'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

O zaman kuzum bol bol vakit geçirsin yiğeniyle tam zamanı görsün hanyayı da konyayı da hemencicik çocuk istemesin bendede kaynanam hemen torun istiyo sevdiceğim 3 numara diğer ablası ve abisi evlenmemiş doğal olarak torun sevmek istiyo onada hak veriyorum ama benim büyümem lazım önce

kuşum uçakla evet. akşam 5 buçukta. inşallah sorun olmaaazzzz

ooy canım benimmm

evet tam sıkılaşmadı daha :26::26: kola agırlık vermem gerek iyice

teşekkürler canm amin inşallah :) bizde Antalya ya da Bodrum düşünüyoruz inş hava kötü olmazsa bakalım kısmet artık :) çeyizini aldın mı peki nelerin eksik cnm ?

çeyiz olarak daha çok eksiğim var malesef. mutfağa ait az çok birşeylerim var. iki yemek takımım var, bi çatal bıçak setim var ama onu günlük mü yapsam misafirlik mi daha karar veremedim :) çay setim var, fincan takımlarım var, ufak tefek tabaklar çanaklar var hediye gelen annemim önceden alıp kaldırdığı falan :)
örtüler danteller havlular bilmem neler dolu var zaten :)
süpürgedir mutfak robotudur gibi küçük ev aletlerim yok daha :26:
eve göre alınacak şeyler de var tabi halı, perde, koltuk takımı, yatak odası yemek odası, yatak örtüsü falan ama onları ev belli olunca alacağız artık.
şimdilik aklıma bunlar geldi valla
ha bi de unutmadan benim bol bol geceliğim ve iç çamaşırım var onlara çok meraklıyım çünkü, nerde güzel bişey görsem dayanamayıp alıyorum

arkadaşlar kayın validemin moda evi varr :)) Gelmek isteyen olursa yardımcı olurum:) gerçekten öneririm yani bursada 2 şubesi var burdan ulaşabilirsiniz bana :)

ay pastam kopardın yine beniiiiii cubuk kraker cetesi demek Allah gonlunuze gore versin bebegimmmm isteyen herkese istedigi zaman nasip etsin elbette inşallah

sende bu bebek colgınlıgı varken zaten kotarırsın

nurayımmmm geliyor hoş geliyooor benim de biraz daha rahatladı içim fıstıgımmm, dedigim gibi zaten normalde hiç gecmeyen ama tedavisi de olmayan bir rahatsızlıga benzetti buyuk ihtimalle o dedi ama emin olamıyor tabi biyopsi gormeden... hayırlısı artık vesveseler kalbimi beynimi yedi bitirdi artık takmıcammm

en cok da bu işyerini takmıcam yeter inceldigi yerden kopsun sadece kendimi dusuncem bundan sora

Ya nedir benim bu dudağımı ısırmaktan çektiğim yaa çok kötü ağrıyor 3 kez ısırdım bravo bana diş minesini de zedelemişim ağzım nasıl acıyor ben açta değilim ki dudağımı yeyim

ezgiicim bide sormuşsun ben cevap veriyim, evet fuara gitcez inşallah. iyiki de sordun ben biletlerin çıktısını alacaktım yazıcıdan. onlarıda valizime koyayımm

hangi gün gitceksiniz canım? hadi bakalım hayırlısıyla kazasız belasız gel İstanbul seni bekliyoooorr
of erken çıksak yine ya herbiyerciğim ağrıyor. düşünce tam nene oldum ben

hangi gün gitceksiniz canım? hadi bakalım hayırlısıyla kazasız belasız gel İstanbul seni bekliyoooorr

kuuzuumm yaaa nasıll oldun bıraz daha iyicemisinn?

hayırlısıyylaa gelll lokumummmmmmmmm istanbull senı beklııoooo

pastaaamm benim kurbik üniden beri öle diyoo benimmm oğlum cubuk kraket çetesinin liderii olcaaakkk ilkokulaa giderkeeen

ezgişim hala cok mu agrın kusum????

ay pastam nasıl olcakmıs ki o cete harac kesip cıbık kraker mi isticeklermiş acaba

yok annem ya bi iyi bi kötüyüm. hergün bir yerimin ağrısını acısını hissetmeye başlıyorum
ezgişim hala cok mu agrın kusum????

ay pastam nasıl olcakmıs ki o cete harac kesip cıbık kraker mi isticeklermiş acaba

ağrı kesicilerle ayakta duruyorum kurabikim benim

yok annem ya bi iyi bi kötüyüm. hergün bir yerimin ağrısını acısını hissetmeye başlıyorum

ağrı kesicilerle ayakta duruyorum kurabikim benim

oy bebegım kıyamam ben sanaa ne beterdır o yaa ıyı ol hemencıcıııkk guzelım benımmm

hayırdır, hastamısın canım :44:

Mügem günaydın...hayırdır ne doktoru kuzum:26::26:

ben doğum kontrolü ile ilgili doktora gideceğini düşündüm mügenin sanırım benim içim fesat

özgem sen doğru bildin vallaha
özlemin tavsiye ettiği kadın doğumcuya gittim ,çok tatlı bi bayan çok yardımcı oldu
doğum kontrol hapını önerdi.içimi rahatlattı
yalnız geç kalmışım ben doktora gitmekle , hesaplara göre düğünde adet oluyorum
o yuzden ilk ay yasmin kullanıp daha sonra yazz hapına geçicem.

ezgotummm yakında gececek hiçbir seyin kalmayacak kiiiiiiii

askıcıgıma dogum gunu icin uuupuzun bir mektup yazmıstım (her sene bir tane yazarım, her dogum gununde)... onu temize cektim hazır işler biraz azalmısken haftasonu da cicik kagıtlar zarflar alıp el yazımla yazacagım

her okudugumda aglıyorum amaaa sanırım gozyaslarından kabarmıs ve tuzlu bir kagıda yazmak zorunda kalıcam mektuubu

canım ya cumartesi ya pazar gideriz. daha kararlaştırmadık onu. siz pazar heralde
bide düşmüşsün :26: çok gemiş olsun bebeğimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…