speedynin de dedigi gibi... bu gunleri ufak seylere takılmadan rahat rahat gecirmeye bakıp tadını almalıyız bence
Tutturamadım kafe tahmininiAybi de çareler tükenmez bebeğimmm tehdit etme boşuna
Araba konusunda da benim sevdiceğin sahibinden.com da ki adresini vereyim kuzum istersen ordan bi bakın arabalara eğer beğendiğiniz olursa yardımcı olur ya da diğer Çorlu da ki galerilerden beğenirseniz illa tanıdığı olur sevdiceğin ona da yardımcı olur aklınızda bulunsun
2 dakika da reklam da yaptımm
Kıskanç enişte
Kuzum sonucta tanıdıgın insanlarsa sorun olmaz ki neyle gittiğin... Kamyon yerine arabada olabilir veya her neyse ama ailenin ve senin tanıdıgın insanlarsa buyutulcek bişey olmaz diye düşünüyorum. En olmadı nişanlın getirsin götürsün seni, bu kadar sorun olacaksa...Sırf bu yuzden de iş bırakılmaz ki bence.. :26:
Özlemmmm canım benim...hadi hayırlısı...inşallah istedigin gbi olurrr
merhaba kızlar :) çok aktif olamasam da neşeli sohbetlerinizi keyifle okuyorum hergün. Herkesin hayalindeki düğün, gelinlik, evliliği olur inşallahhhhhhhhh! Çeyizim nerdeyse tamam zaten, gelinliğime de karar verdim :) anlaşmasını da yaptık ve aslında en büyük yükten kurtuldum.Karar vermesi bulması ne kadar zormuş öle. Benim gelinlikçimi bulmam tuhaf tesadüflerle oldu, beğendiğim ayrı ayrı gelinlerin de gelinlikçisi benim beğendiğim kişi :)) hep derlerdi ya, işte bu tamam bu diyceksiniz diye. benimde öle oldu :) istanbulda oturanlar için kadıköy de Glamour gelinlik, henna gibi yerleri de gezdim ama, gelinlik diken kişinin biraz da ruh halinden anlaması lazım sanırım :)) 27 nisanda olucak kısmetse nikahımız, herkesin gönlündeki gibi bir gelinlik ve düğün olur inşallah kk bayanları :))))
avensis hoşgeldin aramıza canımmtarihiniz hayırlı ugurlu olsunnnn
ezgotummm bebegimmminşallah bitanemmm kuş gibi hafiflesem birkafam sadece dugun hazırlıklarımda olsa daha ne isterim
mavişçimmm ufak seyleri buyutmeyin tatlım sanırım sorun kıskanclık... benim basımda bin beteri var emin ol... hele bu sefer onu daha da canavarlastırdı bu kıskanclık mevzusundaher ne kadar bazen canımı sıksa da tamam askım peki askımmm diyip gecişiriyorum napimm
speedynin de dedigi gibi... bu gunleri ufak seylere takılmadan rahat rahat gecirmeye bakıp tadını almalıyız bence
kızlarrr gunaayyydıınnn dooonuuuyyooorrruuumm sabaah kaya kayaa geldııımm resmeenn sevgılıcıkle telefonda konsuurken 2 dkkadaa bı "aaayyy" diye bagırdım durdumyarında devam ederse kar, kayak takımıyla gelcem salcam kendımı kadirhasın ordan e5 üzeri geliriiim işee
aynen öyle şimdi ettiğiniz kavgalar bile keyilfli olmalı tabi dozunu aşmadan yeni bir hayata birlikte başlıyorsunuz
kızlarrr gunaayyydıınnn dooonuuuyyooorrruuumm sabaah kaya kayaa geldııımm resmeenn sevgılıcıkle telefonda konsuurken 2 dkkadaa bı "aaayyy" diye bagırdım durdumyarında devam ederse kar, kayak takımıyla gelcem salcam kendımı kadirhasın ordan e5 üzeri geliriiim işee
Aynenn bebi tukenmio valla her yeni gün yeni bi actionla karşımda
kuzummm araba alıcaz zaten kısmetse hatta burda da buldu kendine ama kısa bi süreliğine askıya aldık bi tane arsa işi var o çözülücek yakın zamanda.. neden 20lik değil 10luk araba alayım dio daha kaliteli alırım uzun zaman kullanırız dio bakalımama senin teklifini suncam ona sağ ol gülimiiimmmmm
merhaba kızlar :) çok aktif olamasam da neşeli sohbetlerinizi keyifle okuyorum hergün. Herkesin hayalindeki düğün, gelinlik, evliliği olur inşallahhhhhhhhh! Çeyizim nerdeyse tamam zaten, gelinliğime de karar verdim :) anlaşmasını da yaptık ve aslında en büyük yükten kurtuldum.Karar vermesi bulması ne kadar zormuş öle. Benim gelinlikçimi bulmam tuhaf tesadüflerle oldu, beğendiğim ayrı ayrı gelinlerin de gelinlikçisi benim beğendiğim kişi :)) hep derlerdi ya, işte bu tamam bu diyceksiniz diye. benimde öle oldu :) istanbulda oturanlar için kadıköy de Glamour gelinlik, henna gibi yerleri de gezdim ama, gelinlik diken kişinin biraz da ruh halinden anlaması lazım sanırım :)) 27 nisanda olucak kısmetse nikahımız, herkesin gönlündeki gibi bir gelinlik ve düğün olur inşallah kk bayanları :))))
Benim sınırlarımı zorluyor şu sıralar ama geçen tayt alacaktım tunik altına giymek için istemiyorum dedi direk etek giyme hülya onu yapma hülya yazın kolsuza bile laf etti yaa kalın askılı kolsuz düşük kola laf yok ama kalın askılıya laf etti gittim üstümü değiştim tamam öle biliyorum ama artık bu şekilde kabul ettim
günaydın kızlar
hava cok soğuk :18::18: üsüdüm burnum aktı
ve bugün nikah işlemleri için belediyeye gittik
sağlık ocagından kan aldılar. akciğer filmi için baska yere yönlendirdiler onlarında filmleri yokmuş şaka gibi. perşembe gitcez artık. bakalım nolcek
özlemimm hayırlı olsun kuzummm üzerinden yük kalkmıştır çok güzel olur gelinliğin inşallah
çağlaaaaaam dediklerinden hiçbişi anlamadımhayatında en fazla 1 kere düğme dikmiş biri olaraktan
biye dedin, kapitone dedin dedin de dedin anam
Canım aynı gün evleniyoruzzzzzzbende kadıköyde diktiriyorum gelinliğimi Çok içime sindi
Aşkımm dikkat et kendine valla güldürdün beni gene sabah sabah kahkahaylakızlarrr gunaayyydıınnn dooonuuuyyooorrruuumm sabaah kaya kayaa geldııımm resmeenn sevgılıcıkle telefonda konsuurken 2 dkkadaa bı "aaayyy" diye bagırdım durdumyarında devam ederse kar, kayak takımıyla gelcem salcam kendımı kadirhasın ordan e5 üzeri geliriiim işee
pelinim balayı işini naptınız kuzum o arkadaşınızdan haber mi bekliyonuz
bkz: Aşık
pelotttt bak sana ne dediydim
Ya düşünüyorum da benimki de kıskanırdı herhalde ya :26:Hemde nasıl kıskanç yaa sınır tanımıyorum onun kıskançlığında yaa diyorum onuda yaapmıyor beni götürüp getirmeyi tartışmak istemiyorum konuyu geçiştiriyorum babam izin verse arabasını bana bırakacak ama babam yok diyo olmaz öle şey eşi olduktan sonra bol bol kulllanırmışım
Ara sıra takılıyorum olmadı kara çarşafa girim diye yok o kadarda demedik diyor bende diyorum birde deseydin
yapacak bir şey yok canımmm seviyorsan kabul etmek gerekiyor bazı seyleri...
ben de kıskanırım adamımı cok o yuzden anlayısla karsılayabiliorum cogu zaman empati yapıyorum kuzucuguma ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?