'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canlarım ben çok sakin biriyim değil mi sinirlenmicem kavga etmicem sevdiceğimle konuyu geçiştirmek en güzeli yoksa yine küsecem

Özgem eğer giderse başına neler geliceğini biliyodur sen şimdi bişi demicem desende sana rağmen giderse sen seneye yılbaşına kadar ömrünü yersin bunu o da biliyodur bence

Canlarım ben çok sakin biriyim değil mi sinirlenmicem kavga etmicem sevdiceğimle konuyu geçiştirmek en güzeli yoksa yine küsecem

sakin ol kuzum canını sıkçak bişi olduysa başka şeylerle uğraş düşünmemeye çalış
ben dünden beri canım sıkkın olsa da ona belli etmiyorum

İnşallah kuzum yaa öle sorunsuz geçerde rahatlıkla tatlı tatlı telaşla atlatırız
İnşallah mavişimmm
Hı hııı öylesin pamuk gibisinnnnn mavişimmm hiç sinirlenmezsinn ve asla trip atmazsın, sorunları susmak yerine konuşarak halledersinn ve sevdiceğini hiiiçç üzmezsin ve tabii o da seni

kızlar şu güzel günlerinizde ne birbirinizi kırıyorsunuz
sonra valla çok pişman olabilirsiniz

Bilginize

sakin ol kuzum canını sıkçak bişi olduysa başka şeylerle uğraş düşünmemeye çalış
ben dünden beri canım sıkkın olsa da ona belli etmiyorum

Sakin olmaya çalışıyorum kuzum ama yaa bu konu evlenene kadar getirecek önüme yaa
konuyu anlatim ben işe kamyonetle gidip geliyorum yanımda bi personel oturuyor bide şöför o kadar ve nişanlım bundan hoşlanmıyor ama işimi sevdiğim için işten de çıkmamı istemiyor o yüzden ara sıra laf çarpıtıyor diyorum bilmediğim adamlar arasında dolmuşla mı gidim o sanayiye onada yok diyor o zaman sen götür getir diyorum çok isterim diyo ama oda olmaz diyor konuşuyoruz anlaşıyoruz sıonra yine laf vuruyor ben ne yapım bu durumda

Özgem eğer giderse başına neler geliceğini biliyodur sen şimdi bişi demicem desende sana rağmen giderse sen seneye yılbaşına kadar ömrünü yersin bunu o da biliyodur bence

hahaha kuzum nasıl da tanımış beni yerim seniii
valla taaaa 1 buçuk sene önce olan bi olay bile hala sinirimi bozabiliyosa haklısın valla.. bu arada bi ara anlatmıştım onun işyerinde densiz bi kız vardı ondan nefret ediyodum kız almanyaya gitmişti iş için şimdi benimki de nisanda gitçek almanyaya toplantıya ben şimdiden düşünüp sinir oluyom orda görüşçekler diye

Ezgimmm deme öyle dikkat et kendine üzme bizi de bidaha düşüpte

Gülinimm gülinimm dikkat ediyorum merak etme. Sabah sevdicek bıraktı zaten sağolsun.Çok ağrım var ama ya boynum ve kolum
Çağlamm oh rahatladık biopside olsun iyice rahatlayalım canım.Çok stres oldun düğün,iş, sevdiğin uzakta...ama hepsinin feraha kavuşması çook yakınnn
Nurayımm nerdesinn yarın geliyosun dimiii

Tutturamadım kafe tahminini Aybi de çareler tükenmez bebeğimmm tehdit etme boşuna

Araba konusunda da benim sevdiceğin sahibinden.com da ki adresini vereyim kuzum istersen ordan bi bakın arabalara eğer beğendiğiniz olursa yardımcı olur ya da diğer Çorlu da ki galerilerden beğenirseniz illa tanıdığı olur sevdiceğin ona da yardımcı olur aklınızda bulunsun

2 dakika da reklam da yaptımm

Noldu maviş sana :26:

Öyleyim tabi kuzum ciciyim ben paynak kadayım ben hakimim masum bey

Kıskanç enişte
Kuzum sonucta tanıdıgın insanlarsa sorun olmaz ki neyle gittiğin... Kamyon yerine arabada olabilir veya her neyse ama ailenin ve senin tanıdıgın insanlarsa buyutulcek bişey olmaz diye düşünüyorum. En olmadı nişanlın getirsin götürsün seni, bu kadar sorun olacaksa... Sırf bu yuzden de iş bırakılmaz ki bence.. :26:

plumcımmm,
orada handan hanım var be telefonda onunla görüştüm veeeee 1800 tl ye inditdim kiralama fiyatınııııı mutluyum inşallah istediğim gibi yapabilirler..

oyaaaaa günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende çok zor geldim bugünnnn çok işim var ama seninkide güzel yaaaaaaaaa kafanı koyup uyursunnn canımmm :):):)

günaydınnnnnnn

Günaydın canlarimm
Ise gitmedim bugün. Hazır Kar tatili olmusken evdeki esyalarimi toplayıp doktora gidicem bugün..
Hepinizi operimmm

ohh ne güzel mügecimmm ben yollarda ser sefil oldummmm yahuuu

avensis hoşgeldin aramıza canımm tarihiniz hayırlı ugurlu olsunnnn

ezgotummm bebegimmm inşallah bitanemmm kuş gibi hafiflesem birkafam sadece dugun hazırlıklarımda olsa daha ne isterim

mavişçimmm ufak seyleri buyutmeyin tatlım sanırım sorun kıskanclık... benim basımda bin beteri var emin ol... hele bu sefer onu daha da canavarlastırdı bu kıskanclık mevzusunda her ne kadar bazen canımı sıksa da tamam askım peki askımmm diyip gecişiriyorum napimm

speedynin de dedigi gibi... bu gunleri ufak seylere takılmadan rahat rahat gecirmeye bakıp tadını almalıyız bence

harbi dayaklıkmış Oyaaa kusura bakma da canı dayak istiyo seninkinin

Günaydınnn çağlammm

Geçen hafta bi hastalandım hala atlatamadım ya öksürmekten içim çıktı artık

Sen nasılsın kuzum?

iyim bende kuzum hazırlıklarla ugrasıyorum...ögleden sonra beyaz esyalar gelecek...yarın temzlk - mutfak yerleştirme....

işte evlilik...hakkaten böle...ne kadar kabullenmek istemesekte....

Bu arada kaynanam mutfak dolabı için kapitone almıstı....çarsamba mutfak yerlescek dün verdi daha...neysee içine fisto falan da koymus ama biye almamıs....ssanki ovrlok makinamız var bizimm...dün komsudan aldım biye az biraz varmıs....kestim ölçülerine göre tegelledim bi kaç tanersini...bugün de devam edicem aksam biye alıp....bi kaç tanesi bitsin bari çarşambaya.....zaten kapitone de en kötüsü....yırtılcak gibi tegellerken....kırılmasın diye yapıyorum yemin ederim...(oglu bile dedi,onu mu koycaz cok kötü ya dedi)bende napalım ses cıkarma dedim...offf offff....al malın iyisini cekme kaygısını...ben bu kadına bu yastan sonra zor ögretirim bunu....20 lirayla pazar yapan bi kadına ne anlatılır ki?

kızlar plum ın ilk bahsettiği yer ile telde görüştüm bayağıda konustuk cmts randevu aldım ilk başta 2000 dedi ok dedim kapadım ama çok geldi gözüme albümde giydiğim gelinliğin fiyatı ... sizlerinde etkisi oldu tabiiii ...

ttekrar konuştum en son 1800 e anlaştık nakit ödicem nisanda hepsini öyle anlaştık ...

inşallah dikimleri ve özelliklede işlemesi istediğim gibi olur nolur dua edin

kızlarrr gunaayyydıınnn dooonuuuyyooorrruuumm sabaah kaya kayaa geldııımm resmeenn sevgılıcıkle telefonda konsuurken 2 dkkadaa bı "aaayyy" diye bagırdım durdum yarında devam ederse kar, kayak takımıyla gelcem salcam kendımı kadirhasın ordan e5 üzeri geliriiim işee

Son düzenleme:

Özlemmmm canım benim...hadi hayırlısı...inşallah istedigin gbi olurrr

merhaba kızlar :) çok aktif olamasam da neşeli sohbetlerinizi keyifle okuyorum hergün. Herkesin hayalindeki düğün, gelinlik, evliliği olur inşallahhhhhhhhh! Çeyizim nerdeyse tamam zaten, gelinliğime de karar verdim :) anlaşmasını da yaptık ve aslında en büyük yükten kurtuldum.Karar vermesi bulması ne kadar zormuş öle. Benim gelinlikçimi bulmam tuhaf tesadüflerle oldu, beğendiğim ayrı ayrı gelinlerin de gelinlikçisi benim beğendiğim kişi :)) hep derlerdi ya, işte bu tamam bu diyceksiniz diye. benimde öle oldu :) istanbulda oturanlar için kadıköy de Glamour gelinlik, henna gibi yerleri de gezdim ama, gelinlik diken kişinin biraz da ruh halinden anlaması lazım sanırım :)) 27 nisanda olucak kısmetse nikahımız, herkesin gönlündeki gibi bir gelinlik ve düğün olur inşallah kk bayanları :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…