günaydınnn kardelen
anammm buzzzzzz gibi bir hava var yaa :18:
günaydınnn kuzularrr
ben de çıkayım artık evden, burda da hava rüzgarlı kar olmasa da.
Vee son olarak çalar saati 5 dk 5 dk daha erteleyip gozlerini açtıklarında zamanın 1 saat geçip işe geç kalma tehlikesi olup bu buz gibi havada sıcacık yatağından sürene sürene kalkanlara GÜNAYDİN
günaydın kızçeler
günaydın bebeklerrrr
dün ne yazıkki gelemedim, iletişim kaynaklarımız yoktu
bu soğukta işe gidip dert yanan arkadaşlar, en azından bir iş yapmaya gittiniz
ya biz:44: ne iş var, ne yakıt var, ne de ısı kaynağıama koşa koşa işe geldik
örgümü evde unuttum
bu arada 23 günüm kalmıs....kınaya da 19kalbim sıkısıyo yauwwwww:18::18::18::18:
Özgemmmmm parti olayı noldu...konusu acılmadı mı bi daha...gidiyo mu şimdi?:26::26:
canım konusu hiç açılmadı.. ben de hiç bişey demedim o da
ama bana çok iyi davranıyo.. ben de buradan gideceğini ve gidene kadar da gönlümü hoş tutmaya çalıştığını çıkarıyom
bu kalbimi kırıyo ama sorduğum bütün arkadaşlar ve de ailem olmak üzere bırak gitsin çocuk dediler o nedenle sesimi çıkarmıyorum
Günaydın canlarımmmm...nasılsınız?
sanırım ben buna uyuyorummgünaydın mavişimmmm
Günaydın Zehramm...dün nasılsın ne var ne yok ,özledim seni dedim ama görmedin beni
Oyammmm ballı sütümmmm özledim seni...nasılsın taze gelinimmm
Günaydın kuzum maviş dersen sevinirim evet iliklerimize kadar hissedilecek bi soğuk var:18:
kızlar fazla giremiyorum. çok da canım sıkkın. anlatıp anlatmamakta bile kararsızım ne yapıcağımı bilmez bi durumdayımm..
sorun evlilik.. kısa bi özet geçeyim. kasım ayına kadar ben 2013de belki evleniriz gözüyle bakıyordum sonra konuştuk onun açısından da benim açımdan da olamıcağına karar verdik buraya kadar memnundum bi sorun yoktu. sonra geçenlerde yine konu açıldı ben bi zaman belirlemek istedim hep yani üç aşağı beş yukarı bi zaman, yıl olarak. aklında bi zaman var mı dedim yok dedi. benim var dedim. söylememi istedi. söylemek istemedim. ben onun kendiliğinden bişeyleri başlatmasını istiyordum. benim şu zaman olsun dememle o zamanda yaparsa ben zorla yaptırmış gibi hissederim kendimi. bunları yolda eve gelirken konuşmuştuk. bir de son anda yazın datçaya gitmeyi düşündüklerini söyledi işi ortağı olan arkadaşıyla. bende yazın alaçatıya gittiğinde yaşadığımız tatsızlıklar nedeniyle bundan sonra gidemezsin arkadaşınla tatile gidersen bu iş biter demiştim net bir şekilde. sen bilirsin dedim sonuçlarına katlanırsın. bu benim sinirimi zıplattı eve gelince aklımdakileri söyledim. 2013sonuna kadar bi adım atmanı 2014eylülde de evleniriz diye düşünmüştüm dedim. o da 2014 iyi bencede dedi. iyi peki dedim..
sonuç olarak dün gezdik dolaştık yemek yiyorduk bi yerde, başka birinden bahsederken konu açıldı. bir kaç yıl daha var bizim için dedi. bende neden dedim, maddiyatı ve iş durumunu sebep gösterdi. bu da tamam kabulüm. peşinden de annem hasta benim hergün o eve gitmem lazım annemin hergün beni görmesi lazım öyle istiyor dedi. annem iyileşmeden olmaz dedi. bilmeyenler için söylüyim annesi kanser hastası, tedavi görüyor şuan iyi çok şükür ama ne olur ne biter bunu bilemeyiz ki.
kafam allak bullak oldu. ben evlilik delisi durumuna düştüm. şunu da söyliyim bu evlilik fikrini ben çıkarmadım, kendisi baştan beri evlenelim diyip durdu. hatta geçtiğimiz eylül ayında nişanlanmayı planlıyordu ben daha iyice tanımadığım için istemedim ablam evlensin ondan sonra dedim. ailesiyle bir ay içinde tanıştırdı beni onlar da ne zaman isticez diye tutturdular, o zaman da annem biraz daha iyi olsun seneye demiş.
yani bir dediği bi dediğini tutmamaya başladı. bu da gözümden düşürüyor. ne yapıcağımı bilmiyorum. ben haksız mıyım haklı mıyım onu da bilmiyorum. bi akıl verin bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?