yaaa ben seni yerimmmm amaaa
canım bahçelievlerde mi oturuyosun
özlemimm hayırlı olsun kuzummm üzerinden yük kalkmıştır çok güzel olur gelinliğin inşallah
çağlaaaaaam dediklerinden hiçbişi anlamadımhayatında en fazla 1 kere düğme dikmiş biri olaraktan
biye dedin, kapitone dedin dedin de dedin anam
hahaha kuzum nasıl da tanımış beni yerim seniii
valla taaaa 1 buçuk sene önce olan bi olay bile hala sinirimi bozabiliyosa haklısın valla.. bu arada bi ara anlatmıştım onun işyerinde densiz bi kız vardı ondan nefret ediyodum kız almanyaya gitmişti iş için şimdi benimki de nisanda gitçek almanyaya toplantıya ben şimdiden düşünüp sinir oluyom orda görüşçekler diye
kızlar plum ın ilk bahsettiği yer ile telde görüştüm bayağıda konustuk cmts randevu aldım ilk başta 2000 dedi ok dedim kapadım ama çok geldi gözüme albümde giydiğim gelinliğin fiyatı ... sizlerinde etkisi oldu tabiiii ...
ttekrar konuştum en son 1800 e anlaştık nakit ödicem nisanda hepsini öyle anlaştık ...
inşallah dikimleri ve özelliklede işlemesi istediğim gibi olur nolur dua edin
ÇAĞLACIM ÇOOOOOK SEVİNDİM İYİ OLMANA.
hEM DOKTOR DA DEMİŞ KÖTÜ OLSA ŞİMDİYE RAHATSIZ OLURDUN DİYE.
İnşallah tedavini de olacaksın teşhisi kesinleşince,geçiverecek hepiciği.
Aybican haklı o zaman kuzucan içinize sinen kaliteli bişey alırsanız uzun zaman kullanırsınız hatta size çoluk çocukla kullanılcak bi araba bulalım çünkü eylül gibi müjdeli haber bekliyorum ben sizden
Ya düşünüyorum da benimki de kıskanırdı herhalde ya :26:
Ama kıskanmaktan cok cozum uretmesi lazım kuzum bence...
Özlemcim inşallah tam istediğin gibi olur ama önce sana dediğim yyerleride mutlaka gez kiralık fiyatını daha uyguna verebilirler çünkü
Bide sonradan başka bi model görüp aklında kalmasın Acele edip direk gidip anlaşma bi arkadaşım 1600 tl ye anlaştı geçen hafta kiralık için
günaydın kızlar
hava cok soğuk :18::18: üsüdüm burnum aktı
ve bugün nikah işlemleri için belediyeye gittik
sağlık ocagından kan aldılar. akciğer filmi için baska yere yönlendirdiler onlarında filmleri yokmuş şaka gibi. perşembe gitcez artık. bakalım nolcek
Kızaam sen benim yüreğime mi indiriceksin
Şekeeer en ama en az 1 sene düşünmüyoruz, tabiki Allahın takdirindeyiz ama düşüncemiz bu... yani 1 veya 2 sene hayallerimizde bebek yok
Tedbir bizden, takdir Allah'tan :116:
bskn ; eşin bence iyi bir sopa istiyor bir daha sıkıldm dediğinde bam güm giriş tüm sıkıntısı geçer
şaka bir yana sizde iş çıkışı çıkın dışarıya dolaşın akşam eve gelince de biraz tv keyfi sonra yat uyu sıkılacak vakti kalmaza
Aşkımm dikkat et kendine valla güldürdün beni gene sabah sabah kahkahaylaGene hadımköydesiinn anladığım kadarıyla aşkilitopummm
çağla o kapitone ne için ?
bende mutfak için dikiyorum dolaplarakenarlarına ince dantel
ay pelotum koptum yaaayani tedbir almak lazım tabii
dün aksam benim sevgiliciiim daha şimdiden benim nasıl dogum yapacagıma karar vermiş... uzerine o dogum kolay olsun diye bana iyi gelecek olan bir tuvalet bile keşfetmiş
saglıklı ve yararlıymıs evimize bundan alalım diyor... dun aksamki mevzularımız bunlardı yani hey allahım annem bile guldu su senin nisanlın gibi ikinci bir adam daha var mıdır ilemiyorum simdiden senin dogumunun derdine mi dusmus diye
wchealth bu tuvaletin adı
alafranga ve alaturkayı birleştren bir tasarım... birçok ödül almıs dunya capında... tasarımcısı ise bir turk sanırım güral porselenin sahipleri
inşallah çağlammmmmmmm amin diyorum ...
2400 demişti z.burnundaki kadın hatta sizlerede fazla gelmişti dün... demekki saf buldu okuturum bu fiyatı sandııı ...
kadıköydeki 1800 e dikerim dedi hemde hayal tül değil ipek tül kullanıcam eteklerde dedi..
canım sen nerede diktirıyordun ne kadara .. gelinçinin adı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?