'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

okudum sabah yazdığını da yorum yazmak istemedim hassas olduğundan.

Onun sana değer verdiğini gösteren tk şey yüzük değil, ancak bu yüzüğü önemsememeli anlamında değil.

Zaman zaman insanlık hali unutabilir insan,sen de unutabilirsin ama bu senin nişanlına değer vermediğinden değil bilinçsizce unuttuğundandır değil mi?

Tabii tepkini belli et ama sonrasında da şirince 'Aşkım bunun için çok üzüldüm ve sana kırgınlığım devam ediyor ama bunun için neşemizi kaçırmayacağım. Ancak bir daha olmasın rica ediyorum.' desen bak bakalım nasıl özür dileyip dikkat ediyor.

Tatlı dil her kapıyı açar

Aşkınızı bunlarla gölgelemeyin kızlar

hahaha doğru diyosun canım ya.. başkası ona asılmasa bile onun gözünün kayması yeter benim için keserim valla onu
yükselenim akrep benim ondan mı böyle olmuşum acaba ben

Oooo akrepse tamam işte herşeyin sebebini bbulduk
Bu durumlarda rahat olucaksın cnm neler okuyyoruz u forumda yapıcak adam her şekilde yapıyo İhanet sadece icraata geçirmekle olmuyo bence Sen hiç biyere göndermezsin ama her boş kaldığında onu bbunu keser Hani göz çapkını derlerya Buda ihanet bnm için Allah korusun bizi öylelerinden :26:
Ama ömür böyle şüpheler ve kısıtlamalarla geçmez O yüzden güvenmek zorundayız cnm başka çaremiz yok

Son düzenleme:
Telefondan girmekte bi değişik yaa :) elektrikler gitti bende hemen size geldim

çağla o şarkı çok güzel sesin de güzelse söyle mutlaka çok hoşuna gider :)

Özge nasıl bir diyet bu yaaa ben bogazini tutamıyorum hiç 70 olmuşum :0

Tamam kuzum yaa denicem bende bu kırılma küsme huyumu bırakmak istiyorum sadece nişanlıma karşı değil herkese yapıyorum bunu ben kalabalık aileye gelin gidecem belki sölemişimdir daha önceden apartman 6. aile olacaz aile apartmanı yani onun içinde bu huyumu bırakmak istiyorum duygularımı hemen açık etmeyim alınsam bile küsmeyim belli etmeyim istiyorum inşallah yapabilirim yaa yoksa çok sorun yaşarım çok

Tamam canım ben biraz sert çıkıyorum sanırım dikkat etmem lazım bunun için üzmemem lazım ama kısacası kendimi biraz değiştirmem lazım artık biraz büyümem lazım

5 senedir akreplee birlikteyiiim ve burcum yay ben biraz fazla özgürlükçüyümdür ama sevdiceğim beni hiçbi konuda kasmaz hatta ben sevgılımın akrep oldugunu soledıgımde eyyvaahh yanmısın derler banaa ama o aynı senin sölediğin gibi düşünüyoo , yapıcak olan her turlu yapar ınsanın ıcı pis olmasın

hoşgeldin canım benim doğru diyosun.. erkekler düz yaratıklar bizim triplere akılları ermiyo işte onlara tüm sorunları açık açık anlatmak gerekiyo

kuzum benim mesleğin dolayısıyla senden faydalanmak beni çook mutlu etti doğru söylüyosun.. ben biraz fevriyim hemen parlarım..onda bu yok o orta yolu bulalım halledelim konuşarak ister
ama işte kızgınken benim yanıma yaklaşılmıyo malesef bu huyumu dizginlemeye çalışıcam

kuzum ne güzel demişsin el eleysek de elimizi bırakmayız diye.. ben ise tartışınca aynı ortamda bulunmaya bile tahammül edemiyom hemen kaçıyorum o ortamdan..
bu huyumu da değiştirmem lazım

Aslında telden girmek çok zor gelmemeli ben çoğu yazılarımı telden yazıyorum ama biraz telin ekranı büyük onunlada alakası var vee her zaman her yerden takip ediyorum sizleri

ece cıxxx sölemicem haketmiyoo...vazgectimmm

ben telden giremiyorum ya tam sayfa acılıyor derken kkapanıyor

Neden giremiyosun ki canım telden mi kaynaklı problem acaba ben her yere giriyorum çoğu mesajımı telden yazıyorum hatta evdeyken pcyi hiç açmıyorum şarjı zor dayanıyor ama olsun yedek batarya taşıyorum

Aslında telden girmek çok zor gelmemeli ben çoğu yazılarımı telden yazıyorum ama biraz telin ekranı büyük onunlada alakası var vee her zaman her yerden takip ediyorum sizleri

hoşgeldin canımm

yaa pc den yazmak miss gibi göre göre yazıyorum
telefonda ifadeler bile düzgün çıkmıyor
sevmiyorum o yüzden

çağlammm nazlı geliniimmmm ama yapma böyleee bence söyle
kocişin o senin

özgecim zaten sıcağı sıcağına kızgınken konuşmalar kavgaya dönüşür.mavişe de dediğim gibi madem enişte bu anlayışta biri 'şu an çok kızgınım üstüne gitmyelim bu konunun,benim kızdınlığım geçince bunu konuşalım' de.

Hatta bu konuda destek iste ondan,o da seni uyarabilir ya da sakinleşmeni bekleyebilir böylece.

Biraz böyle deneyin bana kalırsa.

Neden giremiyosun ki canım telden mi kaynaklı problem acaba ben her yere giriyorum çoğu mesajımı telden yazıyorum hatta evdeyken pcyi hiç açmıyorum şarjı zor dayanıyor ama olsun yedek batarya taşıyorum

sayfa büyük mü geldi diyo ona benzer birsey diyor kapanıyor. bende tüm sevgi dolu dileklerimi dile getiriyorum

özgemm benimde dikkat etmem geerek yaaa bir haftadır hastalıktan sporada gidemedim.. haftayada ing. kursu başlıo püffffffffff

Burçlardan açılmış konu bakıyorum benim sevgilim de akrep burcu, azıcık kıskançlığa meyillenen huyları var ama ben hiç sevmem kıkançlık abartmıyor o da sağolsun.

Hem soğukkanlı çoğunlukla,ama sinirlendi mi de yakar geçer ki ben de öyleyim.

Hem benziyoruzz hem farklıyız ben de anlamadım durumumuzu.

bu arada ben yengeç burcuyum, burçlarımız uyumluymuş aslında öyle okuyorum her yerde.

kuzum ne güzel demişsin el eleysek de elimizi bırakmayız diye.. ben ise tartışınca aynı ortamda bulunmaya bile tahammül edemiyom hemen kaçıyorum o ortamdan..
bu huyumu da değiştirmem lazım[/I]

evet bencede kuzuumm degıstırmelısın bız bı kere sahılde bankta sarmasdolas otururken bısı oldu ben trıplendımm kendımı cekmeye calıstım oda o anda cok sınırlıydı aslında bana ama benı bırakmadı hıc konusmadan oylee yarım saat oturmusuzdur. ozur dıledım daha sıkı sarıldımm benı hıc bırakmaa cocukluk etmeme ızın verme dedım o gun bugundur boleyız ıstee cok komık oluo konusmuoruz el ele devam edıoruz yada elı omzumda benım elım belındeyse ole devam edıoruz durumun komıklıgı zaten sınırı gecırıoo

Ayyy bnm nişanlımda yay Yay burcu candır Çok severim Benimkide sözde özgürlüğüne çok düşkün ablası ama ben ona çaktırmadan ağrısız acısız gayette güzel özgürlük fln bırakmıyorum
Hissetmiyo bile

kuzum bu belli bi diyet değil sadece az yiyorum artık.. tatlı yemiyorum ya da çok fena kriz gelirse sütlü tatlı yiyom
mesela ekmek sadece sabah yiyiom 1 dilim en fazla.. bi daha ekmek yokkk
akşam da 8 den sonra sadece çay içiyom.. yoksa ben tv izlerken aburcubur çok severdim ama artık yapmıyorum

naptı kuzum alpiş enişte geneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…