Günaydınnnnnn
böyle durumlarda bende cok fazla ikilem yasıyorum...eskiden daha cok güvenirdim ama evlilik yaklastıkca daha katı oluyosun...yani nişanlanmadan önce böyle değildim...ve bazı yasanan olaylar böyle olmaya sürükledi de diyebilirim...bi yanım bırak gitsin diyo,diger yanım ne işi var bensiz,gitmese ölmez ya diyo....amannnn artık bosverdim bende....sen içini gönlünü rahat tut....olan bize oluyo...canımızı sıktıgımız yanımıza kar kalıyo
Bbebeğimm günaydın ben sqana dün cevap verdim kiiiii sen benim cevabımı görmemişsinn bakkk
Eki Görüntüle 598676
nasılsın fıstıkgulibik
Günaydınnnnnn
nasılsın fıstık
günaydın zehraaa nasılsın?
çağlaaaaaa 23 gün sonra kollarımdasın, aman tamam kocanın kollarındasın da benimde kollarımda olaceksin
özge, parti olayına yaklaşımını okumuştum.. aslında dün içimden ''amannnn ne olacak iş yerindeki partiden'' demiştim.
ama düşündüm de yooo o senin olaya bakış açın sonuçta. onlar istemeyince biz paşa paşa oturuyoruz evimizde, o da otursungüvenle alakalı değil bence bu durum, başka birşey..
ben nasıl mıyım :44: bilmem ki nasılım :44:
tatlım maviş dicektim emin olamadım mavişmiydin diye tamam artık eminim
Bebeklerimmm günaydınnnnAşk dolu bir gün diliyorumm hepimize
Kızlar burası da acaip derece soğukk, kar İstanbula yağıyor bu kez soğuğunu biz çekiyoruzYağsaydı da bi an önce kırılsaydı hiç değilse soğuk
Mavişiiimmmm 4 aycıkk kaldıazıcıkkk su gibi geçsin günler...
Kurabiyemdenn güzel haberler alırız bugun inşallah
zaten kocamdan cok senin kollarını düsünüyorum yavrımmmmneler yapaciz nelerrrr (bu arada neden bilmem ki nasılsın?ters giden bi sey yok ya)
Günaydın canlarimm
Ise gitmedim bugün. Hazır Kar tatili olmusken evdeki esyalarimi toplayıp doktora gidicem bugün..
Hepinizi operimmm
Günaydın canlarimm
Ise gitmedim bugün. Hazır Kar tatili olmusken evdeki esyalarimi toplayıp doktora gidicem bugün..
Hepinizi operimmm
heyecanla bekliyorum
ters giden birşey yok ama da bizimki ters adambir insan sürekli sıkılır mı ki galiba evlilikten umduğunu bulamadı bizimki
şu pankartı açma istiyorum :113::113:
kızlarr aranıza bende geldim bende haziran 2013 geliniyimm :)
geri sayıma başladık gazamız mübarek olaaaa
ben doğum kontrolü ile ilgili doktora gideceğini düşündüm mügenin sanırım benim içim fesat
günaydın bebişiklerrr....
güzel dilkeleriniz dualarınız için cok ama cok tesekkur ederimmm yanımda olamasanızda varlıgınızı hep hissediyorum
henüz biyopsi alınmadı onun icin tesekkullu bir hastaneye gitmem gerekiyor önümüzdeki haftaya kaldı randevular dolu şubata bile gün verebilirler bekleyeceğiz yani...
ama dunku doktor kötü bir seyden süphelenmedigini soyledi... stres dolasıyla cıkan tedavisi olmayan ama zararı da olmayan hiç de gecmeyen bir rahatsızlıktan suphelendi tabi dillle ilgili seyler biyopsi olmadan kesin tanı konulamaz bu mantarsa bile ne çeşit mantar ya da dedigim gibi belki de hiç tedaviye gerek olmayan zararsız bir sey dedi
tekrar hastaneye gitmeden once haftasonu dişçi randevum var zaten ona da bir danışmak istiyorum o ne diyecek bakalım... belki o daha once boyle bir vakayla karsılasmıstır ve biyopisye bile gerek kalmadan ne oldugunu anlar.. yoksa haftaya gidecegim bir araştırma hastanesine
içimde kötü bir his yok... doktor, kotu seyler cabuk yayılır bir yıldır rahatsız etmesi lazımdı seni bir sekilde dedi... tabii kesin konusmamıs olması canımı sıktı ama olsun
insanlar nelerle mücadele ediyor yok yerden hastalık çıkarmamak lazım
çok şükür bugunume...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?