'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım seni çok iyi anlıyorum regl dönemi çok sıkıntılı inan sinemada kendine zehir ettin yaa işte benim aşkımda aynı senin gibi çok ince düşünnyor bizde buna benzer bişi yaşamıştık o gülememişti mesela üzülünce gitmiyor onda yalandan bile gülemez

bence çeyiz olayıda regl oldu die büyüttün yoksa senle bir olayım bu eksik olsun dersin ama işte o regl yokmu hormonlar tavan ejderha gibi ortalarda geziyoruz

şirket yemeğine gelincede bunu bizde çok sık yaşıyoruz kurumsal olduğumuz için yurtiçi yurtdışı çok imkan var ama be katılmıyorum çünkü sevdiğim insanın içi içini yiyor yemesine gerek olmadığı halde

onda aynısı olsa ben gönderirrim inan kızların nasıl giydiğini biliyorum canım ama şirket yemeği içkili olunca özellikle hatun milleti abartıyor ama usturuplu giyinip içkilerini içmeseler belli şelerde yaşanmaz ben özellikle öyle bir ortamda daha dikkatli giyiniyorum sorunda yaşamıyorum ama işte kurumsal firmalar değişik oluyor canım

o geceye katılsa bile aklında seni çıkarmıcak olan birisi ki sen onla nişanlısın bunun aksini kıskançlığın düşündürmesin sen sadece kıskanç biri olmanı sorun yapıyorsun canım çünkü bunlar her iş yerinde ve her ilişkide oluyor kendine güven senden başkasına bakmıcakki nişanlısın canım etrafta bir dünya asılgan kız var doğru diyorsun ama asla kimse şirket yemeğinde öyle davranamaz olmaz yani

bizimde yılbaşı yemeği sürekli ertelendi nar partimiz her yıl yapılır geçen yılda yuılbaşı sabahı gitmiştik akşama kadar şirket içinde die içkisiz olmuştu kardeşcağzım eşlik etmişti bizimki aile bireylerini yada arkadaşları şart koşmuştu :) ama sevgilimin içi içini yemişti telefonda çekmiyordu sırf o üzülmesin diye çoğu şeye gitmiyorum

inan seni çok iyi anlıyorum çünkü senelerdir kıskanç birisiyle beraberim empati yapa yapa onu ve etraftaki kişileri anladım haklısın özgem ne desen haklısında işte benm sevgilimin düşünemediği bir nokta var mesela diyorum ben o nereye giderse gitsin izini veriyorum bana sorma bile diyorum yaaa o kadar gözüm kapalı güveniyorum o bana güvenmiyormu yani nerede nasıl davrancığamı bilmiyormuyum bana kimse asılmıyor diyorum anlatıyorum ama bana dediği cevap ben sana kimse benim gözümle bakmasın tahamül edemem diyor güvenmese hiç biryere yollamaz ama işte insan üzülüyor nerede nasıl davrancağmı biliyorum olgunum ve hep mantığımla hareket ettim ama işte kıskançlık yokmu bazen bütün hislerin önüne geçiyor

Son düzenleme:
evet ya :26::26: çok heyecanlı çokkk

sulugözlülük yapmadan da sonu gecer insallah bir bası bir sonu beni strese sokuyor :18::18::18:

valla esyaları tasırken anladım gidecegimi....aglamaklı oldummm...içimde bi boşluk hissettim...hatta gitmek istemiyorum dedim içimden....evet yeni bi ev hayat hemde benim hepsii.....ama cok zor cok...

Özgemmm bende cok seviyorum bu sarkıyıı...anlar mı bilmiyorum ama benim okuzummmmo yzden kararsızım yaniii

eger seninki öyle dediginde de rahat davranırsa hakkaten uyuz olurummm

hadi konuyu dağıtalımmmm
kızlar ne zamandır size sorucam unutuyorum. evlilik fuarına gidicekmisiniz? biz kısmet olursa pazar günü gitmeyi düşünüyoruz

eskiden bana daha fazla tahammül ederdi sanki.. her dediğimi alttan alırdı şimdi o da çileden çıkabiliyo.. biliyorum normal olan bu karşında sürekli sorun çıkaran biri varsa sen de bi süre sonra çileden çıkarsın
ama eskiden şöyleydin şimdi neden böylesin diye çok kıyas yapıyorum ve çoğu sorun bu yüzden çıkıyo
en ufak dediği şeyler bile o kadar kırıyo ki beni..aslında onun mutlu olmasını, eğlenmesini elbette isterim ama yılbaşı partisi diyince benim nedense tüylerim diken diken oluyo yaa
yoksa nisanda yine almanyaya gitçek.. bunu takmıyorum iş için gitmek zorunda
onu da anlıyorum ben onu kıskandıkça ona güvenmediğimi düşünüyo buna üzülüyo.. ona gözüm kapalı güvendiğimi hissettirmemi istiyo
eminim o böyle bişeyle gelse ve ben ona tepki vermek yerine ' canın istiyosa git tabi hayatım' desem gitmeyecek bile olsa onu duymak bile onu havalara uçurucak
bi de tartışınca yanında duramıyorum.. evdeysek direk yatak odasına gidip kapıyı kapatıyorum bu harekete de deli oluyo
evlenmeden çözmem gereken hareketlerim var biliyorum ama nedense kendimi çok da haksız görmüyorum ya.. bilmiyorum ben onsuz gitmek istemem ki yılbaşı eğlencesine
varsın gitmeyeyim yani ölmem ki..

[video=youtube;4eiTXDxmroQ]http://www.youtube.com/watch?v=4eiTXDxmroQ[/video]

Özgemmmm bu şarkı bize gelsinnnn

ya ne cabuk gelinlik bakmaya başlamışssınız ben mi geç kaldım yoksa 18 agustosa dugunum kızlar şimdiden bakmalı mıyım???

bizim ilişkimizin başında da biz böyleydik,bir keresinde yemek yemeğe gidecektik ve gidecek bir yer bulamayınca ona patlamıştım. Nasıl düşünmezsin böyle bir şeyi? Nasıl bilmezsin yemek yiyecek bir yer diye. Ne kadar komik değilmi? hem surat astım,hem azarladım hem de ağladım.
Hiç de sesi çıkmamıştı garibimin,ama şimdi olsa asla katlanmaz böyle bir şeye,nihayeetinde katlanılacak bir şey değil.
İlişkileri bu tip hareketler gerçekten boş yere yıpratıyor,kişilerin tahammül sınırlarını zorluyor.
Artık kavga da etsek suratımı asmıyorum,kim suratını her an asan birini her gün görmek ister ki? İlk bunu sordum kendime,ben onun bu tarz hareketlerini asla kabul etmezdim ama o bana tahammül gösterdi, ancak ömrünün sonuna kadar bunu ikimize yaşatamam dedim.
Evlilikte çok daha önemli sorunlar da olabilir,sorun çözücü olup bunları mutluluğumuzdan uzak tutmamız gerek.
Sen de bu konuda kendini toparlayabilirsin bence.

canım işte bazen tahamülsüz vee çileden çıkmalar yaşanabiliyor aşk bu ise katlanılmak zorunda ben çok sabırlıyım ama cumartesi dişlerimi sıktım kızdım ki hiç kızmam :)
o kıyası hepimiz yapmıyormuyuzz ki canım sende yapıyorsundur ama belkide üzülüyordur bazı şeylere oda senin gib i hissediyordur ikinizde üzgünsünüz şu durumda

emin ol ona git canım desen gitmiyecektir biz dün öle bişi yaşadık o üzülmesin diyte gitmiyim aşkım dedim bir işim vardı oda bana git aşkım git özür dilerim hep kıskancım dedi bende hayır hayır gitmicem dedim oda giz sen gidiceksin dedi o bana gitme deseydi çirkinleşirdim belki sabretmezdim ama git diyince birden gitmeyesim geldi :)))))))

bazende deniyorum ama o yüzden sıkıp üzmeyin birbiriniizi inan sen kendini yıprattırsan ilişkinede yansır bu

benim sevgilim aradı giz lütfen lütfen kendine dikkat et hep aklıma sende seni düşnyorm kılına zarar gelsin istemiyorum diyor kıskanıyor ama napabilirim ben çalışıyorum sorumlluğumda var öyle davranıyorum ama başkada bişi yapamam ki

benimkinede sorsan kendini haksız görmüyor ama kıskançlık bütün duyguları alaşağı ediyor hep şunu sölerim sevginin önüne geçip aşkını üzerse kötüdür

o yüzden evlenince kıskançlık çoğu ilişkide sorun oluyor bazılarıda kıskançlğnı yitiriyor evlenince canım, özgecim kontrol et kendini emin ol bir problem yok ilişkinde gayet mutlu bir ilişkiyi kıskançlıkla yıpratma haketmiyoırsunuz böyle olmayı kıskançlığında onu çok aşırı sevmenden kaynaklanıyor ama az daha sabredin canım

o kadar haklısın ki.. bunu ben de sorguladım ve gerçekten düzelmiştim kıskançlık konusunda da çok yol kat ettiğimi düşünüyodum
bu aralar böyle oldu demek ki napalım.. toparlanırız daha da düzeliriz biliyorum
ama şu parti konusunda içim rahat etmicek benim.. hem ona gitme demek istemiyom ama gitmesini de istemiyom

ya canım benimde yapım öle çabuk surat asıyorum ve bunu herkese yansıtıyorum yanı tartıştığımızı hemen herkes anlıyo sen bu surat asma işini nasıl aştın benimde çözüm bulmam lazım herşeye çarçabuk sinirleniyorum nişanlım alttan alıyor ama bu bizi yıpratıyor:18::18::18:

cuk diye oturdu valla bu

Aynen valla...geçen beyimizle oturuyoruz.bu sarkı cıktı tv de...bak benim halim dedim....bana yazmıs dedim...sayende oturdu tam bana göre bu sarkı dedim...baya bi suclandı....bıkmıs su taşlardan....kusura bakma hata yapıosan katlanırsınnn!!!laf da vururm taş da atarımmm

canım ilaç gibi geliyo yazdıkların, beni kendime getiriyo.. biz kavga etmiyoduk uzun zamandır hatta maşallah bu aralar bize diyoduk ama nazara geldi
tamam bu konuyu gerçekten kapatıyorum.. hiç açmıcam konusunu.. o gün gelir de gitmeye karar verirse de iyi eğlenceler dicem sadece
trip de yapmıcam.. umarım benim için çok zor olmasına rağmen sırf o mutlu olsun diye bu konuda ödün verdiğimi anlar

Son düzenleme:

gerçekten düzelebilecek bir konu zaten,hassas olduğundan o anlık öyle davranmışsın. Fevri davrandığını hissettirip samimiyetle çözebilirsiniz bu konuyu aranızda.

Kıskançlık konusuna gelince alkollü ortamlar hakkında bilgi sahibi değilim, belki ben de (kıskanç olmadığım halde) istemezdim.

Ancak nişanlın ölçülü biriyse, arada gidebilmeli böyle yerlere de iş icabı bu sosyal ortamlar gerekli olabiliyor çünkü.

Biraz da kendi direncini kırmalısın diye düşünüyorum bu konuda.

sevgilim açık açık söylemişti evlilikle ilgili konuştuğumuzda bu kırılganlığımın onu çok düşündürdüğünü. Bu huyumdan hoşlanmadığını.

Yapı olarak bana mantıklı gelen değişime açık biriyim,bunun bir hata olduğunu anladım.

Artık her içimden surat asmak geldiğinde sevgilimle geçireceğim güzel zamanı bununla gölgelememem gerektiği,;şu surat asma olayını yapmazsam mutlu bir gün geçirebilecekken surat asarak günü zehir etmenin değmeyeceğini düşünüp kendimi ikna ediyorum. Açıkçası kolay da oluyor artık. Bi sarılıveriyorum tüm kırgınlık bitiyor

canım inan senin duygulaırnı anlıyorum canımdan öte sevdiğimde senin gibi için içini yese bile kan kus kızılcık şerbeti iç ben hep öleyimdir sahtede olsa gülerim sinirimi belli etmem bak sevgilim cumartesi hafif kıskandı kapatırken aşkım canım demedi 2 kez hemde her kapamadı aşkım seni seviyorum diyen insan yapmadı bende kızdım ama belli etmedim arkadşlarım gidince yürüyordum aradı bir dişimi sıktım kırılıcak sandım çünkü acaip gerildim olayın sebebi böle yapmasydı ama o haklı oldu çünkü ben sinirme yenildm

o yüzden o yemeğe giderse kendine güven vee aralarda msj at ama her zamanki tavırla orası nasıl şölemi bölemi sorma o zaten arayıp anlatacaktır canım

eskiden benmki giz hade ama merak ediyorm anlat derdi şimdi hiç demiyor kendini kontrol ediyor etmesi lazım yoksa yıpranırız hep diyor annen babandan daha çok üstüne düşüyorum illa üzülceksende ben üzeyim kimse seni üzmemeli diyor onu anlıyorum ama hayat onun baktığı gibi değil

o yüzden sen okumuş birisin kendine güveni olan birisin ayakların yere sağlam basıyor azcık kontrol edicen vee o giderse için içini yese bile normal zamandaki gibi davrancan belki zor gelicek benimki mesela hep der artık ilgi göstermicem yapmıcam yapmıcam der 1 gün bile dayanamaz onun mizacı böyle çünkü

ben de cok fena laf sokuyorum ya. sivri dilliyim tutamıyorum tası gediğine oturtuyorum illa ki

ama bir gün düzeliyorsa diger gün yine öyle olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…