'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Aynenn bebi tukenmio valla her yeni gün yeni bi actionla karşımda

kuzummm araba alıcaz zaten kısmetse hatta burda da buldu kendine ama kısa bi süreliğine askıya aldık bi tane arsa işi var o çözülücek yakın zamanda.. neden 20lik değil 10luk araba alayım dio daha kaliteli alırım uzun zaman kullanırız dio bakalım ama senin teklifini suncam ona sağ ol gülimiiimmmmm

Hemde nasıl kıskanç yaa sınır tanımıyorum onun kıskançlığında yaa diyorum onuda yaapmıyor beni götürüp getirmeyi tartışmak istemiyorum konuyu geçiştiriyorum babam izin verse arabasını bana bırakacak ama babam yok diyo olmaz öle şey eşi olduktan sonra bol bol kulllanırmışım

Özlemmmm canım benim...hadi hayırlısı...inşallah istedigin gbi olurrr

inşallah çağlammmmmmmm amin diyorum ...

2400 demişti z.burnundaki kadın hatta sizlerede fazla gelmişti dün... demekki saf buldu okuturum bu fiyatı sandııı ...

kadıköydeki 1800 e dikerim dedi hemde hayal tül değil ipek tül kullanıcam eteklerde dedi..

canım sen nerede diktirıyordun ne kadara .. gelinçinin adı ne?

Benim sınırlarımı zorluyor şu sıralar ama geçen tayt alacaktım tunik altına giymek için istemiyorum dedi direk etek giyme hülya onu yapma hülya yazın kolsuza bile laf etti yaa kalın askılı kolsuz düşük kola laf yok ama kalın askılıya laf etti gittim üstümü değiştim tamam öle biliyorum ama artık bu şekilde kabul ettim

günaydın kızlar

hava cok soğuk :18::18: üsüdüm burnum aktı

ve bugün nikah işlemleri için belediyeye gittik

sağlık ocagından kan aldılar. akciğer filmi için baska yere yönlendirdiler onlarında filmleri yokmuş şaka gibi. perşembe gitcez artık. bakalım nolcek

özlemimm hayırlı olsun kuzummm üzerinden yük kalkmıştır çok güzel olur gelinliğin inşallah

çağlaaaaaam dediklerinden hiçbişi anlamadım hayatında en fazla 1 kere düğme dikmiş biri olaraktan
biye dedin, kapitone dedin dedin de dedin anam

yaaa ben seni yerimmmm amaaa

aynen öyle şimdi ettiğiniz kavgalar bile keyilfli olmalı tabi dozunu aşmadan yeni bir hayata birlikte başlıyorsunuz

aynen oyle canımm

aşkla gececek her anı her an cok degerlii neden birbirimizi uzelim ki... orta yolu bulmak varken

canım bahçelievlerde mi oturuyosun

Aybican haklı o zaman kuzucan içinize sinen kaliteli bişey alırsanız uzun zaman kullanırsınız hatta size çoluk çocukla kullanılcak bi araba bulalım çünkü eylül gibi müjdeli haber bekliyorum ben sizden

bskn ; eşin bence iyi bir sopa istiyor bir daha sıkıldm dediğinde bam güm giriş tüm sıkıntısı geçer

şaka bir yana sizde iş çıkışı çıkın dışarıya dolaşın akşam eve gelince de biraz tv keyfi sonra yat uyu sıkılacak vakti kalmaza

ÇAĞLACIM ÇOOOOOK SEVİNDİM İYİ OLMANA.

hEM DOKTOR DA DEMİŞ KÖTÜ OLSA ŞİMDİYE RAHATSIZ OLURDUN DİYE.

İnşallah tedavini de olacaksın teşhisi kesinleşince,geçiverecek hepiciği.

Canım aynı gün evleniyoruzzzzzz bende kadıköyde diktiriyorum gelinliğimi Çok içime sindi

yapacak bir şey yok canımmm seviyorsan kabul etmek gerekiyor bazı seyleri...

ben de kıskanırım adamımı cok o yuzden anlayısla karsılayabiliorum cogu zaman empati yapıyorum kuzucuguma ne yapayım

günaydın aslımmmm..
bende işe gelemedim sabah kar dan dolayı saat 10 gibi geldim gelirkende madem geç kaldım bi sağlık ocağına uğrayayım dedim ama kan almadılar kar yağışı nedeniyle kuryeler gelip kan tüplerini teslim almıyormuşş..
bizim sağlık ocağı kanı alıyor büyük devlet hastanesine gönderiyor tahlil için 2 gün sonra sonuç çıkıyor maalesef almadılar.

sağolasın özgem hiç yüzünü bile görmediğim birisi ile anlaştım kendimede şaşıyorum aslında tereddütlerimde var inşallah böylesi hayırlıdır...
ama yüzünü gördüğümden ne hayır gördüm ki de diyorum yanii ...
inşallah gittiğim zamanda mutlulukla çıkarım o dükkandan allah utandırmasınn inşallah. :26:

Aşkımm dikkat et kendine valla güldürdün beni gene sabah sabah kahkahayla Gene hadımköydesiinn anladığım kadarıyla aşkilitopummm
pelinim balayı işini naptınız kuzum o arkadaşınızdan haber mi bekliyonuz

pelotttt bak sana ne dediydim
bkz: Aşık

Kuzummm afedersin gözlerim kör olmuş Askıya aldık bebeğim, yani ben aldım... Kararsız kaldım cunku

Ya düşünüyorum da benimki de kıskanırdı herhalde ya :26:
Ama kıskanmaktan cok cozum uretmesi lazım kuzum bence...

yapacak bir şey yok canımmm seviyorsan kabul etmek gerekiyor bazı seyleri...

ben de kıskanırım adamımı cok o yuzden anlayısla karsılayabiliorum cogu zaman empati yapıyorum kuzucuguma ne yapayım
Ara sıra takılıyorum olmadı kara çarşafa girim diye yok o kadarda demedik diyor bende diyorum birde deseydin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…