günaydın bebetolarrrrr
düşmeden işe gelebildiğim için çok mutluyumm
Kuzum geçmiş olsun tekraradan hayırlısıyla kötü bişey çıkmaz inşallah yaa doktor haklı kötü bişey olsaydı rahatsız ederdi baya bi inşallah herşey tertemiz çıkacak zararsız bişey olduğunu öğrenince hep birlikte rahatlıcaz:18::18::18:
teşekkür ederim kuzummm amin inşallahh... düğün üzeri böyle kendimle ilgili sıkıntılarla boğuşmak hiç ama hiç hoş olmadı bunun için üzülüyorum ama öte yandan herseyde bir hayır vardır diyorum
güzel şeyler olacak inşallah bundan sonra... kara bulutlar olmasaydı gökkuşağının kıymetini asla bilemezdik
Allah sevdiği kullarına onu unutmamaları ona dua etmeleri için dertler veririmiş kimi zaman... O'nun sevdiği razı olduğu kullardan olalım inşallah
Telaşla geçicek zaten o 4 ayda mavişimmmEvet kuzucum bende düştüm 4 aya saymaya artık yaa sevindirik oldum ben
Kurabiyemm kötü bir sonuç görünmemesi biraz da olsa sevindirdi biyopsi de olunca rahatlayacaksın zatenn Çağlam inşallah hiçbir sorun olmayacakgünaydın bebişiklerrr....
güzel dilkeleriniz dualarınız için cok ama cok tesekkur ederimmm yanımda olamasanızda varlıgınızı hep hissediyorum
henüz biyopsi alınmadı onun icin tesekkullu bir hastaneye gitmem gerekiyor önümüzdeki haftaya kaldı randevular dolu şubata bile gün verebilirler bekleyeceğiz yani...
ama dunku doktor kötü bir seyden süphelenmedigini soyledi... stres dolasıyla cıkan tedavisi olmayan ama zararı da olmayan hiç de gecmeyen bir rahatsızlıktan suphelendi tabi dillle ilgili seyler biyopsi olmadan kesin tanı konulamaz bu mantarsa bile ne çeşit mantar ya da dedigim gibi belki de hiç tedaviye gerek olmayan zararsız bir sey dedi
tekrar hastaneye gitmeden once haftasonu dişçi randevum var zaten ona da bir danışmak istiyorum o ne diyecek bakalım... belki o daha once boyle bir vakayla karsılasmıstır ve biyopisye bile gerek kalmadan ne oldugunu anlar.. yoksa haftaya gidecegim bir araştırma hastanesine
içimde kötü bir his yok... doktor, kotu seyler cabuk yayılır bir yıldır rahatsız etmesi lazımdı seni bir sekilde dedi... tabii kesin konusmamıs olması canımı sıktı ama olsun
insanlar nelerle mücadele ediyor yok yerden hastalık çıkarmamak lazım
çok şükür bugunume...
Ezgimmm deme öyle dikkat et kendine üzme bizi de bidaha düşüpte
Pelmiikkkkk aynen burası da buz gibii dün biraz yağdı ama hemen bitti şööylleeee lapa lapa yağsa da kardan adam yapsak sevdiceklerle
Çağlacımmm geçmiş olsunn içinin biraz da olsa rahatlamasına sevindim inşallah biyopside de sorun çıkmaz
ne umuyomuş ola kianam korktum şimdiiii
günaydın gülibikimmm hosgeldin canım benim.nasılsın?
aynen öyle canım.. dün o kadar stres yaptım ki kendime zarar verdim..
boşverdim ben de.. ne istiyosa yapsın.. konusu açılırsa da o kadar şey söyledim rahatsız olduğuma rağmen ama sen sadece son cümleye odaklanıp git demişsin teşekkür ederim dedin ama sağlık olsun, ne istiyosan onu yapabilirsin dicem
ama bi yanım hala bana şaka yapıyo diyo..çünkü bi yere giderken bile on kere rızamı alırdı bak sorun olmucak kızmıcaksın trip yapmıcaksın di mi diye
aman ya.. valla karmakarışık duygular yaşıyom he.. hem kırgınım hem kıyamıyom da çünkü gerçekten bazen haksızlık yapıyorum
neyse ne napalım
nasılsın fıstık
günaydın zehraaa nasılsın?
çağlaaaaaa 23 gün sonra kollarımdasın, aman tamam kocanın kollarındasın da benimde kollarımda olaceksin
özge, parti olayına yaklaşımını okumuştum.. aslında dün içimden ''amannnn ne olacak iş yerindeki partiden'' demiştim.
ama düşündüm de yooo o senin olaya bakış açın sonuçta. onlar istemeyince biz paşa paşa oturuyoruz evimizde, o da otursungüvenle alakalı değil bence bu durum, başka birşey..
ben nasıl mıyım :44: bilmem ki nasılım :44:
Özge, gülin, oya,müge atladıklarım varsa affola günaydın hepinize
oya canım iyiym çok şükür.. zaman hızla geçiyor
Telaşla geçicek zaten o 4 ayda mavişimmm
Kurabiyemm kötü bir sonuç görünmemesi biraz da olsa sevindirdi biyopsi de olunca rahatlayacaksın zatenn Çağlam inşallah hiçbir sorun olmayacak
Tekrardan çoook geçmiş olsun limonatasınınn kurabiyesiiii
Buraya da o da yağmadı gülimimm yaaNormalde yağardı o da yok Kar duasına cıkalım diorum ben Akşam sevdicekle cafeye gittikte eve gelene kadar suratıma botoks yapmış gibi oldum, kaskatı kesildim
Hımmm kar duası mı olamaz mı olabilirrr
O kafe çokta uzak sizin eve pelmik iyi buza dönüşmediniz
günaydın bebişiklerrr....
güzel dilkeleriniz dualarınız için cok ama cok tesekkur ederimmm yanımda olamasanızda varlıgınızı hep hissediyorum
henüz biyopsi alınmadı onun icin tesekkullu bir hastaneye gitmem gerekiyor önümüzdeki haftaya kaldı randevular dolu şubata bile gün verebilirler bekleyeceğiz yani...
ama dunku doktor kötü bir seyden süphelenmedigini soyledi... stres dolasıyla cıkan tedavisi olmayan ama zararı da olmayan hiç de gecmeyen bir rahatsızlıktan suphelendi tabi dillle ilgili seyler biyopsi olmadan kesin tanı konulamaz bu mantarsa bile ne çeşit mantar ya da dedigim gibi belki de hiç tedaviye gerek olmayan zararsız bir sey dedi
tekrar hastaneye gitmeden once haftasonu dişçi randevum var zaten ona da bir danışmak istiyorum o ne diyecek bakalım... belki o daha once boyle bir vakayla karsılasmıstır ve biyopisye bile gerek kalmadan ne oldugunu anlar.. yoksa haftaya gidecegim bir araştırma hastanesine
içimde kötü bir his yok... doktor, kotu seyler cabuk yayılır bir yıldır rahatsız etmesi lazımdı seni bir sekilde dedi... tabii kesin konusmamıs olması canımı sıktı ama olsun
insanlar nelerle mücadele ediyor yok yerden hastalık çıkarmamak lazım
çok şükür bugunume...
Teşekkür ederim canım, size de hayırlı olsun.Mekan fena değil ama benim hayalim hep açıkhava düğünüydü. O yüzden buraya yavaş yavaş kendimi ısındırmaya çalışıyorum.
Hava kötü olmasın mümkünse şimdiden dua etmeye başlamak lazım
Balayı için Ağva'yı düşünüyoruz canım şimdilik ama bakalım. Siz düşünüyor musunuz ?
Telaşla geçicek zaten o 4 ayda mavişimmm
ay bu erkekler sopalık ya
evlenince ne olcak diye bekliyomuş ki her hün evde aksiyon filmi mi çekecekmişsiniz
madem sıkıldı hareket getirmek için o bişeyler yapsın o zaman öyle oturmasın madem
hoşgeldin canım kaç haziranda düğünün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?