kızlar oleg cassini den randevu aldım cevahir şub.
bu modeli çok beğendimmmmmm
Oleg Cassini
nakitte ikram yapabiliriz dediler..
ama aklımı karıştırdılar....
normal gelinlikçi gibi herşeyini söküp yapmıyorum bel oturtma ,boy vs yapıyoruz dediler
özlemim gelinlik güzel canımzbenim müge ordan almıştı sana daha sağlıklı yorum yapar tadilat yapıp yapmadıkları hakkında
mavişim hadi iyi akşamlar canım
özlemcm ben oleg cassini yede bakmıştım hazır gelinlik ordakiler mesela sen 40 bedensin diyelim giydn ama göğsü yada beli büyük oldu Üzerine göre tadilat yapıyolar
Fiyat nekadar dediler o model için?
Kuzum hayırlı akşamlar servisten indim eve doğru yürürken yazıyorum size birazdan bir direğe toslayacam
Linkini ekledigin kuzum çok hoş duruyor albümdeki de güzel ama link yolladığın daha güzel bende
kızlar pazartesi sendromuna bir de internetsizlik eklendi
sizlerden ayrı kalmak çok üzücüüüüüüü
telefonumda bozuk oradan da giremiyorum
ayyy bitmedi gitti şu koca gün
kızlar oleg cassini den randevu aldım cevahir şub.
bu modeli çok beğendimmmmmm
Oleg Cassini
nakitte ikram yapabiliriz dediler..
ama aklımı karıştırdılar....
normal gelinlikçi gibi herşeyini söküp yapmıyorum bel oturtma ,boy vs yapıyoruz dediler
canım liste fiyatı 2000 ama nakitte konuşalım dediler..
plum cım cmts senin tavsiye ettiğin yerden randevu aldım ..hani kadıköyde..
görüştüğüm bayan çok bilgiliydi nasıl bir yerdi bana biraz bilgi verirmisiniz canım
hehehehhe dikkatli ol
hımm ok canımcım fotolarda eklenen gelinliğin üzerindeki işlemeler belli değil ama normalde parıltılı bir gelinlik canımcım
ne lanet gün hiçbi iş yapmadan kös kös oturdum resmen.. valla daha fazla duramıcam ben çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlar
hangi ay canım? evlilik fuarı 11-13 ocak Lütfi Kırdar sergi sarayında. detaylı bilgi bu sitede tatlım.http://www.evlilikfuari.com/Canım bende yengeçimBuarada bu evlilik fuarı ne zaman nerede ve nasıl girebiliriz?
bende çağlayı merak ediyordum. kötü bişey çıkmıycak inşallah yadoktor çağladan biyopsi istemiş kızlar, doktor lenfitit die bi hastalığa benzetmiş ama emin olamamıs onlar hiç gecmezmıs ama zararıda yok demiş. mantar turevı bısıyse ona gore ılac verılmelı cok cesıdı var sonucta demıs, çağla sormus kotu bısı olabılırmı pekı dıyee bılemem tabıı ama sanmıyorum kotu seyler cabuk yayılır 1 senedır rahatsız etmesı lazımdı demıııss.
canım liste fiyatı 2000 ama nakitte konuşalım dediler..
plum cım cmts senin tavsiye ettiğin yerden randevu aldım ..hani kadıköyde..
görüştüğüm bayan çok bilgiliydi nasıl bir yerdi bana biraz bilgi verirmisiniz canım
hehehehhe dikkatli ol
hımm ok canımcım fotolarda eklenen gelinliğin üzerindeki işlemeler belli değil ama normalde parıltılı bir gelinlik canımcım
kızlaarr
ben bi ara uğramıştım buraya ama siz o kadar çok paylaşım yapıyorsunuz ki ben yetişemiyorum
Allah'ın izniyle 15 Eylül'de gelinim. Şimdilik sadece mekanımızı tuttuk ve beyaz eşyalarımızı aldık. Daha çok eksiğimiz var yani. İstanbul'da yaşıyorum ben, düğünüm Premium Labella'da olacak. Hayalim hep başka türlüydü ama şartlar bizi buna mecbur etti napalım :26:
hayırlı olsun canm dediğin salonu biliyorum bende o civarlarda oturuyorum çok güzel bir salon canm hayırlısı olsun :) benimde kısmetse senden bir hafta sonra olacak inşallah farklı bir semtte ama, benim korkum o tarihlerde hava kötü olur mu ? siz balayı düşünüyor musunuz canm ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?