'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

burada 150 TL maxımum kiralarsın gelinlik satan yerlerde bile genelde vardır böyle şeyler Eminönü mısır çarşısının yukarlarında satın bile alabilirsin ama bilen birisi ile gitmen lazım

becerikli hatunum benim valla hiç öyle yeteneklerim yoktur bizimkiler de dünür olarak bi el atçaklar o olaya ölçü mölçü alcaklar onlara bırakıyorum bu işi

yok kuzum sevdicek o kıza bakmaz ama o kız gereksiz samimi biri o gelir yılışır muhakkak.. ayyyy ismini duyunca ifrit oluyorum yaaaa
Allahımmm düşündükçe kendimi sinir ediyom harikayım çok kinciyim yaa hayatta unutmam yapılanı valla

Son düzenleme:

hoşbulduk canımmm
kızlar balayı otelı konusunda yardımınıza ıhtıyacım varr

benim sevgilim de 'Sen normal doğum yapamazsın,canın acır en iyisi sezeryan' deyip doğum şeklime bile karar vermiş durumda.

bebişim hosgeldinnnn...nikah hazırlıgı mı yapıomus benim canımmmm...yirim yirimmm oyyyy:125::125::125:

mutfak dolabı örtüsü kuzum...benmkisi bu fotodaki değil...netten buldum bu fotoyu özgişime anlatmak için...benim biyeler gümüş rengi balım....

ivettttttttt :123::123::123::123:

bugün de şafak 81(düzce) haritadan boyayayım bi

benim de kırık beyaz.

bilmemen daha iyi be Özgişim...bırak onlar yapsın...benm kaynanada iş yok mecburen yapıom hehee

kuzum meraam olmadıgı ıcın bılgım yok acıkcası ama emınımkı enıstenın dedıgı gıbı ordan kıralıcaan fıyata burdan satın alırsınn

Canım aynı gün evleniyoruzzzzzz bende kadıköyde diktiriyorum gelinliğimi Çok içime sindi

o süperr :) tarihi hiç istememiştim aslında 27 çok ara bi tarih ve ay sonu diye :))))) ama şimdi ısındım :) 26 kına 27 nikah olucak, benimde gelinlikçim çok isime sindi :) sen nerde diktiriyosun acaba?

kiralık olarak o fiyat verilecegine diktirilebilinir.

tabi yine herkesin kendi tercihi

Canım benim sorucaksın tabikide sormaman anormal İnternetimz çok yavaş oyüzden yavaş cevaplıyorm
Ben kadıköydeki hemen hemen bbütün gelinlikçilere şöööööyle bi gözattım
Kendi gelinliğimi nurbanu modaevinde diktiriyorum 2000 tl nakit verdik,üzerime göre dikim ve satın alma fiyatı bu
Burası haricinde modellerini beğendiğim gelinlikçiler miss defne,gül erdem ,iğne iplik ve eda sposa
Yalnız senin istediğin modelden yola çıkarak o tarz gelinlikleri en güzel gül erdem ve eda sposa da vardı
Benim arkadaşım 1600 tl ye kiralıyo cnm iğne iplik modaevinden.Senin gelinliğinin aynısının kabarık prenses etek olanı üzerine göre dikiliyo yeni baştan

bende 2013 te evlenıcem ekım ayında ama gunler gecmıyo ya nasıl gecıcek bu gunler :)

gecer canım gecer biz de oyle diyorduk ama gunler birer birer gitti valla 145 güncük kaldı dugunume simdi de nasıl yetişcem derdindeyim

hoşbulduk canımmm

ne tarafı dusunuyorsunuz canım??? benim otelim voyage belek önerebilirim kendisine bir ask besliyorum simdilerde

benim sevgilim de 'Sen normal doğum yapamazsın,canın acır en iyisi sezeryan' deyip doğum şeklime bile karar vermiş durumda.

ahahaha ay benimki de normal dogumcu kuzum.... oylesi anne icin daha saglıklıymıs mecbur kalmadıkca sezaryan dusunmeyecegiz askım diyor

ben de kasımı kaldırıp soyle bir bakıyorum... hayırdır cocugu sen mi dogurmaya karar verdin askım diye

o süperr :) tarihi hiç istememiştim aslında 27 çok ara bi tarih ve ay sonu diye :))))) ama şimdi ısındım :) 26 kına 27 nikah olucak, benimde gelinlikçim çok isime sindi :) sen nerde diktiriyosun acaba?

Aynen bizimde sonradan dank etti ay sonu millette takıcak para olmaz diye ama kısmet artık Benim nurbanu modaevi cnm Sen nereye diktiriyosun?

Tedbir almak lazımmm kurabiyemmm tedbiri elden bırakmamak lazım

annenee de ki pelotun ki de benim nişanlımın 2.si bi insan 1 yıl sonrasını düşünür hayal eder de.. Biz evlendik, çocuğumuz oldu, ergenliğe geldi babası kıskanclıklara basladı bile şimdiden kızımızın
Bulamadığı için ara sıra laf çarpıtıyor duruyor yaa sinirlerimi bozuyor böyle
kuzumm ama seni üzmesin enişteee
Hahahaha kuzum bu kadar hızlı nişan düğünden sonra bebiş içinde en fazla düğünden sonra 4 ay vermiştim size ama hadi 1 yıl olsun ama amaaa 2 yıl cıks imkansız o kadar uzun sürmez

ultimatom gibiyiz ya çok hızlıyız çoooook ama bebek konusunda oyle davranamıcam bebiişşş anne ve baba olmadan önce azıcıkkk "eş" olmanın tadını çıkarırız

kene gibi yapıştılar yaaa! ne bulaşık insanlarmışş, segooo defetsin hepsini başından askımmm

aslı hoşgeldin. günaydın canım
yardım ediyor aslı, dün verdim atletlerini katladı
ama alelade yaptığı için, çabuk bitiriyor işi

özlemmmm dün gelinliğine göz atmıştım birazcık, çok hoş olduğunu amaaaaaaaa 2400ün çok olduğunu düşünmüştüm. neyse ılımlı fiyata düşmüşler
hayırlı olsun canımmm

burada 150 TL maxımum kiralarsın gelinlik satan yerlerde bile genelde vardır böyle şeyler Eminönü mısır çarşısının yukarlarında satın bile alabilirsin ama bilen birisi ile gitmen lazım

benim nişanlım istanbulda okumuş o bilir gerçi bu tarz yerleri bilir mi bilmem ama
iyisi mi biz bi istanbul da yapalım da olmazsa burdan kiralarım artık yavaş yavaş
hoşbulduk canımmm
ben kendi adıma cornelia diamond diyorum

kuzum meraam olmadıgı ıcın bılgım yok acıkcası ama emınımkı enıstenın dedıgı gıbı ordan kıralıcaan fıyata burdan satın alırsınn

doğru diyon minnaam c.tesi gelebilme ihtimalimiz var istanbula bakalım bi

kiralık olarak o fiyat verilecegine diktirilebilinir.

tabi yine herkesin kendi tercihi

duvak falanda içine dahil.ve benimkinin üstü ve etekleri güpürlü işlemeli, daha sade bişeyde belki daha uygundur. henna gelinlik gibi isimli yerlerden fiyat aldım sade modeller pahalıydı ve duvak dahil değildi..

benimki böle olucak mesela :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…