- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
istanbulda oturan kuzularım biliyonuz ki ben kına gecemde hint kıyafeti istiyom burda bi yere de baktık ama sevdicek diyo ki istanbula gittiğimizde kapalıçarlıya bi bakalım belki burdaki kira fiyatına orsan satın alırız
kapalıçarşıda fiyatlar nasıl? ya da hint kıyafeti bulabileceğim başka bi yer var mı oranın fiyatları hakkında bilgi var mı?
Pek bi konforlu bişeye benziyo bu çağlamm
canımmm bak fotoyla anlatıyorum sana
Eki Görüntüle 598712
bak simdi bu beyaz bez kapitone...kenarlarındaki pembe-mavi seyler biyee..ben oları elimle diktim gelişigüzel...tegellemek deniyo buna sanırım....komsumuz makinyla üstyünden gidicek.....ucundaki dantel de fisto oluyo bacımmm
Kıskançlık konusunda benim de senden aşağı kalır yanım olmadığından biliyorum neler yapabilceğini
Nisana çok var daha özgiş şimdiden düşünme sen onu hem enişte senden başkasına bakmaz bileeee
avensis hoşgeldin aramıza canımmtarihiniz hayırlı ugurlu olsunnnn
ezgotummm bebegimmminşallah bitanemmm kuş gibi hafiflesem birkafam sadece dugun hazırlıklarımda olsa daha ne isterim
mavişçimmm ufak seyleri buyutmeyin tatlım sanırım sorun kıskanclık... benim basımda bin beteri var emin ol... hele bu sefer onu daha da canavarlastırdı bu kıskanclık mevzusundaher ne kadar bazen canımı sıksa da tamam askım peki askımmm diyip gecişiriyorum napimm
speedynin de dedigi gibi... bu gunleri ufak seylere takılmadan rahat rahat gecirmeye bakıp tadını almalıyız bence
ay pelotum koptum yaaayani tedbir almak lazım tabii
dün aksam benim sevgiliciiim daha şimdiden benim nasıl dogum yapacagıma karar vermiş... uzerine o dogum kolay olsun diye bana iyi gelecek olan bir tuvalet bile keşfetmiş
saglıklı ve yararlıymıs evimize bundan alalım diyor... dun aksamki mevzularımız bunlardı yani hey allahım annem bile guldu su senin nisanlın gibi ikinci bir adam daha var mıdır ilemiyorum simdiden senin dogumunun derdine mi dusmus diye
wchealth bu tuvaletin adı
alafranga ve alaturkayı birleştren bir tasarım... birçok ödül almıs dunya capında... tasarımcısı ise bir turk sanırım güral porselenin sahipleri
bebişim hosgeldinnnn...nikah hazırlıgı mı yapıomus benim canımmmm...yirim yirimmm oyyyy:125::125::125:
mutfak dolabı örtüsü kuzum...benmkisi bu fotodaki değil...netten buldum bu fotoyu özgişime anlatmak için...benim biyeler gümüş rengi balım....
becerikli hatunum benimvalla hiç öyle yeteneklerim yoktur bizimkiler de dünür olarak bi el atçaklar o olaya ölçü mölçü alcaklar onlara bırakıyorum bu işi
yok kuzum sevdicek o kıza bakmaz ama o kız gereksiz samimi biri o gelir yılışır muhakkak.. ayyyy ismini duyunca iftir oluyorum yaaaa
Allahımmm düşündükçe kendimi sinir ediyom harikayımçok kinciyim yaa hayatta unutmam yapılanı valla
istanbulda oturan kuzularım biliyonuz ki ben kına gecemde hint kıyafeti istiyom burda bi yere de baktık ama sevdicek diyo ki istanbula gittiğimizde kapalıçarlıya bi bakalım belki burdaki kira fiyatına orsan satın alırız
kapalıçarşıda fiyatlar nasıl? ya da hint kıyafeti bulabileceğim başka bi yer var mı oranın fiyatları hakkında bilgi var mı?
Canım aynı gün evleniyoruzzzzzzbende kadıköyde diktiriyorum gelinliğimi Çok içime sindi
Ben kiralık olarak alıyorum. 1800 2000 arası değişiyo fiyatlar, güpür vs vs göre :) ama sahibi çok sıcak.Beni mutsuz etmeyeceğine inandım:) en önemlisi de kendini rahat hissetmen zaten. gelinlikçinin adı Glamour canım, osmanaga camine çok yakın. Facebook kulanıosanız grubtan da bakabilirsiniz ; Glamour Haute Couture | Facebook
ama kuzum nereyle anlaştı model nasıldı biraz bilgi pleaseeeeee....
sen nereyhle anlaştın modeli nasıldı ve fiyatı listte halinde tekrardan yazarmısın gelinlikçileri ve arkadaşın hangi gelinlikçiyle anlaştı ???
aman allahım ne çok soru sordum
bende 2013 te evlenıcem ekım ayında ama gunler gecmıyo ya nasıl gecıcek bu gunler :)
hoşbulduk canımmm
kızlar balayı otelı konusunda yardımınıza ıhtıyacım varr
benim sevgilim de 'Sen normal doğum yapamazsın,canın acır en iyisi sezeryan' deyip doğum şeklime bile karar vermiş durumda.
o süperr :) tarihi hiç istememiştim aslında 27 çok ara bi tarih ve ay sonu diye :))))) ama şimdi ısındım :) 26 kına 27 nikah olucak, benimde gelinlikçim çok isime sindi :) sen nerde diktiriyosun acaba?
ay pelotum koptum yaaayani tedbir almak lazım tabii
dün aksam benim sevgiliciiim daha şimdiden benim nasıl dogum yapacagıma karar vermiş... uzerine o dogum kolay olsun diye bana iyi gelecek olan bir tuvalet bile keşfetmiş
saglıklı ve yararlıymıs evimize bundan alalım diyor... dun aksamki mevzularımız bunlardı yani hey allahım annem bile guldu su senin nisanlın gibi ikinci bir adam daha var mıdır ilemiyorum simdiden senin dogumunun derdine mi dusmus diye
wchealth bu tuvaletin adı
alafranga ve alaturkayı birleştren bir tasarım... birçok ödül almıs dunya capında... tasarımcısı ise bir turk sanırım güral porselenin sahipleri
kuzumm ama seni üzmesin enişteeeBulamadığı için ara sıra laf çarpıtıyor duruyor yaa sinirlerimi bozuyor böyle
Hahahaha kuzum bu kadar hızlı nişan düğünden sonra bebiş içinde en fazla düğünden sonra 4 ay vermiştim size ama hadi 1 yıl olsun ama amaaa 2 yıl cıks imkansız o kadar uzun sürmez
yok aşkııımmm bugun lalelıdeyım ama hadımkoyu aratmıo valla buradaaabu arada segonun istifayı kabul etmıolardı bırakmayız etmeyız dıyolardııı yaaa, segoo bugun gıttı ıstemıorum ben devam etmek dedı kadın demıskı o zaman ıstıfanı degıstır bunu kabul etmezleeer yalancıılar popileri tutuştuu istifada herseyı acık acık yazdı cunku! Birazda onların psıkolojısı bozulsun bakaalııımmmmm!
burada 150 TL maxımum kiralarsın gelinlik satan yerlerde bile genelde vardır böyle şeylerEminönü mısır çarşısının yukarlarında satın bile alabilirsin ama bilen birisi ile gitmen lazım
ben kendi adıma cornelia diamond diyorumhoşbulduk canımmm
kızlar balayı otelı konusunda yardımınıza ıhtıyacım varr
kuzum meraam olmadıgı ıcın bılgım yok acıkcası ama emınımkı enıstenın dedıgı gıbı ordan kıralıcaan fıyata burdan satın alırsınn
aslı hoşgeldin. günaydın canım
yardım ediyor aslı, dün verdim atletlerini katladı
ama alelade yaptığı için, çabuk bitiriyor işi
kiralık olarak o fiyat verilecegine diktirilebilinir.
tabi yine herkesin kendi tercihi
kiralık olarak o fiyat verilecegine diktirilebilinir.
tabi yine herkesin kendi tercihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?