bişi yapamam ki
benimkinede sorsan kendini haksız görmüyor ama kıskançlık bütün duyguları alaşağı ediyor hep şunu sölerim sevginin önüne geçip aşkını üzerse kötüdür
o yüzden evlenince kıskançlık çoğu ilişkide sorun oluyor bazılarıda kıskançlğnı yitiriyor evlenince canım, özgecim kontrol et kendini emin ol bir problem yok ilişkinde gayet mutlu bir ilişkiyi kıskançlıkla yıpratma haketmiyoırsunuz böyle olmayı kıskançlığında onu çok aşırı sevmenden kaynaklanıyor ama az daha sabredin canım
o kadar haklısın ki.. bunu ben de sorguladım ve gerçekten düzelmiştim kıskançlık konusunda da çok yol kat ettiğimi düşünüyodum
bu aralar böyle oldu demek ki napalım.. toparlanırız daha da düzeliriz biliyorum
ama şu parti konusunda içim rahat etmicek benim.. hem ona gitme demek istemiyom ama gitmesini de istemiyom
ya canım benimde yapım öle çabuk surat asıyorum ve bunu herkese yansıtıyorum yanı tartıştığımızı hemen herkes anlıyo sen bu surat asma işini nasıl aştın benimde çözüm bulmam lazım herşeye çarçabuk sinirleniyorum nişanlım alttan alıyor ama bu bizi yıpratıyor:18::18::18:
canım ilaç gibi geliyo yazdıkların, beni kendime getiriyo.. biz kavga etmiyoduk uzun zamandır hatta maşallah bu aralar bize diyoduk ama nazara geldi
tamam bu konuyu gerçekten kapatıyorum.. hiç açmıcam konusunu.. o gün gelir de gitmeye karar verirse de iyi eğlenceler dicem sadece
trip de yapmıcam.. umarım benim için çok zor olmasına rağmen sırf o mutlu olsun diye bu konud aödün verdiğimi anlar
Aynen valla...geçen beyimizle oturuyoruz.bu sarkı cıktı tv de...bak benim halim dedim....bana yazmıs dedim...sayende oturdu tam bana göre bu sarkı dedim...baya bi suclandı....bıkmıs su taşlardan....kusura bakma hata yapıosan katlanırsınnn!!!laf da vururm taş da atarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?