'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Yine dayanamadım kaytardım evet kuzum uzun değil 8 ay oluyo iştem birlikteyiz 1,5 aydırda nişanlıyız kuzum

canım ılıskının ılk 1-1bucuk senesınde oturma devresı oluyooo huylarını yenmeeekkk ıcıınn en guzel zaman ılıskınız oturdukca sende vazgecıceksınn huylarından ama ınan bana sadece kendını ve ılıskını yıpratırsın bole en guzelı doyasıya askını yasamaak

canım evlenme isteğinde değişme olmuştur diyorsun sanırım. benden çok istiyor belki de evlenmeyi. dün bu konuşmayı yaptıktan sonra benim çok moralim bozuldu akşam eve gelene kadar çabaladı düzeliyim diye. devamlı benim isteğimde bi değişme yok olucak diyorum sana zamanı bu kadar önemli mi diyor. şuan hala ben evlenmiyorum vazgeçtim dememe rağmen benim hiçbişeyim değişmedi diyor. açıkcası herşeyden şüphe ederim de bana olan sevgisinden aşkından şüphe etmem. benim onu sevdiğimden daha fazla seviyor beni bunu açıkça söyleyebilirim. ama haklı olduğun bi konu var oda isteyen insan bunu davranışlarına da yansıtır uğraşır çabalar. birikim yapmıyor işte ama yapacakmış öyle diyor... inanıp inanmamak bana kaldıı

Sevgisine ve isteğine bu kadar inanıyorsan sabret derim canım .Belki sana anlatamadığı sıkıntıları vardır çözüm yolu arıyordur ve hiç beklemediğin anda çözüm yolunu bulup sana gelecektir,ya da kimi erkek daha rahattır elbet olacak diye zamana yaymıştır.Sen de seviyorsan ve inanıyorsan üzme kendini :)

bu saç modeline karşı büyük bi aşk besliyorum ve gelinliğime de uyacağını düşünüyorum
ama çabuk bozulur diye de endişeliyim.. topuz istemiyorum çünkülüm

ya kıyamıyorum ben zaten iyi niyetine inanmasam çoktan vazgeçerdim. sevgisine isteğine gerçekten inanıyorum hatta bazen haksızlık anlayışsızlık ettiğimi düşünüyorum. inşallah işleri yolunda gider tek temennim bu. çok sağol gerçekten bu yorum iyi geldi

doktor çağladan biyopsi istemiş kızlar, doktor lenfitit die bi hastalığa benzetmiş ama emin olamamıs onlar hiç gecmezmıs ama zararıda yok demiş. mantar turevı bısıyse ona gore ılac verılmelı cok cesıdı var sonucta demıs, çağla sormus kotu bısı olabılırmı pekı dıyee bılemem tabıı ama sanmıyorum kotu seyler cabuk yayılır 1 senedır rahatsız etmesı lazımdı demıııss.

Kuzum hayırlıısyla hazirana düğünümüz var ve o zamana kadar baya bi düzelmek istiyorum kaynanamla eltlı üstlü oturacağım için kimseyi üzmek istemiyorum sevdiceğimde arada kalmasın mutlu mesut aşk dolu yaşayalım işte

nazlım haber verdiğin için sağol kuzum inşallah biyopsi sonucu da tertemiz çıkar kafası rahatlar çağloşumuzun
Allahım şifasını versin en kısa zamanda inşallah

kızlar oleg cassini den randevu aldım cevahir şub.

bu modeli çok beğendimmmmmm

Oleg Cassini

nakitte ikram yapabiliriz dediler..
ama aklımı karıştırdılar....
normal gelinlikçi gibi herşeyini söküp yapmıyorum bel oturtma ,boy vs yapıyoruz dediler

bak bu yorumu alkışlarım ben puff
sevdiceğim ciddi anlamda çok sahiplenir beni. sever korur kollar.. evlendikten sonra geceler haram oluca bize ondan da şüphem yok

kızlar selamlar,

burç uyumlarını görünce dayanamadım, bende teraziyim feci dengesizim ama öyle böyle değil bi aram yoktur yani. aşkcığım balık burcusu anlaşıyoruz galiba ben çok konuşuyorum o beni dinliyor

Hayırlı akşamlar hayırlı akşamlar size mesai biter maviş kaçar şimdilik telden takipteyim biri sizi takip ediyor

Hayırlı akşamlar hayırlı akşamlar size mesai biter maviş kaçar telden takip ediyorum sizi biri sizi takip ediyor
Bu arada özlem gelinliğin modeli süper

özlemim gelinlik güzel canım benim müge ordan almıştı sana daha sağlıklı yorum yapar tadilat yapıp yapmadıkları hakkında

mavişim hadi iyi akşamlar canım

özlemim gelinlik güzel canım benim müge ordan almıştı sana daha sağlıklı yorum yapar tadilat yapıp yapmadıkları hakkında

mavişim hadi iyi akşamlar canım

özgem sanırım ben işlemeli gelinliklerden hoşlanıyorum baksana hep işli olanlar dikkatimi çekiyor...

mügecim gelsede bi konuşsak yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…