günaydın herkese
bu sefer derdimi anlatmaya geldim. sabah iş görüşmesine gittim. dün başvurmuştum hemen aradılar bugünde gittim. iş makinaları satan bi şirketin satış ofisinde yöneticilik yani daha çok ofis düzenini idare etme falan filan. her iş görüşmesine giderken inşallah görüşeceğim kişi erkek olur derim. sebebi de kadınların egosu. nitekim bu sefer de başıma bela oldu...
sabah 9da başladı görüşme rutin şeyler konuşuldu. bu arada ben adamı gözlemliyorum tabi adam olumlu bakıyor. acil işe alıcam yarın seyahate gidiyorum dedi. bu da güzel, en azından hızlı karar vericekler diyorum. sonra bu adam diğer bi adamı çağırdı onunla da görüştüm o da çok olumlu baktı. bide yükselme şansım olan bi işti. ofiste kurumsal satış yapılıyor seni oraya geçiririm, yurtdışı fuarlarına götürürüm ingilizcen de gelişmiş olur dedi. artık konuşmanın yönü sabah 8.20de burda olursunuz 10dakika erken gelirsinize kadar geldi. derken bi kadın geldi saat 10da. onunla da görüşün dedi. bu arada benimle görüştükleri oda o kadının odası. kadın girdi merhaba falan dedi. benim böyle bi görüşmeden haberim yoktu ben daha ayılamadım bekleyin bi ayılayım dedi. gitti kendine çay aldı geldi 5dakika sonra. işte ben spontane şeylerden hiç hoşlanmam bu görüşmeden haberim yoktu hiçbirşey bilmiyorum sizinle ilgisi yok diyor bide. herneyse ingilizce olayına geldi konu. kadın dan diye bi cümle söyledi işte ne dersiniz falan bende beklemiyordum tabi ki anlamadım ilk anda. işte çok kolay bi soruydu ingilizcem iyi yazmışsınız işte başlangıç yazsaydınız o zaman. adam bu arada beni savunuyor öyle ilk anda normal böyle olması geliştirir zamanla diyor. kadın da yok öyle değil işte falan filan yaptı. bende direkt çantamı montumu alıp çıktım. adamcağız peşimden gitmeyin kıymet hanım lütfen falan dedi. kadın direkt ezmeye sindirmeye çalıştı beni. eminim hepiniz böyle şeyler yaşadınız ama ben gelemiyorum böyle tiplere.
sizce doğru mu yapmışım???
Sizin güzel yüreklerinizden kopan dualar dilekler cok degerli benim icin bebegimmmmmben de oyle olacagına inanıyorummm askıma kavustugum gun onun eşi oldugum an her sey geride kalcak işte
günaydın kuzumm evet burası da bemmbeyazzz bu havada hiç çalısasım yok sıcacık atesin karsısında sıcak cikolata havası suan hava...
ben sana diyim gizom siz 2014 e kalmazsınız bu evlilik ve bebek askıyla
kıymet günaydın..
sen haklısın ama şöyle bir durum var artık ekmek aslanın ağzında değil, kursağında ve insanlar oraya ulaşmaya çalışıyor para kazanmak için.
bana kalırsa fevri davranmışsın.. iş görüşmelerinde ya da iş ortamında bu anlattığına benzer tipte insanlar maalesef ki çıkıyor.
kadın aklı sıra kendini tatmin etmeye çalışmış. sabırlı davranıp gerekli cevapları seviyeni bozmadan verebilirdin. yükselme şansın da varmış.
böyle şeylere kimse gelemez ama kendi işinin sahibi olmadığın sürece ne yazık ki böyle tiplerle çalışman ya da muhatap olman gerekebiliyor.
canım şuan işe ihtiyacın var ama bence çok iyi yapmışsın, daha şimdiden belli etmiş kendini kadın
şöyle kendini bi halt sanan zavallılara nasıl sinir oluyorum yaaa.. nesin sen yaa bu kadar büyükleniyosun
bence iyi olmuş orda hiç huzurlu olamazdın o kadın sürekli bi ezme çabasında olurdu
inşallah çok çok daha iyi bi iş bulursun canım
günaydın herkese
bu sefer derdimi anlatmaya geldim. sabah iş görüşmesine gittim. dün başvurmuştum hemen aradılar bugünde gittim. iş makinaları satan bi şirketin satış ofisinde yöneticilik yani daha çok ofis düzenini idare etme falan filan. her iş görüşmesine giderken inşallah görüşeceğim kişi erkek olur derim. sebebi de kadınların egosu. nitekim bu sefer de başıma bela oldu...
sabah 9da başladı görüşme rutin şeyler konuşuldu. bu arada ben adamı gözlemliyorum tabi adam olumlu bakıyor. acil işe alıcam yarın seyahate gidiyorum dedi. bu da güzel, en azından hızlı karar vericekler diyorum. sonra bu adam diğer bi adamı çağırdı onunla da görüştüm o da çok olumlu baktı. bide yükselme şansım olan bi işti. ofiste kurumsal satış yapılıyor seni oraya geçiririm, yurtdışı fuarlarına götürürüm ingilizcen de gelişmiş olur dedi. artık konuşmanın yönü sabah 8.20de burda olursunuz 10dakika erken gelirsinize kadar geldi. derken bi kadın geldi saat 10da. onunla da görüşün dedi. bu arada benimle görüştükleri oda o kadının odası. kadın girdi merhaba falan dedi. benim böyle bi görüşmeden haberim yoktu ben daha ayılamadım bekleyin bi ayılayım dedi. gitti kendine çay aldı geldi 5dakika sonra. işte ben spontane şeylerden hiç hoşlanmam bu görüşmeden haberim yoktu hiçbirşey bilmiyorum sizinle ilgisi yok diyor bide. herneyse ingilizce olayına geldi konu. kadın dan diye bi cümle söyledi işte ne dersiniz falan bende beklemiyordum tabi ki anlamadım ilk anda. işte çok kolay bi soruydu ingilizcem iyi yazmışsınız işte başlangıç yazsaydınız o zaman. adam bu arada beni savunuyor öyle ilk anda normal böyle olması geliştirir zamanla diyor. kadın da yok öyle değil işte falan filan yaptı. bende direkt çantamı montumu alıp çıktım. adamcağız peşimden gitmeyin kıymet hanım lütfen falan dedi. kadın direkt ezmeye sindirmeye çalıştı beni. eminim hepiniz böyle şeyler yaşadınız ama ben gelemiyorum böyle tiplere.
günaydın herkese
en doğrusunu yapmışsın cnm kadınlarla calışmak her zman daha zor dediğin gb resmen eziyor pislikler kendini beğenmiş egosu yüksek saftirik takımı...
zaten eğer senle calışmak istiyorlarsa gercekten ararlar benı bi hafta aradı şuan çalşıyıro oldugum firma..valla bende fuar olmasın felan dedim çünkü nişanlım izin vermıyor tek başıma gıtmeme departmanda tek bayan benım bu arada dış ticaretle uğrasıyorum ben kadar dil bilen de yok ..fuara görsel götürmeyı de amaclıyolar bence o yuzden hemen sana da fuara goturuz demişler
inş. hakkında hayılrı olur çalış cabala bole dangozlara rastlayınca ınsanın gururu kırılıyorkendine olan güveni yerlerde sürünüyor ama sen bu durumun üstesınden gel ve başka şeylere bakmaya başla bence :26::26:
en kısa zamanda daha iyi bi yerde başlarsın inşallah yolun acık olsun
Merhaba kızlarKıymetin yazdığını görünce dahil olmak istedim...
Bence doğru yapmışsın. Ben insanlara yem vermeyi sevmem, egom yüksek değil sadece kendime güvenirim... karşımdaki hatun geldiği yere nasıl tırnaklarıyla geldiyse nasıl o şirkette bi yer edindiyse bence gelebilecek bayan için de yardımcı olmalı diye düşünüyorum. Baştan rengini belli etmiş, iyi de olmuş. Profesyonel iş yaşamının kurallarını bilmiyorsa ve sen amatör kalıyorsan daha iyisini bulsun, karşısında ingilizce konuşan ve hatta onu tamamlayan birini bulsun.
Az bile yapmışsın!
iyi yapmışsın canımadam kadından kurtulmak için iyidir, öyledir böyledir diyor belli ki. (yanlış anlama kötüsün demek istemiyorum )
yanında çalışacağın insanlarda ciddiyet beklemek en doğal hakkın
hatta bu şimdi böyleyse sonradan kimbilir nelerrrr nelerrrr yapacaktı.
ben patronlarıma ilk görüşmede bir baba sevgisi abla sıcaklığı hissetmiştim, meğer adam şam babası, abla dediğimde kötü cadı siila imiş
dantele vurgunluğumu biliyorsunuz kızlar sizce bana Mahiber ark. gelinliği yakısır mı :44::44:
çok da güzel olur valla....
dün bütün şirketler erkenden çıkmış bir biz kaldık yaa bembeyaz etraf bugün ne olcek aceba çağlooo
çağloooo benimki çok komik evlendiğimiz gece hamiş kalmalısın bizim bebişimiz olmalı diyip duruyor deli öyle 1 sene felan durmaz allahın izniyle ilk gecede bebek istiyormuş beyfendi kendine güveni var
dantele vurgunluğumu biliyorsunuz kızlar sizce bana Mahiber ark. gelinliği yakısır mı :44::44:
aslı bencee çok güzel biliyorsun ben buna vurulmuştum. amaaaa kolları kısalttırma. neden diye sor?
çünkü kollar kısalırsa çok abes bir noktada kalır. ne uzun ne kısa arada kalmasın.
hee ama diyorsan ki askı kadar kısa olsun istiyorum. o zaman tamam
bir de denemek lazım
aslım gelinlik şahaaneeeee
ama dediğin gibi kolu ya kısalttır ve bol yaptır benimki gibi ya da daha da uzat dirsekten aşağı insin derim ben naçizane
bizi erken bırakmazlar ona eminim de sizi bilemiorum kusum... ben donuyorum bugun klimanın altında bile usuyorum dısarda deli bir soguk var klima ve kalorifer aynı anda yanıyor ama bana faydası yok dusun... yemekten sonra bol bol sıcay cay ve kahve artık
ilk geceden de olmamalı bence ya sen onu ikna et... ilk geceden bebiş sahibi olmanın dezavantajları cok ciftler once ozellikle de cinsel anlamda birbirne alısmalı diye duusunuyorum ben kuzum daha sonradıysa evliligin nasıl bir sey oldugunu tam anlamıyla kavramalı
en erken 6 ay sonra dusunulmeli gibi geliyor bana
istanbulda oturan kuzularım biliyonuz ki ben kına gecemde hint kıyafeti istiyom burda bi yere de baktık ama sevdicek diyo ki istanbula gittiğimizde kapalıçarlıya bi bakalım belki burdaki kira fiyatına orsan satın alırız
kapalıçarşıda fiyatlar nasıl? ya da hint kıyafeti bulabileceğim başka bi yer var mı oranın fiyatları hakkında bilgi var mı?
Kuzum ben görmedim seni ama model süper bence güzel durur yaa yakışır diye düşünüyorum hem güzele ne yakışmaz maşallah deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?