'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canımmm bak fotoyla anlatıyorum sana

Eki Görüntüle 598712

bak simdi bu beyaz bez kapitone...kenarlarındaki pembe-mavi seyler biyee..ben oları elimle diktim gelişigüzel...tegellemek deniyo buna sanırım....komsumuz makinyla üstyünden gidicek.....ucundaki dantel de fisto oluyo bacımmm

Son düzenleme:

Kıskançlık konusunda benim de senden aşağı kalır yanım olmadığından biliyorum neler yapabilceğini

Nisana çok var daha özgiş şimdiden düşünme sen onu hem enişte senden başkasına bakmaz bileeee

Özlemcim inşallah tam istediğin gibi olur ama önce sana dediğim yyerleride mutlaka gez kiralık fiyatını daha uyguna verebilirler çünkü
Bide sonradan başka bi model görüp aklında kalmasın Acele edip direk gidip anlaşma bi arkadaşım 1600 tl ye anlaştı geçen hafta kiralık için

Kızaam sen benim yüreğime mi indiriceksin
Şekeeer en ama en az 1 sene düşünmüyoruz, tabiki Allahın takdirindeyiz ama düşüncemiz bu... yani 1 veya 2 sene hayallerimizde bebek yok

Tedbir bizden, takdir Allah'tan :116:

oyam sen aliye ver bulasıgı, camasırı sıkılacak vakti olmaz.

ya da speedy'nin dediği gibi kır agzını burnunu

ama kuzum nereyle anlaştı model nasıldı biraz bilgi pleaseeeeee....
sen nereyhle anlaştın modeli nasıldı ve fiyatı listte halinde tekrardan yazarmısın gelinlikçileri ve arkadaşın hangi gelinlikçiyle anlaştı ???

aman allahım ne çok soru sordum

çağla o kapitone ne için ?

bende mutfak için dikiyorum dolaplara kenarlarına ince dantel

bebişim hosgeldinnnn...nikah hazırlıgı mı yapıomus benim canımmmm...yirim yirimmm oyyyy:125::125::125:

ay pelotum koptum yaaa yani tedbir almak lazım tabii

dün aksam benim sevgiliciiim daha şimdiden benim nasıl dogum yapacagıma karar vermiş... uzerine o dogum kolay olsun diye bana iyi gelecek olan bir tuvalet bile keşfetmiş

saglıklı ve yararlıymıs evimize bundan alalım diyor... dun aksamki mevzularımız bunlardı yani hey allahım annem bile guldu su senin nisanlın gibi ikinci bir adam daha var mıdır ilemiyorum simdiden senin dogumunun derdine mi dusmus diye

wchealth bu tuvaletin adı

alafranga ve alaturkayı birleştren bir tasarım... birçok ödül almıs dunya capında... tasarımcısı ise bir turk sanırım güral porselenin sahipleri

Hahahaha kuzum bu kadar hızlı nişan düğünden sonra bebiş içinde en fazla düğünden sonra 4 ay vermiştim size ama hadi 1 yıl olsun ama amaaa 2 yıl cıks imkansız o kadar uzun sürmez

haklısınız, tam sopalık :26:

normalde h içi ertesi gün iş var diye çıkmaz,üşenir :26: ama deniyeyim bir

Aşkımm dikkat et kendine valla güldürdün beni gene sabah sabah kahkahayla Gene hadımköydesiinn anladığım kadarıyla aşkilitopummm

yok aşkııımmm bugun lalelıdeyım ama hadımkoyu aratmıo valla buradaaa bu arada segonun istifayı kabul etmıolardı bırakmayız etmeyız dıyolardııı yaaa, segoo bugun gıttı ıstemıorum ben devam etmek dedı kadın demıskı o zaman ıstıfanı degıstır bunu kabul etmezleeer yalancıılar popileri tutuştuu istifada herseyı acık acık yazdı cunku! Birazda onların psıkolojısı bozulsun bakaalııımmmmm!

istanbulda oturan kuzularım biliyonuz ki ben kına gecemde hint kıyafeti istiyom burda bi yere de baktık ama sevdicek diyo ki istanbula gittiğimizde kapalıçarlıya bi bakalım belki burdaki kira fiyatına orsan satın alırız
kapalıçarşıda fiyatlar nasıl? ya da hint kıyafeti bulabileceğim başka bi yer var mı oranın fiyatları hakkında bilgi var mı?

Pek bi konforlu bişeye benziyo bu çağlamm

Ben kiralık olarak alıyorum. 1800 2000 arası değişiyo fiyatlar, güpür vs vs göre :) ama sahibi çok sıcak.Beni mutsuz etmeyeceğine inandım:) en önemlisi de kendini rahat hissetmen zaten. gelinlikçinin adı Glamour canım, osmanaga camine çok yakın. Facebook kulanıosanız grubtan da bakabilirsiniz ; Glamour Haute Couture | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…