canım yiğeni gizem 2 yaşına gircek benimki yiğenini genelde okul yüzünden yazları görüyordu zorlğnu bilmiyor o yüzden biraz onla yaşasın bu durumun ciddiyetini çocuk olcak sonra sorumsuz insanlar gibi ortalarda dolaşmak istemiyorum o yüzden bu iş zor yani çocuğa bişi olsa kendimi parçalarım allah korusun
kuşum uçakla evet. akşam 5 buçukta. inşallah sorun olmaaazzzznurayyyyy canım burası kar altında sen uçaklamı gelicen seferlerle ilgili takipteyim bende haftaya böyle devam etmez inşallah :) tekli sayılara indik canım az kaldııı vallaha
fuara gidemiyoruz biz o geldiğinde bitmiş oluyor ama cemyılmaza geldiği gibi gitcez ağzım açık gülesim varrr benim
ooy canım benimmm
yok kuzum ben açıköğretimden okudum liseyi, lisenin son döneminide özel kültür akşam lisesi varya kadirhasın arka sokaanda orda okudumbahcelıevlere 2004te tasındık biiz
canım benım melek kalplii lokumum gelişinee tüm istanbul beyazlaraa bürünndüü istanbul geliniiiiiiiiiiiiii:123:
Allah razı olsun kusum bende ole dıorum hayırlısıylaa duzelcek herbısııgülbiğiim dün bana dualar okuduu içim açıldı valla dahada iyi olcam dualarınızlaa
kalınlıktan ziyade bıngıl bıngıl sallanmaması daha önemli bence, ama sen zaten sporunu yapıyorsun. sıkılaştırmışsındır kollarını. ben neredeyse 1 senedir adam akıllı spor yapamadım ki. hep bölük pörçük
abartma Aslım abartma kızcam ama şimdimis gibi hatunsun be ne bıngılı Allah askınaaa....
teşekkürler canm amin inşallah :) bizde Antalya ya da Bodrum düşünüyoruz inş hava kötü olmazsa bakalım kısmet artık :) çeyizini aldın mı peki nelerin eksik cnm ?
ezgiicim bide sormuşsun ben cevap veriyim, evet fuara gitcez inşallah. iyiki de sordun ben biletlerin çıktısını alacaktım yazıcıdan. onlarıda valizime koyayımm
hangi gün gitceksiniz canım? hadi bakalım hayırlısıyla kazasız belasız gel İstanbul seni bekliyoooorr
of erken çıksak yine ya herbiyerciğim ağrıyor. düşünce tam nene oldum ben
ezgişim hala cok mu agrın kusum????
ay pastam nasıl olcakmıs ki o cete harac kesip cıbık kraker mi isticeklermiş acaba
yok annem ya bi iyi bi kötüyüm. hergün bir yerimin ağrısını acısını hissetmeye başlıyorum
kuuzuumm yaaa nasıll oldun bıraz daha iyicemisinn?
hayırlısıyylaa gelll lokumummmmmmmmm istanbull senı beklııoooo
pastaaamm benim kurbik üniden beri öle diyoo benimmm oğlum cubuk kraket çetesinin liderii olcaaakkk ilkokulaa giderkeeen
ezgişim hala cok mu agrın kusum????
ay pastam nasıl olcakmıs ki o cete harac kesip cıbık kraker mi isticeklermiş acaba
yok yavrum sallanıyor ya üstler cidden sarkık yanidambıl calısmaya devam
yok annem ya bi iyi bi kötüyüm. hergün bir yerimin ağrısını acısını hissetmeye başlıyorum
ağrı kesicilerle ayakta duruyorum kurabikim benim
hayırdır, hastamısın canım :44:
Mügem günaydın...hayırdır ne doktoru kuzum:26::26:
ben doğum kontrolü ile ilgili doktora gideceğini düşündüm mügenin sanırım benim içim fesat
oy bebegım kıyamam ben sanaa ne beterdır o yaaıyı ol hemencıcıııkk guzelım benımmm
hangi gün gitceksiniz canım? hadi bakalım hayırlısıyla kazasız belasız gel İstanbul seni bekliyoooorr
of erken çıksak yine ya herbiyerciğim ağrıyor. düşünce tam nene oldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?