'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

en doğrusunu yapmışsın cnm kadınlarla calışmak her zman daha zor dediğin gb resmen eziyor pislikler kendini beğenmiş egosu yüksek saftirik takımı...

zaten eğer senle calışmak istiyorlarsa gercekten ararlar benı bi hafta aradı şuan çalşıyıro oldugum firma..valla bende fuar olmasın felan dedim çünkü nişanlım izin vermıyor tek başıma gıtmeme departmanda tek bayan benım bu arada dış ticaretle uğrasıyorum ben kadar dil bilen de yok ..fuara görsel götürmeyı de amaclıyolar bence o yuzden hemen sana da fuara goturuz demişler

inş. hakkında hayılrı olur çalış cabala bole dangozlara rastlayınca ınsanın gururu kırılıyor kendine olan güveni yerlerde sürünüyor ama sen bu durumun üstesınden gel ve başka şeylere bakmaya başla bence :26::26:

en kısa zamanda daha iyi bi yerde başlarsın inşallah yolun acık olsun

dün bütün şirketler erkenden çıkmış bir biz kaldık yaa bembeyaz etraf bugün ne olcek aceba çağlooo

çağloooo benimki çok komik evlendiğimiz gece hamiş kalmalısın bizim bebişimiz olmalı diyip duruyor deli öyle 1 sene felan durmaz allahın izniyle ilk gecede bebek istiyormuş beyfendi kendine güveni var

işte bende acaba fevri mi davrandım dedim böyle şeyler kesinlikle çok oluyor eminim.. ama geleceğini de düşündüm, bu kadın devamlı orda ben birebir muhatap olucaktım kadının uçak bileti otel organizasyonlarını falan da yapıcaktım bi sorun çıksa es kaza benim burnumdan getirir gibi geldi. iş olayının zorluğunun çok farkındayım çünkü kaç aydır iş arıyorum. ama içimden devamlı Allahım hayırlıysa olsun dedim galiba değilmiş.. bu da bi tecrübe oldu bidaha böyle bi durumda olumlu da olsa olumsuz da olsa çıkıp gitmicem bende en azından karşımdakini sinir edip öyle gidicem

ya Özgem kadın dakika bir girdi izmirde uçak bileti yüzünden yaşadığı sorunu anlattı. yanlışlıkla bunun bileti iptal olmuş gitmiş check ın yapan kadına işte ben şu firmanın satış müdürüyüm nasıl böyle bişey yaparsınız bilmem ne. tamam size ortadan bilet verelim demişler yok ben ortada gitmem önde gidicem demiş. çirkeflikle işini halletmiş. şuanda çıkıp gitmesem kesin yine ilerde bi gün aynısı olurdu. acayip egosu şişkin bi kadındı. he de kadınlar böyle çıkıyor.

Merhaba kızlar Kıymetin yazdığını görünce dahil olmak istedim...

Bence doğru yapmışsın. Ben insanlara yem vermeyi sevmem, egom yüksek değil sadece kendime güvenirim... karşımdaki hatun geldiği yere nasıl tırnaklarıyla geldiyse nasıl o şirkette bi yer edindiyse bence gelebilecek bayan için de yardımcı olmalı diye düşünüyorum. Baştan rengini belli etmiş, iyi de olmuş. Profesyonel iş yaşamının kurallarını bilmiyorsa ve sen amatör kalıyorsan daha iyisini bulsun, karşısında ingilizce konuşan ve hatta onu tamamlayan birini bulsun.
Az bile yapmışsın!

Son düzenleme:

iyi yapmışsın canım adam kadından kurtulmak için iyidir, öyledir böyledir diyor belli ki. (yanlış anlama kötüsün demek istemiyorum )
yanında çalışacağın insanlarda ciddiyet beklemek en doğal hakkın
hatta bu şimdi böyleyse sonradan kimbilir nelerrrr nelerrrr yapacaktı.
ben patronlarıma ilk görüşmede bir baba sevgisi abla sıcaklığı hissetmiştim, meğer adam şam babası, abla dediğimde kötü cadı siila imiş

Son düzenleme:

valla tüm bunlara rağmen ararsa bile gider miyim bilmiyorum. gururum kırılmadı yani ona izin vermedim ama eğer böyle bişey yapmasaydım amacı oydu. adam isterseniz bundan sonrasını ingilizce devam edelim dedi bende hayır istemiyorum dedim. yani bir de dil konusunda onunla ben bir olamam ki. onlar aktif kullanıyorlar ben kaç yıldır karşılıklı diyalog bile yapmıyorum. insan konuştukça açılıyor. ben yurtdışında bi süre bulunmadan tam anlamıyla ingilizce öğrenilemez dedim adam da o yüzden götürürüm dedi diye düşünüyorum. ya adam bi gelecek gördü ki direkt ben seni diğer bölüme de geçiririm dedi. kadın herşeyi mahvetti neyse diyorum artık bu da bana farklı bi tecrübe oldu..

sağol canım inşallah hayırlısı olur..

aynen dediğin gibi benden hemen profesyonel olmamı bekliyor. zaten 2ay deneme süresi olucaktı. konuştuğum adam biz sana gösteririz herşeyi zaten şuanda biz kendimiz yapıyoruz herşeyi dedi. ya istersen gir genel müdür yada ceo ol bi alışma süresi olucak. zaten ben bu kadınla sinir hastası olurdum, onlar kaybetti gitsin kendileri yapsınlar işlerini

koptum yineee şam babası demekkk
ay bende o adamdan bi abi sıcaklığı gördümm, kötü biri olamaz ya böyle saf biriydi.. sonradan ne olurdu Allah bilir

dantele vurgunluğumu biliyorsunuz kızlar sizce bana Mahiber ark. gelinliği yakısır mı :44::44:

bizi erken bırakmazlar ona eminim de sizi bilemiorum kusum... ben donuyorum bugun klimanın altında bile usuyorum dısarda deli bir soguk var klima ve kalorifer aynı anda yanıyor ama bana faydası yok dusun... yemekten sonra bol bol sıcay cay ve kahve artık

ilk geceden de olmamalı bence ya sen onu ikna et... ilk geceden bebiş sahibi olmanın dezavantajları cok ciftler once ozellikle de cinsel anlamda birbirne alısmalı diye duusunuyorum ben kuzum daha sonradıysa evliligin nasıl bir sey oldugunu tam anlamıyla kavramalı

en erken 6 ay sonra dusunulmeli gibi geliyor bana

aslım gelinlik şahaaneeeee
ama dediğin gibi kolu ya kısalttır ve bol yaptır benimki gibi ya da daha da uzat dirsekten aşağı insin derim ben naçizane

dantele vurgunluğumu biliyorsunuz kızlar sizce bana Mahiber ark. gelinliği yakısır mı :44::44:

aslı bencee çok güzel biliyorsun ben buna vurulmuştum. amaaaa kolları kısalttırma. neden diye sor?
çünkü kollar kısalırsa çok abes bir noktada kalır. ne uzun ne kısa arada kalmasın.
hee ama diyorsan ki askı kadar kısa olsun istiyorum. o zaman tamam

bir de denemek lazım

oyam evet denemek lazım da muhtemelen bu model yoktur ve provada deneme yanılma ile sonuç alabiliriz. askıda kalırsa da yaka gelişinden dolayı abes durabilir. en iyisi gelinlikçiye danışmak

aslım gelinlik şahaaneeeee
ama dediğin gibi kolu ya kısalttır ve bol yaptır benimki gibi ya da daha da uzat dirsekten aşağı insin derim ben naçizane

yarın gelinlikçilere gitcem

cumartesi de annelerle artık start verdircez umarım güzel geçer ya.

Ben geldim herkes nerde
Kesinlikele çağla canım katılıyorum sana evliliğin tadını çıkarmalıyız bence bende 1 yıl düşünmüyorum sevdiceğim sen kendini ne zaman hazır hissedersen öyle olsun diyo

ben size net bir yer oneremem ama, kesinlikle kapalicarsida baska bir yerdeki kira fiyatina satin alamazsiniz
mahmutpasa ve misir crsisi ile kapali carsinin arasinda kalan kisimlara bakin uygun fiyatli olur oralarda
cunku kapalicarsida 4 metrekarelik dukkanin kirasi yaklasik 8000 tl ve musteri kitleleri turistler oldugu icin fiyatlar asiri ucuk
yanlis anlamayin birden kapalicarsiya girip amaan bosuna gelmisiz diyip donmeyin, diger kisimlara da bakin aradiginizi daha rahat bulursunuz diye soyluyorum
umarim icinize sinen kiyafeti kolayca bulurunuz, simdiden tum 2013 gelinlerine mutluluklar diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…