- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Ne güzel yapabiliyorsan ne mutlu sana benim dün sınavım vardı aldı sınava götürdü yüzüğünü unutmuş tüm günümüzü zehir ettim surat astım bide söylendim durdum sinema yemek organizayonu yapmış onuda söyleyemedi biletleri boşuna almış oldu yemek rezervasyonunu iptal etmiş ama elimde değil yaa ufacık bi şeyde bile surat asabiliyorum
hahaha doğru diyosun canım ya.. başkası ona asılmasa bile onun gözünün kayması yeter benim için keserim valla onu
yükselenim akrep benim ondan mı böyle olmuşum acaba ben
mavişim bişiye bozuldugunda surat asma bak bız once sınırle bırbırımızı daha cok kırıcak bısı dememek ıcın susarız ama o an el eleysek elımızı bırakmayız ayrı bı yere gıtmeyız , o sure ıcınde ıkımızde kendı kendımıze olayı gene dusunuoruz olay gercekten cok boş bşiyse genelde ben gülmeye baslıorum ay delımıyız bız neye triplenıoruz dıyeeyada konusup couzyoruz hemen sıcagı sıcagınaaa. ben telefonda tartısılmasınıda sevmıoruuum ınsan gormeyınce daha cesaretlı oluyoo bence her medenı ınsan yuzyuze tartısmalı bı sorun varsa hele msjla ayrılanları aklım fıkrım almıo :/
okudum sabah yazdığını da yorum yazmak istemedim hassas olduğundan.
Onun sana değer verdiğini gösteren tk şey yüzük değil, ancak bu yüzüğü önemsememeli anlamında değil.
Zaman zaman insanlık hali unutabilir insan,sen de unutabilirsin ama bu senin nişanlına değer vermediğinden değil bilinçsizce unuttuğundandır değil mi?
Tabii tepkini belli et ama sonrasında da şirince 'Aşkım bunun için çok üzüldüm ve sana kırgınlığım devam ediyor ama bunun için neşemizi kaçırmayacağım. Ancak bir daha olmasın rica ediyorum.' desen bak bakalım nasıl özür dileyip dikkat ediyor.
Tatlı dil her kapıyı açar
Aşkınızı bunlarla gölgelemeyin kızlar
Oooo akrepse tamam işte herşeyin sebebini bbulduk
Bu durumlarda rahat olucaksın cnm neler okuyyoruz u forumda yapıcak adam her şekilde yapıyo İhanet sadece icraata geçirmekle olmuyo bence Sen hiç biyere göndermezsin ama her boş kaldığında onu bbunu keser Hani göz çapkını derlerya Buda ihanet bnm için Allah korusun bizi öylelerinden :26:
Karlı bir haftabaşından herkese selammm...
Özgecim konuyu okudum gördüm az çok...
Adamcağızı sıkıştırma bırak gitsin...
Ayrıca o nişanlının istediğini tüm erkekler istiyor galiba.
Trip bu işi çözmüyor.
Bende de hayal gücü süper işler bakıyorum sen de öylesin.
Ama seninki çok uçlara dayanmış yavrum, olmayacak şeyi kafanda işliyorsun. Bir ara bende sevgilim ölecek gibi geliyordu,kendi kendime hayal kurup ağlıyordum.Saçma ama yapıyordum işte sen de benim gibisin.
Diğer noktaya gelirsek tabii ki karşımızdakini olduğu gibi kabul etmeliyiz, anlaşamadığımız huylarımızda da iki taraflı esnekliği sağlamalıyız. Bu demek değil ki karşımızdakini değiştiriyoruz,hayır aksine ilişkimizi uyumlu hale getirip mutlu oluyoruz ana prensip bu. Zaten dayanılmaz bir durum olsaydı ikinizden biri bu ilişkiyi devam ettirmezdi bu aşamaya kadar. Sadece esneklik gerekli olan.
mesele sen de onu anla, onun dediği gibi yap değil.
Sen de onu anlamaya çalış evet, biraz esnek olmaya çalış. O da sana anlayış göstersin ve sana karşı esnek olsun.
Aranızda bunu konuşmalısınız bana kalırsa,kendini net ifade et, o da aynı şekilde ve buna ikinizi de memnun edecek bir çözüm bulun.
İlişkiler kendinden bir şeyler feda ederek değil, karşındakine anlayış göstererek yürür.
(ayyy sanki çocuklara seminer yapar gibi konuşmuşum)
mavişim bişiye bozuldugunda surat asma bak bız once sınırle bırbırımızı daha cok kırıcak bısı dememek ıcın susarız ama o an el eleysek elımızı bırakmayız ayrı bı yere gıtmeyız , o sure ıcınde ıkımızde kendı kendımıze olayı gene dusunuoruz olay gercekten cok boş bşiyse genelde ben gülmeye baslıorum ay delımıyız bız neye triplenıoruz dıyeeyada konusup couzyoruz hemen sıcagı sıcagınaaa. ben telefonda tartısılmasınıda sevmıoruuum ınsan gormeyınce daha cesaretlı oluyoo bence her medenı ınsan yuzyuze tartısmalı bı sorun varsa hele msjla ayrılanları aklım fıkrım almıo :/
Telefondan girmekte bi değişik yaa :) elektrikler gitti bende hemen size geldim
çağla o şarkı çok güzel sesin de güzelse söyle mutlaka çok hoşuna gider :)
Özge nasıl bir diyet bu yaaa ben bogazini tutamıyorum hiç70 olmuşum :0
ben telden giremiyorum yatam sayfa acılıyor derken kkapanıyor
Aslında telden girmek çok zor gelmemeli ben çoğu yazılarımı telden yazıyorum ama biraz telin ekranı büyük onunlada alakası var vee her zaman her yerden takip ediyorum sizleri
ece cıxxx sölemicem haketmiyoo...vazgectimmm
Neden giremiyosun ki canım telden mi kaynaklı problem acaba ben her yere giriyorum çoğu mesajımı telden yazıyorum hatta evdeyken pcyi hiç açmıyorum şarjı zor dayanıyor ama olsun yedek batarya taşıyorum
bu arada çılgınlar gibi diyet yapıyorum ben vuhuuuu nazar değmesin
çarşamba başladım ve gerçekten fire vermeden dikkat ediyorum yediklerime
bu çarşamba tekrar tartılcam bakalım zayıflamış mıyım
kuzum ne güzel demişsin el eleysek de elimizi bırakmayız diye.. ben ise tartışınca aynı ortamda bulunmaya bile tahammül edemiyomhemen kaçıyorum o ortamdan..
bu huyumu da değiştirmem lazım[/I]
5 senedir akreplee birlikteyiiim ve burcum yayben biraz fazla özgürlükçüyümdür ama sevdiceğim beni hiçbi konuda kasmaz hatta ben sevgılımın akrep oldugunu soledıgımde eyyvaahh yanmısın derler banaa ama o aynı senin sölediğin gibi düşünüyoo , yapıcak olan her turlu yapar ınsanın ıcı pis olmasın
ece cıxxx sölemicem haketmiyoo...vazgectimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?