'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın bebetolarrrrr
düşmeden işe gelebildiğim için çok mutluyumm

Ezgimmm deme öyle dikkat et kendine üzme bizi de bidaha düşüpte

Pelmiikkkkk aynen burası da buz gibii dün biraz yağdı ama hemen bitti şööylleeee lapa lapa yağsa da kardan adam yapsak sevdiceklerle

Çağlacımmm geçmiş olsunn içinin biraz da olsa rahatlamasına sevindim inşallah biyopside de sorun çıkmaz

teşekkür ederim kuzummm amin inşallahh... düğün üzeri böyle kendimle ilgili sıkıntılarla boğuşmak hiç ama hiç hoş olmadı bunun için üzülüyorum ama öte yandan herseyde bir hayır vardır diyorum

güzel şeyler olacak inşallah bundan sonra... kara bulutlar olmasaydı gökkuşağının kıymetini asla bilemezdik

Allah sevdiği kullarına onu unutmamaları ona dua etmeleri için dertler veririmiş kimi zaman... O'nun sevdiği razı olduğu kullardan olalım inşallah

Amin inşallah kuzum sen gönlünü fereh tut :26::26::26:

çağlam çok geçmiş olsun canım doktorun olumlu konuşmasına da senin içinin rahatlamasına da çok sevindim çünkü dün çok kötüydün
sen yine de biyopsini yaptır da iyice emin ol, Allahım başka hastalık vermesin

Evet kuzucum bende düştüm 4 aya saymaya artık yaa sevindirik oldum ben
Telaşla geçicek zaten o 4 ayda mavişimmm
Kurabiyemm kötü bir sonuç görünmemesi biraz da olsa sevindirdi biyopsi de olunca rahatlayacaksın zatenn Çağlam inşallah hiçbir sorun olmayacak

Tekrardan çoook geçmiş olsun limonatasınınn kurabiyesiiii

Buraya o da yağmadı gülimimm yaa Normalde yağardı o da yok Kar duasına cıkalım diorum ben Akşam sevdicekle cafeye gittikte eve gelene kadar suratıma botoks yapmış gibi oldum, kaskatı kesildim

Son düzenleme:
ne umuyomuş ola kianam korktum şimdiiii

anlamadım ki bende gıcık işte...
pazar günü stor güneşliklerden bir tanesini açaken düştü. hadi onları tekrar takalım dedi. zaten 12 de kalkmıştık.
onları tek tek söktüler (kuzenimle), sonra tekrar delip birşeylerle sabitlediler. e bende onların peşinden elimde süpürge dolaştım.
iş akşama anca bitti. yemek yedik. ben sıkıldım demeye başladı. :26:
onca işi yaparken adam yorulur ve uzanır dinlenir, sıkılmayı düşünmez bence...
arkadaşı aradı, biz dışardayız sizde gelsenize demiş.. dışarı çıkmaya da üşeniyor ama sıkılıyor da.
sonuç arayan o arkadşını çağırdı, gel playsteyşın oynayalım dedi.(bu arada eşi o geçen anlattığım eleştiri yağmuruna tuttuğu kişi ) sonra başka arkadaşı çağırdı. ben gene hazırlıksız bir misafir grubu ağırladım. makina ful dolu,saat10 olsun diye bekliyordum, çamaşır makinası desen öyle.. neyse atlattık o işi de
gittiler çamaşır astım yattık.

dün de rutin eve geldik, yemek yedik oturuyoruz, tatlı yedik falan. ben bir yandan tırnaklarımı kesiyorum o tv izliyor.
--''off ben sıkıldım''. dedi
-neyden sıkıldın?
--yok acktım.
-
--yok yok tatlı istedi canım
-
--iki saattir tırnak mı kesilir, bırak şunu.
-pekii. (ellerimi yıkamaya gittim ki yatmış)
soruyorum ne oldu, ne diye sıkılıyorsun? bilmiyorum. çok sıkıcı. nesi sıkıcı anlamıyorum. :26:
beklediklerin neydi aşkım, söyle ona göre yapabiliyorsak öyle yaşayalım, ona da cevap yok...
öyle işte...

günaydın gülibikimmm hosgeldin canım benim.nasılsın?

Günaydınnn çağlammm

Geçen hafta bi hastalandım hala atlatamadım ya öksürmekten içim çıktı artık

Sen nasılsın kuzum?

Özgemmm enişte gitmicek o partiye görüceksin senin rızanı almadan gider mi hiç bence o yüzden açmıyo konusunu

İyiyimmm taze gelin

Sen nasılsınn enişte kızdırmış galba azıcık seni

Özge, gülin, oya,müge atladıklarım varsa affola günaydın hepinize
oya canım iyiym çok şükür.. zaman hızla geçiyor

Günaydın canımcımmm

Hımmm kar duası mı olamaz mı olabilirrr

O kafe çokta uzak sizin eve pelmik iyi buza dönüşmediniz

ay bu erkekler sopalık ya
evlenince ne olcak diye bekliyomuş ki her hün evde aksiyon filmi mi çekecekmişsiniz
madem sıkıldı hareket getirmek için o bişeyler yapsın o zaman öyle oturmasın madem

gülibigimmm limonatam özgişim sag olun ballarım amin inşallah

özgişim yaptıracagım zaten tedavisi olan bir şeyse de ilacımı kullanayım geçsin bitsin hem de dedigin gibi içim rahatlayacak

geçsin bitsin bu sıkıntılı donemler artık balayında olmayı daha bir çok istiyorum... gözümü kapatsam açsam da aşkımla balayımızda olsak... o günler gelmiş olsa

şimdi düşününce bu hastane işleri su bu her sey gozumde buyuyor valla tek istedigim bir an önce kurtulmakkk

dişçi anlasa ciddi bişey değil işte su ilacı kullanın gecer dese tamamen butun sorunlarımdan kurtulsam ne guzel olcak

Hımmm kar duası mı olamaz mı olabilirrr

O kafe çokta uzak sizin eve pelmik iyi buza dönüşmediniz

Kuşumm ona değil başka cafeye gittik Evin önüne geldik benim elimi tutuodu eli de montun cebine sokmuştu, abim gördü o da apartmana giriodu tam ben konusamıorm tabi soğuktan gel dedi sıcak bişiler içelim aybiye sonra 3 müz yine kulis yaptık aşkıma sahlep abimle kendime de sıcak çikolata yaptım anca kendime geldim onu da uyardım araba aldın aldın yoksa pelmiği göremiceksin diye tehdit ettim ama yemedi size gelirim dedi

bilmiyom gülinim ya gider mi gitmez mi.. ben de dün senin gibi düşünüyodum hatta aslım demişti gitmeye niyetli sana öylesine sormuş gibi geldi diye ama ben karşı çıkmıştım
şimdi iyi davranıyo sık sık mesaj atıyo o nedenle ben de aslı gibi düşünmeye başladım..

onun yüzünden lazer randevumu yarına aldım zaten o konuda da kızgınım ona benim randevum cumaydı ve tam da aycangülün tarihlerine denk geliyodu (perşembe de olur ama benim kadın cuma ordaymış)
neyse beyimize bi iş teklifi geldi ( bu da ayrı bi sorun bunu da anlatayım bi ara) cuma görüşmeye gitçekti istanbula beraber gidelim dedi tamam dedim ben de lazeri çarşambaya aldım 2 saat geçmeden aradı aşkım cuma iptal oldu gidemicez diye benim lazer kaldı çarşambada..arayıp tekrar da değiştiremedim tarihi gitmeden jilet olayları oluyo ya onu yapmıştım..
bi de ben çok önem veriyom şu dolunay tarihlerine.. öyle yani bu gereksiz ayrıntıyı da paylaşmış oldum

canım çok geçmiş olsun moralinin düzeldiğine çok sevindim umarım biyopsiye bile gerek kalmaz

teşekkürler canm amin inşallah :) bizde Antalya ya da Bodrum düşünüyoruz inş hava kötü olmazsa bakalım kısmet artık :) çeyizini aldın mı peki nelerin eksik cnm ?

ay bu erkekler sopalık ya
evlenince ne olcak diye bekliyomuş ki her hün evde aksiyon filmi mi çekecekmişsiniz
madem sıkıldı hareket getirmek için o bişeyler yapsın o zaman öyle oturmasın madem

heh sanki normalde çok farklı şey yapıyordu
eve git pc başında yat, bir el mausta diğer el w a s d tuşlarında oyun oyna. sonra yat.
oyun oynama diyen yok. farklı ne arıyorsa

inşallah plumcım teşekkür ederim biyopsi bir nevi kan tahlili gibi bişeymiş zaten son donemde herkesten isteniyormus arkadasımın annesi de subata gun almıs rahmi için biyopsi yapılacakmıs... buyuk ihtimal menapoza giriyorsun ama yine de biyopsi alalım demişler

hayırlısı artık yaaa tırsacak bir şey yok... geldikleri gibi giderler diyorum hastalıklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…