'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

özlemcm ben oleg cassini yede bakmıştım hazır gelinlik ordakiler mesela sen 40 bedensin diyelim giydn ama göğsü yada beli büyük oldu Üzerine göre tadilat yapıyolar
Fiyat nekadar dediler o model için?

özlemim gelinlik güzel canımzbenim müge ordan almıştı sana daha sağlıklı yorum yapar tadilat yapıp yapmadıkları hakkında

mavişim hadi iyi akşamlar canım

Kuzum hayırlı akşamlar servisten indim eve doğru yürürken yazıyorum size birazdan bir direğe toslayacam

kızlar pazartesi sendromuna bir de internetsizlik eklendi
sizlerden ayrı kalmak çok üzücüüüüüüü
telefonumda bozuk oradan da giremiyorum
ayyy bitmedi gitti şu koca gün

özlemcm ben oleg cassini yede bakmıştım hazır gelinlik ordakiler mesela sen 40 bedensin diyelim giydn ama göğsü yada beli büyük oldu Üzerine göre tadilat yapıyolar
Fiyat nekadar dediler o model için?

canım liste fiyatı 2000 ama nakitte konuşalım dediler..
plum cım cmts senin tavsiye ettiğin yerden randevu aldım ..hani kadıköyde..
görüştüğüm bayan çok bilgiliydi nasıl bir yerdi bana biraz bilgi verirmisiniz canım

Kuzum hayırlı akşamlar servisten indim eve doğru yürürken yazıyorum size birazdan bir direğe toslayacam

hehehehhe dikkatli ol

Linkini ekledigin kuzum çok hoş duruyor albümdeki de güzel ama link yolladığın daha güzel bende

hımm ok canımcım fotolarda eklenen gelinliğin üzerindeki işlemeler belli değil ama normalde parıltılı bir gelinlik canımcım

kızlar gelinlik değil de onda sınırsız çeşit var,kına için kusursuz bi elbise istiyorum ama hala bir fikrim yok yardım edin ama bana

kızlar pazartesi sendromuna bir de internetsizlik eklendi
sizlerden ayrı kalmak çok üzücüüüüüüü
telefonumda bozuk oradan da giremiyorum
ayyy bitmedi gitti şu koca gün

oyam nerelerdesin yaaa bütün gün seni aradı gözlerim
haftasonu gelinlik denedim albüm yaptım herkesler yorum yaptı sen yoksun

Oleg Cassini
bende bunu beğendm benmde tarzm bu heralde , link için teşekkürlerr

Çok şükür bi yere çarpmadan geldim eve
Güzel duruyor canım inşallah istediğin gibi çıkar yaa güzel olur kuzum

ne lanet gün hiçbi iş yapmadan kös kös oturdum resmen.. valla daha fazla duramıcam ben çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlar

saat 4te paydos dedik bizde kızlar kardan dolayı. hemen kaçtım şirketten size iyi akşamlar bile diyemedim
Canım bende yengeçim Buarada bu evlilik fuarı ne zaman nerede ve nasıl girebiliriz?
hangi ay canım? evlilik fuarı 11-13 ocak Lütfi Kırdar sergi sarayında. detaylı bilgi bu sitede tatlım.http://www.evlilikfuari.com/
formu doldurunca ücretsiz davetiye veriyorlar. ben hem burdan hem bernardodan davetiye aldım. bernardo 100tl hediye çeki veriyor fuarda.
bende çağlayı merak ediyordum. kötü bişey çıkmıycak inşallah ya

Son düzenleme:

Özlemcim şöyle söyliyim bi kere hazırda fazla bi model yoktu orda ama senin o beğendiğin modelin aynısı vardı Ben onu denemiştim çokda güzel olmuştu
Yalnız ben denerken 2 ayrı kızın provası vardı ikiside çok zarifti hep pronovias tarzı dikimler yapıyo anladığım kadarıyla Gördüğüm kadarıyla çok güzel dikimler yapıo 2 kızda gayet memnun gözüküyolardı çünkü
Bana 2500 tl den açtı satın alma fiyatını Benim 2bine kadar bütçem var ama demiştim Çok tatlı bi bayan vardı dediğin gibi tamam sen gel 2bine dikicem sana demişti ama ben gitmemiştim tabi
Birde benim gelinliğimi diktirdiğim nurbanu modaevine bakmanı öneriririm Orda çok fazla model var fiyatları biraz daha tuzlu :44:
Birde iğne iplik ve gül erdem e bak cnm Madem gidiceksin kadıköy e bu 4 yeri gez

kızlaarr

ben bi ara uğramıştım buraya ama siz o kadar çok paylaşım yapıyorsunuz ki ben yetişemiyorum

Allah'ın izniyle 15 Eylül'de gelinim. Şimdilik sadece mekanımızı tuttuk ve beyaz eşyalarımızı aldık. Daha çok eksiğimiz var yani. İstanbul'da yaşıyorum ben, düğünüm Premium Labella'da olacak. Hayalim hep başka türlüydü ama şartlar bizi buna mecbur etti napalım :26:

hayırlı olsun canm dediğin salonu biliyorum bende o civarlarda oturuyorum çok güzel bir salon canm hayırlısı olsun :) benimde kısmetse senden bir hafta sonra olacak inşallah farklı bir semtte ama, benim korkum o tarihlerde hava kötü olur mu ? siz balayı düşünüyor musunuz canm ??

Teşekkür ederim canım, size de hayırlı olsun. Mekan fena değil ama benim hayalim hep açıkhava düğünüydü. O yüzden buraya yavaş yavaş kendimi ısındırmaya çalışıyorum.
Hava kötü olmasın mümkünse şimdiden dua etmeye başlamak lazım
Balayı için Ağva'yı düşünüyoruz canım şimdilik ama bakalım. Siz düşünüyor musunuz ?

Günaydın canlar günaydın size buz gibi bir Adana sabahından GÜNAYDİN :18:
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp bu buz gibi havada işe gidenlere GÜNAYDİN
Daha sonram evinde sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup çalışmayıp istediği saatte kalkıp uyanınca bu mesajı okuyacaklara GÜNAYDİN
Vee son olarak çalar saati 5 dk 5 dk daha erteleyip gozlerini açtıklarında zamanın 1 saat geçip işe geç kalma tehlikesi olup bu buz gibi havada sıcacık yatağından sürene sürene kalkanlara GÜNAYDİN
Yani kısacası bu mesajı okuyan herkeze günaydın günaydın size

Günaydın canlar günaydın size buz gibi bir Adana sabahından GÜNAYDİN:18::18::18:
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp bu buz gibi havada işe gidenlere GÜNAYDİN
Daha sonram evinde sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup çalışmayıp istediği saatte kalkıp uyanınca bu mesajı okuyacaklara GÜNAYDİN
Vee son olarak çalar saati 5 dk 5 dk daha erteleyip gozlerini açtıklarında zamanın 1 saat geçip işe geç kalma tehlikesi olup bu buz gibi havada sıcacık yatağından sürene sürene kalkanlara GÜNAYDİN
Yani kısacası bu mesajı okuyan herkeze günaydın günaydın size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…