'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bizimkinede imkansız ask dıolar ama bız agaoglu gıbıyız hayaldı gerccek oldu dıoruz çok zormuş akreple yay ama maşallah bize sıkıntısız devaam edıyoruz

zehroşum sağlığın daha önemli sen tamamen iyileş vücudun direnç kazansın ondan sonra yaparsın

he bi de haftada en az 3 akşam mezdeke ile yarım saat göbek atıyom

ben ekmek yemeyince açlıktan bayılacak gibi hissediyorum
çok oburum yaa
hem kilo vermeyi düşünüyorum
hemde akşam arkadaşım glecek
netten muffin tarifi aldım onu yapayım diyorum ben kilo falan veremem yaa

ben sana bısı dııımmı yayın erkegı daha evcımeeenn bayanları daha atakk ve ozgurluk duskunuuu benım sevgılıcıkte benım ozgurlukculugume gezgıncılıgıme ortak olarak sanırım hısseetrmeden el altında tutuo benı çakal carlos sevgilicik

özge bak benim aşkımda sıcağı sıcağına tartışırdı içine atıp 5 saat sonra konuyu ısıtamazdı ama öğrendi cidden öğrendi askere gitmeden öğrendi askerde sabırlı oldu bende öyle oldum ki şu günlerde onun kıymetini anladım yani evlilik işini bile kısa bir sürede işe girer girmez uzatmamamyı düşünüyorum artık çünkü o değişti beni sevdiğinden kendini güzelce değiştirdi yine kıskanç ama oda tazı tuzu

o yüzden sakin olmalısın canım birbinizi kırmayın sen onu seviyorsun ondan gelen herşeye tahamül edebilirsin güzel sözede eleştireyede kavgayada o yüzden gülerken yanında olunca kızgınlığındada yanında olabilir

ezgiiii sen evlilik fuarını sormuştun sanırsam canım ben bu yıl gidemicem aslında çok meraklıyım ama benimki gelince gitmek istiyorum

varlıgı yetişyo Özgemm...uyuz işte hangi birini anlatim kiiii....hödük bildigin hödükkk

Hoşbulduk ben bazen pcyi bırakmışım telden yazıyorum sevdiceğimlede sürekli msjlaştığım için güzel oluyor yaa telim telim canım telim bazıları diyo ki seni sevdiceğinle değil telle nişanlamalıymışız

tembel hatun, kv ile görüşeyim almasın seni

kıymetttt neler yapıyorsun?

kızlar fazla giremiyorum. çok da canım sıkkın. anlatıp anlatmamakta bile kararsızım ne yapıcağımı bilmez bi durumdayımm..

sorun evlilik.. kısa bi özet geçeyim. kasım ayına kadar ben 2013de belki evleniriz gözüyle bakıyordum sonra konuştuk onun açısından da benim açımdan da olamıcağına karar verdik buraya kadar memnundum bi sorun yoktu. sonra geçenlerde yine konu açıldı ben bi zaman belirlemek istedim hep yani üç aşağı beş yukarı bi zaman, yıl olarak. aklında bi zaman var mı dedim yok dedi. benim var dedim. söylememi istedi. söylemek istemedim. ben onun kendiliğinden bişeyleri başlatmasını istiyordum. benim şu zaman olsun dememle o zamanda yaparsa ben zorla yaptırmış gibi hissederim kendimi. bunları yolda eve gelirken konuşmuştuk. bir de son anda yazın datçaya gitmeyi düşündüklerini söyledi işi ortağı olan arkadaşıyla. bende yazın alaçatıya gittiğinde yaşadığımız tatsızlıklar nedeniyle bundan sonra gidemezsin arkadaşınla tatile gidersen bu iş biter demiştim net bir şekilde. sen bilirsin dedim sonuçlarına katlanırsın. bu benim sinirimi zıplattı eve gelince aklımdakileri söyledim. 2013sonuna kadar bi adım atmanı 2014eylülde de evleniriz diye düşünmüştüm dedim. o da 2014 iyi bencede dedi. iyi peki dedim..

sonuç olarak dün gezdik dolaştık yemek yiyorduk bi yerde, başka birinden bahsederken konu açıldı. bir kaç yıl daha var bizim için dedi. bende neden dedim, maddiyatı ve iş durumunu sebep gösterdi. bu da tamam kabulüm. peşinden de annem hasta benim hergün o eve gitmem lazım annemin hergün beni görmesi lazım öyle istiyor dedi. annem iyileşmeden olmaz dedi. bilmeyenler için söylüyim annesi kanser hastası, tedavi görüyor şuan iyi çok şükür ama ne olur ne biter bunu bilemeyiz ki.

kafam allak bullak oldu. ben evlilik delisi durumuna düştüm. şunu da söyliyim bu evlilik fikrini ben çıkarmadım, kendisi baştan beri evlenelim diyip durdu. hatta geçtiğimiz eylül ayında nişanlanmayı planlıyordu ben daha iyice tanımadığım için istemedim ablam evlensin ondan sonra dedim. ailesiyle bir ay içinde tanıştırdı beni onlar da ne zaman isticez diye tutturdular, o zaman da annem biraz daha iyi olsun seneye demiş.

yani bir dediği bi dediğini tutmamaya başladı. bu da gözümden düşürüyor. ne yapıcağımı bilmiyorum. ben haksız mıyım haklı mıyım onu da bilmiyorum. bi akıl verin bana.
.

bizimkinede imkansız ask dıolar ama bız agaoglu gıbıyız hayaldı gerccek oldu dıoruz çok zormuş akreple yay ama maşallah bize sıkıntısız devaam edıyoruz

biri akrep yay mı dediiiii canım hanginiz akrep hanginiz yay
ben yayım benimki akrep tam akreptir kendilerii

gördüm gördümm pufum senmişsin yay burçdaş olduk

Son düzenleme:
kıymet merhaba
bana sorarsan haklısın.

maddiyat vs vs bunlar icin evlilik ertelenmemeli bana kalırsa. kaldı ki bu forumda oya en iyi örnek mesela.Allah evlenene yardım edermiş.evlendikten sonra bir şekilde borçlar ödeniyor.

bende maddiyat yüzünden birkac ay erteledim ama yine borç ödeyecegiz değişen birsey yok yani.

annesine gelince Allah acil şifa versin ama kimin ne zaman ölecegini ne olacagını kim bilebilir ki.

biri akrep yay mı dediiiii canım hanginiz akrep hanginiz yay
ben yayım benimki akrep tam akreptir kendilerii

gördüm gördümm pufum senmişsin yay burçdaş olduk

aaaa sevgılıcıklerdee burccdaaassmıııssss

sizzde hayaldi gerçek oldu dıyenlerdensınızz ozamaaannn pamuğğğuum

aaaa sevgılıcıklerdee burccdaaassmıııssss

sizzde hayaldi gerçek oldu dıyenlerdensınızz ozamaaannn pamuğğğuum

aynen öle canım yaaa nette sözlüğe yazmışlar.. yay kadınıysanız kesinlikle akrebi gördüğünüz yerde kaçın gibilerinden biz koşa koşa gittik akrebe vallahiii zorluğuna çok zor oldu ama seviyorum uleynnnnn

mezdeke de ben odun yutmus gibiyim ya hic mi bir insan estetik olmaz ya

ben bu konuda çok yetenekliyim ama çoook utangacım başkasının yanında hayatta hünerlerimi sergileyemem ancak böle kendi kendime oynarım
kapıyı bile kilitliyom düşün annem gelip bakmak istiyo diye
varlıgı yetişyo Özgemm...uyuz işte hangi birini anlatim kiiii....hödük bildigin hödükkk
neden bizi böyle üzüyolar ki.. aslında seviyoruz seviliyoruz ama neden herşey tam anlamıyla istediğimiz gibi gitmiyo

canım benim sen en son evlilik konusunu askıya almıştın artık konuşmayacaktınız ama bi şekilde açılmış konu.. sana hak veriyorum sonuçta ciddisiniz ve az çok bi zaman olsun aklınızda istiyosun
eniştenin de kendine göre haklı tarafları olabilir maddiyatla ilgili ama sen seni karşısına alsın güzelce anlatsın istiyosun ki haklısın
sana 'hayatım maddi durumları, annemin hastalığı biliyosun ben de evlenmek istiyorum ama en azından bi 2014 ü bekleyelim ' dese içini rahatlatsa yetecek sana
belirsizlik senin canını sıkıyo anlıyorum
sen nasılsa bu sene düşünmüyosun ya o nedenle bırak kendş haline bakalım.. hiç ama hiç konusu açılmasın.. hatta açılırsa da daha zaman var o zaman bakarız tarzı cümleler kur
bakalım kendiliğinden bişey yapacak mı

öncelikle merhaba.. ay bilemedimki başta o istekliymiş sonradan neden böyle bi isteksizlik olmuş acaba annesini durumuna mı endişeleniyorki yada senin nişanı istememen mi kırdı onu emin olmadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…