- 6 Eylül 2012
- 442
- 15
- 68
Canım benim sorucaksın tabikide sormaman anormalİnternetimz çok yavaş oyüzden yavaş cevaplıyorm
Ben kadıköydeki hemen hemen bbütün gelinlikçilere şöööööyle bi gözattım
Kendi gelinliğimi nurbanu modaevinde diktiriyorum 2000 tl nakit verdik,üzerime göre dikim ve satın alma fiyatı bu
Burası haricinde modellerini beğendiğim gelinlikçiler miss defne,gül erdem ,iğne iplik ve eda sposa
Yalnız senin istediğin modelden yola çıkarak o tarz gelinlikleri en güzel gül erdem ve eda sposa da vardı
Benim arkadaşım 1600 tl ye kiralıyo cnm iğne iplik modaevinden.Senin gelinliğinin aynısının kabarık prenses etek olanı üzerine göre dikiliyo yeni baştan
benim nişanlım istanbulda okumuş o bilir gerçi bu tarz yerleri bilir mi bilmem ama
iyisi mi biz bi istanbul da yapalım da olmazsa burdan kiralarım artık yavaş yavaş
gecer canım gecer biz de oyle diyorduk ama gunler birer birer gitti valla 145 güncük kaldı dugunume simdi de nasıl yetişcem derdindeyim
ne tarafı dusunuyorsunuz canım??? benim otelim voyage belek önerebilirim kendisine bir ask besliyorum simdilerde
ahahaha ay benimki de normal dogumcu kuzum.... oylesi anne icin daha saglıklıymıs mecbur kalmadıkca sezaryan dusunmeyecegiz askım diyor
ben de kasımı kaldırıp soyle bir bakıyorum... hayırdır cocugu sen mi dogurmaya karar verdin askım diye
kene gibi yapıştılar yaaa!ne bulaşık insanlarmışş, segooo defetsin hepsini başından askımmm
bende yllardır istanbuldayım ama hiç bilmem annem götürdü epey yukarda arasokakta kalıyor
çeyiz alışverişleri en güzel oralardaymış. gördüğümde ben bile şaşırdım :)
hmmm o zaman biz de biraz zor buluruz orayı :26:
yoldan geçene sorsak tarif ederler mi ki
ben yeriiiimmm seniii pastalar prensesiiiii
eveet kuzuuummm bahcelievler çuçuuuyuuuumm
kuzumm ama seni üzmesin enişteee
duvak falanda içine dahil.ve benimkinin üstü ve etekleri güpürlü işlemeli, daha sade bişeyde belki daha uygundur. henna gelinlik gibi isimli yerlerden fiyat aldım sade modeller pahalıydı ve duvak dahil değildi..Eki Görüntüle 598731
benimki böle olucak mesela :)
özgemmm bi tane hint kıyafeti göstermiştim sana dimi bende ondan istiyorum yaaadaha önümde uzun bi zaman dilimi olsada istiyorum
geçen sene benimde bir arkadaşım vakkonun modelini diktirmişti nurbanu ya, çok güzel olmuştu. memnun kaldı kendisi :) iyi bir seçimiçine siner inşallah canım... güle güle giy o gün inşallah . ben glamour gelinlikten yaptırıyorum.
sormaa ömrüük sormaaaa tam kenelerr ve çıkarcının teki alayııı!
bu arada bebek ıcın benı bekleee
Canım gayet güzelmiş modelin bbu resimden gösterip mi diktiriyosun yoksa benzer model varmıydı orda
Canım gayet güzelmiş modelin bbu resimden gösterip mi diktiriyosun yoksa benzer model varmıydı orda
o konuda bizimki de oyle pelommmm kızımız olur bir de sana benzerse ben bittim... heralde kafayı yerim askım en sonunda ikinizi de eve baglarım sanırım diyor
bişeycik yapamazsın diyorum ben de
off allahım nasıl özlemişim onu ben yaaa
valla ben gelinlik konusunda dört ayak üstüne düşmüşüm onu anladım
full fransız güpüründen gelinliği 1500 e aldım ya helal bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?