bilmiyom gülinim ya gider mi gitmez mi.. ben de dün senin gibi düşünüyodum hatta aslım demişti gitmeye niyetli sana öylesine sormuş gibi geldi diye ama ben karşı çıkmıştım
şimdi iyi davranıyo sık sık mesaj atıyo o nedenle ben de aslı gibi düşünmeye başladım..
onun yüzünden lazer randevumu yarına aldım zaten o konuda da kızgınım onabenim randevum cumaydı ve tam da aycangülün tarihlerine denk geliyodu (perşembe de olur ama benim kadın cuma ordaymış)
neyse beyimize bi iş teklifi geldi ( bu da ayrı bi sorun bunu da anlatayım bi ara) cuma görüşmeye gitçekti istanbula beraber gidelim dedi tamam dedim ben de lazeri çarşambaya aldım 2 saat geçmeden aradı aşkım cuma iptal oldu gidemicez diye benim lazer kaldı çarşambada..arayıp tekrar da değiştiremedim tarihi gitmeden jilet olayları oluyo ya onu yapmıştım..
bi de ben çok önem veriyom şu dolunay tarihlerine.. öyle yani bu gereksiz ayrıntıyı da paylaşmış oldum
Canlarım ben çok sakin biriyim değil mi sinirlenmicem kavga etmicem sevdiceğimle konuyu geçiştirmek en güzeli yoksa yine küsecem
İnşallah mavişimmmİnşallah kuzum yaa öle sorunsuz geçerde rahatlıkla tatlı tatlı telaşla atlatırız
Hı hııı öylesin pamuk gibisinnnnn mavişimmm hiç sinirlenmezsinn ve asla trip atmazsın, sorunları susmak yerine konuşarak halledersinn ve sevdiceğini hiiiçç üzmezsin ve tabii o da seniCanlarım ben çok sakin biriyim değil mi sinirlenmicem kavga etmicem sevdiceğimle konuyu geçiştirmek en güzeli yoksa yine küsecem
sakin ol kuzum canını sıkçak bişi olduysa başka şeylerle uğraş düşünmemeye çalış
ben dünden beri canım sıkkın olsa da ona belli etmiyorum
Özgem eğer giderse başına neler geliceğini biliyodur sen şimdi bişi demicem desende sana rağmen giderse sen seneye yılbaşına kadar ömrünü yersin bunu o da biliyodur bence
Ezgimmm deme öyle dikkat et kendine üzme bizi de bidaha düşüpte
Kuşumm ona değil başka cafeye gittikEvin önüne geldik benim elimi tutuodu eli de montun cebine sokmuştu, abim gördü o da apartmana giriodu tam ben konusamıorm tabi soğuktan gel dedi sıcak bişiler içelim aybiye sonra 3 müz yine kulis yaptık aşkıma sahlep abimle kendime de sıcak çikolata yaptım anca kendime geldim onu da uyardım araba aldın aldın yoksa pelmiği göremiceksin diye tehdit ettim ama yemedi size gelirim dedi
Canlarım ben çok sakin biriyim değil mi sinirlenmicem kavga etmicem sevdiceğimle konuyu geçiştirmek en güzeli yoksa yine küsecem
İnşallah mavişimmm
Hı hııı öylesin pamuk gibisinnnnn mavişimmm hiç sinirlenmezsinn ve asla trip atmazsın, sorunları susmak yerine konuşarak halledersinn ve sevdiceğini hiiiçç üzmezsin ve tabii o da seni
Sakin olmaya çalışıyorum kuzum ama yaa bu konu evlenene kadar getirecek önüme yaa
konuyu anlatim ben işe kamyonetle gidip geliyorum yanımda bi personel oturuyor bide şöför o kadar ve nişanlım bundan hoşlanmıyor ama işimi sevdiğim için işten de çıkmamı istemiyor o yüzden ara sıra laf çarpıtıyor diyorum bilmediğim adamlar arasında dolmuşla mı gidim o sanayiye onada yok diyor o zaman sen götür getir diyorum çok isterim diyo ama oda olmaz diyor konuşuyoruz anlaşıyoruz sıonra yine laf vuruyor ben ne yapım bu durumda
Özlemcim şöyle söyliyim bi kere hazırda fazla bi model yoktu orda ama senin o beğendiğin modelin aynısı vardı Ben onu denemiştim çokda güzel olmuştu
Yalnız ben denerken 2 ayrı kızın provası vardı ikiside çok zarifti hep pronovias tarzı dikimler yapıyo anladığım kadarıyla Gördüğüm kadarıyla çok güzel dikimler yapıo 2 kızda gayet memnun gözüküyolardı çünkü
Bana 2500 tl den açtı satın alma fiyatını Benim 2bine kadar bütçem var ama demiştim Çok tatlı bi bayan vardı dediğin gibi tamam sen gel 2bine dikicem sana demişti ama ben gitmemiştim tabi
Birde benim gelinliğimi diktirdiğim nurbanu modaevine bakmanı öneriririm Orda çok fazla model var fiyatları biraz daha tuzlu :44:
Birde iğne iplik ve gül erdem e bak cnm Madem gidiceksin kadıköy e bu 4 yeri gez
günaydın bebeklerrrr
dün ne yazıkki gelemedim, iletişim kaynaklarımız yoktu
bu soğukta işe gidip dert yanan arkadaşlar, en azından bir iş yapmaya gittiniz
ya biz:44: ne iş var, ne yakıt var, ne de ısı kaynağıama koşa koşa işe geldik
örgümü evde unuttum
Günaydınnnnnn
Günaydın canlarimm
Ise gitmedim bugün. Hazır Kar tatili olmusken evdeki esyalarimi toplayıp doktora gidicem bugün..
Hepinizi operimmm
anlamadım ki bendegıcık işte...
pazar günü stor güneşliklerden bir tanesini açaken düştü. hadi onları tekrar takalım dedi. zaten 12 de kalkmıştık.
onları tek tek söktüler (kuzenimle), sonra tekrar delip birşeylerle sabitlediler. e bende onların peşinden elimde süpürge dolaştım.
iş akşama anca bitti. yemek yedik. ben sıkıldım demeye başladı. :26:
onca işi yaparken adam yorulur ve uzanır dinlenir, sıkılmayı düşünmez bence...
arkadaşı aradı, biz dışardayız sizde gelsenize demiş.. dışarı çıkmaya da üşeniyor ama sıkılıyor da.
sonuç arayan o arkadşını çağırdı, gel playsteyşın oynayalım dedi.(bu arada eşi o geçen anlattığım eleştiri yağmuruna tuttuğu kişi) sonra başka arkadaşı çağırdı. ben gene hazırlıksız bir misafir grubu ağırladım. makina ful dolu,saat10 olsun diye bekliyordum, çamaşır makinası desen öyle.. neyse atlattık o işi de
gittiler çamaşır astım yattık.
dün de rutin eve geldik, yemek yedik oturuyoruz, tatlı yedik falan. ben bir yandan tırnaklarımı kesiyorum o tv izliyor.
--''off ben sıkıldım''. dedi
-neyden sıkıldın?
--yok acktım.
-
--yok yok tatlı istedi canım
-
--iki saattir tırnak mı kesilir, bırak şunu.
-pekii. (ellerimi yıkamaya gittim ki yatmış)
soruyorum ne oldu, ne diye sıkılıyorsun? bilmiyorum. çok sıkıcı. nesi sıkıcı anlamıyorum. :26:
beklediklerin neydi aşkım, söyle ona göre yapabiliyorsak öyle yaşayalım, ona da cevap yok...
öyle işte...
Günaydınnn çağlammm
Geçen hafta bi hastalandım hala atlatamadım ya öksürmekten içim çıktı artık
Sen nasılsın kuzum?
kızlar plum ın ilk bahsettiği yer ile telde görüştüm bayağıda konustuk cmts randevu aldım ilk başta 2000 dedi ok dedim kapadım ama çok geldi gözüme albümde giydiğim gelinliğin fiyatı ... sizlerinde etkisi oldu tabiiii ...
ttekrar konuştum en son 1800 e anlaştık nakit ödicem nisanda hepsini öyle anlaştık ...
inşallah dikimleri ve özelliklede işlemesi istediğim gibi olur nolur dua edin
pelinim balayı işini naptınız kuzum o arkadaşınızdan haber mi bekliyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?