'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bebeklerimmm günaydınnnn Aşk dolu bir gün diliyorumm hepimize

Kızlar burası da acaip derece soğukk, kar İstanbula yağıyor bu kez soğuğunu biz çekiyoruz Yağsaydı da bi an önce kırılsaydı hiç değilse soğuk

Mavişiiimmmm 4 aycıkk kaldı azıcıkkk su gibi geçsin günler...

Kurabiyemdenn güzel haberler alırız bugun inşallah

aynen öyle canım.. dün o kadar stres yaptım ki kendime zarar verdim..
boşverdim ben de.. ne istiyosa yapsın.. konusu açılırsa da o kadar şey söyledim rahatsız olduğuma rağmen ama sen sadece son cümleye odaklanıp git demişsin teşekkür ederim dedin ama sağlık olsun, ne istiyosan onu yapabilirsin dicem
ama bi yanım hala bana şaka yapıyo diyo..çünkü bi yere giderken bile on kere rızamı alırdı bak sorun olmucak kızmıcaksın trip yapmıcaksın di mi diye
aman ya.. valla karmakarışık duygular yaşıyom he.. hem kırgınım hem kıyamıyom da çünkü gerçekten bazen haksızlık yapıyorum
neyse ne napalım

gulibik

Günaydınnnnnn
nasılsın fıstık

günaydın zehraaa nasılsın?

çağlaaaaaa 23 gün sonra kollarımdasın, aman tamam kocanın kollarındasın da benimde kollarımda olaceksin

özge, parti olayına yaklaşımını okumuştum.. aslında dün içimden ''amannnn ne olacak iş yerindeki partiden'' demiştim.
ama düşündüm de yooo o senin olaya bakış açın sonuçta. onlar istemeyince biz paşa paşa oturuyoruz evimizde, o da otursun güvenle alakalı değil bence bu durum, başka birşey..

ben nasıl mıyım :44: bilmem ki nasılım :44:

zaten kocamdan cok senin kollarını düsünüyorum yavrımmmmneler yapaciz nelerrrr(bu arada neden bilmem ki nasılsın?ters giden bi sey yok ya)

Evet kuzucum bende düştüm 4 aya saymaya artık yaa sevindirik oldum ben

Günaydın canlarimm
Ise gitmedim bugün. Hazır Kar tatili olmusken evdeki esyalarimi toplayıp doktora gidicem bugün..
Hepinizi operimmm

kızlarr aranıza bende geldim bende haziran 2013 geliniyimm :)
geri sayıma başladık gazamız mübarek olaaaa

zaten kocamdan cok senin kollarını düsünüyorum yavrımmmmneler yapaciz nelerrrr(bu arada neden bilmem ki nasılsın?ters giden bi sey yok ya)

heyecanla bekliyorum
ters giden birşey yok ama da bizimki ters adam bir insan sürekli sıkılır mı ki galiba evlilikten umduğunu bulamadı bizimki
şu pankartı açma istiyorum :113::113:

Günaydın canlarimm
Ise gitmedim bugün. Hazır Kar tatili olmusken evdeki esyalarimi toplayıp doktora gidicem bugün..
Hepinizi operimmm

hayırdır, hastamısın canım :44:

günaydın bebişiklerrr....

güzel dilkeleriniz dualarınız için cok ama cok tesekkur ederimmm yanımda olamasanızda varlıgınızı hep hissediyorum

henüz biyopsi alınmadı onun icin tesekkullu bir hastaneye gitmem gerekiyor önümüzdeki haftaya kaldı randevular dolu şubata bile gün verebilirler bekleyeceğiz yani...

ama dunku doktor kötü bir seyden süphelenmedigini soyledi... stres dolasıyla cıkan tedavisi olmayan ama zararı da olmayan hiç de gecmeyen bir rahatsızlıktan suphelendi tabi dillle ilgili seyler biyopsi olmadan kesin tanı konulamaz bu mantarsa bile ne çeşit mantar ya da dedigim gibi belki de hiç tedaviye gerek olmayan zararsız bir sey dedi

tekrar hastaneye gitmeden once haftasonu dişçi randevum var zaten ona da bir danışmak istiyorum o ne diyecek bakalım... belki o daha once boyle bir vakayla karsılasmıstır ve biyopisye bile gerek kalmadan ne oldugunu anlar.. yoksa haftaya gidecegim bir araştırma hastanesine

içimde kötü bir his yok... doktor, kotu seyler cabuk yayılır bir yıldır rahatsız etmesi lazımdı seni bir sekilde dedi... tabii kesin konusmamıs olması canımı sıktı ama olsun

insanlar nelerle mücadele ediyor yok yerden hastalık çıkarmamak lazım

çok şükür bugunume...

Kuzum geçmiş olsun tekraradan hayırlısıyla kötü bişey çıkmaz inşallah yaa doktor haklı kötü bişey olsaydı rahatsız ederdi baya bi inşallah herşey tertemiz çıkacak zararsız bişey olduğunu öğrenince hep birlikte rahatlıcaz:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…