gerçekten düzelebilecek bir konu zaten,hassas olduğundan o anlık öyle davranmışsın. Fevri davrandığını hissettirip samimiyetle çözebilirsiniz bu konuyu aranızda.
Kıskançlık konusuna gelince alkollü ortamlar hakkında bilgi sahibi değilim, belki ben de (kıskanç olmadığım halde) istemezdim.
Ancak nişanlın ölçülü biriyse, arada gidebilmeli böyle yerlere de iş icabı bu sosyal ortamlar gerekli olabiliyor çünkü.
Biraz da kendi direncini kırmalısın diye düşünüyorum bu konuda.
sevgilim açık açık söylemişti evlilikle ilgili konuştuğumuzda bu kırılganlığımın onu çok düşündürdüğünü. Bu huyumdan hoşlanmadığını.
Yapı olarak bana mantıklı gelen değişime açık biriyim,bunun bir hata olduğunu anladım.
Artık her içimden surat asmak geldiğinde sevgilimle geçireceğim güzel zamanı bununla gölgelememem gerektiği,;şu surat asma olayını yapmazsam mutlu bir gün geçirebilecekken surat asarak günü zehir etmenin değmeyeceğini düşünüp kendimi ikna ediyorum. Açıkçası kolay da oluyor artık. Bi sarılıveriyorum tüm kırgınlık bitiyor
en büyük hatayı zaten empati yaparak yapıyorum ben.. o rahatsızsa ben gitmem ondan önemli mi diyorum
onun da benim gibi düşünmesini istiyorum ama o farklı bi birey.. onu bi kalıba sokmak ne kadar doğru.. karşındakini olduğu gibi kabul etmek gerekli değil miydi
bu konuda çok uğraştım canım.. iş yemeklerine gidince geriliyodum biraz aştım bu huyumu ama bu parti olayını gözümde çok büyütüyorum
bişeyler bozulcak diye korkuyorum bilmiyorum.. aldatılma korkusu da mevcut bende.. beni aldatıcak da ondan ayrılmak zorunda kalıcam herşey bozulcak hayallerimin hepsi yıkılcak..çok gereksiz kuruntularım var.. benim dizginlememle yapmayacaksa ne önemi var di mi.. saçma sapan şeyler beliriyo gözümde böyle göğüs dekolteli bi kız gelicek yanına tanışalım falan dicek..ya da orda açık saçık bi dansçı olcak gözü kaycak.. oyyy oyyy düşüncelere bak
beni kaybetmesine neden olacak bişey yapmaz biliyorum ama yine de huzurlu bi şekilde devam ederken ne gerek var şimdi partilere martilere yaa
amannn..
neyse kızlar hepinizin kafasını şişirdim boşverin.. ben klinik bi vakayım bence
heheheheheayyy allegria kopardın beni hayal gücüne hayran kaldım Burcun ne senin
özgem ve mavişimm ben surat asma huyumdan sevgılım askere gıttıgınde vazgectım cunku onunla 1 sanıye gulmeye bıle ıhtıyacım olan bı cok an yaşadım. Dile kolay 15 ay ayrı kaldım hasrette ınsanın kotu huylarını törpüleyecek cok zamanı oluyo. Kıskanclık ıkımızdede yok aslında ama dusununce ortaya sole bısı cıkıyo bırbırımızı kıskandırıcak bısıde yapmıoruz :44: En son o benı cok gezdıgım ıcın uyardı ve gereksız ınsanlara gereksız vakıt ayırdıggım ıcın haklıydıda tamam dedım ikiletmedım bıle kapandı gıttı konu.
Keşke bende vaz geçebilsem nişanlım hep alttan alıyor ama nereye kadar sonra pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor sonra bide gönül almakla uğraş her seferinde kendime diyorum sakin olacam surat asmıcam küsmücem ama bilmiyorum yapmam lazım o benim için yapıyorsa bende yapmam lazım:18::18::18:
maviş gel beraber yenelim bu huyumuzu var mısın
çağloşum şarkı süper, zaten haykoyu çok severim ben
balık burcuyum canım
nişanlım da balık burcu ama kıskançlıkta benim tam tersim
Varım canım vallahi süper olur ama nasıl yapacaz:18::18::18:
bu arada çılgınlar gibi diyet yapıyorum ben vuhuuuu nazar değmesin
çarşamba başladım ve gerçekten fire vermeden dikkate diyorum yediklerime
bu çarşamba tekrar tartılcam bakalım zayıflamış mıyım
evet balık burcu entersan bi burç bazıları çok kıskanç oluyo Bazılarıda hiçç dünya umrunda olmayanlar tipler Sanırım yükselenle alakalı Bende yengeç burcuyum
Bende arada böyle felaket senaryoları yazarımda, ya kızın biri gelir aklını çelerse fln filan Sanki brad pitt le nişanlıyız gelip üstüne atlicaklar
benim nişanlımın tek istediği küstüğüm an susup trip yapmak yerine şu şu konuda sana kırıldım diye söylemem
bilmiyorum bu şekilde başlayabiliriz belki.. üzüldüğümüz bişey olunca 'aşkım bu hareketin beni kırdı' desek trip yapmaktan daha iyi olur sanki :26:
Özgecim konuyu okudum gördüm az çok...benim nişanlımın tek istediği küstüğüm an susup trip yapmak yerine şu şu konuda sana kırıldım diye söylemem
bilmiyorum bu şekilde başlayabiliriz belki.. üzüldüğümüz bişey olunca 'aşkım bu hareketin beni kırdı' desek trip yapmaktan daha iyi olur sanki :26:
en büyük hatayı zaten empati yaparak yapıyorum ben.. o rahatsızsa ben gitmem ondan önemli mi diyorum
onun da benim gibi düşünmesini istiyorum ama o farklı bi birey.. onu bi kalıba sokmak ne kadar doğru.. karşındakini olduğu gibi kabul etmek gerekli değil miydi
bu konuda çok uğraştım canım.. iş yemeklerine gidince geriliyodum biraz aştım bu huyumu ama bu parti olayını gözümde çok büyütüyorum
bişeyler bozulcak diye korkuyorum bilmiyorum.. aldatılma korkusu da mevcut bende.. beni aldatıcak da ondan ayrılmak zorunda kalıcam herşey bozulcak hayallerimin hepsi yıkılcak..çok gereksiz kuruntularım var.. benim dizginlememle yapmayacaksa ne önemi var di mi.. saçma sapan şeyler beliriyo gözümde böyle göğüs dekolteli bi kız gelicek yanına tanışalım falan dicek..ya da orda açık saçık bi dansçı olcak gözü kaycak.. oyyy oyyy düşüncelere bak
beni kaybetmesine neden olacak bişey yapmaz biliyorum ama yine de huzurlu bi şekilde devam ederken ne gerek var şimdi partilere martilere yaa
amannn..
neyse kızlar hepinizin kafasını şişirdim boşverin.. ben klinik bi vakayım bence
Keşke bende vaz geçebilsem nişanlım hep alttan alıyor ama nereye kadar sonra pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor sonra bide gönül almakla uğraş her seferinde kendime diyorum sakin olacam surat asmıcam küsmücem ama bilmiyorum yapmam lazım o benim için yapıyorsa bende yapmam lazım:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?