'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben burdayım ama şimdi maama yemeye gidicem

gelince devam ederiz

çağlam inan yorumuna sonsuz katılıyorum yani daha destur yeni evlwendik hemen bebiş olması demek ben evi çekip çevirmeyi bilmem hem sevgiliyken iyi hoşta evlenince karnımdaki bebek ve yanımdaki koca bebeğe nasıl bakıcam o öyle istiyor yaniii ki benide alıştırdı ankarada bile çocuk parkına gittik ne güzeller die izliyoruz yahu bide yaşı küçük delimidir nedir

geçmişte kayboluyoduum yahuu, öyle çok konuşmuşsunuz kiii

çağlaam çağlamm kötü bişey olmıcaak inşallah. doktorun söyledikleriyle benim içim rahatladı. zaten şüphelenseydi acil diye sevk ederdi.
allahım korusun kuzum yine de ihmal etme.

ezgiimm yarın geliyoruum allahın izniyleeeee nasıl mutluyum nasılll anlatamammm. burası günlük güneşlik bugün, karlar eridi diyebilirim. inşallah kötü koşullar olmaz da rahat rahat geliriz.

özgemm
bizim sevdicekleri huy olarak birbirine çok benzetiyorum. öyle kıskançlığı,tripleri falan yoktur. ben de aşırı kıskanmam ama boş boş sebeplerden olay çıkardığım oluyo bazen, laviiinin dediği gibi bi sefer yemeği nerde yesek acaba diye düşünüp, hiç bir yer bulamayınca ona sinirlenmiştim şimdi gülüyorum ama o zaman büyük meseleydi, çok büyük bi sorundu bu yani bide kardeşin gelecek az kaldıı, ailen için biraz zor olabilir hem maddi hem manevi senin düğün arifende onlara söz yapmanız ama hayırlı işler bunlar bi kolaylığını da verir allahım.

gizzzz
çok az kaldıı askerine kavuşuyosuun canım bizde cem yılmaza sevgiliciğimle gitcez inşallah :) onunla gülmeyi çok özledim ben de.

nazlım arkadaşının vefatını ve yeni yılın ilk haftası yaşadığınız tüm olumsuzları okuyunca çok üzüldüm senin adına kuşumm inşallah bütün senenin nazarı çıkmış gitmiştir ve artık kötü bişeycik olmaz. tabii arkadaşına da allahtan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun inşallah.allah sabırlar versin tüm sevenlerine.

Öncelikle bi evliliğin tadını çıkaralım değilim gexelim tozalım evliliğe alışalım eve adepte olalalım evi çekip çevirmeyi öğrenelim ki ondan sonra beybi düşünelim değil mi ama kuzum katılıyorum sonuna kadar sizlere bide ablamın yeni bebeği oldu 15 günlük enişte nöbetçiydi pazar günü ablamı bize bıraktı bebişle gaz sancısı vardı tüm gün susmadı bende korktum yaa hem içim gitti gözümdenyaş geldi kuzumun ağlamaktan hemde dedim katiyen erken çocuk yok önce benim büyümem lazım:18::18::18:

yarın gelinlikçilere gitcem

cumartesi de annelerle artık start verdircez umarım güzel geçer ya.

ben bir kaç yerde kollu bulmuştum. ama kol kısmı bana göre olmadığı için dardı. ama kadın bolunu dikeriz dedi. başka yerde bol giydim bu seferde bıngıl bıngıl olmuştum
bence senin de deneyebileceğin yerler çıkar karşına

çok güzel olacakkk çoookkkkkkk

ezgiicim bide sormuşsun ben cevap veriyim, evet fuara gitcez inşallah. iyiki de sordun ben biletlerin çıktısını alacaktım yazıcıdan. onlarıda valizime koyayımm

kuzu benimkide çok gezip tozduk yeter 5 senedir gezdiğimiz diyor ona hak veriyorum ama 88 liyiz erken olur o sebepten bekleyivercek kandırıcağım onu :)))) ki ben zaten ev işlerine adapte olabilecekmiyim meçhul yani haftasonları bişiler yapıyorum kendi çapımda mutfakta ama ilk denemler fiyasko olabiliyor :))))))))))

o yüzden bu fikri ona zor göstermem gerekiyor bebişlerin zorlğnu çok yakında kendi yiğeni ile ona göstercem minik giz bu konuda yuanımda olucaktır görsün bakalım ikimizle uğraşacakmı çok merak ediyorum

inşallah oyam ya..

zaten kollarım kalın. daha da hayvani gözükmez inşallah ondan korkuyorum

nurayyyyy canım burası kar altında sen uçaklamı gelicen seferlerle ilgili takipteyim bende haftaya böyle devam etmez inşallah :) tekli sayılara indik canım az kaldııı vallaha

fuara gidemiyoruz biz o geldiğinde bitmiş oluyor ama cemyılmaza geldiği gibi gitcez ağzım açık gülesim varrr benim

Hadi yaaaa bide arkadaş çıkıyomuşuz hehehehee Bahçelievler lisesindenmi mezunsun :)

yok kuzum ben açıköğretimden okudum liseyi, lisenin son döneminide özel kültür akşam lisesi varya kadirhasın arka sokaanda orda okudum bahcelıevlere 2004te tasındık biiz

canım benım melek kalplii lokumum gelişinee tüm istanbul beyazlaraa bürünndüü istanbul geliniiiiiiiiiiiiii:123:

Allah razı olsun kusum bende ole dıorum hayırlısıylaa duzelcek herbısıı gülbiğiim dün bana dualar okuduu içim açıldı valla dahada iyi olcam dualarınızlaa

bu aradaaa bennn hemen hemen hemeenn cocuk ıstıoruummm pastaaammm tete olmaya sımdıden alıstırın kendınızıı hamilelikte içinde Allah'ta nasip ederse 1 senede ya elinde tesbih olan bi çubuk kraker çetesi reisi yada elinde cımbızlıı bi puf sultann gelsin aşk yuvamıza konsuun

Son düzenleme:
kalınlıktan ziyade bıngıl bıngıl sallanmaması daha önemli bence, ama sen zaten sporunu yapıyorsun. sıkılaştırmışsındır kollarını. ben neredeyse 1 senedir adam akıllı spor yapamadım ki. hep bölük pörçük

hım anladım kuzum bence biraz ev ortamına alışın ondan sonra düşünün bi arada yiğen ne zaman geliyo hayırlısıyla kuzum

hım anladım kuzum bence biraz ev ortamına alışın ondan sonra düşünün bi arada yiğen ne zaman geliyo hayırlısıyla kuzum

canım yiğeni gizem 2 yaşına gircek benimki yiğenini genelde okul yüzünden yazları görüyordu zorlğnu bilmiyor o yüzden biraz onla yaşasın bu durumun ciddiyetini çocuk olcak sonra sorumsuz insanlar gibi ortalarda dolaşmak istemiyorum o yüzden bu iş zor yani çocuğa bişi olsa kendimi parçalarım allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…