'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evimizi alalım aylık 5bin tl gelrimiz vs. vs. vs. büssürü şeyler olsun öyle evlenelim istiyor. evlenmek isteyen insan birikim yapmaya çalışır. öyle bişey de yapmıyor, rahat yaşıyor. ben şuan çalışmıyorum günü geliyor en ufacık paranın hesabını yapıyorum. o da öyle çok büyük paralar kazanmıyor ama konforundan da ödün vermiyor. bende paranı tut diyemiyorum karışamıyorum. bu yüzden de ben sıkıştırmazsam korkmazsa sıkıya gelip de birikim yapmayacak belli ki..

burç uyumu konusunda biz süperiz kızlar. ben yengeç sevdicek akrep. burç uyumumuzda deli şeyler yazıyor fena bi birliktelik
evet gizim fuarı sordum. bende çok istiyorum inşallah gidebiliriz

aynennn ben kıme o akrep ben yay desem gözler bi pörtlüyo yerinden duygularını sözle ıfade etmemesı dısında bı sıkıntı yok gıbı gelıo akrepte yaa cok güzel hissettiriiooo lafa gerek kalmadan

ilerisini düşünüyorsa yapmak zorunda.

o sorumluluğu yüklenmeli. elini tasın altına koymalı. hem keyfimden ödün vermeyeyim hem de yapalım olmuyor maalesef.

dediğin gibi insan yeri gelince 50 kurusun lafını yapıyor.

öncelikle merhaba.. ay bilemedimki başta o istekliymiş sonradan neden böyle bi isteksizlik olmuş acaba annesini durumuna mı endişeleniyorki yada senin nişanı istememen mi kırdı onu emin olmadım..

yok kırıldığı falan, ilk başlarda işle ilgili sorunları halledebileceğini düşündü ama hesapladığı gibi gitmedi hiçbişey..

evet Özgem arkadaşı kız arkadaşının ailesiyle tanışmış onu anlatıyordu bana. bende tanışmak istiyorum aslında dedi bende bizimkiler o zaman ardından en azından isteme olsun yüzük takılsın isterler ama bizim öyle bi durumumuz yok biliyorsun dedim konu ordan açıldı.

şimdi konuştuk 3yıl 5yıl demiyorum 1-2 yıl diyorum bunu beklemek bu kadar mı zor yazmış.. ben derdimi anlatamıyorum ya. baştan niya büyük laflar ettin o zaman diyorum ee hallederim sanmıştım bu kadar zor olduğunu düşünemedim diyor. ben nerden bilicem şimdi de öyle kolayına gelerek konuşmadığını. güvenemiyorum sorun bu galiba..

benimki de öyleee ama ben giriyorum telden kuzum bazen biraz geç açılıyo bi de cevap yazmak zor oluyo ama yine de başarıyom

bu arada bizimkiyle aramızdaki mesajlaşma şu şekilde.. bireysel emeklilik yaptı o bugün
o-emeklilik birikimimiz için ilk adımımızı attım aşkım
ben-hayırlı olsun aşkım
o-inşallah güzel bi emeklilik dönemimiz olacak
ben-ben yaşlanmak istemiyorum
o-benle de mi?
ben-seni seviyorum senle ölmeye bile razıyım (yelkenler anında suya gördüğünüz gibi )
o-o zaman yaşlan benimleeeee
ben-yaşlanıcaz zaten Allah ömür verirse

böyle işte..kıyamadım gene.. istiyosa gitsin trip falan da yapmıcam artık.. düğüne kalan günlerimizi mutlu geçirelim

Az konuşun lütfeeen işleri toparlayıp gelcem meraktan çatlasamda bensiz konuşmayın:18::18::18:

burç uyumu konusunda biz süperiz kızlar. ben yengeç sevdicek akrep. burç uyumumuzda deli şeyler yazıyor fena bi birliktelik

vuhuuuw su etkılııı aşşkk bız seneye gıdıceez ama seneye fuar zamanı herseyımız hazır olmus olur sanırım

Ben başağım sevdiceğim oğlak bize çok uyumlu olmamız lazım diyo herkes ama bilmeyom:18::18:

mavişim sızın ılıskınız cok uzun degıldı sanırım dımı yanlıs htrlmıosam :44:

''Annem hasta benim hergün o eve gitmem lazım annemin hergün beni görmesi lazım'' diyen birinin datça alaçatı düşünmesi bana hiç tutarlı gelmedi açıkçası Mademki şüphelerin var Annesinin iyileşmesini beklesende boş boş bekleme , en azından niyetler belli olsun Aileler tanışsın isteme olsun Böyle belirsiz bi şekilde bekleyemeyeceğini söyle niyetini belli etsin cnm benim tavsiyem bu yönde olabilir

kuzum benimki aşırı derecede kıskançtır. bazen saçmalamında ötesine çıkarır kıskançlığını..
ama sevgisini göstermekten dile getirmekten hiç çekinmez yirim ben onu yaaa..
kavga etöektende çekinmez tabi

Terazi ve kova için bu diolar bebikler fazla soze gerek yok galba bizim için

"Bu ilişkiye evet diyoruz. Kova sizin için biçilmiş bir kaftan! İkinizde iletişimci olduğunuz için uzun sohbetleriniz, canlı tartışmalarınız olacaktır ve yeni fikirler ortaya çıkacaktır."

Ve cidden de bole konusmaya basladığımız zaman susmuoruz her gece de telefonda uyuyakalıoruz

bende dedim sen hergün eve gitmiyorsun diye ki gitmediği günler oluyor. ayrıca zaten yazın annesi babası yazlığa gidiyorlar o burda kalıyor işe gittiği için 15günde bir gidip görüyor annesini. valla evlenmiyorum vazgeçtim dedim artık kendini mi parçalar ne yapar bilmiyorum ama benim bişeyden hevesim kaçtı mı daha zor toplanırım..

Yine dayanamadım kaytardım evet kuzum uzun değil 8 ay oluyo iştem birlikteyiz 1,5 aydırda nişanlıyız kuzum

Canım herkes kendi yaşamını kendi bilir dışarıdan biri olarak yorum yapmayı çok sevmem ama bence bir problem var bazen bazı sorunları görmeyiz ya da görmek istemeyiz ama diğer kızlarda hak verecektir.Bir erkek gerçekten evlenmek istiyorsa elinden geleni yapar yapmak için uğraşır.Örneğin benim kendime ait bir dükkanım vardı bazı olumsuz şeyler yaşadım maddi açıdan sıkıntılarım oldu ailem destek oldu bu sebepler dolayısıyla evlilik kararını almam biraz zor oldu ailemden bir şey istemek istemiyordum ödenecek borçlarım vardı vs ama sözlüm her konuda destek oldu yanımda oldu yaşadığımız sıkıntılara rağmen herşeyimizi almaya çalışıyoruz gerçekten yuva kurana allah yardım ediyor :) yaşadım gördüm örneğin beğendiğim çamaşır makinesi ve televizyonu almak için dolaşırken bir anda bir mağazada o modellerin kampanyaya girdiğini gördüm her ikisini toplamda 700 TL ye ucuza aldım bunu gibi daha bir çok şey yaşadım.Sorunlar hep olur hastalık borç vs yeter ki çözüm bulmak istensin herşey çözülür erkek arkadaşının fikirlerinde mi değişiklik oldu acaba ?Herşey için hayırlısı olsun canım

Canım bende yengeçim Buarada bu evlilik fuarı ne zaman nerede ve nasıl girebiliriz?

maşallahh bebeklerımee benıııımmm aybi ve sen cok canayakınsınız zaten bebegımmmmmmm

[
bak bızımkıde buymus pamuuukk

Fazla ileri gitmeden durun! iyi düşünmelisiniz. Akrep insanı gizemli havası ve seksiliği ile sizi çekmiş olabilir. Belki de hiç kimsede rastlamadığınız derin duyguları ve tutkusu sizi çekmiştir. Yay burcu olarak siz bu ilişkiye canlı sohbetler, seyahat ve yüksek eğitim katabilirsiniz. Akrep burcunu ilginç, başarılı insanlarla tanıştırırsınız. Akrep insanı onun hayatını bu şekilde etkilemenizden heyecanlanacaktır. Hayatın anlamını tartıştığınız uykusuz geceler geçirebilirsiniz. İnanılmaz seks hayatınızın yanı sıra sorunlarınız olacaktır. Akrep burcu yoğun duyguları olan, sahiplenen, kıskanç, takıntılı bir kişidir. Sizinle sonsuza kadar eş olmak ister. Siz ise özgürlüğünüze aşırı düşkünsünüz, kısıtlanmaktan nefret edersiniz ve bağlanmak size zor gelir, zaten Yay bekarlar burcu olarak bilinmektedir. Akrep insanı ise sizi yüzeysel olmakla suçlayacaktır. Siz bunu kabullenir, detaylardan hoşlanmadığınızı söylebilirsiniz. Akrep sevgiliniz karmaşıktır ve özen ister, acaba siz bunu kaldırabilir misiniz? Jüpiter tarafından yönetilen Yay mutlu bir burçtur. Akrep gibi karanlık ve yoğun bir burçla bir arada olmak onda klostrofobik etki yaratabilir. Bunun üzerine onunla olan tartışmalarınız ve arkasından günlerce sürebilen sessizlikler gelecektir. Neden suçlu olduğunuzu bile bilmeden ve suçluluk hissi ile hiç konuşmadan günler geçirebilirsiniz. Bütün bunlara tahammül edebiliyorsanız peşini bırakmayın. Hayatta hiç bir şey dört dörtlük değil. Akrep burcunu gerçekten severseniz hayal bile edemeyeceğiniz bir sadakatle size bağlanacaktır. Birlikte olduğunuz her gün size tapacaktır. Akrep burcu bağlandığı zaman tutku ile bağlanır ve arkasından da muhteşem bir seks hayatı gelir.

benımkıde kavgadan kacmaz zaten bı yuruyusuu vaar evlere senlık cok gulurum "Kurbaaa Yerimdar"

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…