Yine dayanamadım kaytardım evet kuzum uzun değil 8 ay oluyo iştem birlikteyiz 1,5 aydırda nişanlıyız kuzum
Canım herkes kendi yaşamını kendi bilir dışarıdan biri olarak yorum yapmayı çok sevmem ama bence bir problem var bazen bazı sorunları görmeyiz ya da görmek istemeyiz ama diğer kızlarda hak verecektir.Bir erkek gerçekten evlenmek istiyorsa elinden geleni yapar yapmak için uğraşır.Örneğin benim kendime ait bir dükkanım vardı bazı olumsuz şeyler yaşadım maddi açıdan sıkıntılarım oldu ailem destek oldu bu sebepler dolayısıyla evlilik kararını almam biraz zor oldu ailemden bir şey istemek istemiyordum ödenecek borçlarım vardı vs ama sözlüm her konuda destek oldu yanımda oldu yaşadığımız sıkıntılara rağmen herşeyimizi almaya çalışıyoruz gerçekten yuva kurana allah yardım ediyor :) yaşadım gördüm örneğin beğendiğim çamaşır makinesi ve televizyonu almak için dolaşırken bir anda bir mağazada o modellerin kampanyaya girdiğini gördüm her ikisini toplamda 700 TL ye ucuza aldım bunu gibi daha bir çok şey yaşadım.Sorunlar hep olur hastalık borç vs yeter ki çözüm bulmak istensin herşey çözülür erkek arkadaşının fikirlerinde mi değişiklik oldu acaba ?Herşey için hayırlısı olsun canım
canım evlenme isteğinde değişme olmuştur diyorsun sanırım. benden çok istiyor belki de evlenmeyi. dün bu konuşmayı yaptıktan sonra benim çok moralim bozuldu akşam eve gelene kadar çabaladı düzeliyim diye. devamlı benim isteğimde bi değişme yok olucak diyorum sana zamanı bu kadar önemli mi diyor. şuan hala ben evlenmiyorum vazgeçtim dememe rağmen benim hiçbişeyim değişmedi diyor. açıkcası herşeyden şüphe ederim de bana olan sevgisinden aşkından şüphe etmem. benim onu sevdiğimden daha fazla seviyor beni bunu açıkça söyleyebilirim. ama haklı olduğun bi konu var oda isteyen insan bunu davranışlarına da yansıtır uğraşır çabalar. birikim yapmıyor işte ama yapacakmış öyle diyor... inanıp inanmamak bana kaldıı
Sevgisine ve isteğine bu kadar inanıyorsan sabret derim canım .Belki sana anlatamadığı sıkıntıları vardır çözüm yolu arıyordur ve hiç beklemediğin anda çözüm yolunu bulup sana gelecektir,ya da kimi erkek daha rahattır elbet olacak diye zamana yaymıştır.Sen de seviyorsan ve inanıyorsan üzme kendini :)
bu saç modeline karşı büyük bi aşk besliyorum ve gelinliğime de uyacağını düşünüyorum
ama çabuk bozulur diye de endişeliyim.. topuz istemiyorum çünkülüm
Eki Görüntüle 598051
canım ılıskının ılk 1-1bucuk senesınde oturma devresı oluyooo huylarını yenmeeekkk ıcıınn en guzel zaman ılıskınız oturdukca sende vazgecıceksınn huylarındanama ınan bana sadece kendını ve ılıskını yıpratırsın bole en guzelı doyasıya askını yasamaak
bu saç modeline karşı büyük bi aşk besliyorum ve gelinliğime de uyacağını düşünüyorum
ama çabuk bozulur diye de endişeliyim.. topuz istemiyorum çünkülüm
Eki Görüntüle 598051
doktor çağladan biyopsi istemiş kızlar, doktor lenfitit die bi hastalığa benzetmiş ama emin olamamıs onlar hiç gecmezmıs ama zararıda yok demiş. mantar turevı bısıyse ona gore ılac verılmelı cok cesıdı var sonucta demıs, çağla sormus kotu bısı olabılırmı pekı dıyee bılemem tabıı ama sanmıyorum kotu seyler cabuk yayılır 1 senedır rahatsız etmesı lazımdı demıııss.
Fazla ileri gitmeden durun! iyi düşünmelisiniz. Akrep insanı gizemli havası ve seksiliği ile sizi çekmiş olabilir. Belki de hiç kimsede rastlamadığınız derin duyguları ve tutkusu sizi çekmiştir. Yay burcu olarak siz bu ilişkiye canlı sohbetler, seyahat ve yüksek eğitim katabilirsiniz. Akrep burcunu ilginç, başarılı insanlarla tanıştırırsınız. Akrep insanı onun hayatını bu şekilde etkilemenizden heyecanlanacaktır. Hayatın anlamını tartıştığınız uykusuz geceler geçirebilirsiniz. İnanılmaz seks hayatınızın yanı sıra sorunlarınız olacaktır. Akrep burcu yoğun duyguları olan, sahiplenen, kıskanç, takıntılı bir kişidir. Sizinle sonsuza kadar eş olmak ister. Siz ise özgürlüğünüze aşırı düşkünsünüz, kısıtlanmaktan nefret edersiniz ve bağlanmak size zor gelir, zaten Yay bekarlar burcu olarak bilinmektedir. Akrep insanı ise sizi yüzeysel olmakla suçlayacaktır. Siz bunu kabullenir, detaylardan hoşlanmadığınızı söylebilirsiniz. Akrep sevgiliniz karmaşıktır ve özen ister, acaba siz bunu kaldırabilir misiniz? Jüpiter tarafından yönetilen Yay mutlu bir burçtur. Akrep gibi karanlık ve yoğun bir burçla bir arada olmak onda klostrofobik etki yaratabilir. Bunun üzerine onunla olan tartışmalarınız ve arkasından günlerce sürebilen sessizlikler gelecektir. Neden suçlu olduğunuzu bile bilmeden ve suçluluk hissi ile hiç konuşmadan günler geçirebilirsiniz. Bütün bunlara tahammül edebiliyorsanız peşini bırakmayın. Hayatta hiç bir şey dört dörtlük değil. Akrep burcunu gerçekten severseniz hayal bile edemeyeceğiniz bir sadakatle size bağlanacaktır. Birlikte olduğunuz her gün size tapacaktır. Akrep burcu bağlandığı zaman tutku ile bağlanır ve arkasından da muhteşem bir seks hayatı gelir.
bak bu yorumu alkışlarım ben puff
sevdiceğim ciddi anlamda çok sahiplenir beni. sever korur kollar.. evlendikten sonra geceler haram oluca bize ondan da şüphem yok
Hayırlı akşamlar hayırlı akşamlar size mesai biter maviş kaçar telden takip ediyorum sizi biri sizi takip ediyor
Bu arada özlem gelinliğin modeli süper
kızlar oleg cassini den randevu aldım cevahir şub.
bu modeli çok beğendimmmmmm
Oleg Cassini
nakitte ikram yapabiliriz dediler..
ama aklımı karıştırdılar....
normal gelinlikçi gibi herşeyini söküp yapmıyorum bel oturtma ,boy vs yapıyoruz dediler
özlemim gelinlik güzel canım benim müge ordan almıştı sana daha sağlıklı yorum yapar tadilat yapıp yapmadıkları hakkında
mavişim hadi iyi akşamlar canım
Linkini ekledigin kuzum çok hoş duruyor albümdeki de güzel ama link yolladığın daha güzel bendehangisi canım linkini eklediğimmi
albümlerimde oln denediğim modelmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?