'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

geçen sene benimde bir arkadaşım vakkonun modelini diktirmişti nurbanu ya, çok güzel olmuştu. memnun kaldı kendisi :) iyi bir seçim içine siner inşallah canım... güle güle giy o gün inşallah . ben glamour gelinlikten yaptırıyorum.

benim nişanlım istanbulda okumuş o bilir gerçi bu tarz yerleri bilir mi bilmem ama
iyisi mi biz bi istanbul da yapalım da olmazsa burdan kiralarım artık yavaş yavaş

bende yllardır istanbuldayım ama hiç bilmem annem götürdü epey yukarda arasokakta kalıyor
çeyiz alışverişleri en güzel oralardaymış. gördüğümde ben bile şaşırdım :)

bende belek istiyorum canım ..
hatta senin otelini bakalım artık karar verecegiz

bu arada ilgilenenlere duyrulur
2013 evlilik fuarı 11-13 ocak lütfi kırdar da :)
ben orda olacagım
justın alexander gelınlıklerıne bırde ordan bakalım

Canım gayet güzelmiş modelin bbu resimden gösterip mi diktiriyosun yoksa benzer model varmıydı orda

Aminnn canım inşallah ogün geldiğinde herbbirimiz prensesler gibi olalım

o konuda bizimki de oyle pelommmm kızımız olur bir de sana benzerse ben bittim... heralde kafayı yerim askım en sonunda ikinizi de eve baglarım sanırım diyor

bişeycik yapamazsın diyorum ben de

off allahım nasıl özlemişim onu ben yaaa

Canım gayet güzelmiş modelin bbu resimden gösterip mi diktiriyosun yoksa benzer model varmıydı orda

canım ben gelinlikçime gidip bir model giymiştim.ÜSt kısmı belindeki drapeler vs hep aynı. ama eteği kuyruklu bir model değildi, sadece etek ucunda güpür vardı..birkaç gün sonra facebook da bildirimlerden arkadasim bu resimi beğenmiş :) ben gördüm ve tamam bu model dedim, sonra arkadasım bu gelin hanımla konustu , meger o da benım gelinlikçime diktirmiş :) kadına modeli götürünce kendi modelini tanıdı zaten :))) tamamen aynısı olmasa da gögüs kısmını kollarını falan denedim.İlk gittiğimde kolları takma-çıkma imiş. Ben pek istemedim kol straplez olsun dedim, olsun ben sana kol yapıyım resimlerinde tek kollu ,iki kollu ,straplez değişik değişik çektirirsin demişti.Tabi bu resimden sonra takma çıkma kol da yapılıyo, gene istersen çıkarabiliyorum :)))

Kıskanç erkekler kulubu

Çok bilmiş onlar

Az kaldı kurabiyem çok az kaldı azıcıkk daha dayannn

valla ben gelinlik konusunda dört ayak üstüne düşmüşüm onu anladım
full fransız güpüründen gelinliği 1500 e aldım ya helal bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…