Kıskanç erkekler kulubu
Çok bilmiş onlar
Az kaldı kurabiyem çok az kaldı azıcıkk daha dayannn
canım ben gelinlikçime gidip bir model giymiştim.ÜSt kısmı belindeki drapeler vs hep aynı. ama eteği kuyruklu bir model değildi, sadece etek ucunda güpür vardı..birkaç gün sonra facebook da bildirimlerden arkadasim bu resimi beğenmiş :) ben gördüm ve tamam bu model dedim, sonra arkadasım bu gelin hanımla konustu , meger o da benım gelinlikçime diktirmiş :) kadına modeli götürünce kendi modelini tanıdı zaten :))) tamamen aynısı olmasa da gögüs kısmını kollarını falan denedim.İlk gittiğimde kolları takma-çıkma imiş. Ben pek istemedim kol straplez olsun dedim, olsun ben sana kol yapıyım resimlerinde tek kollu ,iki kollu ,straplez değişik değişik çektirirsin demişti.Tabi bu resimden sonra takma çıkma kol da yapılıyo, gene istersen çıkarabiliyorum :)))
şu haftayı da atlatsaydım kusum bir dahaki haftaya askım icin baslayacagım oyle avutuyorum kendimi... su ara da cok hassasım burda gizli gizli aglayıp duruyorum
gecsin bitsin bu zor zamanlar artık
Kıskanç erkekler kulubu
Çok bilmiş onlar
Az kaldı kurabiyem çok az kaldı azıcıkk daha dayannn
İnşallah canımıniçi inşallahkıyamamm ben senin gözyaşlarına ağlama lütfen güçlü ol kendini salıverme tüm bu günler geride kalıcak ben inanıyorum ki
kızlar günaydın dışarda kar çılgın atıyor beyaz büründü şişli
çağla canım çok sevindim böyle pozitif konuşmalarına merak etme hiç ama hiç sorun kalmıcak bizde dün aşkımla oğlumuzun oldğnu hayal ettik yüzmeye verirz yelkenli alırız biz ona dedik kız çocuklarına kızıyor benimki hep geziyolamrış bizim oğlumuz aynı michael phelps gibi olacakmış doğduğu gibi suyaaa :) doğmamış çocuğa tüm gece don biçip durduk yaaa bide 3 4 çocuk olacakmış 3 ten aşağısı yokmuş iyice delirdi ilk çocukta erkek olmalıymış kardeşine sahip çıkacakmış felanlar filanlar askere gitmeden önce böleydi ama askerde herhalde çok boş anı var benimkinin
çağlammmm bu haftaa bitse gitse haftaya daha kolay geçicek az daha sabırrr ben bu haftayı oyalaya oyalaya geçiriyorum
özgecim canım bir kaç blogda görmüştüm hint kıyafeti giyen kızları akşam bakayım linklerime hepiciği arşivimde duruyor belkim bir yardımım olur ben hatice sultanının muhteşem yüzyılda giydiği gelinliği kınamda giymek istiyorum kırmızı istemiyorum ama onuda çok beğenmiştim :)
waaayyy be ne tesadüf olmuş gerçektenSen ne kadara anlaştın peki cnm fiyat olarak
waaayyy be ne tesadüf olmuş gerçektenSen ne kadara anlaştın peki cnm fiyat olarak
istanbuldan mı aldın? gayet iyiymiş.. ben 1700 e bıraktı en son nakit verdik...
eveeet berabercenee buyusunlleeeray dunku EK neydıı hahahaha uff gene cook gulduum erkekler kulubuuuu aybiyle benım kurbiikkk üyee olcaklarr beraber arkadaslarla toplanıppp damatlık baklamaya gıdıceekleeer
pluuummmmm bende basınsıtesıne coook yakınımmmmmmmmmmmm
Sizin güzel yüreklerinizden kopan dualar dilekler cok degerli benim icin bebegimmmmmben de oyle olacagına inanıyorummm askıma kavustugum gun onun eşi oldugum an her sey geride kalcak işte
günaydın kuzumm evet burası da bemmbeyazzz bu havada hiç çalısasım yok sıcacık atesin karsısında sıcak cikolata havası suan hava...
ben sana diyim gizom siz 2014 e kalmazsınız bu evlilik ve bebek askıyla
plumcım özel mesaj attım sana canım bakabilirimisin
yok çorludan aldım ama miss defne gelinlikten.. kampanya vardı sezon fiyatı 2900 dü ben 1500 e aldım hem de kira da değil
yok çorludan aldım ama miss defne gelinlikten.. kampanya vardı sezon fiyatı 2900 dü ben 1500 e aldım hem de kira da değil
eveeet berabercenee buyusunlleeeray dunku EK neydıı hahahaha uff gene cook gulduum erkekler kulubuuuu aybiyle benım kurbiikkk üyee olcaklarr beraber arkadaslarla toplanıppp damatlık baklamaya gıdıceekleeer
pluuummmmm bende basınsıtesıne coook yakınımmmmmmmmmmmm
pastam pastaaam passtaaaammkavusunca sadece mutluluuukk olucaaaakkkk bu gunlerıı gülerek bilee hatırlamıcakkksınııızzz kiiii
Ahahahaha aklıma geldikçe hala bile gülüorum ben buna aşkitouuw
Aminnn kurabiyeemmm aminnnn hepimizinnn duaları kabul olucak güzel günler çook ama çoooook yakında
günaydın herkese
bu sefer derdimi anlatmaya geldim. sabah iş görüşmesine gittim. dün başvurmuştum hemen aradılar bugünde gittim. iş makinaları satan bi şirketin satış ofisinde yöneticilik yani daha çok ofis düzenini idare etme falan filan. her iş görüşmesine giderken inşallah görüşeceğim kişi erkek olur derim. sebebi de kadınların egosu. nitekim bu sefer de başıma bela oldu...
sabah 9da başladı görüşme rutin şeyler konuşuldu. bu arada ben adamı gözlemliyorum tabi adam olumlu bakıyor. acil işe alıcam yarın seyahate gidiyorum dedi. bu da güzel, en azından hızlı karar vericekler diyorum. sonra bu adam diğer bi adamı çağırdı onunla da görüştüm o da çok olumlu baktı. bide yükselme şansım olan bi işti. ofiste kurumsal satış yapılıyor seni oraya geçiririm, yurtdışı fuarlarına götürürüm ingilizcen de gelişmiş olur dedi. artık konuşmanın yönü sabah 8.20de burda olursunuz 10dakika erken gelirsinize kadar geldi. derken bi kadın geldi saat 10da. onunla da görüşün dedi. bu arada benimle görüştükleri oda o kadının odası. kadın girdi merhaba falan dedi. benim böyle bi görüşmeden haberim yoktu ben daha ayılamadım bekleyin bi ayılayım dedi. gitti kendine çay aldı geldi 5dakika sonra. işte ben spontane şeylerden hiç hoşlanmam bu görüşmeden haberim yoktu hiçbirşey bilmiyorum sizinle ilgisi yok diyor bide. herneyse ingilizce olayına geldi konu. kadın dan diye bi cümle söyledi işte ne dersiniz falan bende beklemiyordum tabi ki anlamadım ilk anda. işte çok kolay bi soruydu ingilizcem iyi yazmışsınız işte başlangıç yazsaydınız o zaman. adam bu arada beni savunuyor öyle ilk anda normal böyle olması geliştirir zamanla diyor. kadın da yok öyle değil işte falan filan yaptı. bende direkt çantamı montumu alıp çıktım. adamcağız peşimden gitmeyin kıymet hanım lütfen falan dedi. kadın direkt ezmeye sindirmeye çalıştı beni. eminim hepiniz böyle şeyler yaşadınız ama ben gelemiyorum böyle tiplere.
sizce doğru mu yapmışım???
[ı]
canım şuan işe ihtiyacın var ama bence çok iyi yapmışsın, daha şimdiden belli etmiş kendini kadın
şöyle kendini bi halt sanan zavallılara nasıl sinir oluyorum yaaa.. Nesin sen yaa bu kadar büyükleniyosun
bence iyi olmuş orda hiç huzurlu olamazdın o kadın sürekli bi ezme çabasında olurdu
inşallah çok çok daha iyi bi iş bulursun canım [/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?